Περί υποκλοπής συνδρομητικού σήματος πακέτου Nova (δελτία τύπου κ.τ.λ.)

Απάντηση: Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Δηλαδη εχει την πορτα οπεν η κυρα, και πρεπει ντε και καλα να τρεχει η αστυνομια???? την irdeto για ποιο λογο της τα σκα? απαντησε μου σε παρακαλω?

Υπεύθυνη για να "τρέξει" όταν καταγγελθεί παρανομία - ναι - είναι η αστυνομία. Μας αρέσει δε μας αρέσει, έτσι είναι. Η ακατονόμαστη σαν εταιρία έχει κάθε δικαίωμα να καταγγείλει οποιαδήποτε προσβολή των συμφερόντων της, όπως παρόμοιο δικαίωμα έχει κάθε εταιρία όταν θίγονται τα συμφέροντά της. Ο νόμος δεν εξετάζει την τιμολογιακή πολιτική της θιγόμενης εταιρίας, που στην προκειμένη περίπτωση όλοι συμφωνούμε ότι είναι απαράδεκτη.

Όμως αυτή είναι η αλήθεια. Τι να κάνουμε...
Το ότι κάποιοι δεν γουστάρουν (και καλά κάνουν) να δίνουν 60ευρώ το μήνα για δορυφορική δεν δίνει το δικαίωμα σε άλλους να το παρέχουν σε μικρότερη τιμή παρανόμως. Αυτοί δηλαδή μου 'κονομάνε με σχεδόν μηδενικό λειτουργικό κόστος κλέβοντας κυριολεκτικά τις υπηρεσίες που παρέχει μία εταιρία, δεν θα έπρεπε να ντρέπονται περισσότερο από την ίδια της εταιρία που κατηγορούμε; Ή μήπως θα συνεχίσουμε να συντηρούμε την απαράδεκτη ελληνική νοοτροπία που θεωρεί "μάγκα" εκείνον που καταφέρνει να κάνει τις "αρπαχτές" του...

Και στην τελική, αφού η nova όντως παρέχει πολύ λίγα για το ποσό που ζητάει, προς τι όλος αυτός ο ντόρος; Όποιος δεν θέλει απλά της γυρίζει την πλάτη...

Απάντηση: Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Υπεύθυνη για να "τρέξει" όταν καταγγελθεί παρανομία - ναι - είναι η αστυνομία. Μας αρέσει δε μας αρέσει, έτσι είναι. Η ακατονόμαστη σαν εταιρία έχει κάθε δικαίωμα να καταγγείλει οποιαδήποτε προσβολή των συμφερόντων της, όπως παρόμοιο δικαίωμα έχει κάθε εταιρία όταν θίγονται τα συμφέροντά της. Ο νόμος δεν εξετάζει την τιμολογιακή πολιτική της θιγόμενης εταιρίας, που στην προκειμένη περίπτωση όλοι συμφωνούμε ότι είναι απαράδεκτη.

Το ότι κάποιοι δεν γουστάρουν (και καλά κάνουν) να δίνουν 60ευρώ το μήνα για δορυφορική δεν δίνει το δικαίωμα σε άλλους να το παρέχουν σε μικρότερη τιμή παρανόμως. Αυτοί δηλαδή μου 'κονομάνε με σχεδόν μηδενικό λειτουργικό κόστος κλέβοντας κυριολεκτικά τις υπηρεσίες που παρέχει μία εταιρία, δεν θα έπρεπε να ντρέπονται περισσότερο από την ίδια της εταιρία που κατηγορούμε; Ή μήπως θα συνεχίσουμε να συντηρούμε την απαράδεκτη ελληνική νοοτροπία που θεωρεί "μάγκα" εκείνον που καταφέρνει να κάνει τις "αρπαχτές" του...

Και στην τελική, αφού η nova όντως παρέχει πολύ λίγα για το ποσό που ζητάει, προς τι όλος αυτός ο ντόρος; Όποιος δεν θέλει απλά της γυρίζει την πλάτη...
Συμφωνω σε ολα οσα λες και εχεις δικιο, αλλα μην ξεχνας οτι πληρωνει για να εχει ασφαλεια απο την irdeto και οχι απο την Ελληνικη αστυνομια. Οσω λοιπον αδυνατει η εταιρια ασφαλειας που εχει, να κλειδωσει με ασφαλεια το συστημα, τοσο λοιπον τα κρουσματα αυτα θα υπαρχουν και θα θιγουν τον αμεσω καταναλωτη που εχει σαν πελατη της, και το λεω αυτο διοτι ή ολοι τσαμπα ή κανενας. Δεν μπορει να πληρωνω εγω για κατι και αλλος να το εχει με λιγοτερα χρηματα. Ετσι πως παμε σε λιγο θα βγουνε και τα πρωτα κλαδια, και μην μου πειτε οτι μετα θα ειναι και αυτο παρανομο....ή θα εχει διαφυγοντα κερδη.

Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Ποιος περιμένεις να απαντήσει; :flipout: Η νόβα;

Γιατί νομίζεις ότι υπάρχει το κλείδωμα κάρτας δέκτη; Το μοίρασμα κλειδιών είναι στα τελευταία του. Μόλις οι μισοί συνδρομητές είναι κλειδωμένοι, κάτι μου λέει ότι θα σταματήσουν να παίζουν οι ελεύθερες κάρτες, και θα πάρουν όλοι πακετάκι δέκτη-κάρτας εκβιαστικά. Και όσοι πουν όχι, θα τους αφήσει να φύγουν...

