Περί υποκλοπής συνδρομητικού σήματος πακέτου Nova (δελτία τύπου κ.τ.λ.)

Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Χμμμ... μια ολόκληρη σελίδα με post "Κάτι ξέρω, αλλά δεν ξέρετε ό,τι ξέρω - και δεν πρέπει να μάθετε ό,τι ξέρει"... πολύ εποικοδομητικό!

χμμμμμμμμ andre74 εχεις να πεις κατι?
εμενα πλεον η τσεπη εχει κανει ντουετο με την κυρα + FORTnet.
κανεις δεν ειπε οτι ξερει το νετ να ναι καλα,ψαξε και θα τα βρεις ολα.
Ολο με την κυρα θα εχουμε να κανουμε!!!!αφηστε την πια,εχει και αλλα πακετα εκτος απο αυτην.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Φίλιππε, δε γράφουμε δημόσια οτιδήποτε έχει σχέση με παράνομη θέαση συνδρομητικών υπηρεσιών (ελληνικών και μη)

ΟΚ Αλεξ, σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση (αυτή ήταν η αιτία του ερωτήματος, δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι σχετικό).

Φίλιππος

Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Βρε το Σφακιανάκη αμέτι μου χαμέτι μου για την αρχηγεία πάει !!!!!!! :D

Wow! Ο Έλληνας "Dirty Harry" εν δράσει!

attachment.php

Attachments

• dirty-harry-clint-eastwood1.jpg
    dirty-harry-clint-eastwood1.jpg
    36.3 KB · Views: 133

Ποιο, το να θεωρεί "κακούργημα" μία πράξη που ετησίως κοστίζει 700 ανά άτομο (αν υποθέσουμε ότι πράγματι είναι "χαμένος" συνδρομητής); Μπορεί τα σύνολα να βγαίνουν μεγάλα, αλλά δεν υπάρχει συνολική ευθύνη. Η πολύ δύναμη που έχει πάρει στα χέρια του μάλλον του κάνει κακό, πρέπει να το κοιτάξει τώρα που είναι νωρίς :silly:

Ρε παιδιά το troktiko το έγραψε, όχι το BBC. Σιγά μη είπε ο άνθρωπος "Πρέπει να γίνουμε επιτέλους χώρα!"......

Αυτός ο υπερβάλλων ζήλος για το συγκεκριμένο θέμα δε νομίζω να είναι απλώς θέμα επιβολής της νομιμότητας. Γιατί αν ήταν έτσι, γιατί δε δραστηριοποιείται αντίστοιχα και σε άλλα θέματα; Πχ στην πώληση πειρατικών cd/dvd παντού και με την ανοχή όλων;

Ο κ. Σφακιανάκης να πάει να βρει πρώτα πόσα αστυνομικά τμήματα βλέπουν "τσάμπα Nova" με χρήση καρτών κλώνων και μετά να έρθει να μας κάνει μαθήματα νομιμότητας.

Όταν ο νόμος εξισώνει την παραβίαση συστημάτων συνδρομητικής τηλεόρασης πχ με την εμπορία ναρκωτικών (επίσης κακούργημα), θα έπρεπε να μας προβληματίζει όλους ποιους εξυπηρετεί αυτός ο νόμος.

In other news: οι κάρτες κλώνοι δέχτηκαν νέα χτυπήματα από προχτές και οι περισσότερες είναι πλέον αδύναμες να αποκωδικοποιήσουν το σήμα της Nova, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες από διάφορα φόρα.

Last edited by a moderator:

Ρε παιδιά το troktiko το έγραψε, όχι το BBC. Σιγά μη είπε ο άνθρωπος "Πρέπει να γίνουμε επιτέλους χώρα!"......

+1 Ελεος με την ασύδοτη παραπληροφόρηση πιά...

Απάντηση: Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Είδες ποιος το έγραψε ή όχι;

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1114148&postcount=350

αν δεν με απατάει η μνήμη μου ( που δεν με απατάει )και τότε το satleo είχε την πρωτιά
τελικά όσο και να προσπαθώ να μην είμαι καχύποπτος ............

από το ύφος τις συζητήσεις το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι κολλητός με τον κύριο Cyber Hacker of Doom

Last edited:
Απάντηση: Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

αν δεν με απατάει η μνήμη μου ( που δεν με απατάει )και τότε το satleo είχε την πρωτιά
τελικά όσο και να προσπαθώ να μην είμαι καχύποπτος ............

από το ύφος τις συζητήσεις το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι κολλητός με τον κύριο Cyber Hacker of Doom

Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν όλα αυτά, και αν είναι ή όχι κολλητός με τον αστυνομικό. Αμφισβητήθηκε η ακρίβεια των λεγομένων του επειδή δημοσιεύθησαν στο τρωκτικό. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν ήταν η αρχική δημοσίευση στο τρωκτικό, αλλά στην εφημερίδα "Ανατολή" του Αγίου Νικολάου. Καχυποψίες τώρα για ποιο πράγμα, μήπως είναι η πρώτη φορά που ο Σφακ κάνει υπερβολικές δηλώσεις;

οι δηλωσεις του κ. Σφακιανακη αφορουν καποιους που "εκλεβαν NOVA" ή για καμια δολοφονια τα λεει;; απα πα παααα.. :slapface:

ΘΑ ήθελα να μάθω αν ο Σφάκ είναι συνδρομητής της "καλντεριμιτζούς", αν ναι πόσο πληρώνει την συνδρομή του;

Να υποθέσω ότι μονίμως θα είναι σε "πακέτο προσφοράς" ή θα του έχουν κάρτα VIP ; Όχι μόνο αυτός αλλά και πόσοι Δημόσιοι λειτουργοί έχουν αυτήν την περιβόητη VIP.

ΥΓ. Φαντάσου να έρθει αυτοπροσώπως, παρέα με κανένα εισαγγελέα, να μου πεί!!!!

Last edited:

To thread τείνει να μετατραπεί σε "φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης" μου φαίνεται...

Η κλοπή είναι κλοπή.

Βέβαια το "μηνύσεις σε 8000 άτομα" φαίνεται υπερβολικό για τα ελληνικά δεδομένα. Δύσκολα θα μπορέσουν να τιμωρηθούν οι "απλοί" παράνομοι, γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει ικανός μηχανισμός για κάτι τέτοιο. Περισσότερο προς την τρομοκράτηση πηγαίνει αυτή η δήλωση.

Τα νέα κλειδώματα στην αρχή είναι δυνατά και στη συνέχεια σπάνε. Τώρα φαίνεται να είμαστε κοντά σε μια νέα "αρχή". Το πάρτυ μάλλον θα σιγήσει για λίγο...

Η "περιβόητη" VIP είναι δικαίωμα της εταιρίας να τη δίνει. Τι σχέση έχει αυτό;

Last edited:

Μήπως αυτή η VIP είναι κάτι σαν τα "εκπαιδευτικά ταξίδια", που χαρίζουν οι φαρμακευτικές εταιρίες στους γιατρούς για να προωθούν τα φάρμακά τους;

Δεν ξέρω αν ισχύουν τα περί "VIP", αλλά αν θέλει μπορεί να τις μοιράζει σε ιδιώτες. Οι αστυνομικοί είναι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν επιτρέπεται να παίρνουν τέτοια "δώρα".