Περιεργα - ανατριχιαστικα πραγματα συμβαινουν ?

μωρέ πλάκα έχετε...
ταυτότητα δεν έχετε?
μπορείτε να κάνετε ανάληψη από τον λογαριασμό σας, τα λεφτά σας χωρίς ταυτότητα?
Αφμ δεν έχετε?
μπορείτε να κάνετε συναλλαγή στην εφορία ή στο ΙΚΑ χωρίς τον αριθμό μητρώου γιά υπόθεσή σας?

Ξαφνικά σας πείραξε η νέα ταυτότητα.
Το διαβατήριό σας πως είναι άραγε?

μιά ζωή από παιδί θυμάμαι, ήμουν ένας αριθμός.

Στο δημοτικό έπρεπε να ξέρω τον αριθμό του πάσου
Στο γυμνάσιο πήρα ταυτότητα έπρεπε να την ξέρω και να μην την χάσω.
Στο πανεπιστημιο είχα αριθμό μητρώου.
Στο στρατό ΑΣΜΑ εκεί αν ημουν σκέτος αριθμός...
Μετά ΑΦΜ
Μετά αριθμό ΤΕΕ
Μετά Μητρώου Ασφάλισης
Μετά δεκάδες πιν
Μετά ΑΜΚΑ
Μετά δεκάδες pass γιά ιντερνετικά φορα.

Προσωπικά θα ήθελα να ήταν όλα ένα...

επιτέλους να ξεμπερδέουμε με αυτό το πανάρχαιο και ξεπερασμένο υλικό που λέγεται "χρήμα".

Σπατάλη μετάλλου και χαρτιού είναι!!! Ολα σε μία smart card και τέλος!

φαντάζομαι ότι εάν χρωστάς σε τράπεζα η δημόσιο ...

θα λιμοκτονήσεις !!

ο λογαριασμό σας πιστώθηκε 1000 ευρό
ο λογαριασμό σας χρεώθηκε 600 ευρό από την τροχαία Αθηνών
ο λογαριασμό σας έχει υπόλοιπο 400 ευρό

κτλ κτλ ....

μεγάλη εφεύρεση τα data base

Last edited:
Βρε μπας καί το κάνουν να σώσουν το περιβάλλον? 11.000.000 Ελληνες χώριίς να χρειάζονται να μαζέψουν αποδείξεις............ πόσα δάση μας κάνουν?

Ψηφίζω πράσινος .............. ψηφίζω κάρτα!

Re: Απάντηση: Περιεργα - ανατριχιαστικα πραγματα συμβαινουν ?

φαντάζομαι ότι εάν χρωστάς σε τράπεζα η δημόσιο ...

θα λιμοκτονήσεις !!

ο λογαριασμό σας πιστώθηκε 1000 ευρό
ο λογαριασμό σας χρεώθηκε 600 ευρό από την τροχαία Αθηνών
ο λογαριασμό σας έχει υπόλοιπο 400 ευρό

κτλ κτλ ....

μεγάλη εφεύρεση τα data base

ναι δε θα μπορεις να αντιδρασεις
στα πηραμε κυριε ...
με μια εντολη στο χειριστη του υπολογιστη θα χρεωνει την καρτα ...
μα ειναι μισθος και ειναι ακατασχετος ( υπο ορους )
μα μου ... σας τα πηραμε ... τελος ...

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!Γιατί εκεί οι δούλοι που μας κυβερνούν παίρνουν εντολές για το μέλλον της χώρας μας και τις εκτελούν σαν τα σκυλιά που τους δίνεις το κοκκαλάκι αφού έχουν υπακούσει στη εντολή ''κάτσε''.Μα σας ξενίζει η εικόνα που βγάζουν προς τα έξω άλλωστε έχει γραφτεί:θα έρθουν οι λύκοι αλλά θα μοιάζουν με πρόβατα.Όποιος έχει μάτια ας βλέπει και αυτιά ας ακούει...

παρακατω : η κυρια υπουργος χαρακτηριζει τη συνομωσια παραμυθια .
εχει ερωτηθει και σε debate στο σκαι με τον κ Αβραμοπουλο ο οποιος ισχυριστηκε οτι δεχτηκε προσκληση και δεν πγε για χ ψ λογους ... αμα βρω το βιντεο στο youtube θα το βαλω ...

