Περιοδικό "Digital Satellite TV Info" Τεύχη 2008-2010

Απάντηση: Re: "Digital TV Info" Ιανουαρίου

Ο τιτλος ειναι :

''H ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ''

και μεχρι στιγμης εχουν περασει ολοι οι διαχειριστες των φορουμ οπου διαφημιζεται και το περιοδικο.
Τουλαχιστον ελπιζουμε να λενε ενδιαφεροντα πραγματα για τους αναγνωστες του περιοδικου......
Καλησπέρα! Νομίζω πως είναι άστοχη, αν όχι άκομψη, η παρατήρησή σου... Αλήθεια, έχεις διαβάσει τη συγκεκριμένη στήλη;

Re: "Digital TV Info" Ιανουαρίου

Ο τιτλος ειναι :

''H ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ''

και μεχρι στιγμης εχουν περασει ολοι οι διαχειριστες των φορουμ οπου διαφημιζεται και το περιοδικο.
Τουλαχιστον ελπιζουμε να λενε ενδιαφεροντα πραγματα για τους αναγνωστες του περιοδικου......

Όχι φίλε μου , δεν πέρασαν όλοι .
Μην ξεχνάς όμως πως όταν τελειώσουν και αυτοί , σειρά έχουν οι ...αυλικοί τους ! -bye-

Απάντηση: "Digital TV Info" Ιανουαρίου

Δίδυμε, ελευθερία λόγου παρέχουμε, αλλά το να λέμε ότι θέλουμε είναι το άλλο άκρο. Οι διαφορές που κουβαλάτε από άλλα φόρουμ θα μείνουν αυστηρά έξω από το Avclub. Αυτό είναι γενικός κανόνας.
Ο σεβασμός προς τους λοιπούς συμμετέχοντες είναι βασικό προσόν και κριτήριο συμμετοχής σε αυτή την διαδικτυακή κοινότητα.

Re: Απάντηση: "Digital TV Info" Ιανουαρίου

Μην ξεχνάς όμως πως όταν τελειώσουν και αυτοί , σειρά έχουν οι ...αυλικοί τους

Γιατι αδικο εχει?ετσι δεν ειναι?δεν υπαρχουν διαφορες και κακιες,μηπως κρινης εξ ιδιον?τα αλλοτρια?-bye-

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά,
Φίλε John καταρχήν το περιοδικό δεν διαφημίζεται στο SDTV, όπου είναι moderator o κος Βραχνός. Αντίθετα στο συγκεκριμένο site διαφημίζεται ο ανταγωνισμός και δεν δέχονται να μας δημοσιεύσουν ούτε το δελτίο τύπου για την κυκλοφορία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν παρουσιάζουμε κανένα forum ή site, αλλά τους ανθρώπους, τις εγκαταστάσεις τους, την τρέλλα τους και το μεράκι τους. Δεν γνωρίζω και ούτε μα αποσχολεί αν κάποιοι από εδώ έχουν προσωπικά με τους από εκεί και το αντίθετο και σε καμμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάτσουμε να ασχοληθούμε με αυτά. Και εγώ σαν πρόσωπο και ο οποιοσδήποτε έχει συμπάθειες ή αντιπάθειες. Το περιοδικό όμως είναι μια συλλογική προσπάθεια και απευθύνεται σε όλους.
Φίλε didime, συμφωνώ απολύτως με τα λεγόμενα σου. Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του και φυσικά να την λέει.

Η άσκοπη κριτική είναι το πιο εύκολο πράγμα. Στην Ελλάδα έχει αναχθεί σε επιστήμη πλέον...

Τέλος πάντων, όσον αφορά τα δικά μας, ας αποφασίσουν κάποιοι αν θέλουν να ανήκουν τελικά στο AVclub ή όχι, ας σταματήσουν τις δήθεν αποχωρήσεις και μετά ας προχωρήσουν στην όποια κριτική. Με το "μπες-βγες" μας έχουν κουράσει...

Όσον αφορά το περιοδικό, για άλλη μια φορά κρατά υψηλά standards. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν αλλά είμαι σίγουρος ότι οι δημιουργοί του είναι ενήμεροι...

@john 78 :Δεν κατάλαβα καλά το σκεπτικό σου , μπορείς να γίνεις ποιο σαφής !
Τι σχέση έχει π.χ η "φιλοξενία" μου- στην στήλη του προηγούμενου μήνα -με την διαφήμιση που κάνει το περιοδικό στο satleo portal ?

@Didimos GR. Θα χαρώ πολύ να δώ το δικό σου nickname (που δεν ανήκει στους "αυλικούς" όπως λές) στην στήλη του επόμενου μήνα.

K. Arno εσεις εχετε λογο στο συγκεκριμενο φορουμ SDTV , ενω εγω δεν εχω.
Ενας και απο τους λογους, θεωρω, οτι εγραψα για Darkbox και διορθωνοντας την παρουσιαση του τοτε περιοδικου 'Δορυφορικα Νεα', γι αυτον τον δεκτη.
Παντως δεν εγραψα κατι αναληθες.Στα 4 τελευταια τευχη εχουν φιλοξενηθει 4 Διαχειριστες φορουμ.
'Φωνη των αναγνωστων' για μενα, ηταν οταν στο παλιο περιοδικο 'Δορυφορικα Νεα', υπηρχε μια στηλη οπου δημοσιευονταν προβληματα και διαφορες ερωτησεις απο τον κοσμο και δινονταν οι καταλληλες απαντησεις απο το team σας.

