Τα αυτονοητα ........
Nova Greece
Full packet = 59.90
http://www.nova.gr/contentIIb.aspx?a_id=563#FULL PACK
Nova Cyprus
Full packet = 33.17View attachment 51128
Επίσης το τι είναι νόμιμο ή παράνομο δεν το καθορίζουμε εμείς. Καλώς ή κακώς το προσδιορίζει η κείμενη νομοθεσία.
Μου αρέσει η προσήλωση σου στους κανόνες της δημοκρατικής συζήτησης καθώς και η απύθμενη ανεκτικότητα σου. Είναι πάντοτε ευχάριστο να βρίσκει κανείς τέτοιους άξιους συζητητές!!!
http://www.google.gr/search?hl=el&c...+πνευματικής+ιδιοκτησίας&meta=&aq=0&oq=κλοπή+
Η πλάνη εξαπλώνεται...
Φίλοι μου, πολλές φορές στη γλώσσα μας ο όρος κλοπή καλύπτει γενικώς τις περιπτώσεις αφαίρεσης-κάρπωσης από κάποιον που δεν έχει δικαίωμα, ακόμη και περιπτώσεις ληστείας, υπεξαιρέσεις κλπ κλπ. Υπάρχει δηλαδή και ευρύτερο νόημα της λέξης πέραν του στενού-τεχνικού. Τεχνικώς κλοπή είναι μόνο η περιγραφόμενη στο άρθρο 372 του Ποινικού Κώδικα, η αφαίρεση ξένου κινητού πράγματος με σκοπό την ιδιοποίηση.
Εντάξει, αλλά όπως πχ μπορείς να πεις στη γλώσσα μας "αυτός μου έκλεψε την ιδέα", μπορείς να πεις και πως κάποιος κλέβει τη Νόβα κλπ. Όταν χρησιμοποιούμε τη λέξη στη γλώσσα μας, προφανώς δεν έχουμε υπόψη το άρθρο 372 του ΠΚ.
Αυτο με το περι 'κλοπης' και τους 'ορισμους', μου θυμιζει το βαφτισμα του κρεατος ως ψαρι.... δικηγοριστικες ανοησιες.
Κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας μου φαινεται.
δηλαδη????Κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας μου φαινεται.
Να τα μας τωρα ποσους εχουμε εδω δηλαδη.....αυτο ειναι καλο μια φορα να εχουμε διαχειριστη δικηγορο,ειναι οτι καλυτερο.Έχετε υπόψη ότι ο αγαπητός send είναι δικηγόρος και γνωρίζει πολύ καλά τι γράφει !!!![]()
Να τα μας τωρα ποσους εχουμε εδω δηλαδη.....αυτο ειναι καλο μια φορα να εχουμε διαχειριστη δικηγορο,ειναι οτι καλυτερο.
Μα γιατι να κολλαμε στους ορισμους ομως??
Η ουσια μας ενδιαφερει. Κι εγω πιστευω οτι η κυρα νοβα ειναι ακριβη γι'αυτα που προσφερει. Αλλα αν δεν μ'αρεσει, απλα δεν αγοραζω το πακετο της.
Και δε λεω, να ειναι καποιος μαγκας και να το αποκωδικοποιει μονο για την παρτη του, το δεχομαι. Αλλα το να μοιραζει δεξια-αριστερα και μαλιστα με πληρωμη, ειναι ΑΔΙΚΗΜΑ. Τωρα αν το ονομασουμε 'κλοπη', 'ληστεια' (λεμε τωρα), ή οπως αλλιως, μικρη σημασια εχει.
Μα γιατι να κολλαμε στους ορισμους ομως??
Η ουσια μας ενδιαφερει. Κι εγω πιστευω οτι η κυρα νοβα ειναι ακριβη γι'αυτα που προσφερει. Αλλα αν δεν μ'αρεσει, απλα δεν αγοραζω το πακετο της.
Και δε λεω, να ειναι καποιος μαγκας και να το αποκωδικοποιει μονο για την παρτη του, το δεχομαι. Αλλα το να μοιραζει δεξια-αριστερα και μαλιστα με πληρωμη, ειναι ΑΔΙΚΗΜΑ. Τωρα αν το ονομασουμε 'κλοπη', 'ληστεια' (λεμε τωρα), ή οπως αλλιως, μικρη σημασια εχει.
Μια απορια: αν καποιος 'κλεβει´το σημα της Νοβα, αλλα βλεπει ΜΟΝΟ ελευθερα καναλια που (κατα τη γνωμη μου καταχρηστικα) η Νοβα χρεωνει, ειναι παρανομος?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.