Περιοδικό "Digital Satellite TV Info" Τεύχη 2008-2010

Re: "Digital Satellite TV" Νοεμβρίου

Ναι , το βλέπουμε.... , σχεδόν όλοι γνωρίζουν πόσο κοστίζει ένας Argus mini , ένας MVision HD300 combo , εκτός από εσάς !!!

Ξέρουμε τα fax , τα τηλέφωνα , το mail , σε ποιο χιλιόμετρο της εθνικής οδού βρίσκεται ο κάθε αντιπρόσωπος , εισαγωγέας , πως λένε την καντίνα απέναντι , αλλά από τιμές.....!!! :tdown:
Λίγο ακόμα και θα πειστούμε ! -bye-

Διαβάζεις Digital Satellite TV; Αν διαβάζεις, μάλλον σου διέφυγε πως μέχρι τώρα έβαζε πολλές φορές τιμές σε τεστ προϊόντων. Γι' αυτό και έκανα την παρατήρηση για τις τιμές των δεκτών, αφού είχα πλέον συνηθίσει να βλέπω τιμές. Όντως στο παρελθόν αυτό που γράφεις συνέβαινε και ίσως να συμβαίνει ακόμα στο δεύτερο περιοδικό που κυκλοφορεί (δε ξέρω γιατί έχω καιρό να το αγοράσω), αλλά στο Digital Satellite TV δεν είναι έτσι.

Πουθενά τιμές , επτασφράγιστο μυστικό , έλεος !!! :blink:

REVIEW λες και διαβάζουμε το manual !!! :mad:
Γράψτε και καμια πληροφορία του τύπου... μας άρεσε , ΔΕΝ μας άρεσε !:grandpa:

:frown:

Έτσι είναι αλλα δυστυχώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αν γράψουν κάτι που δεν αρέσει στον εισαγωγέα.....κομμένη η διαφήμιση στο περιοδικό!!
Θα μου πείτε εμείς τι φταίμε που θέλουμε να διαβάζουμε θετικά και αρνητικά των δεκτών και των υπολοιπων που παρουσιάζονται στο περιοδικό...

@Arno: Έχω μία ερώτηση για το 16 port diseqc 1.1 που παρουσιάσατε. Για την επίτευξη 64 δορυφόρων δίνετε σαν παράδειγμα συνδυασμό ενός spaun diseqc 1.1 4:1 με τέσσερις 16 port diseqc 1.1.

Δεν πέρνουμε το ίδιο αποτέλεσμα με έναν μόνο 16πλο και δεκαέξι απλούς 4:1 diseqc 1.0 ; Σε αυτή την περίπτωση, δουλεύει και το combiner του επίγειου;

Έτσι είναι αλλα δυστυχώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αν γράψουν κάτι που δεν αρέσει στον εισαγωγέα.....κομμένη η διαφήμιση στο περιοδικό!!
Θα μου πείτε εμείς τι φταίμε που θέλουμε να διαβάζουμε θετικά και αρνητικά των δεκτών και των υπολοιπων που παρουσιάζονται στο περιοδικό...

Τα review που κάνουν και τα δύο περιοδικά είναι για κλάματα ! :coool:
Αυτά δεν είναι review , είναι το manual με πιο όμορφες λεξούλες !

Γνωρίζω 10 άτομα που θέλουν μέσα στις επόμενες μέρες ν'αγοράσουν τον Edision Argus mini , και διάβασα ένα review που για να το γράψουν σίγουρα δεν τους πήρε πάνω από 15 λεπτά !!! :mad:

Άαα , και οι fotos , μικρές - μικρές , μη τυχόν και πιάσουν τη μισή σελίδα γιατί αλλιώς έχει πρόβλημα η όλη έκδοση ! :rolleyes:

Ένα άλλο παράξενο είναι πως κατά περίεργο τρόπο , όλοι μα όλοι οι δέκτες που κάνουν ''review'' είναι πολύ καλοί , σχεδόν άριστοι !!! :BDGBGDB55:

Τιμές φυσικά δεν γράφουν , αλλά έχουν να σου πουν 100 δικαιολογίες γι'αυτό !