Γαβ γαβ,εδω ολοι εχτε αδικο που κανετε επιθεση ασκοπα στο περιοδικο.Ειναι αδικια αυτα που λετε ρε γμτ,π.χ ξερετε ρε σεις πως αναμενο να ερθει η σειρα μου στην σελιδα αυτη!!!!!!!τοτε να δειτε.
Ουτε μια αλλα ουτε δυο αλλα 5 σελιδες εχω και καθε μηνα +1,μεχρι να ερθει η σειρα μου,αν ερθει και ποτε λεω τωρα εγω.
Και κατι ακομα ποτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ολα τα φορουμ θα γινουμε ενα??????
Εεεεε και μην ξεχνατε βρε ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ.

Γαβ γαβ,εδω ολοι εχτε αδικο που κανετε επιθεση ασκοπα στο περιοδικο.Ειναι αδικια αυτα που λετε ρε γμτ,π.χ ξερετε ρε σεις πως αναμενο να ερθει η σειρα μου στην σελιδα αυτη!!!!!!!τοτε να δειτε.
Ουτε μια αλλα ουτε δυο αλλα 5 σελιδες εχω και καθε μηνα +1,μεχρι να ερθει η σειρα μου,αν ερθει και ποτε λεω τωρα εγω.
Και κατι ακομα ποτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ολα τα φορουμ θα γινουμε ενα??????
Εεεεε και μην ξεχνατε βρε ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ.

Δεν ειναι επιθεση.Ειναι κριτικη και αυτο γινεται γιατι συμμετεχουν στα φορουμ.
Καποια στιγμη πρεπει καποιοι να δουν πιο 'καθαρα' αν εχουν σκοπο να συναγωνιστουν την Ευρωπη.
Χρονια Πολλα και Καλες Γιορτες.

Η άσκοπη κριτική είναι το πιο εύκολο πράγμα. Στην Ελλάδα έχει αναχθεί σε επιστήμη πλέον...

Τέλος πάντων, όσον αφορά τα δικά μας, ας αποφασίσουν κάποιοι αν θέλουν να ανήκουν τελικά στο AVclub ή όχι, ας σταματήσουν τις δήθεν αποχωρήσεις και μετά ας προχωρήσουν στην όποια κριτική. Με το "μπες-βγες" μας έχουν κουράσει...

Όσον αφορά το περιοδικό, για άλλη μια φορά κρατά υψηλά standards.
+1.:a0210:

Kαποια στιγμη θα πρεπει να σταματησετε να κανετε ποστ για τον εαυτο σας και να προσπαθησετε να βοηθησετε τον κοσμο.
Ειδικα ποστ του +1 δεν σας ανεβαζουν επιπεδο.

Με τα υπονοούμενα που αφήνεις σε μία και μόνη φράση σου στο post#8 κατάφερες και έκανες "μάτσο" ένα ολόκληρο thread.

Αυτό είναι στα πλαίσια της όποιας "βοήθειας" όπως την ονομάζεις εσύ;

Να μην υποτιμαται την νοημοσυνη του κοσμου.Επειδη δεν μιλαει,δεν σημαινει οτι δεν καταλαβαινει και καποια πραγματα.
Τις κοντρες παντως τις δημιουργειται εσεις.Το θεμα αφορουσε το περιοδικο,τον κ. Arno και μια αποψη μου.

Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν, γίνεται τώρα και θα γίνεται πάντα: όταν προβάλεις μια άποψή σου σε δημόσια θέα να είσαι έτοιμος να δεχθείς και τον ανάλογο σχολιασμό.
Το ότι η άποψή σου αφορά ένα συγκεκριμένο περιοδικό και κάποιον συγκεκριμένο συντελεστή του δεν στερεί από τους υπόλοιπους το δικαίωμα να πουν τι αισθάνονται για τα υπονοούμενα που άφησες δημοσίως.
Εάν δεν ήθελες να σχολιαστεί, ας έστελνες την άποψή σου κατευθείαν στο περιοδικό. Αλλά προφανώς, ήθελες να προκαλέσεις κάποιο "ντόρο".

Ποιος υποτιμάει τη νοημοσύνη του κόσμου λοιπόν;

Οι κόντρες αγαπητέ μου δημιουργούνται από αυτούς που τις υποθάλπτουν... Οι υπόλοιποι απλά πέφτουν στην παγίδα τους και τις συντηρούν...

ΥΓ. Αυτά από εμένα σε αυτό το thread. Έχει ήδη χάσει τον αρχικό σκοπό του. Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε κουβέντα αλλά σε κατάλληλο thread. Δεν χρωστάνε τίποτα οι υπόλοιποι...

Με τα υπονοούμενα που αφήνεις σε μία και μόνη φράση σου στο post#8 κατάφερες και έκανες "μάτσο" ένα ολόκληρο thread.

Αυτό είναι στα πλαίσια της όποιας "βοήθειας" όπως την ονομάζεις εσύ;

Αυτή φίλε μου είναι καθαρά η δική σου άποψη και δεν εκφράζει απαραίτητα και κάποιον άλλον εδώ μέσα .
Μια χαρά είναι το thread , καλύτερο όσο ποτέ μάλιστα ! :rolleyes:

john 78 : ξέρεις τί συμβαίνει τώρα..... , τολμάς και έχεις διαφορετική γνώμη πάνω σε ένα θέμα από ...κάποιους άλλους !!! :smileJap:
Για να μην έχεις προβλήματα πρέπει να μπεις και εσύ στην "αυλή" !
Μα είναι τόσο απλά τα πράγματα.....-bye-

Άαα να μην ξεχάσω , τώρα έγινες και κακός και επικίνδυνος..... , χάλασες και το "thread" !!!
Το έπιασες ; .... εσύ είσαι (κι εγώ φυσικά ) κακός , οι άλλοι είναι οι ...καλοί ! :blush: