Voreios
Supreme Member
- 18 January 2007
- 4,750
Re: Digital Satellite TV Μαίου
Φιλε Γιαννίκο, για τον azbox hd premium μπορω να σου απαντήσω εγω, αφού εγω έκανα το τεστ. Ξαναγραφω λοιπόν τα αρνητικά που έγραψα (μερικά απο τα οποία επιλύθηκαν στην πορεία, αφού έκανα τεστ κομμάτι προπαραγωγής, ο premium ακόμη δεν ειναι διαθεσιμος και το τεστ δημοσιεύτηκε στο τευχος 6 του Μαρτίου)
Εικόνα: Γραφω ότι ειναι πάνω απο τον μέσο όρο χωρίς να μπορεί να θεωρηθεί κορυφαία (δεν αντέχω να μην αναφέρω ότι ο ανταγωνισμός δεν κάνει την παραμικρή αναφορά σχετικά με την ποιότητα εικόνας)
Διαχείριση του δέκτη: Στην αρχη μπορει να φανεί δύσκολη ή ασυνήθιστη
Ευαισθησία του δέκτη: Σε μέσα επίπεδα
Πολύ χαμηλά symbol rate: δεν φορτώνονται (πολύ υψηλά ΟΚ)
Δινει συνεχώς ταση στο lnb (αυτό διορθώθηκε στην πορεία)
Αρνηση φόρτωσης ορισμένων πομπών, φαινόμενο εντονότερο στην μπάντα C
Εικόνα χωρίς ελληνικούς υπότιτλους σε παίξιμο mkv αρχειων (ισχύει ακόμη)
Αυτά τα σταχυολογησα πρόχειρα απο το κείμενο και νομίζω ότι ορισμένα δεν γραφτηκαν και πουθενά αλλού. Φυσικά εγραψα και τα πολλά θετικά, αλλά δεν έθαψα κανένα αρνητικό. Για το λογισμικό έγραψα επίσης πολύ καθαρά ότι είναι ακόμη σε πολύ πρώιμη φάση. Δεν αποκλείω να μου ξέφυγε και κάτι αλλά τα σημαντικότερα γράφτηκαν και ειχα τον δεκτη τουλάχιστον 3 βδομάδες στο σπίτι (ίσως και περισσότερο)
Εγω πάντως, στα πλαισια της καλόπιστης κριτικής θα ήθελα να μου υποδειχτεί κάποιο περιοδικό ελληνικό ή ξένο που κάνει αντικειμενικότερα τεστ για να το μελετήσω και να δω που μπορω να βελτιωθώ.
Kαλησπερα κ. Νομικε.
Δεν ειναι θεμα να σπαταλησω 4,5 Ε για ενα μηνιαιο περιοδικο, οποτε δεν χρειαζεται να μου το στειλετε,αν και ευχαριστω για αυτην σας την κινηση.
Εξαλλου,ειλικρινα ,το cardsharing ειναι κατι που δεν εχει χρειαστει να με απασχολησει και ισως ειναι το μονο θεμα που δεν γνωριζω και καθολου.
Τα θεματα τα επιλεγετε εσεις και δικαιωμα σας ειναι να επαναλαμβανετε η' να γραφετε αυτα που νομιζετε οτι προσελκυουν περισσοτερο.
Απλως καποια θεματα οπως το cardsharing,Dreambox κτλ. μου δημιουργουν μια επαναληψη.Ισως να ειναι δικη μου και μονο αισθηση.Παντως θα προτιμουσα οταν γινεται μια επαναληψη να γινεται σε κατι που ειναι σπουδαιο και ειχε περασει την πρωτη φορα απαρατηρητο.
Επισης,δεν θα ηθελα να εστιασετε στον Opticum HD. Και η παρουσιαση του AZBOX HD δεν με ικανοποιησε γιατι παροτι και συμφωνα με τον ιδιο τον κατασκευαστη ο δεκτης εχει πολλα προβληματα και χρειαζεται πολλες διορθωσεις,μην εχοντας κανονικο software ,δεν φανηκε αυτο απ την παρουσιαση σας.Αν μπορειτε, απαντηστε μου, οταν κανετε μια παρουσιαση μπορειτε να γραφετε και τα αρνητικα ?
Δεν θα ηταν πιο σωστο, για τον κοσμο που δεν εχει αλλο μεσο ενημερωσης, οπως το ιντερνετ κτλ. , να παιρνει μια σφαιρικη αποψη για μια παρουσιαση?
Με εκτιμηση
john78
Φιλε Γιαννίκο, για τον azbox hd premium μπορω να σου απαντήσω εγω, αφού εγω έκανα το τεστ. Ξαναγραφω λοιπόν τα αρνητικά που έγραψα (μερικά απο τα οποία επιλύθηκαν στην πορεία, αφού έκανα τεστ κομμάτι προπαραγωγής, ο premium ακόμη δεν ειναι διαθεσιμος και το τεστ δημοσιεύτηκε στο τευχος 6 του Μαρτίου)
Εικόνα: Γραφω ότι ειναι πάνω απο τον μέσο όρο χωρίς να μπορεί να θεωρηθεί κορυφαία (δεν αντέχω να μην αναφέρω ότι ο ανταγωνισμός δεν κάνει την παραμικρή αναφορά σχετικά με την ποιότητα εικόνας)
Διαχείριση του δέκτη: Στην αρχη μπορει να φανεί δύσκολη ή ασυνήθιστη
Ευαισθησία του δέκτη: Σε μέσα επίπεδα
Πολύ χαμηλά symbol rate: δεν φορτώνονται (πολύ υψηλά ΟΚ)
Δινει συνεχώς ταση στο lnb (αυτό διορθώθηκε στην πορεία)
Αρνηση φόρτωσης ορισμένων πομπών, φαινόμενο εντονότερο στην μπάντα C
Εικόνα χωρίς ελληνικούς υπότιτλους σε παίξιμο mkv αρχειων (ισχύει ακόμη)
Αυτά τα σταχυολογησα πρόχειρα απο το κείμενο και νομίζω ότι ορισμένα δεν γραφτηκαν και πουθενά αλλού. Φυσικά εγραψα και τα πολλά θετικά, αλλά δεν έθαψα κανένα αρνητικό. Για το λογισμικό έγραψα επίσης πολύ καθαρά ότι είναι ακόμη σε πολύ πρώιμη φάση. Δεν αποκλείω να μου ξέφυγε και κάτι αλλά τα σημαντικότερα γράφτηκαν και ειχα τον δεκτη τουλάχιστον 3 βδομάδες στο σπίτι (ίσως και περισσότερο)
Εγω πάντως, στα πλαισια της καλόπιστης κριτικής θα ήθελα να μου υποδειχτεί κάποιο περιοδικό ελληνικό ή ξένο που κάνει αντικειμενικότερα τεστ για να το μελετήσω και να δω που μπορω να βελτιωθώ.