Περιοδικό "Digital Satellite TV Info" Τεύχη 2008-2010

Re: Digital Satellite TV Μαίου

Kαλησπερα κ. Νομικε.
Δεν ειναι θεμα να σπαταλησω 4,5 Ε για ενα μηνιαιο περιοδικο, οποτε δεν χρειαζεται να μου το στειλετε,αν και ευχαριστω για αυτην σας την κινηση.
Εξαλλου,ειλικρινα ,το cardsharing ειναι κατι που δεν εχει χρειαστει να με απασχολησει και ισως ειναι το μονο θεμα που δεν γνωριζω και καθολου.
Τα θεματα τα επιλεγετε εσεις και δικαιωμα σας ειναι να επαναλαμβανετε η' να γραφετε αυτα που νομιζετε οτι προσελκυουν περισσοτερο.
Απλως καποια θεματα οπως το cardsharing,Dreambox κτλ. μου δημιουργουν μια επαναληψη.Ισως να ειναι δικη μου και μονο αισθηση.Παντως θα προτιμουσα οταν γινεται μια επαναληψη να γινεται σε κατι που ειναι σπουδαιο και ειχε περασει την πρωτη φορα απαρατηρητο.
Επισης,δεν θα ηθελα να εστιασετε στον Opticum HD. Και η παρουσιαση του AZBOX HD δεν με ικανοποιησε γιατι παροτι και συμφωνα με τον ιδιο τον κατασκευαστη ο δεκτης εχει πολλα προβληματα και χρειαζεται πολλες διορθωσεις,μην εχοντας κανονικο software ,δεν φανηκε αυτο απ την παρουσιαση σας.Αν μπορειτε, απαντηστε μου, οταν κανετε μια παρουσιαση μπορειτε να γραφετε και τα αρνητικα ?
Δεν θα ηταν πιο σωστο, για τον κοσμο που δεν εχει αλλο μεσο ενημερωσης, οπως το ιντερνετ κτλ. , να παιρνει μια σφαιρικη αποψη για μια παρουσιαση?

Με εκτιμηση
john78

Φιλε Γιαννίκο, για τον azbox hd premium μπορω να σου απαντήσω εγω, αφού εγω έκανα το τεστ. Ξαναγραφω λοιπόν τα αρνητικά που έγραψα (μερικά απο τα οποία επιλύθηκαν στην πορεία, αφού έκανα τεστ κομμάτι προπαραγωγής, ο premium ακόμη δεν ειναι διαθεσιμος και το τεστ δημοσιεύτηκε στο τευχος 6 του Μαρτίου)
Εικόνα: Γραφω ότι ειναι πάνω απο τον μέσο όρο χωρίς να μπορεί να θεωρηθεί κορυφαία (δεν αντέχω να μην αναφέρω ότι ο ανταγωνισμός δεν κάνει την παραμικρή αναφορά σχετικά με την ποιότητα εικόνας)
Διαχείριση του δέκτη: Στην αρχη μπορει να φανεί δύσκολη ή ασυνήθιστη
Ευαισθησία του δέκτη: Σε μέσα επίπεδα
Πολύ χαμηλά symbol rate: δεν φορτώνονται (πολύ υψηλά ΟΚ)
Δινει συνεχώς ταση στο lnb (αυτό διορθώθηκε στην πορεία)
Αρνηση φόρτωσης ορισμένων πομπών, φαινόμενο εντονότερο στην μπάντα C
Εικόνα χωρίς ελληνικούς υπότιτλους σε παίξιμο mkv αρχειων (ισχύει ακόμη)
Αυτά τα σταχυολογησα πρόχειρα απο το κείμενο και νομίζω ότι ορισμένα δεν γραφτηκαν και πουθενά αλλού. Φυσικά εγραψα και τα πολλά θετικά, αλλά δεν έθαψα κανένα αρνητικό. Για το λογισμικό έγραψα επίσης πολύ καθαρά ότι είναι ακόμη σε πολύ πρώιμη φάση. Δεν αποκλείω να μου ξέφυγε και κάτι αλλά τα σημαντικότερα γράφτηκαν και ειχα τον δεκτη τουλάχιστον 3 βδομάδες στο σπίτι (ίσως και περισσότερο)
Εγω πάντως, στα πλαισια της καλόπιστης κριτικής θα ήθελα να μου υποδειχτεί κάποιο περιοδικό ελληνικό ή ξένο που κάνει αντικειμενικότερα τεστ για να το μελετήσω και να δω που μπορω να βελτιωθώ.

Φιλε Γιαννίκο, για τον azbox hd premium μπορω να σου απαντήσω εγω, αφού εγω έκανα το τεστ. Ξαναγραφω λοιπόν τα αρνητικά που έγραψα (μερικά απο τα οποία επιλύθηκαν στην πορεία, αφού έκανα τεστ κομμάτι προπαραγωγής, ο premium ακόμη δεν ειναι διαθεσιμος και το τεστ δημοσιεύτηκε στο τευχος 6 του Μαρτίου)
Εικόνα: Γραφω ότι ειναι πάνω απο τον μέσο όρο χωρίς να μπορεί να θεωρηθεί κορυφαία (δεν αντέχω να μην αναφέρω ότι ο ανταγωνισμός δεν κάνει την παραμικρή αναφορά σχετικά με την ποιότητα εικόνας)
Διαχείριση του δέκτη: Στην αρχη μπορει να φανεί δύσκολη ή ασυνήθιστη
Ευαισθησία του δέκτη: Σε μέσα επίπεδα
Πολύ χαμηλά symbol rate: δεν φορτώνονται (πολύ υψηλά ΟΚ)
Δινει συνεχώς ταση στο lnb (αυτό διορθώθηκε στην πορεία)
Αρνηση φόρτωσης ορισμένων πομπών, φαινόμενο εντονότερο στην μπάντα C
Εικόνα χωρίς ελληνικούς υπότιτλους σε παίξιμο mkv αρχειων (ισχύει ακόμη)
Αυτά τα σταχυολογησα πρόχειρα απο το κείμενο και νομίζω ότι ορισμένα δεν γραφτηκαν και πουθενά αλλού. Φυσικά εγραψα και τα πολλά θετικά, αλλά δεν έθαψα κανένα αρνητικό. Για το λογισμικό έγραψα επίσης πολύ καθαρά ότι είναι ακόμη σε πολύ πρώιμη φάση. Δεν αποκλείω να μου ξέφυγε και κάτι αλλά τα σημαντικότερα γράφτηκαν και ειχα τον δεκτη τουλάχιστον 3 βδομάδες στο σπίτι (ίσως και περισσότερο)
Εγω πάντως, στα πλαισια της καλόπιστης κριτικής θα ήθελα να μου υποδειχτεί κάποιο περιοδικό ελληνικό ή ξένο που κάνει αντικειμενικότερα τεστ για να το μελετήσω και να δω που μπορω να βελτιωθώ.

Kαλησπερα καταρχην.
Το θεμα ειναι οτι μπορει να εγραψες καποια αρνητικα αλλα ο τροπος γραφης ηταν τετοιος ωστε δεν φανηκαν.Η τελικη αισθηση ηταν οτι ο δεκτης ειναι σε καλα επιπεδα ενω καποιοι στο εξωτερικο με το που τους επαιρναν τους γυριζαν πισω,την ημερομηνια που εγινε η παρουσιαση σου.
Οσο για Ελληνικο περιοδικο,εγω δεν υποστηριζω τα 'Δορυφορικα Νεα'.Το ιδιο ισχυει και γι αυτους.Αν βλεπεις καπου θεμα με την παρουσιαση του περιοδικου τους ,πες μου που, να ποσταρω και εκει.
Οσο για ξενα περιοδικα θα σου πω το 'what Satellite and Digital TV'.
Oxι,ομως για να παρεις μαθηματα.Δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το θεμα.

