gas gas
Senior Member
Re: Απάντηση: περι ζευγους προ-τελ. advance
Είναι εξαιρετικές προτάσεις, αλλά νομίζω αρκετά πάνω από το budget του. (Και το δικό μου.) Τέτοια τρανζίστορ, μάλιστα!
Λοιπόν μιλώντας για τρανζίστορ και για τον χώρο που περιγράφεις,θα σου συνιστούσα την παλιά μου αγάπη στους ολοκληρωμένους,τον YBA integre.Για μένα είναι απο τους ελάχιστους σ' αυτά τα χρήματα(γύρω στα 3000),που παίζει τόσο καλά.Ζητάει ένα πολύ καλό ποιοτικά και σχετικά ευαίσθητο ηχείο(πάνω απο 87-88 db).Για το χώρο σου θα σου συνιστούσα αυστηρά ηχεία βάσης.Για τον ενισχυτή αυτόν,θα σου πρότεινα κάτι σε βάσης απο Harbeth ή Proac(σειρά responce).
Μιά δεύτερη πιό φθηνή κι εξαιρετικά καλόηχη πρόταση,είναι o Sudgen Α21 SE στα 30 wpc/class A.Ηχεία απο τις ίδιες παραπάνω εταιρείες,αλλά μπορείς να κατέβεις σε πιό ευαίσθητα και φθηνότερα μοντέλλα τους.
Μ' αυτά τα μηχανήματα,θεωρώ ότι καθαρίζεις για τον χώρο σου,μέχρι να θελήσεις να κινηθείς πολύ ψηλότερα και γι' άλλο μεγαλύτερο χώρο.
Είναι εξαιρετικές προτάσεις, αλλά νομίζω αρκετά πάνω από το budget του. (Και το δικό μου.) Τέτοια τρανζίστορ, μάλιστα!