ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!Γιατί εκεί οι δούλοι που μας κυβερνούν παίρνουν εντολές για το μέλλον της χώρας μας και τις εκτελούν σαν τα σκυλιά που τους δίνεις το κοκκαλάκι αφού έχουν υπακούσει στη εντολή ''κάτσε''.Μα σας ξενίζει η εικόνα που βγάζουν προς τα έξω άλλωστε έχει γραφτεί:θα έρθουν οι λύκοι αλλά θα μοιάζουν με πρόβατα.Όποιος έχει μάτια ας βλέπει και αυτιά ας ακούει...
παρακατω : η κυρια υπουργος χαρακτηριζει τη συνομωσια παραμυθια .
εχει ερωτηθει και σε debate στο σκαι με τον κ Αβραμοπουλο ο οποιος ισχυριστηκε οτι δεχτηκε προσκληση και δεν πγε για χ ψ λογους ... αμα βρω το βιντεο στο youtube θα το βαλω ...
παλι η ιδια απαντηση ... αυτα ειναι ανοησιες ειναι συνομωσιολογιες , παραμυθια για τους ανοητους ... ιδια απαντηση παντα ...
οκ
ας μας δωσουν ενα βιντεο με τη συνεδριαση και θα ( το σκεφτουμε να ) σταματησουμε ...
δευτερον ... επαιρονται για τοσα ... οτι ειναι βουλευτες οτι ειναι υπουργοι κλπ . γιατι δεν επαιρονται οσοι πηγαν εστω και μια φορα δημοσιως οτι ''ειμαι κι εγω στη bilderberg και ειναι τιμη μου κλπ ... ? '' γιατι θελουν να το αποσιωπησουν ...
γιατι θελουν να το αποσιωπησουν ? εμενα παει το μυαλο μου
τα λεω πολυ απλοικα γιατι ετσι τα σκεφτομαι ...
επισης ... το σωμα της λεσχης ( board ) μεταβαλλεται και αποστελλονται προσκλησεις ...
ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ? αφου το σωμα μεταβαλλεται ( να το δεχτω ) με ποια κριτηρια στελνονται οι προσκλησεις ? και απο καποιον ( σταθερο ) στελνονται ... ποιος την οργανωνει ? και για ποιο λογο ?
μηπως κανουμε λαθος οτι ειναι δουλοι ... μηπως ειναι κι αυτοι εντολεις που συνδιαμορφωνουν τις εντολες για τα οποια σχεδια και οχι εντολοδοχοι ?
αλλα μια υπουργος ( ισχυρη γυναικα δε λεω ) αλλα στους 130 ισχυροτερους - σπουδαιοτερους του πλανητη ? του πλανητη ? της Ελλαδας ναι , της Ευρωπης ισως ... του πλανητη ... δυσκολο ...