Με εκτιμηση
John78

Last edited:
Απάντηση: Digital Satellite TV Μαίου

Προσωπικά είμαι γενικά ευχαριστημένος από τις παρουσιάσεις των δεκτών. Με προσεκτική ανάγνωση γίνεται εύκολα κατανοητό αν αξίζει ο δέκτης ή είναι κατώτερος του αναμενομένου και θεωρώ τις δοκιμές αρκετά εμπεριστατωμένες. Θα ήθελα ωστόσο περισσότερες παρουσιάσεις δεκτών το μήνα, δοκιμές lnb, κατόπτρων και όλων των...παρελκομένων της δορυφορικής, περισσότερες σελίδες με θέματα που αφορούν σε εγκαταστάσεις και σαφώς λιγότερη έμφαση στο linux κομμάτι (προσωπικά με κουράζει, αν και ξέρω πως ενδιαφέρει αρκετούς).

Σεραφείμ σε ευχαριστούμε άλλη μια φορά για την κριτική. Σκεφτόμαστε και εμείς να μειώσουμε το Linux κομμάτι και στην θέση του, να αναπτύξουμε το εγκαταστασιακό. Οι ιδέες σου για παρουσιάσεις κατόπτρων και LNB είναι επίσης καλές.

Απάντηση: Digital Satellite TV Μαίου

Ναι γουσταρω τετοια με multifield και μοτερ ολα ευπροσδεκτα!!-bye-

Απάντηση: Re: Digital Satellite TV Μαίου

Οι ιδέες σου για παρουσιάσεις κατόπτρων και LNB είναι επίσης καλές.

Κι εγώ περιμένω μια παρουσίαση-συγκριτικό LNB πώς και πώς. Πιάτα, καλώδια, switch, positioner, actuator, modules (παλιότερα, τώρα δεν έχει νόημα) και ότι εξαρτήματα χρησιμοποιούνται στην εγκατάστασή μας μπορούν επίσης να μπουν σε μικροσκόπιο.

Εγώ προσωπικά έχω κουραστεί να διαβάζω reviews δεκτών. Σίγουρα είναι πολύ μεγαλύτερη η αγορά τους αλλά πόσο να αντέξεις πια.

Άλλη μια ιδέα είναι να γίνει ένα "μάθημα" για τις διαφορές των διαφόρων cam emulators και μια ανάλυση των διαφόρων κωδικοποιήσεων που χρησιμοποιούνται στις μέρες μας από τα κανάλια.

Η στήλη που διαβάζω πάντα πρώτη είναι το scrambling news. Πιστεύω ότι δίνει κάτι το διαφορετικό στο σύνολο του περιοδικού. Την αίσθηση του "μιλάμε ελεύθερα" και όχι του "κρυβόμαστε πίσω απ'τις λέξεις".

Digital Satellite TV Ιουνίου

Μεταφέρω δελτίο τύπου που λάβαμε από το περιοδικό Digital Satellite TV:

attachment.php

Τo Digital Satellite TV σταπερίπτερα
Στα περίπτερα βρίσκεται ήδη το νέο τεύχος του Digital Satellite TV. Για άλλη μια φορά η συντακτική ομάδα του περιοδικού, σας παρουσιάζει ένα τεύχος πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Αυτό το μήνα το PC έχει την τιμητική του, αφού το κεντρικό θέμα αναφέρεται στις κάρτες λήψης DVB-S2, οι οποίες μπορούν να σας φέρουν δορυφορικά κανάλια υψηλής ευκρίνειας στην οθόνη του υπολογιστή σας. Καλοκαιρινό θα χαρακτηρίζαμε το θέμα με τα μουσικά κανάλια, αφού σας προτείνουμε τα καλύτερα κανάλια που θα βρείτε στο δορυφορικό στερέωμα και στους πιο εμπορικούς δορυφόρους, αφήνοντας εντελώς έξω από το άρθρο, τα κανάλια της οικογένειας MTV, στα οποία έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν και οι περισσότεροι τα γνωρίζετε ήδη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το εξώδικο που έστειλε η συνδρομητική πλατφόρμα της Nova στο περιοδικό μας. Εμείς δημοσιεύσαμε όλο το εξώδικο, όπως ακριβώς στάλθηκε, ώστε να διαβάσατε και μόνοι σας γιατί μας κατηγορεί η ελληνική πλατφόρμα και τι ζητά από το περιοδικό. Όπως σε κάθε τεύχος, έτσι και αυτό το μήνα δεν λείπει η στήλη για τους αρχάριους, για τους οποίους αναφέρουμε μια σειρά από κριτήρια, ώστε να επιλέξουν τον δορυφορικό δέκτη της αρεσκείας τους. Ο ήχος στη δορυφορική TV είναι ένα από καλύτερα κατά τη γνώμη μας, άρθρα του περιοδικού, αφού για πρώτη φορά αναγράφουμε όχι μόνο την τεχνολογία εκπομπής, αλλά και το τι πρέπει να κάνετε ώστε να αποσπάσετε το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα. Για τους επαγγελματίες ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το άρθρο που σχετίζεται με τον εντοπισμό βλαβών σε μια κεντρική εγκατάσταση επίγειας και δορυφορικής TV, η παρουσίαση της εγκατάστασης του αμφίδρομου δορυφορικού internet της tooway, καθώς και το σύστημα αναλογικών και DVB-T αναμεταδοτών της Tredess. Στις παρουσιάσεις του μήνα, ενδιαφέρον έχει η αποκλειστική παρουσίαση του νέου HD Linux δέκτη, ABIPBox 91HD, καθώς και του νέου 12κάναλου ερωτικού πακέτου Satisfaction. Φυσικά δεν λείπουν τα πιο ενημερωμένα νέα της αγοράς, τα πιο δυνατά scrambling news, η νέα στήλη που δημιουργήσαμε με τα νέα λογισμικά για δέκτες Linux, αλλά και τα πολύ δυνατά πλέον αθλητικά νέα, που όπως πάντα μπορείτε αποκλειστικά να ενημερώνεστε για τα δορυφορικά κανάλια που θα καλύψουν τηλεοπτικά τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του μήνα.
Για άλλο ένα μήνα σας παρουσιάζουμε ένα άρτιο περιοδικό, με πρότυπα θέματα και με πολύ πλούσια και αποκλειστική ειδησεογραφία.

Για αυτό… μείνετε σε τροχιά!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Digital Satellite TV Νο 09 (τεύχοςΙουνίου)

EDITORIAL

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

SCRAMBLING CORNER

[FONT=Arial, sans-serif]C[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]ΗΑΝΝΕ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]L NEWS[/FONT]

NEWS HD

SPORT+

[FONT=Arial, sans-serif]ΜΟΥΣΙΚΟΣ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]ΚΟΣΜΟΣ[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]SAT[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]@[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]LINUX WORLD[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]WATCH ON SAT TV[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]A[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]ΘΛΗΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ[/FONT]

ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ
  • [FONT=Arial, sans-serif]ΕΡΩΤΙΚΟ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]ΠΑΚΕΤΟ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]: [/FONT]Satisfaction & Sex Channels
  • [FONT=Arial, sans-serif]ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]ΔΕΚΤΗΣ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]HD[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]PVR[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]: [/FONT]AB IPBox 91HD
  • [FONT=Arial, sans-serif]ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]: [/FONT]Jolly Made for you
  • [FONT=Arial, sans-serif]INTERNET RADIO[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]: [/FONT]Maximum MR-1000
  • [FONT=Arial, sans-serif]ΠΕΔΙΟΜΕΤΡΟ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]: [/FONT]PROMAXPRODIG-3
  • [FONT=Arial, sans-serif]ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΕΣ: [/FONT]TRedess
PCTV

32 κάρτες λήψης DVB-S2
Δορυφορική λήψη υψηλής ευκρίνειας στο PC

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Τα καλύτερα μουσικά κανάλια
Δορυφορική λήψη… μετά μουσικής!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Κριτήρια επιλογής δορυφορικού δέκτη

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Αμφίδρομο δορυφορικό internet tooway
Σεμινάρια από την Eutelsat στα μέλη του Diktiotech

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Συνέντευξη με τη Nerea Baez
Η τροβαδούρος της Fagor στην Multielectronica

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

O ήχος στην δορυφορική TV

ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Αποκατάσταση βλαβών σε κεντρική δίκτυο λήψης - διανομής δορυφορικού και επίγειου σήματος

SAT & ZAP

Το ζάπινγκ του μήνα

ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ
  • [FONT=Arial, sans-serif]ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ μπάντας [/FONT][FONT=Arial, sans-serif]Ku[/FONT]
  • [FONT=Arial, sans-serif]ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ μπάντας [/FONT][FONT=Arial, sans-serif]C[/FONT]
  • [FONT=Arial, sans-serif]Ελεύθεροι Ραδιοφωνικοί Σταθμοί[/FONT]
  • [FONT=Arial, sans-serif]ΚΑΝΑΛΙΑ [/FONT][FONT=Arial, sans-serif]HDTV[/FONT]
  • [FONT=Arial, sans-serif]ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ[/FONT]
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

Attachments

• Exo09.jpg
    Exo09.jpg
    53.1 KB · Views: 262
Re: Digital Satellite TV Ιουνίου

Tι θεμα αφορα το εξωδικο ρε παιδια?

7 κατηγορίες υπάρχουν συνολικά. Κοίτα το περιοδικό...

Απάντηση: Digital Satellite TV Ιουνίου

Μπραβο παιδια για το site τωρα το ειδα!!!

-bye--bye--bye-!!!

Satnick σε ευχαριστούμε,
Βέβαια δεν είναι 100% έτοιμο ακόμη, όσο αφορά την ύλη του, αλλά το δουλεύουμε και αυτό και θα ανεβάζουμε σύντομα και άλλα πράγματα...

Ποπο!!
Ακομα να ερθει και ανυπομονω τι καλυτερο να κανεις στις διακοπες απο το να ασχολησε με το σπορ!-bye-

Ακομα να ερθει!

Παω καθε μερα στο περιπτερο σημερα ακομα και η περιπτερου μου κανει κουραζομαι να σε βλεπω να ερχεσαι καθε μερα!-bye-

satnick καλησπέρα,
μπορείς να μου στείλεις με pm, την διεύθυνση του περιπτέρου; Θα φροντίσω να έρθει αμέσως.

Digital Satellite TV Ιουλίου

Μεταφέρω δελτίο τύπου που λάβαμε από το περιοδικό " Digital Satellite TV"

attachment.php

Τo Digital Satellite TV σταπερίπτερα
Στα περίπτερα βρίσκεται ήδη το νέο τεύχος του Digital Satellite TV. Πρόκειται για ένα άκρως πρωτότυπο τεύχος, αφού το θέμα που κυριαρχεί είναι το συγκριτικό τεστ των διακοπτών DiSEqC 1.1. Για τις ανάγκες του άρθρου συγκεντρώσαμε όλους τους διακόπτες που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο DiSEqC 1.1 και επιτρέπουν λήψη μέχρι και 64 δορυφόρων, καθώς και 13 δέκτες αναφοράς με τους οποίους τσεκάραμε την συμβατότητα τους. Στο άρθρο αναφέρονται όλα τα μυστικά του πρωτοκόλλου DiSEqC 1.1, ώστε να κατανοήσετε πλήρως τη λειτουργία του, παραδείγματα εγκαταστάσεων, καθώς και όλα τα σημεία που πρέπει να προσέξετε ώστε να πραγματοποιήσετε τις σωστές ρυθμίσεις και στο δέκτη σας. Και σαν να μην έφταναν αυτά, έρχεται και το άρθρο με τις παράκεντρες λήψεις, στο θα βρείτε όλα τα μυστικά εγκατάστασης περισσότερων LNB στο ίδιο κάτοπτρό, ώστε να λαμβάνετε περισσότερους δορυφόρους. Το Digital Satellite TV αυτό το μήνα έχει και ένα μεγάλο διαγωνισμό, αφού κληρώνει δέκα ιντερνετικά ραδιόφωνα, ώστε να ακούτε μουσικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο. Η IPTV εισέρχεται δυναμικά στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης. Ακολουθώντας τις τάσεις δημοσιεύουμε μια σειρά από ερωτήσεις – απαντήσεις που έγιναν σε μορφή συνέντευξης σε διάφορους ιθύνοντες της IP πλατφόρμας Conn-XTV, μέσα από τις οποίες θα λύσετε όλες τις απορίες και θα ενημερωθείτε για όλα τα «μυστικά» της πλατφόρμας. Οι φίλοι των δεκτών Linux αυτό το μήνα έχουν την τιμητική τους, αφού σας δείχνουμε βήμα – βήμα, πώς να προσθέτετε υπότιτλους σε δέκτες Linux που τρέχουν Enigma 2, ώστε να βλέπετε τις αγαπημένες σας ταινίες (ζωντανά ή μέσω του PVR) στα ελληνικά. Το άρθρο με τα είδη των δορυφορικών δεκτών και τις δυνατότητές τους, θα σας βοηθήσει στην επιλογή δορυφορικού δέκτη. Αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε και πλούσιο ρεπορτάζ από την έκθεση AngaCable, η οποία παρόλο το επηρεασμό της από την παγκόσμια οικονομική κρίση, μας έδειξε για άλλη μια φορά τις νέες τεχνολογικές τάσεις και τα προϊόντα που θα δούμε στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Και όλα αυτά πλαισιώνονται με πλούσια ειδησεογραφία και αποκλειστικά τεστ με τα πιο καινούργια προϊόντα της ελληνικής αγοράς.

