Περιγραφή του νέου Macbook 13"

Apple MacBook 13.3" Intel Core 2 Duo 2.0GHz Aluminum (New)

Νέο Apple MacBook (aluminum) με ευρεία οθόνη LED 13.3" οπίσθιου φωτισμού, επεξεργαστή Intel Core 2 Duo 2.0GHz, 160GB HDD, 2x1GB RAM, NVIDIA GeForce 9400M@256ΜΒ.
Tιμή
1.060

Apple MacBook 13.3" Intel Core 2 Duo 2.4GHz Aluminum (New)

Νέο Apple MacBook (aluminum) με ευρεία οθόνη LED 13.3" οπίσθιου φωτισμού, επεξεργαστή Intel Core 2 Duo 2.4GHz, 250GB HDD, 2x1GB RAM, NVIDIA GeForce 9400M@256ΜΒ.

Τιμή
1.326

{όλες οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ}

Πηγή:
http://www.document.gr/store/index....art&page=shop.browse&category_id=98&Itemid=56

τελος παντων, προσωπικα δεν με απασχολει καθολου αλλα νομιζα οτι θα εκαναν κατι καλυτερο για να προσελκησει νεους(switchers) και να δουν φως στην ζωη τους, χαχαχαχα

ps
περισσοτερες πωλησεις θα σημαινε και πιο γρηγορα κοντα στο ονειρο
applestore GR

:grinning-smiley-043

Mε τα σημερινα οικονομικα δεδομενα παντως , αυτες οι τιμες ειναι πολυ ακριβες !!!
Δεν νοειται φορητος με 1300 ευρω και να εχει μοιραζομενη μνημη καρτας γραφικων, απλο dvd και οχι bluray και τετοια αναλυση οθονης , 2 μονο usb , χωρις firewire klp.
Λατρευω κι εγω τα mac, αλλα η Apple νομιζει οτι ζει σε αλλο πλανητη αυτη την εποχη.
Για να μη μιλησω για τν Macbook pro.

σκέτη απογοήτευση είναι τα καινούρια mac. Και γω που περίμενα πως και πως για να πάρω macbook και να το γυρίσω σε leopard από win, ξενέρωσα απίστευτα!ούτε καν εξωτερικά δε μου αρέσουν.Τα χαρακτηριστικά του Pro τα έχουν τα λαπτοπ των 1200 ευρώ το πολύ + ένα σωρό εξόδους, hDMI, BR-DRIVE κτλ...Η apple κάνει το λάθος και θέλει να ξεκόψει απο οτιδήποτε κοινα απόδεκτό (HDMI,B-RAY) και να τους αναγκάσει να υιοθετήσουν παντού τα δικά της καινούρια στάνταρ, τα οποία φυσικά πληρώνουν αδρά, χώρια που πρέπει να προσαρμόσουν τον υπόλοιπο εξοπλισμό τους στα βίτσια της apple (firewire 400 κανείς;;). Κρίμα..

O δρόμος που ακολουθεί η Apple πλέον ειναι αυτός του βιομηχανικού design! Μάλλον οι θύρες , οι επεξεργαστές έρχονται πλέον σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που προέχει είναι το σχέδιο και το status. Κοστούμια πωλεί η Prada, κοστούμια πωλεί και η Ζara (που μπορεί να είναι και της ίδιας ποιότητας). Με δεδομένο ότι η αλλαγή του υπολογιστή θα γίνεται κάθε 2 χρόνια (το πολύ) άρα αυτό που προέχει είναι οτιδήποτε άλλο εκτός του περιεχομένου. Βάζεις τα απολύτως απαραίτητα μέσα , αλλά απ´ έξω....

Άλλο να πηγαίνεις για καφέ με το "μηλαράκι" και άλλο με το "ασεράκι". Κάνει μπάμ, πως να το κάνουμε. Παλιά, οι υπολογιστές δεν έβγαιναν έξω απο το σπίτι. Γιατί να μας ένοιαζε τόσο πολύ η εμφάνιση? Δεν υπήρχε λόγος. Απο τη στιγμή που πέφτουν οι τιμές και γίνονται προσιτά τα φορητά, τα οποία βγαίνουν βόλτα, είτε για δουλειά, είτε για καφέ, ε ναι . Το σχέδιο παίζει πάρα πολύ λόγο. Μα πάρα πολύ! Άν δεν έπαιζε θα παίρναμε ένα σούπερ desktop και ένα φορητό netbook, σαν το Asus 1000, και θα κάναμε τη δουλειά μας καλύτερα και πολύ φθηνότερα!