Πραγματικά και να μην υπήρχαν δεν θα γινόταν και κάτι . :sleep:
Review , τιμές , οτιδήποτε... , τα πληροφορούμαστε από το διαδίκτυο. :aktion033:

ΥΓ.
Εκεί που τα πάνε πολύ καλά τα περιοδικά είναι οι διαφημίσεις !!!
Μεγάλες fotos , ολοσέλιδες , πολύ sexy και πάρα πάρα πολλές !!! $ $ $ :flute:
Το μεροκάματο να βγαίνει μωρέ......

Απάντηση: "Digital Satellite TV" Νοεμβρίου

Καλημερα σε ολους
Διδυμε ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω
Αν θεωρείς οτι οποιοδήποτε περιοδικό δεν σε καλύπτει (γιατί εχει ελλειπή πληροφόρηση γιατι εχει κακό lay out γιατί δεν εχει τιμές η για οποιον αλλο λογο) απλά δεν το αγοράζεις
Τι χρειάζεται αυτή η σχεδόν πολεμική διαθέση?
Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ δεν εχω καμμία σχέση με το εντυπο!!
Μένω Βόλο μου αρέσει αν ασχολούμαι με την δορυφορική (με μηδενικές τεχνικες γνωσεις) και παιρνω το περιοδικό κάθε μήνα γιατί με βοηθαει πολυ
Στο τέλος τελος 4,5 ευρούλια δεν είναι τιποτε..

Δίδυμε καλημέρα,
Συμφωνώ απολύτως με αυτά που λες, αλλά το θέμα με τις τιμές το εξήγησα. Ναι και εμείς ξέρουμε πόσο κοστίζουν οι MVision και Edision και όταν πήραμε τηλ τους εισαγωγείς τους μας έδωσαν τιμές. Αλλά ήταν μόνο αυτοί.
Όσον αφορά τα Review, υπάρχει σχετικό πινακάκι δίπλα από κάθε δέκτη που δείχνει τις δυνατότητές του. Για παράδειγμα, υπάρχει combo δέκτης του συγκριτικού που δεν υποστηρίζει DiSEqC και μέσα στο κείμενο δεν γράφεται πουθενά ξεκάθαρα κάτι τέτοιο. Αν όμως πας στο πινακάκι θα λείπει από τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Επίσης, στο πινακάκι γράφονται και άλλες δυνατότητες, όπως ελληνικά, ταξινομήσεις, δυνατότητες μενού, καθώς και ταχύτητες πλοήγησης στη λίστα καναλιών, ταχύτητες λήψης καναλιών, κτλ, που σίγουρα δεν γράφονται στο manual. Όλα αυτά είναι μεγάλη και λεπτομερή δουλειά, που σίγουρα δεν θέλει ένα τέταρτο, αλλά τουλάχιστον μία ημέρα πλήρης εργασίας για τον κάθε δέκτη. Όσο για τις photos δεν το καταλαβαίνω, μεγαλύτερες photos, άρα λιγότερη ύλη, άρα ευκολότερη έκδοση.
Όσο αφορά τώρα τη διαφήμιση, τα έσοδά της είναι ανάλογα των πωλήσεων. Δεν στηρίζεται το περιοδικό στην διαφήμιση, αλλά στον συνδυασμό διαφήμιση - πωλήσεων. Αν κάτι από τα δύο δεν έχει, θα κλείσει. Άρα αντικειμενικά δεν μπορεί να θυσιάζει αναγνώστες για διαφήμιση και ούτε το αντίθετο. Επίσης, οι διαφημιζόμενοι είναι γνωστά πρόσωπα, ενώ οι περισσότεροι αναγνώστες όχι. Στους διαφημιζόμενους μπορείς να εξηγήσεις γιατί γράφτηκε για τον δέκτη τους ότι έχει τα εξής μειονεκτήματα (και μπορείς και να ζητήσεις να ζητήσουν αναβάθμιση από το εργοστάσιο, κάτι που κάνουμε κατά συρροή), ενώ με τους αναγνώστες δεν μπορείς να έχεις τέτοια επαφή. Και εδώ έρχεται το internet και το συγκεκριμένο φόρουμ, που μας δίνει αυτή τη δυνατότητα. Άρα συμφωνώ μαζί σου για τα περί internet (και σε αυτό όμως χρειάζεται να είσαι προσεκτικός στις πάμπολλες επιλογές πληροφόρησης).
Θεωρώ την κριτική σου τίμια και ένα τμήμα της αγανάκτησής σου δικαιολογημένη. Η θέση μου είναι να μπαίνουν τιμές παντού και για αυτό κάνουμε ότι μπορούμε. Αν θέλετε θα βάζουμε τιμές και στα πεδιόμετρα... δεν είναι πρόβλημα για εμάς.
Το περιοδικό είναι πάντα ανοιχτό σε οποιαδήποτε κριτική. Μην ξεχνάς ότι τιμές άρχισαν να μπαίνουν στο περιοδικό, μετά από σχετικό θέμα που άνοιξε σε αυτό το forum, ενώ πολλές φορές έχουν ζητηθεί και άρθρα που στην συνέχεια έχουν δημοσιευτεί. Το περιοδικό επιθυμεί την επικοινωνία με τους αναγνώστες του. ΜΟΝΟ έτσι μπορεί να γίνει καλύτερο.