Για αυτό… μείνετε σε τροχιά!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Digital Satellite TV Νο 10 (τεύχοςΙουλίου)

EDITORIAL

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

SCRAMBLING CORNER

[FONT=Arial, sans-serif]SAT[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]@[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]LINUX WORLD[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]C[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]ΗΑΝΝΕ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]L NEWS[/FONT]
NEWS HD

SPORT+

[FONT=Arial, sans-serif]ΜΟΥΣΙΚΟΣ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]ΚΟΣΜΟΣ[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]WATCH ON SAT TV[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]A[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]ΘΛΗΤΙΚΗ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]ΤΡΟΧΙΑ[/FONT]

ΠΡΩΤΗΔΟΚΙΜΗ
  • [FONT=Arial, sans-serif]ΕΡΩΤΙΚΟ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]ΚΑΝΑΛΙ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]: [/FONT]Club Prive
  • [FONT=Arial, sans-serif]ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]ΔΕΚΤΗΣ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]COMBO[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]PVR[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]: [/FONT]Golden Interstar GI-T/S 84CI PVRX
  • [FONT=Arial, sans-serif]ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]ΔΕΚΤΗΣ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]: [/FONT]Opticum X10 & X10p
  • [FONT=Arial, sans-serif]ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]ΔΕΚΤΗΣ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]: [/FONT]HEAD SD3700 Challenger
  • [FONT=Arial, sans-serif]ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]ΔΕΚΤΗΣ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif] LINUX[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]: [/FONT]ENSUPER
  • [FONT=Arial, sans-serif]ΚΑΡΤΑ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]ΛΗΨΗΣ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]DVB[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]-[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]S[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]2:[/FONT] Mystique Satix DVB-S2
  • [FONT=Arial, sans-serif]ΠΕΔΙΟΜΕΤΡΟ[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]: [/FONT]ROVER FAST 32
REPORT
ΑngaCable 2009
H μεγαλύτερη έκθεση στην εποχή της κρίσης

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ
Διακόπτες DiSEqC
Περισσότεροι δορυφόροι στο ίδιο καλώδιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΟΤΕ Conn-Χ TV
Τα μυστικά και τα σχέδια της νέας υπηρεσίας IPTV

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Τα είδη των δορυφορικών δεκτών

ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ
Drtic σε Enigma 2
Βάλτε υπότιτλους παντού!

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παράκεντρες Λήψεις
Περισσότεροι δορυφόροι με το ίδιο κάτοπτρο

SAT & ZAP

ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΑΝΤΑΣ KU
ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΑΝΤΑΣ C
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΚΑΝΑΛΙΑ HDTV
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

Attachments

• DigitalSatTV.jpg
    DigitalSatTV.jpg
    28.1 KB · Views: 155
Απάντηση: Digital Satellite TV Ιουλίου

Ωραιο πρεπει να ειναι θα το τσεκαρω στο περιπτερο μου!!

Αρκετά ενδιαφέρον φαίνεται να είναι.
Ειδικά σε κάποιον (σαν εμένα) που ετοιμάζεται για δεύτερη Τ90.:grinning-smiley-043

Παλι δεν το βρησκω στο περιπτερο μου!!
Μαλλον κοψαν να το φερνουνε!