παλι η ιδια απαντηση ... αυτα ειναι ανοησιες ειναι συνομωσιολογιες , παραμυθια για τους ανοητους ... ιδια απαντηση παντα ...

οκ
ας μας δωσουν ενα βιντεο με τη συνεδριαση και θα ( το σκεφτουμε να ) σταματησουμε ...

δευτερον ... επαιρονται για τοσα ... οτι ειναι βουλευτες οτι ειναι υπουργοι κλπ . γιατι δεν επαιρονται οσοι πηγαν εστω και μια φορα δημοσιως οτι ''ειμαι κι εγω στη bilderberg και ειναι τιμη μου κλπ ... ? '' γιατι θελουν να το αποσιωπησουν ...
γιατι θελουν να το αποσιωπησουν ? εμενα παει το μυαλο μου
τα λεω πολυ απλοικα γιατι ετσι τα σκεφτομαι ...

επισης ... το σωμα της λεσχης ( board ) μεταβαλλεται και αποστελλονται προσκλησεις ... ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ? αφου το σωμα μεταβαλλεται ( να το δεχτω ) με ποια κριτηρια στελνονται οι προσκλησεις ? και απο καποιον ( σταθερο ) στελνονται ... ποιος την οργανωνει ? και για ποιο λογο ?

μηπως κανουμε λαθος οτι ειναι δουλοι ... μηπως ειναι κι αυτοι εντολεις που συνδιαμορφωνουν τις εντολες για τα οποια σχεδια και οχι εντολοδοχοι ?

αλλα μια υπουργος ( ισχυρη γυναικα δε λεω ) αλλα στους 130 ισχυροτερους - σπουδαιοτερους του πλανητη ? του πλανητη ? της Ελλαδας ναι , της Ευρωπης ισως ... του πλανητη ... δυσκολο ...

Last edited:
- Mπαμπά, μπαμπά, δωσ' μου 2 ευρώ να πάρω παγωτό !!!

- Φέρε την κάρτα σου παιδί μου...

:flipout: :flipout: :flipout:

- Κε Πρόεδρε, ο διαιτητής είναι δικός μας, αν του δώσουμε ένα ταλληράκι θα μας το δώσει το παιχνίδι!

-Πες του να μην ξεχάσει να φέρει την κάρτα του την Κυριακή.

:marchmellow:

Απάντηση: Re: Περιεργα - ανατριχιαστικα πραγματα συμβαινουν ?

Καλά, αφήστε τον Νοστράδαμο και διαβάστε εδώ.. http://www.banksnews.gr/portal/home-page/124-top-story/1239--colpo-grosso---

Θα είχε προχωρήσει το σχέδιο αν δεν διαφωνούσε η Πάνω Λεστινίτσα.....η Κάτω Λεστινίτσα επιφυλάχθηκε να το μελετήσει....

Σταυρώνουμε τα δάχτυλα και ελπίζουμε για το καλύτερο!!!:D:D

Απάντηση: Re: Περιεργα - ανατριχιαστικα πραγματα συμβαινουν ?

παρακατω : η κυρια υπουργος χαρακτηριζει τη συνομωσια παραμυθια .
εχει ερωτηθει και σε debate στο σκαι με τον κ Αβραμοπουλο ο οποιος ισχυριστηκε οτι δεχτηκε προσκληση και δεν πγε για χ ψ λογους ... αμα βρω το βιντεο στο youtube θα το βαλω ...

παλι η ιδια απαντηση ... αυτα ειναι ανοησιες ειναι συνομωσιολογιες , παραμυθια για τους ανοητους ... ιδια απαντηση παντα ...

οκ
ας μας δωσουν ενα βιντεο με τη συνεδριαση και θα ( το σκεφτουμε να ) σταματησουμε ...

δευτερον ... επαιρονται για τοσα ... οτι ειναι βουλευτες οτι ειναι υπουργοι κλπ . γιατι δεν επαιρονται οσοι πηγαν εστω και μια φορα δημοσιως οτι ''ειμαι κι εγω στη bilderberg και ειναι τιμη μου κλπ ... ? '' γιατι θελουν να το αποσιωπησουν ...
γιατι θελουν να το αποσιωπησουν ? εμενα παει το μυαλο μου
τα λεω πολυ απλοικα γιατι ετσι τα σκεφτομαι ...

