Περιοδικό "Digital Satellite TV Info" Τεύχη 2008-2010

Re: Απάντηση: Digital Satellite TV Μαίου

CardSharing CardSharing τι παιζετε με αυτο,και μετα η νοβα και 4νετ κοβουν 1 κεφαλι και με αυτα που διαβαζει ο κοσμος βγαινουν αλλα 10 κεφαλια
CardSharing CardSharing,πρεπει ο κυριος νομικος να μας πει επιτελους τι ειναι παρανομο και τι δεν ειναι σε αυτον το τοπο που ειμαστε,διοτι αν εγω τωρα οτι λεει το περιοδικο τα κανω ποστ στο παρων φορουμ ή σε καποιο αλλο θα αρχισουν να μας λενε οτι ημεθα πειρατες και οτι απαγορευεται και τα λοιπα και τα λοιπα,ειναι ετσι αγαπητα μελη ναι ή οχι?

τα περιοδικα βοοηθανε ολους μας να λυσουμε προβληματα με τους δεκτες μας
οσο αναφορα το card sharing απο οτι βλεπω γραφει εντος της οικιας
θα σε παρακαλουσα να διαβαζεις πρωτα και μετα να σχολιαζεις και να γραφεις πραματα που
δε στεκουν

Απάντηση: Digital Satellite TV Μαίου

ωραια λοιπον το εντος οικιας εσυ που διαβαζεις ειναι νομιμο?και αν ειναι πες μας ποιος νομος το λεει αυτο?και δεν ειπα κατι κακο για το περιοδικο,οποτε σε παρακαλω οταν γραφεις κατι να ξερεις για να περνεις θεση στο θεμα,το ερωτημα μου ειναι για να καταλαβουμε επιτελους τι παιζη με το θεμα CardSharing,θα περιμενω την απαντηση του κ.arno.

ωραια λοιπον το εντος οικιας εσυ που διαβαζεις ειναι νομιμο?

Σε τέτοιες περιπτώσεις, το πράγμα λειτουργεί αντίστροφα. Αν δεν υπάρχει νόμος που να καθορίζει κάτι ως παράνομο, αυτό είναι νόμιμο! Υπάρχει νόμος που να απαγορεύει το οικιακό μοίρασμα λοιπόν; -bye-

ωραια λοιπον το εντος οικιας εσυ που διαβαζεις ειναι νομιμο?και αν ειναι πες μας ποιος νομος το λεει αυτο?και δεν ειπα κατι κακο για το περιοδικο,οποτε σε παρακαλω οταν γραφεις κατι να ξερεις για να περνεις θεση στο θεμα,το ερωτημα μου ειναι για να καταλαβουμε επιτελους τι παιζη με το θεμα CardSharing,θα περιμενω την απαντηση του κ.arno.

φιλε εγω δικηγορος δεν ειμαι για να εχω γνωση σε νομους για να στο αποδειξω νομικα και αν υπαρχει καποιος νομος που να λεει που και τι
το να συνδεσεις ομως τον δεκτη σου απο το σαλονι σου στην κρεβατοκαμαρα σου με εναν αλλο δεκτη για να παρακολουθεις και την ωρα που ξεκουραζεσαι
σαφως και δεν ειναι παρανομο

βρε ανθρωπε του θεου καλα τα λες εσυ,αλλα κατσε να δουμε τι νομος υπαρχει,διοτι αν παρω τωρα τελ στην νοβα και πω ξερετε οτι ενα μελος σε καποιο φορουμ μας λεει οτι με μια καρτα βλεπουν αλλη 3 δεκτες εντος οικιας του,ειναι σωστο ή εχει γραψει στα @@ του τους ορους του συμβολαιου...για αυτο σε λεω κατσε να αρχισουμε να βγαζουμε καπια ακρη διοτι στο τελος θα φαμε καμπανα και θα ειναι αδικη!!!!!!

βρε ανθρωπε του θεου καλα τα λες εσυ,αλλα κατσε να δουμε τι νομος υπαρχει,διοτι αν παρω τωρα τελ στην νοβα και πω ξερετε οτι ενα μελος σε καποιο φορουμ μας λεει οτι με μια καρτα βλεπουν αλλη 3 δεκτες εντος οικιας του,ειναι σωστο ή εχει γραψει στα @@ του τους ορους του συμβολαιου...για αυτο σε λεω κατσε να αρχισουμε να βγαζουμε καπια ακρη διοτι στο τελος θα φαμε καμπανα και θα ειναι αδικη!!!!!!

και δεν παιρνεις οσα τηλεφωνα θες αφου σε ενδιαφερει τοσο πολυ αυτο
εγω φιλε ειμαι λατρης των hd καναλιων με εννδιαφερουν τα τεχνικα
θεματα σε δεκτες δηλαδη tuner κινιση moter (για τοξο ),ποιοτητα εικονας(ε οχι και να βλεπουμε μουτζουρες) και γενικα οταν παρακολουθω θελω να βλεπω
ανετα και χωρις προβληματα
μου αραισει να παρακολουθω ολα τα δρομενα καθως οτι νεο βγαινει πανω σε δεκτες
εχω καποιες αποψεις σε αλλους αραισουν σε αλλους οχι αυτο δεν εχει καμια σημασια
εδω ειμαστε για να παιρναμε καλα και οποιος μπορει να βοηθαει τον αλλο
αυτα τα ολιγα :SFGSF8:αν ασχολισε με cs εκτος της οικιας να προσεχεις

Απάντηση: Re: Απάντηση: Digital Satellite TV Μαίου

αν ασχολισε με cs εκτος της οικιας να προσεχεις
κύριος με ποιο δικαίωμα και με ποιο θράσος βγάλατε την γνώμη αυτή για μένα ότι εγώ ασχολούμαι με το cs?για αυτά που γράψατε με προσβάλουν δημόσιος για το άτομο μου και θα δώσετε εξήγησης επί της εισαγγελικής αρχής διότι σεις κύριε στο ποιο πάνω ποστ λέτε ότι κάνετε cs εντος οικίας.
Εγώ διατύπωσα μια απορία μου αν είναι νόμιμο δεν ανέφερα και δεν πρόσβαλα κανέναν,απλά είναι τα πραματα.

Last edited:

το εξωδικο αυτο σε ποιους εσταλη?

Στα Δορυφορικά Νέα, αν θυμάμαι το άρθρο του δικηγορικού γραφείου είχε δημοσιευθεί και στο περιοδικό...

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, δε νομίζω ότι όλη αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνεται στο παρόν θέμα.

Στα Δορυφορικά Νέα, αν θυμάμαι το άρθρο του δικηγορικού γραφείου είχε δημοσιευθεί και στο περιοδικό...

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, δε νομίζω ότι όλη αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνεται στο παρόν θέμα.
εχεις δικιο σωτο ξεφυγαμε και ζητω συγνωμη απο το φορουμ

Απάντηση: Re: Digital Satellite TV Μαίου

με φοβισες τωρα :flipout:
Δεν φόβισα και δεν πρόσβαλα κανέναν από μεριά μου σεις απεναντίας κύριε με προσβάλατε δημόσιος και θα ζητήσω την παραδειγματική τιμωρία σας από το παρόν φόρουμ ,και να στε σίγουρος για ένα πραμα αν δεν ζητήσετε συγγνώμη για τα ποιο πάνω γραφόμενα σας δημόσιος εδώ μέσα θα σας αποστείλει και εξώδικο ο δικηγόρος μου-bye-

και δεν παιρνεις οσα τηλεφωνα θες αφου σε ενδιαφερει τοσο πολυ αυτο
εγω φιλε ειμαι λατρης των hd καναλιων με εννδιαφερουν τα τεχνικα
θεματα σε δεκτες δηλαδη tuner κινιση moter (για τοξο ),ποιοτητα εικονας(ε οχι και να βλεπουμε μουτζουρες) και γενικα οταν παρακολουθω θελω να βλεπω
ανετα και χωρις προβληματα
μου αραισει να παρακολουθω ολα τα δρομενα καθως οτι νεο βγαινει πανω σε δεκτες
εχω καποιες αποψεις σε αλλους αραισουν σε αλλους οχι αυτο δεν εχει καμια σημασια
εδω ειμαστε για να παιρναμε καλα και οποιος μπορει να βοηθαει τον αλλο
αυτα τα ολιγα :SFGSF8:αν ασχολισε με cs εκτος της οικιας να προσεχεις

παράκληση, μην απευθυνεστε με τετοιο υφος στους συνομιλητες σας δεν ειναι κακο να ενημερωθουμε τι πραγματικα ισχυει παντως ειναι αλλο το οικιακο card splitter και αλλο το card sharing

τωρα η Nova μπορει να μην επιτρεπει ουτε να βηξεις την ωρα που την βλεπεις αυτο δεν παει να πει οτι ειναι και σωστο....

Ρε σεις, δεν υπάρχει θέμα που να συμμετείχατε και να μην πυροδοτήθηκε το κλίμα. Ο souzakias γράφει κάπου και ο ΚΑΡΑ ακολουθεί κατά πόδας προκαλώντας.
Επειδή αυτό το φαινόμενο είναι ενοχλητικό για όσους διαβάζουν την κατηγορία, οι δε παραινέσεις και συστάσεις μου αγνοήθηκαν, θα φροντίσω να μην ξανασυμβεί.

Re: Digital Satellite TV Μαίου

Για να κλείσει πάντως το θέμα περί νομιμότητας ή μη του οικιακού CS, θέλω να πώ ότι από την στιγμή που κάποιος είναι νόμιμος συνδρομητής, εντός της οικίας του με την νόμιμη κάρτα του, μπορεί να βλέπει στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο, στις τρεις κρεβατοκάμαρες, στην κουζίνα, στο play room, στο spa, στην τουαλέτα και όπου αλλού θέλει. Μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει, αλλά στο σπίτι μας εμείς κάνουμε κουμάντο και εμείς αποφασίζουμε σε πόσες τηλεοράσεις θα παρακολουθήσυομε τα κανάλια που μας αρέσουν. Φίλε σουζάκια βλέπεις κάτι παράνομο ή κάτι εγκληματικό σε μια τέτοια ενέργεια;

κ.arno σαφώς και έχετε δίκιο στο θέμα ότι στην οικία μας δεν μπορεί να μας κάνει κάποιος κουμάντο το τι θα κάνουμε και θα συμφωνήσω σε αυτό και επί αυτού δεν διαπράττουμε κάποιο εγκλημα,αλλα το θέμα είναι κ.arno αν κάποιος έρθει επισκέπτης στην οικία μου και δει ότι εγώ με μια συνδρομή την διαμοιράζω σε 3 δέκτες εντος οικίας μου και με δώσει στην νόβα θα είμαι παραβάτης?αυτό θα θελα να μάθω και εδω είναι η απορία μου κ.arno,δεν έχω τίποτα μαζί σας ούτε με το περιοδικό που κάνει την δημοσίευση για το άρθρο cs,απλα πήρα το θάρρος και να με συγχωρείτε αν σας ενόχλησε και σας έφερα σε δύσκολη θέση και ζητώ συγγνώμη από μέρος μου

Re: Digital Satellite TV Μαίου

Όχι δεν θα είσαι παραβάτης. Όσο για τα υπόλοιπα δεν υπάρχει πρόβλημα.