Περί υποκλοπής συνδρομητικού σήματος πακέτου Nova (δελτία τύπου κ.τ.λ.)

Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

1.000.000 απο το δημόσιο δεν είναι και λίγο. Καρφωτές, ξε-καρφωτές πάντως έχει πέσι πολύ κυνήγι τελευταία.

μπορείς να το θεωρήσεις πλήγμα αυτο το ποσό. λίγο η πειρατεία, λίγο απόκρυψη φόρων, λίγο.... έτσι η Ελλάδα ήρθε σε αυτη τη κατάσταση

Απάντηση: Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

μπορείς να το θεωρήσεις πλήγμα αυτο το ποσό. λίγο η πειρατεία, λίγο απόκρυψη φόρων, λίγο.... έτσι η Ελλάδα ήρθε σε αυτη τη κατάσταση
Αμ που να δειτε σε καταστημα της μαμας τι εχουν γραψει σε μια κολα Α4 και την κολλησαν και στην βιτρινα:marchmellow:αρε της νονας ειναι ολοι λογιστες του κρατους λεμε:vroam:

Ναι, θα βγαλει καινουργια ανακοινωση η nova τωρα που θα μας λεει οτι λογω του οτι την υπεκλεπταν, το δημοσιο εχασε τοσα χρηματα που αναγκαστηκαμε να προσφυγουμε στο ΔΝΤ.

Δεν το ηξερα οτι ειχαμε σωτηρες του κρατους εκει στην καντζα.

Να ήτανε μες στα προβλήματα της χώρας το cardsharing δέν το περίμενα.

Να ήτανε μες στα προβλήματα της χώρας το cardsharing δέν το περίμενα.

Εγω παντως δεν εχω αυταπατες και δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου,αν ειχα την δυνατοτητα, τα 'μεσα' και ηξερα το 'πως' θα το δοκιμαζα...:afro:
Ισως η ευθυνη να βαραινει και την Νοβα σε αυτο..Ισως θα επρεπε να ξαναδει το θεμα της τιμολογιακης πολιτικης και της οργανωσης των πακετων, πολυ πιο ορθολογικα, με βαση και τις σημερινες-αυριανες οικ συνθηκες.
Να φερω και ενα παραδειγμα, πχ εμενα που μου ειναι παγερα αδιαφορα τα αθλητικα και με ενδιαφερουν μονο τα ντοκυματερ γιατι θα πρεπει να 'συνισφερω' στο παντελως απαξιωμενο ελλ. πρωταθλημα?:furious3::violent-smiley-030:?

δηλ/ρε παιδια εγω που πληρωνω δεκα χρονια NOVA ειμαι λακαμας. ετσι δεν ειναι? αφου υπαρχουν οι εξυπνοι που βλεπουν τζαμπε....τι να πω δε ξερω

δηλ/ρε παιδια εγω που πληρωνω δεκα χρονια NOVA ειμαι λακαμας. ετσι δεν ειναι? αφου υπαρχουν οι εξυπνοι που βλεπουν τζαμπε....τι να πω δε ξερω
Κανεις δεν ειπε οτι εισαι λακαμας, απλα κανε εσυ αυτο που νομιζεις σωστο για σενα για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο. Και ασε τους υπολοιπους να κανουν οτι γουσταρουν, εξαλου ειναι δικαιωμα το καθενος να διαλεξη το τι θα κανει στο σπιτι του.

Να φερω και ενα παραδειγμα, πχ εμενα που μου ειναι παγερα αδιαφορα τα αθλητικα και με ενδιαφερουν μονο τα ντοκυματερ γιατι θα πρεπει να 'συνισφερω' στο παντελως απαξιωμενο ελλ. πρωταθλημα?:furious3::violent-smiley-030:?
Γιατι να λεμε τα ιδια πραματα τοσες φορες..... εχει προγραμμα με συνδυασμο το νετ να τα βλεπεις τσαμπα σε αυτα που εχεις το ενδιαφερον σου. Οποτε, το αν ειναι ακριβο ή οχι δεν μπορουμε να κανουμε κατι απο μερια μας, αλλα καπου τα πραματα πιστευω θα ισορροπησουν στα επομενα χρονια.

Οχι βεβαια φιλε μου, δεν εισαι, εφοσον αυτο επιβαλλει η συνειδηση σου να κανεις και αυτο βεβαια ειναι το σωστο.
Βεβαια οταν εγω ζουσα στο εξωτερικο και πληρωνα 50-55 ευρω για να βλεπω καμια σειρα και τιποτα ειδησεις, χωρις να με ενδιαφερουν ποδοσφαιρα και ταινιες, ετσι αισθανομουν, μεχρι που γυρισα στα πατρια και τους εφτυσα καταμουτρα.

Φιλε μου σε καμια περιπτωση δεν εισαι 'λακαμας' απλα λεω τι θα εκανα εγω, Αν και εφοσον ειχα την δυνατοτητα τις γνωσεις και τα μεσα , Δεν τα εχω ομως, οπως δεν εχω και την δυνατοτητα να δινω 50+ /μηνα.
Αρα ουτεΝΟΒΑ ουτε sharing για μενα...

Φιλε μου σε καμια περιπτωση δεν εισαι 'λακαμας' απλα λεω τι θα εκανα εγω, Αν και εφοσον ειχα την δυνατοτητα τις γνωσεις και τα μεσα , Δεν τα εχω ομως, οπως δεν εχω και την δυνατοτητα να δινω 50+ /μηνα.
Αρα ουτεΝΟΒΑ ουτε sharing για μενα...

ευκολάκι είναι ..... :devil-smiley-029:

Re: Απάντηση: Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Ωστόσο ο χώρος της παρανομίας δεν καθησυχάζει, πως άλλωστε? Κάποιοι θησαυρίζουν από κάτι τέτοια τερτίπια. Δεν πιστεύω πως τα φιλέτα ή τα level θα επιφέρουν τίποτα.

Φυσικά όλο αυτό γίνεται στην πλάτη των τίμιων συνδρομητών. Και εγώ θα προτιμούσα την nova όπως ήταν πριν λίγα χρόνια: χωρίς τους περιορισμούς, χωρίς τους τεχνικούς υποβιβασμούς και χωρίς τα τριαντάλεπτα αναμονής στο τηλέφωνο.

Δεν ξέρω αν βλέπουν ή δεν βλέπουν, κάποιοι τζαμπατζήδες..., αλλά η nova προς το παρόν χτυπάει ανελέητα τους συνδρομητές της και αυτό, δυστυχώς κανείς ... δεν το αναφέρει.

Last edited by a moderator:

Τι ειναι τα levels ρε παλικαρια ?

Δηλαδη, τι σημαινει τουτο ?