επισης ... το σωμα της λεσχης ( board ) μεταβαλλεται και αποστελλονται προσκλησεις ... ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ? αφου το σωμα μεταβαλλεται ( να το δεχτω ) με ποια κριτηρια στελνονται οι προσκλησεις ? και απο καποιον ( σταθερο ) στελνονται ... ποιος την οργανωνει ? και για ποιο λογο ?

μηπως κανουμε λαθος οτι ειναι δουλοι ... μηπως ειναι κι αυτοι εντολεις που συνδιαμορφωνουν τις εντολες για τα οποια σχεδια και οχι εντολοδοχοι ?

αλλα μια υπουργος ( ισχυρη γυναικα δε λεω ) αλλα στους 130 ισχυροτερους - σπουδαιοτερους του πλανητη ? του πλανητη ? της Ελλαδας ναι , της Ευρωπης ισως ... του πλανητη ... δυσκολο ...

γιατι βρε παληκαρι'μ εχεις τετοια συγχυση?
Απο αρχαιοτατους χρονους,απο τοτε που περπατησε ο ανθρωπος πανω στη Γη,γινονται ολα αυτα που περιγραφεις,με λιγο διαφορετικο τροπο παντα,αλλα με τον ιδιο σκοπο,την εξουσια!
Εσυ τι πιστευεις οτι ηθελε να κανει ο Μεγας Αλεξανδρος οταν ξεκιναγε την εκστρατεια του?
Μια παγκοσμια κυβερνηση ηθελε να φτιαξει,οπως αλλωστε κι ολες οι αυτοκρατοριες,ενταξει τοτε δεν υπηρχε η τεχνολογια που υπαρχει σημερα,αλλα αυτο δεν αλλαζει τα πραγματα.
Και για να παραφρασω μια γνωστη ρηση,την εξουσια πολλοι αγαπησαν,τον εξουσιαστη ουδεις!

η καρτα του πολιτη με το τσιπ ειναι εδω........

μπορεί να μην τρέχει και τίποτα, αλλά τόση καούρα μέσα στη κρίση και τα προβλήματα, να βγει η κάρτα?
που στην ουσία θα ευνοεί και θα δουλεύει για τις τράπεζες.....για αλλη μια φορά

Δεν θα σας προσλάβουμε γιατί τον περασμένο μήνα είδατε 4 θρίλερ και μια τσόντα, άρα κατά πάσα πιθανότητα είστε εθισμένος στο ΣΕΞ και τη βία!

Δεν ισχύει η ασφάλειά σας για τα νοσήλεια γιατί μέσα στο περασμένο έτος ήπιατε 500 μπύρες 200 ουίσκι και 5 ούζα.......

Και πολλές άλλες χρήσιμες εφαρμογές.....

αληθεια η συμβαση της Κοπεγχαγης και ο codex alimentarius κι αυτα αθωα ειναι ?

να θυμισω περι codex alimentarius

συμφωνα με θεωρια συνωμοσιας ...

θα μας πουλησουν το παραμυθι οτι :

τα τροφιμα ειναι ξαφνικα επικινδυνα επειδη μπορει να ειναι βρωμικα η να εχουν ασθενειες

για λογους δημοσιας υγειας και για να μας προστατευσουν οχι για κανεναν αλλο λογο θα ελεγχουν τις καλλιεργειες .

γι αυτο θα περνανε τα λαχανικα και τα φρουτα απο ακτινες ( χ , γ ? ) δεν ξερω ωστε να αποστειρωνονται ...
ετσι βεβαια θα καταστρεφονται οι βιταμινες

κανεις δε θα μπορει να πουλαει τροφιμα αν δεν περασουν απο την επεξεργασια αυτη .

βιταμινες θα παιρνουν μονο ορισμενοι με ιατρικη συνταγη ...

http://www.codexalimentarius.net/web/index_en.jsp

Πανικός στα διανυκτερεύοντα φαρμακεία χτες βράδυ..............άδειασαν τα ράφια´με βιταμίνες Α, Β, C ....έως καί....... Ω! :fahne90: