Re: Digital Satellite TV Μαίου
Φίλε γιαννίκο καλημέρα και Χρόνια Πολλά,
Καταρχήν από την φύση τους, τα νέα και τα τεστ είναι εντελώς καινούργια και δεν έχουν ξαναγραφεί. Στην κυρίως ύλη τώρα έχουμε:
Συγκριτικό τεστ: Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ τεστ δεκτών από κανένα περιοδικό, ούτε και στο internet προσωπικά έχω βρει πληροφορίες για το ποιος είναι ο καλύτερος πελάτης. Ειδικά για αυτό το άρθρο, στήσαμε δύο server και είχε πάρα πολύ δουλειά.
Από την Αρχή: Εδώ αναφερόμαστε στους δέκτες PVR. Σίγουρα στο παρελθόν έχουν ξαναγραφτεί κάποια πράγματα, αλλά μην ξεχνάς ότι από τότε έχουν προκύψει νέα "κόλπα", τα οποία όχι μόνο εμπεριέχονται στο άρθρο, αλλά αναπτύσσονται ιδιαίτερα.
CCcam στο Diablo WiFi: Αναλύεται η διαδικασία βήμα - βήμα. Δεν έχει ξαναγραφτεί γιατί πριν δεν υπήρχε.
Που θα βρεις soft για κάρτες στο PC: Πρώτη φορά δημοσιεύεται άρθρο για δικτυακή υποστήριξη σε κάρτες λήψης στο PC.
H δομή των φακέλων και δεκτών Linux: Έχει δημοσιευτεί αντίστοιχο άρθρο στο παρελθόν, τώρα όμως είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
Ταυτόχρονη λήψη τριών δορυφόρων: Δεν έχει ξαναγραφτεί. Αναλύεται όλη η εγκατάσταση βήμα προς βήμα.
Διανομή καναλιού σε πολυκατοικία: Δείχνουμε 4 τρόπους. Οι δύο έχουν ξαναγραφτεί, άλλα έπρεπε να μπουν για την πληρότητα του άρθρου, μιας και από τότε έχουν προκύψει πολλοί νέοι αναγνώστες.
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράζεις κανένα περιοδικό. Καλά κάνεις και εκφράζεις τη γνώμη σου για αυτό, όμως εγώ δεν συμφωνώ ότι το περιοδικό δεν έχει ενδιαφέρον θέματα ή κάτι που να μην είχε ξαναγραφεί. Γενικά να ξέρεις ότι εμείς πρώτοι από όλους βαριόμαστε να ξαναγράφουμε τα ίδια, αφού έτσι δεν έχει πλάκα. Μερικές φορές όμως πρέπει να δημοσιεύουμε κάποια τμήματα για χάρη της πληρότητας των άρθρων.
Τελειώνοντας θα ήθελα ιδιαίτερα να ακούσω τις προτάσεις σου, για τα καινούργια πράγματα που θέλεις. Αν όντως είναι ενδιαφέροντα, μπορούμε να τα φτιάξουμε.
Kαλησπερα κ. Νομικε και Χρονια σας Πολλα.
Καταρχην χαιρομαι που μου απαντησατε και μου δινετε τον λογο και παλι.Φανταζομαι οτι δεν σας αρεσουν οι κολακειες ,να σας λενε για το ποσο ωραιο ειναι το περιοδικο,οτι το αγοραρασαμε κτλ. οσο το να δεχεστε παρατηρησεις για τη βελτιωση του.Γιατι γι αυτο προκειται,οσον αφορα για τις δικες μου παρατηρησεις.
Το πρωταρχικο θεμα του περιοδικου σας αφορα το 'cardsharing' το οποιο ειναι ενα θεμα που δεν ενδιαφερει πολλους και πιστευω οτι το εχετε εξαντλησει παλια στο περιοδικο 'Δορυφορικα Νεα'.
Για το cccam στο Diablo wi-fi, εχει γραφτει θεμα και εδω σ αυτο το φορουμ.Ομως καλα κανατε και το γραψατε και εσεις.
Για την ληψη πολλων δορυφορων ,εχετε ξαναγραψει.
Για τη Διανομη καναλιου σε πολυκατοικια, επισης.
Το θεμα ειναι οτι ειναι ενδιαφεροντα αλλα ξαναγραμμενα.
Παρεπιπτοντος τωρα, βλεπω το περιοδικο του Αυγουστου του 2006 και γραφει δεξια 'Δορυφορικα μοιρασματα' και δειχνει το Diablo.Για καποιους που σας διαβαζουν απο παλια, καπου υπαρχει κορεσμος γι αυτα τα θεματα.
To θεμα που για μενα εχει σημασια ειναι η παρουσιαση των Δορυφορικων προιοντων.Να μιλησουμε για δεκτες συγκεκριμενα.Οταν παρουσιαζεται εναν δεκτη,ποσων ημερων ειναι το διαστημα των τεστ ? Για να εξηγησω.Αν ειναι μικρο το διαστημα, π.χ.ωρων ,τοτε ειναι μικρο και πραγματι καποια αρνητικα κυριως πραγματα δεν μπορουν να διαπιστωθουν.Αν ομως τα τεστ ειναι ημερων τοτε κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να γραφτουν και τα αρνητικα των δεκτων.Μεχρι τωρα δεν εχω δει να γραφονται.Ολοι οι δεκτες βγαινουν αστερια,ενω διορθωσεις γινονται στα software μηνες μετα την πρωτη κυκλοφορια τους.Οι δεκτες που τεσταρετε, να τεσταρονται και σε εγκατασταση με μοτερ DiseqC 1.2 (οχι με positioner) αν μπορειτε.
Ενα συγκεκριμενο παραδειγμα,μιας και ξεκινησα εγω αυτο το θεμα με τον Opticum HD ειναι αυτο
http://avclub.gr/forum/showthread.ph...946#post806946
ποστ 41
Δεν ειχα ποτε τον δεκτη και πιστευω οτι αυτα επρεπε να τα 'χατε γραψει εσεις.Ολοι οι δεκτες εχουν προβληματα, απλα πιστευω οτι θα επρεπε με τις σωστες επισημανσεις σας να δινετε μια σφαιρικη αποψη για τον καθε δεκτη, ωστε η τελικη επιλογη απ τον αγοραστη να γινεται με τα κριτηρια του αλλα να ειναι ενημερωμενος.
Αυτα τα λιγα για τωρα.Αν θελετε και περισσοτερα,μελλοντικα.
Με εκτιμηση
John78