Last edited:
τι κάθε δύο χρόνια;;; την άνοιξη πάλι update θα κάνει..
και άμα είναι έτσι, πως το και δε βάζει b-ray να εξασφαλιστεί για τα δύο χρόνια;; τόσο σίγουρη είναι πως θα πατώσει;;

Πήγα σήμερα στη Media Markt και ειδα "ζωντανά" επιτέλους τα νέα macbook , τα αλουμινένια.

Σε ένα ράφι είχε, δίπλα - δίπλα, τα καινούργια Macbook 2.0 και 2.4 , οχι το καινούργιο Pro, καθώς και τα αρχών του έτους Macbook, λευκό και μαύρο καθώς και το Pro, της ίδιας περιόδου. Πιο πέρα και στο απέναντι ραφι υπήρχαν τα φορητά των υπολοίπων.

α) Φθάνοντας στα παραπάνω ράφια, τα Apple κάνουν μπάμ, μα πολύ μπάμπ! Τα καινούργια αλουμινένια κάνουν τη διαφορά. Όλα τα υπόλοιπα έμοιζαν με "σαβούρες"...μή πώ μου θύμιζαν κάτι σαν αυτοκίνητα προερχόμενα απο την Ανατολική Ευρώπη τη δεκαετία του 80!

β) Απο κοντά τώρα. Η ποιότητα κατασκευής ειναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ακουμπόντας, σηκώνοντάς το, νιώθεις τη διαφορά απο το λευκό ή το μαύρο. Είναι και ελαφρύτερο κατά 250 γρ και λεπτότερο. Κλειστό δε, είναι όλα τα λεφτά. Εντύπωση προκαλεί η αρμονία του. Εκτός απο το πληκρολόγιο, δεν υπάρχουν άλλα εξωγκόματα, κουμπιά κτλπ...

γ) Η οθόνη, αν και έχει υποστεί αρνητική κριτική επειδή είναι γυαλιστερή, εμένα μου άρεσε περισσότερο απο τη ματ του διπλανού παλαιού Pro. Η ποιότητα της δεν έχει δε καμμία σχέση με τις προηγούμες οθόνες. Φωτεινότητα και χρώματα μου φάνηκαν πολύ καλλίτερα, βλέπε Led.

δ) Έπεξα και λίγο με το νέο trackpad και σε λίγο αμέσως το έμαθα. Δύο δάχτηλα, τρία δάχτηλα, τέσσερα δάχτυλα, φοβερό! Μου άρεσε πολύ ότι η επιφάνειά του είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με τα παλιά.

ε) Φεύγοντας και ξανακοιτόντας (τα macbooks και τα υπόλοιπα φορητά) σκέφτηκα τα λόγια του Steve Jobs " η Apple δεν είναι σε θέση να παράγει ένα φορητό που να αξίζει 400$ και να μην είναι σκουπίδια!"

Μπορεί μερικά απο τα "σκουπίδια" να έχουν καλλίτερα τεχνικά χαραχτηριστικά, αλλά οι καινοτομίες, το λειτουργικό και το σχέδιο των Apple είναι πραγματικά αξεπέραστα καθώς η εταιρεία πάντα μας ετοιμάζει εκπλήξεις.

Περιμένω τον Άγιο Βασίλη!!!

Μπα, είναι πολύ μεγαλύτερο απο τα παλιά συμπεριλαμβανομένων και των πλήκτρων.

Απίθανο μηχάνημα και η ποιότητα κατασκευής του είναι Φανταστική!!

Ορίστε και μερικές φωτογραφίες από το νέο μου ΜacΒook!! :cool:

Πως είπατε???:116:

Τι βλέπουν τα ματάκια μου?? Μπήκες στο club??:antlers:

Καλορίζηκο φίλε μου!!! Είναι πολύ ωραίο και θα δεις πόσο ευχάριστα θα δουλέψεις επάνω του!!

Merry :Μac:hristmas!!!:redface1: