Αμ που να δειτε σε καταστημα της μαμας τι εχουν γραψει σε μια κολα Α4 και την κολλησαν και στην βιτρινα:marchmellow:αρε της νονας ειναι ολοι λογιστες του κρατους λεμε:vroam:μπορείς να το θεωρήσεις πλήγμα αυτο το ποσό. λίγο η πειρατεία, λίγο απόκρυψη φόρων, λίγο.... έτσι η Ελλάδα ήρθε σε αυτη τη κατάσταση
μπορείς να το θεωρήσεις πλήγμα αυτο το ποσό. λίγο η πειρατεία, λίγο απόκρυψη φόρων, λίγο.... έτσι η Ελλάδα ήρθε σε αυτη τη κατάσταση
μπορείς να το θεωρήσεις πλήγμα αυτο το ποσό. λίγο η πειρατεία, λίγο απόκρυψη φόρων, λίγο.... έτσι η Ελλάδα ήρθε σε αυτη τη κατάσταση
Να ήτανε μες στα προβλήματα της χώρας το cardsharing δέν το περίμενα.
Κανεις δεν ειπε οτι εισαι λακαμας, απλα κανε εσυ αυτο που νομιζεις σωστο για σενα για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο. Και ασε τους υπολοιπους να κανουν οτι γουσταρουν, εξαλου ειναι δικαιωμα το καθενος να διαλεξη το τι θα κανει στο σπιτι του.δηλ/ρε παιδια εγω που πληρωνω δεκα χρονια NOVA ειμαι λακαμας. ετσι δεν ειναι? αφου υπαρχουν οι εξυπνοι που βλεπουν τζαμπε....τι να πω δε ξερω
Γιατι να λεμε τα ιδια πραματα τοσες φορες..... εχει προγραμμα με συνδυασμο το νετ να τα βλεπεις τσαμπα σε αυτα που εχεις το ενδιαφερον σου. Οποτε, το αν ειναι ακριβο ή οχι δεν μπορουμε να κανουμε κατι απο μερια μας, αλλα καπου τα πραματα πιστευω θα ισορροπησουν στα επομενα χρονια.Να φερω και ενα παραδειγμα, πχ εμενα που μου ειναι παγερα αδιαφορα τα αθλητικα και με ενδιαφερουν μονο τα ντοκυματερ γιατι θα πρεπει να 'συνισφερω' στο παντελως απαξιωμενο ελλ. πρωταθλημα?:furious3::violent-smiley-030:?
Οχι βεβαια φιλε μου, δεν εισαι, εφοσον αυτο επιβαλλει η συνειδηση σου να κανεις και αυτο βεβαια ειναι το σωστο.δηλ/ρε παιδια εγω που πληρωνω δεκα χρονια NOVA ειμαι λακαμας. ετσι δεν ειναι? αφου υπαρχουν οι εξυπνοι που βλεπουν τζαμπε....τι να πω δε ξερω
δηλ/ρε παιδια εγω που πληρωνω δεκα χρονια NOVA ειμαι λακαμας. ετσι δεν ειναι? αφου υπαρχουν οι εξυπνοι που βλεπουν τζαμπε....τι να πω δε ξερω
Φιλε μου σε καμια περιπτωση δεν εισαι 'λακαμας' απλα λεω τι θα εκανα εγω, Αν και εφοσον ειχα την δυνατοτητα τις γνωσεις και τα μεσα , Δεν τα εχω ομως, οπως δεν εχω και την δυνατοτητα να δινω 50+ /μηνα.
Αρα ουτεΝΟΒΑ ουτε sharing για μενα...
Τι ειναι τα levels ρε παλικαρια ?
Καπως ετσι, αλλα οχι ακριβως.Νομίζω οτι έχει να κάνει με την χρηση πλέον Cloakware Security Kernel - (AES) 256 bit key στην κρυπτογράφηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.