@ alter και vasilakis. Ευχαριστούμε που μας αγοράζετε.

@malakudi. Ναι γίνεται, αλλά είναι οικονομικότερο πλέον και ευκολότερο με τον 16άρι. Λιγότερα καλώδια, λιγότεροι διακόπτες.

Νομίζω ότι "τα πολλά λόγια είναι φτώχια".
Το περιοδικό δίκαια κατέχει μεγάλη θέση στην αγορά των σχετικών περιοδικών. Έχει ασφαλώς περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι αυτή μπορεί να έρθει μέσα από κάποιες αλλαγές. Ο τελικός κριτής είναι ο χρήστης/αγοραστής ο οποίος και αποφασίζει εάν το περιοδικό του κάνει ή όχι για να το αγοράσει.

Η γνώμη μου είναι ότι στην παρούσα μορφή του παρέχει σημαντική βοήθεια (πρωτίστως) και ενημέρωση σε όσους ασχολούνται με τη δορυφορική. Η δοκιμή προϊόντων από μια ομάδα που εμπνέει εμπιστοσύνη έχει πάντα τη σημασία της. Η παράθεση τιμών δεν έχει πάντα μεγάλη σημασία όμως, καθώς το διάστημα από τη συγγραφή των κειμένων μέχρι την έκδοση δεν εγγυάται την ακρίβεια της πληροφορίας. Άλλωστε, το να βρεις την τιμή ενός προϊόντος που σε ενδιαφέρει είναι το μόνο εύκολο...

Μοναδικό μου "παράπονο" και πρόταση για βελτίωση είναι ότι θα ήθελα περισσότερο βάθος στην παρουσίαση των θεμάτων που αφορούν τους linuxάτους δέκτες. Κάποιες στιγμές μου μένει η εντύπωση ότι αναπτύσεται εντελώς επιφανειακά το θέμα τους παρέχοντας μεν πληροφορία αλλά όχι ουσιαστική γνώση και βοήθεια ώστε ο χρήστης να πάει ένα βήμα παραπέρα σε ικανότητες.

Το παραπάνω σχόλιο γίνεται εντελώς καλοπροαίρετα. Το περιοδικό έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και μια θέση στη βιβλιοθήκη μου μηνιαίως...

@malakudi. Ναι γίνεται, αλλά είναι οικονομικότερο πλέον και ευκολότερο με τον 16άρι. Λιγότερα καλώδια, λιγότεροι διακόπτες.

Τέσσερις 16ρηδες και ένας τετραπλός diseqc 1.1 spaun είναι φτηνότεροι σε σχέση με έναν 16ρη και δεκαέξι τετραπλούς diseqc 1.0; Δε νομίζω. Μήπως δε κατάλαβες το συνδυασμό που έγραψα;

@Didimos_Gr

Τρολάρεις πάλι, έτσι; Έχεις μία τάση στο trolling.

