GEORGE M.
Supreme Member
Απάντηση: "Digital TV Info" Ιανουαρίου
ε, με τοση διαφημιση.... θα το παρω και γω το περιοδικο!!
ε, με τοση διαφημιση.... θα το παρω και γω το περιοδικο!!
Καλησπέρα! Νομίζω πως είναι άστοχη, αν όχι άκομψη, η παρατήρησή σου... Αλήθεια, έχεις διαβάσει τη συγκεκριμένη στήλη;Ο τιτλος ειναι :
''H ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ''
και μεχρι στιγμης εχουν περασει ολοι οι διαχειριστες των φορουμ οπου διαφημιζεται και το περιοδικο.
Τουλαχιστον ελπιζουμε να λενε ενδιαφεροντα πραγματα για τους αναγνωστες του περιοδικου......
Ο τιτλος ειναι :
''H ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ''
και μεχρι στιγμης εχουν περασει ολοι οι διαχειριστες των φορουμ οπου διαφημιζεται και το περιοδικο.
Τουλαχιστον ελπιζουμε να λενε ενδιαφεροντα πραγματα για τους αναγνωστες του περιοδικου......
Μην ξεχνάς όμως πως όταν τελειώσουν και αυτοί , σειρά έχουν οι ...αυλικοί τους
Γαβ γαβ,εδω ολοι εχτε αδικο που κανετε επιθεση ασκοπα στο περιοδικο.Ειναι αδικια αυτα που λετε ρε γμτ,π.χ ξερετε ρε σεις πως αναμενο να ερθει η σειρα μου στην σελιδα αυτη!!!!!!!τοτε να δειτε.
Ουτε μια αλλα ουτε δυο αλλα 5 σελιδες εχω και καθε μηνα +1,μεχρι να ερθει η σειρα μου,αν ερθει και ποτε λεω τωρα εγω.
Και κατι ακομα ποτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ολα τα φορουμ θα γινουμε ενα??????
Εεεεε και μην ξεχνατε βρε ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ.
+1.:a0210:Η άσκοπη κριτική είναι το πιο εύκολο πράγμα. Στην Ελλάδα έχει αναχθεί σε επιστήμη πλέον...
Τέλος πάντων, όσον αφορά τα δικά μας, ας αποφασίσουν κάποιοι αν θέλουν να ανήκουν τελικά στο AVclub ή όχι, ας σταματήσουν τις δήθεν αποχωρήσεις και μετά ας προχωρήσουν στην όποια κριτική. Με το "μπες-βγες" μας έχουν κουράσει...
Όσον αφορά το περιοδικό, για άλλη μια φορά κρατά υψηλά standards.
Εντάξει, φίλε. Δεν έχουμε όλοι το δικό σου αλλά προσπαθούμε.Ειδικα ποστ του +1 δεν σας ανεβαζουν επιπεδο.
Με τα υπονοούμενα που αφήνεις σε μία και μόνη φράση σου στο post#8 κατάφερες και έκανες "μάτσο" ένα ολόκληρο thread.
Αυτό είναι στα πλαίσια της όποιας "βοήθειας" όπως την ονομάζεις εσύ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.