Γεια σε όλους και καλό μήνα. Έχω ένα καμένο τοροειδή μετασχηματιστή της Amarad με μεσαία λήψη 2x25V στα 160VA. Ωμομετρικά δε μπόρεσα να δω (καταλάβω) αν το πρόβλημα είναι στο πρωτεύων ή δευτερεύων. Γι’αυτό και τον ξαναέβαλα στη πρίζα! :builder: Ε ήταν σα να άναψα 50 θερμοσίφουνες μαζί! Μου γονάτισε το σπίτι αλλά δεν έριξε ασφάλεια. Αν και το όλο πράγμα κράτησε 1-2 δευτερόλεπτα, αφού το τράβηξα αμέσως, πρόλαβε και ζεστάθηκε. Μου κατσικώθηκε λοιπόν να τον επιδιορθώσω. Γνωρίζω τη δυσκολίες χώρου/τρόπου/χρόνου που κρύβει ένα τέτοιο εγχείρημα, αλλά γιατί να μη το προσπαθήσω; Έτσι και αλλιώς καμένος είναι… (κι αυτός κι εγώ).
Κάποτε σκόνταψα σε μια σελίδα με εκπληκτικές οδηγίες και φωτογραφίες αλλά ως συνήθως δε κράτησα το link.
Και ερχόμαστε στις απορίες... Πώς θα βρω πιο τύλιγμα έχει πρόβλημα; Έχει προσπαθήσει κανείς να επέμβει στη περιέλιξη, έστω και για αλλαγή της τάσης εξόδου; Έχει κανείς (πιο συνετός σέρφερ) κάποιο λινκ στα μπουκμαρκ του με υποδείξεις-διευκρινήσεις-πληροφορίες; Θα μπορούσα να τον δώσω για επισκευή; Αν ναι, συμφέρει (πχ στο Γιατρά στη Καλλιθέα); :chinscratch:Κάτι ψηλοκοίταξα στο γούγλη αλλα δε βρήκα και τίποτις σπουδαίο.

Και ερχόμαστε στις απορίες... Πώς θα βρω πιο τύλιγμα έχει πρόβλημα; Έχει προσπαθήσει κανείς να επέμβει στη περιέλιξη, έστω και για αλλαγή της τάσης εξόδου; Έχει κανείς (πιο συνετός σέρφερ) κάποιο λινκ στα μπουκμαρκ του με υποδείξεις-διευκρινήσεις-πληροφορίες; Θα μπορούσα να τον δώσω για επισκευή; Αν ναι, συμφέρει (πχ στο Γιατρά στη Καλλιθέα); :chinscratch:Κάτι ψηλοκοίταξα στο γούγλη αλλα δε βρήκα και τίποτις σπουδαίο.