Το συγκεκριμένο περιοδικό έχει τιμές. Απλώς δεν είχε το τελευταίο τεστ. Στην τελική μη το αγοράζεις, αφού κατά τη γνώμη σου είναι τόσο χάλια!!!

Μα τι να λέμε τώρα παιδιά είναι κορυφή το περιοδικό,και έξαλλου το περιοδικό τώρα τελευταία κάνει δημοσίευσης σε πολλή καυτά θέματα π.χ cccam και αλλά.
Θα αναμένω από την μεριά του περιοδικού να κάνει και μια αναφορά για το VPN,αν και από ότι έχω καταλάβει μου φαίνετε κάτι ετοιμάζει και για αυτό.
Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά από μένα τολμάτε πράματα που άλλη δεν έχουν τα κότσια να το κάνουν,άσε που το περιοδικό έχει και μαμω το team.
Τώρα εγώ ψηφίζω να γίνει και ο AlexT, team του περιοδικού σε θέματα παράκεντρες λήψεις :award:

Σαν εντελως πρωταρης σε δορυφορικα ειπα να παρω και ενα Ελληνικο περιοδικο του χωρου χθες.
Κατα τυχη πηρα ενα "ανταγωνιστικο" του και οχι το το Digital Satelite TV.

Περιπου τα ιδια και εδω:
Διαφημιζε "συγκριτικο" HD combo δεκτων χωρις τελικα να συγκρινει!!!
Επειδη εβαλε διπλα διπλα τα αρθρα θεωρειται συγκριτικο;

Tιμες πουθενα κατι που δε με πειραξε πολυ λογω ενημερωσης απο ιντερνετ και προφανως ανηλεους ανταγωνισμου και ασταθειας της αγορας λογω Digea,ΗD κλπ.

Συνεχεις νυξεις και υπονουμενα για "κρυφες δικτυακες χαρες" των δεκτων που για μενα τον, δορυφορικα, αρχαριο προκαλουν...
Καταλαβαινω το point αλλα αυτοι που "ξερουν" δεν περιμενουν το περιοδικο για να μαθουν, γιατι ομως κλεινει το ματι πονηρα και στους υπολοιπους να μπουμε στο κλαμπ των "μυημενων" περι των κρυφων χαρων των δεκτων;

Και αν τους στειλω γραμμα να μου εξηγησουν τις "κρυφες δικτυακες χαρες" και πως δουλευουν θα μου απαντησουν ή θα πρεπει να γινω κολλητος με τον δορυφορατζη (...) της γειτονιας μου και να συνεχισει απο εκει που το περιοδικο με αφησε;

Ενα περιοδικό πρέπει να κρατά ισορροπίες τόσο με την νομοθεσία ,όσο και με τους εμπόρους που προβάλουν τα προιόντα τους,καθώς απόλυτο προιόν δεν υπάρχει ,και υπάρχουν και εξαιρέσεις στην απόδοση των ανάλογα την κάθε περίπτωση.Οπότε τα πάντα είναι σχετικά.

Σαν εντελως πρωταρης σε δορυφορικα ειπα να παρω και ενα Ελληνικο περιοδικο του χωρου χθες.
Κατα τυχη πηρα ενα "ανταγωνιστικο" του και οχι το το Digital Satelite TV.

Περιπου τα ιδια και εδω:
Διαφημιζε "συγκριτικο" HD combo δεκτων χωρις τελικα να συγκρινει!!!
Επειδη εβαλε διπλα διπλα τα αρθρα θεωρειται συγκριτικο;

Tιμες πουθενα κατι που δε με πειραξε πολυ λογω ενημερωσης απο ιντερνετ και προφανως ανηλεους ανταγωνισμου και ασταθειας της αγορας λογω Digea,ΗD κλπ.