Άραγε τι ποσοστό των χρηστών είναι ήδη κλειδωμένοι; :chinscratch:

Ποιος περιμένεις να απαντήσει; :flipout: Η νόβα;

Γιατί νομίζεις ότι υπάρχει το κλείδωμα κάρτας δέκτη; Το μοίρασμα κλειδιών είναι στα τελευταία του. Μόλις οι μισοί συνδρομητές είναι κλειδωμένοι, κάτι μου λέει ότι θα σταματήσουν να παίζουν οι ελεύθερες κάρτες, και θα πάρουν όλοι πακετάκι δέκτη-κάρτας εκβιαστικά. Και όσοι πουν όχι, θα τους αφήσει να φύγουν...

Άραγε τι ποσοστό των χρηστών είναι ήδη κλειδωμένοι; :chinscratch:

λιγο δυσκολο ειδικα για αυτους που εχουν συμβολαιο..
εγω για παραδειγμα,εχω το forthnet/nova -20%,μεχρι τον Φλεβαρη.
δεν μπορουν να με αναγκασουν-μεχρι τοτε τουλαχιστον-να παρω τον pace.
και δωρεαν να μου τον προτεινουν,παλι ειναι δυσκολο,
γιατι κατι τετοιο-προφανως-δεν ειναι μερος του συμβολαιου.
αρα εχουμε μελλον...

Όταν σε λίγα χρονάκια θα έχει γυρίσει όλο το πρόγραμμα της nova σε HD (εκτός των ελληνικών καναλιών που δεν θα γυρίσουν ποτέ) , τότε να δούμε πόσοι θα πάνε pace...

Μα και με τον παλιό πάνασατ 1100 πάλι κλειδωμένη είναι η κάρτα...
Δεν είναι ανάγκη να αγοράσει κανείς τον νέο δέκτη...

Re: Απάντηση: Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Συμφωνώ απόλυτα στο εμπορικό κομμάτι. Η κάθε εταιρεία έχει δικάιωμα και υποχρέωση απέναντι στους μετόχους της, να προστατέψει τα οικονομικά της.
Διαφωνώ όμως με τα εξής εγώ προσωπικά, σαν συνδρομητής της που λόγω περιοχής (Βάρη), αναγκάζομαι να είμαι συνδρομητής της.
Γιατί?
1 - Γιατί η εικόνα των 10 (μόνον!) αναλογικών καναλιών (που σημειωτέον προέρχεται απ' τη νοβα και μεταδίδεται μετά αναλογικά), είναι για πέταμα.
2 - Γιατί η Digea δεν παίζει στη περιοχή μου.
3 - Γιατί πληρώνω ΕΡΤ στη ΔΕΗ.
Περιμένω απλά τη περίφημη "μετάβαση στη ψηφιακή", για να τη σταματήσω. Να σημειώσω επίσης ότι βλέπω FTA 13,0E, 19,2E, 28,2E και 39,0E.

Last edited:

Όταν σε λίγα χρονάκια θα έχει γυρίσει όλο το πρόγραμμα της nova σε HD (εκτός των ελληνικών καναλιών που δεν θα γυρίσουν ποτέ) , τότε να δούμε πόσοι θα πάνε pace...

xaxaxa:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout: να σαι καλα μ εκανες και γελασα!

Re: Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

σηκώνει διαζύγιο

Αν ισχύει αυτό που λες, μας βλέπω του χρόνου με δέκτες χωρίς κάρτα... :flipout:
Κάπου διάβασα ότι ένα ευρωπαϊκό πακέτο έκανε κάτι τέτοιο, αλλά δεν θυμάμαι...

Σεραφείμ δεν βλέπω το λόγο, το χιούμορ δεν σκότωσε κανέναν...... :D

Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Αντώνη συγγνώμη αλλά τον βλέπω εγώ. Απεχθάνομαι την ειρωνεία, πόσο μάλλον από το συγκεκριμένο κύριο.

Πιστεύω ότι καλό θα ήταν να μην ασχολείστε μεταξύ σας. Και εγώ έχω θέματα με κάποιους αλλά δεν ασχολούμαι...

Ο καθένας ας γράφει τα δικά του, όπως τα γράφουμε όλοι μας άλλωστε.

Στο avclub είμαστε .... Μια ωραία παρέα είμαστε...

Σόρυ για τα off topic παίδες.

Mouratos αν κρίνεις ότι πρέπει να φύγουν κάποια ποστ εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να με φύγεις !!!!:D

Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Στην ζωή μου έμαθα να προχωρώ μπροστά, εξάλλου δεν το επιτρέπει και η ηλικία μου να ασχολούμαι με ανούσια ποστ. Εξάλλου το χιούμορ δεν είναι κακό στης μέρες μας. Κρίμα παντός που το έλαβε ως ειρωνεία. Τώρα αν τον ενοχλούν και τα ποστ που έχω κάνει και δεν έχουν κάποια ουσία, δεν πειράζει ας πάει στο φόρουμ που είναι admin, και να κρίνει εκεί.
Όχι εδώ μέσα, εξάλλου αυτός ασχολείται περισσότερο με αγγελίες. Και αν συνεχιστή από μεριά του, θα γελάσει κόσμος σήμερα.

Σούζα, μην το συνεχίζουμε δεν υπάρχει λόγος.

Το λήξαμε το θέμα και δεν φταίμε και οι υπόλοιποι εδώ μέσα.....;)