Περιγραφή του νέου Macbook 13"

Τα καταφερα! Μεσω Λαμιας, αλλα εγινε η δουλεια...
Τα mail τα περασα με την βοηθεια αυτων των οδηγιων μεσω του mozilla thunderbird mail client ενω για ολα τα contacts, calendars, bookmarks κλπ χρησιμοποιησα το εξαιρετικο προγραμμα universal συγχρονισμου mobileMe της Apple.
To μονο που μου λειπει ειναι ενας καλος ορθογραφος για το office..
Αληθεια, τι κανετε εσεις με τον Ελληνικο ορθογραφο?

Εχουμε βαλει parallels. Αλλιως σκας 60 ευρωπουλα ζεστα και μετρητα στη neurosoft, η οπως αλλιως λεγεται.

Απάντηση: Re: Περιγραφή του νέου Macbook 13"

Εχουμε βαλει parallels. Αλλιως σκας 60 ευρωπουλα ζεστα και μετρητα στη neurosoft, η οπως αλλιως λεγεται.

Παιδιά, χωρίς παρεξήγηση, αλλά έχετε "κολλήσει" με τις εφαρμογές της MS....υπάρχουν άλλες εξίσου καλές, αν όχι καλύτερες, και δωρέαν !

Ξαναλέω, δείτε το OpenOffice !!

Εδώ γυρίσατε από pc+windows σε mac+mac os x !!

Δεν εχω εμπειρια απο το open office. Η διορθωση γινεται ακριβως με τον ιδιο τροπο οπως στο ms word? Ο ορθογραφος ειναι πληρης η θα χρειαστει τα μισα να τα διορθωνω εγω?

Παιδες ευχαριστω, θα δοκιμασω και το openoffice.
Παντως, μαγεια ειναι το Macbook....
Παει ΣΦΑΙΡΑ και ηδη δουλευω τα emails καλυτερα απο ποτε!
Το interface ειναι απο αλλο Πλανητη..

Παιδιά, χωρίς παρεξήγηση, αλλά έχετε "κολλήσει" με τις εφαρμογές της MS....υπάρχουν άλλες εξίσου καλές, αν όχι καλύτερες, και δωρέαν !

Ξαναλέω, δείτε το OpenOffice !!

Εδώ γυρίσατε από pc+windows σε mac+mac os x !!

Ελα ντε...
Εγω παντως προσανατολιζομαι να μην βαλω καν parallels ή κατι παρομοιο στο macbook για να απολαμβανω το λειτουργικο..
Μεχρι στιγμης παντως το office 2008 των mac ειναι μια χαρα (εχω βαλει με επιτυχια και 2 updates).

Telika , και το iworks 09 εχει ορθογραφο μεσω του cocoasppel + greek dicrtionary!
Το δοκιμασα και δουλευει... μονο που δεν εχει αυτοματη διορθωση σε ολο το κειμενο αλλα την κανεις εσυ για καθε μια λεξη που βρισκει λαθος.
Ετσι δουλευουν οιλοι οι ορθογραφοι ή οχι ?

Telika , και το iworks 09 εχει ορθογραφο μεσω του cocoasppel + greek dicrtionary!
Το δοκιμασα και δουλευει... μονο που δεν εχει αυτοματη διορθωση σε ολο το κειμενο αλλα την κανεις εσυ για καθε μια λεξη που βρισκει λαθος.
Ετσι δουλευουν οιλοι οι ορθογραφοι ή οχι ?

κανονικα πρεπει και σε ολο το κειμενο.
Παντως εβαλα το openoffice και οντως εχει κανονικο ορθογραφικο ελεγχο στα ελληνικα, οποτε μαλλον καθαρισα και με αυτο...

κανονικα πρεπει και σε ολο το κειμενο.
Παντως εβαλα το openoffice και οντως εχει κανονικο ορθογραφικο ελεγχο στα ελληνικα, οποτε μαλλον καθαρισα και με αυτο...

Mε κάνετε κ φωνάζω βρε παιδί μου....!!
Αφού σας λέω βάλτε OpenOffice !! :grinning-smiley-043

Μπορεις να αλλάξεις σκληρό δίσκο στο macbook?γιατι τα 160Gb μου φαίνονται απελπιστικά λίγα...