Συνεχεις νυξεις και υπονουμενα για "κρυφες δικτυακες χαρες" των δεκτων που για μενα τον, δορυφορικα, αρχαριο προκαλουν...
Καταλαβαινω το point αλλα αυτοι που "ξερουν" δεν περιμενουν το περιοδικο για να μαθουν, γιατι ομως κλεινει το ματι πονηρα και στους υπολοιπους να μπουμε στο κλαμπ των "μυημενων" περι των κρυφων χαρων των δεκτων;

Και αν τους στειλω γραμμα να μου εξηγησουν τις "κρυφες δικτυακες χαρες" και πως δουλευουν θα μου απαντησουν ή θα πρεπει να γινω κολλητος με τον δορυφορατζη (...) της γειτονιας μου και να συνεχισει απο εκει που το περιοδικο με αφησε;

γιαυτο εινα και τα forume για να λυνουμε τα προβληματα μας για περισσοτερες λεπτομερειες ολα μαζι και γενικα βγαινει το συμπερασμα:idea:

Οπότε παίρνεις το τηλέφωνο του Teomad και τον τρελαίνεις στις απορίες !!!!!!!:flipout::flipout:

@Didimos_Gr

Τρολάρεις πάλι, έτσι; Έχεις μία τάση στο trolling.

Κι εγώ σ'αγαπώ αλλά δεν στο λέω κάθε λίγο και λιγάκι... :love:

ΥΓ.
Σκοπός μου είναι το "Digital Satellite TV" να ξεχωρίσει προς το καλύτερο.
Έτσι και αλλιώς το ''άλλο'' περιοδικό το έχω παρατήσει εδώ και πολύ καιρό.
Απλά ο λόγος μου είναι μάλλον πιο μάχιμος από κάποιων άλλων... , sorry :smile:

ΥΓ.2
Νομίζω πως σε αυτό το forum όλοι λέμε τις απόψεις , τις εντυπώσεις μας άνετα και ακομπλεξάριστα !!!
Μην καταλήξει και αυτό το forum μόνο για ευχές και χρόνια πολλά όπως σε κάποιο άλλο στο οποίο έγινα ΒΑΝ από κάτι συνταξιούχους επειδή
τόλμησα να τους πω πως μόνο ελευθερία λόγου και απόψεων δεν υπάρχει στο forum τους !
Τεσπά.... :rolleyes:

βρε μπελα που βρηκαμε!!!!το πραμα ειναι απλο οποιος θελει τον παιρνη,και οποιος δεν θελει δεν τον παιρνη.....για το περιοδικο λεω,μην βγη κανεις και με πη οτι τον παιρνη:flipout:

Απάντηση: Re: "Digital Satellite TV" Νοεμβρίου

ΥΓ.2
Νομίζω πως σε αυτό το forum όλοι λέμε τις απόψεις , τις εντυπώσεις μας άνετα και ακομπλεξάριστα !!!
Μην καταλήξει και αυτό το forum μόνο για ευχές και χρόνια πολλά όπως σε κάποιο άλλο στο οποίο έγινα ΒΑΝ από κάτι συνταξιούχους επειδή
τόλμησα να τους πω πως μόνο ελευθερία λόγου και απόψεων δεν υπάρχει στο forum τους !
ξερω για ποιους λες.....συνταξιουχους χαχαχαχαχα,μην τους λες ετσι γιατι ειναι εδω μεσα και αυτη σε αυτο το φορουμ.:offtopic:και συγνωμη απο τον κ.AlexT.
@arno θα θελα να κανετε μια αναφορα στο ποιος εχει ποιο πολλα :7SFGSFG:στα ελληνικα δορυφορικα φορουμ :award::flipout:

Ενα περιοδικό που το αγοράζουν πολλοί απο μας πιστευω το What Satellite εχει τιμές για όλα .Δεν καταλαβαινω τη λογική λοιπον γιατί να μην εχουν και τα Δορυφορικά Νεα και το Digital Satellite ?

Re: Απάντηση: "Digital Satellite TV" Νοεμβρίου

Ενα περιοδικό που το αγοράζουν πολλοί απο μας πιστευω το What Satellite εχει τιμές για όλα .Δεν καταλαβαινω τη λογική λοιπον γιατί να μην εχουν και τα Δορυφορικά Νεα και το Digital Satellite ?

Μήπως γιατί δεν έχει να κάνει με Έλληνες αντιπροσώπους και εισαγωγείς ????

Περοριστείτε σε κριτική και σχόλια με κόσμιο περιεχόμενο χωρίς ειρωνικές προεκτάσεις.