Θα παρεις καρτα απο το μπος.
Και μπραβο σας. :SFGSFGSF::SFGSFGSF:Από εκεί και πέρα νομίζω ότι το τεστ με τα media player είναι πολύ ψαγμένο και προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ. Επίσης, και το θέμα με τις μετατροπές αρχείων είναι πολύ ενδιαφέρον ειδικά αν κρίνουμε ότι οι εγγραφές και οι μεταφορές τους θα πάρουν φωτιά ενόψει Μουντιάλ.
Αυτό ουδείς το αμφισβητεί, Αργύρη. Το περιοδικό, όπως και τα παλαιά "δορυφορικά νέα", το εκτίμησα από την πρώτη μέρα γιατί είναι το μοναδικό που κάνει πραγματικά tests στους δέκτες, γράφει ξεκάθαρα, για παράδειγμα, αν δουλεύει ή όχι το DiSEqC 1.1, το 1.2, το usals και δεν παραθέτει απλά τα χαρακτηριστικά του και γενικά έχει πλήρη άποψη για την ποιότητα του παρουσιαζόμενου προϊόντος. Εννοείται πως πολλοί θα βρήκαν την ύλη και του τρέχοντος τεύχους ενδιαφέρουσα. Εξάλλου κριτική κάνουμε σε ό,τι αγαπάμε για να το βλέπουμε όλο και καλύτερο.:ernaehrung004:Όπως και να έχει αυτό που θέλω να τονίσω, είναι ότι τα θέματα του περιοδικού είναι πάντα καλοδουλεμένα και καταβάλλεται προσπάθεια για ότι καλύτερο. Δεν έχουμε βάλει ποτέ θέμα για να γεμίσουμε τις σελίδες και τα τεστ μας είναι πάντα πραγματικά.
Στο θέμα για τα media player παρατήρησα μία τεράστια έλλειψη με την απουσία του wd live tv του οποίου είμαι κάτοχος και θεωρείται ένα από τα κορυφαία στο είδος του!
:bang: Ωχ, μας πιάσανε!!!!!Αναμένω το επόμενο τεύχος σαν τρελός, διότι έχει ένα καυτό θέμα.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.