Περιοδικό "Digital Satellite TV Info" Τεύχη 2008-2010

"Digital TV info" τεύχος Ιουλίου 2010

Μεταφέρω Δελτίο Τύπου που λάβαμε απο το περιοδικό "Digital TV info"

attachment.php

Τo Digital TV στα περίπτερα
Πανέτοιμο να υποδεχθεί την νέα ψηφιακή εποχή που χαράζει η Digea, κυκλοφορεί το νέο τεύχος του Digital TV, σε όλα τα περίπτερα Ελλάδας – Κύπρου. Αυτό το μήνα στα εργαστήρια του περιοδικού φιλοξενήσαμε 47 επίγειους δέκτες, HD και SD, για τα κανάλια της Digea. Σε ένα πλήρες τεστ, που ανάλογό του δεν έχουμε ξαναδεί, ελέγξαμε τους δέκτες όχι μόνο προς τις δυνατότητες software, αλλά και προς τις δυνατότητες hardware. Επίσης, στο έλεγχο συμπεριλαμβάνονται και οι δυνατότητες εγγραφής των δεκτών (PVR), αλλά και οι δυνατότητες αναπαραγωγής εξωτερικών αρχείων (λειτουργία Multimedia Player). Όλα αυτά καταγράφονται σε έναν υπερπλήρη και μοναδικό συγκριτικό πίνακα, που μόνο στο Digital TV θα βρείτε. Παράλληλα, στο νέο τεύχος τρέχει και διαγωνισμός, οι τυχεροί νικητές του οποίου μπορούν να κερδίσουν 10 HD PVR δέκτες Technisat Digyboxx. Συνεχίζοντας τις αποκλειστικότητες, αυτό το μήνα το Digital TV μίλησε με τους ιθύνοντες του Conn-X TV, οι οποίοι μας ενημέρωσαν για το μέλλει γενέσθαι με την δορυφορική εκπομπή του ιντερνετικού προς το παρόν πακέτου. Παράλληλα, το Digital TV σας ενημερώνει πρώτο και αποκλειστικά όχι μόνο για την νέα υπηρεσία Nova HD, αλλά και για όλες τις κινήσεις που αναμένονται από τον όμιλο Forthnet, κάτω από το νέο διοικητικό σχήμα, όπως για τα νέα αντίμετρα κατά του card sharing, για το πάντρεμα δέκτη – κάρτας, κ.ά. Η θεματογραφία του περιοδικού συνεχίζεται με ένα θέμα, αφιερωμένο σε όλους εκείνους που σκοπεύουν ή διαθέτουν κινητό κάτοπτρο με μοτέρ DiSEqC. Διαβάστε ποιους δορυφόρους και κανάλια μπορεί να λάβει ένα τέτοιο κάτοπτρο, αλλά και ποια από αυτά αξίζει να παρακολουθήσετε. Με αναφορά τον VU+ Duo, το Digital TV σας δείχνει πώς θα προσθέσετε σε δέκτες που υποστηρίζουν Enigma 2, ένα DVB-T tuner σε μορφή USB Stick, ώστε να τον μετατρέψετε σε combo, πώς θα διαβάσει την Irdeto Kappa κάρτα σας, αλλά και πώς θα βλέπετε τα αρχεία από το PC σας, μέσω του δέκτη, κατευθείαν στην TV σας. Στο άρθρο με τα βοηθητικά δορυφορικά προγράμματα, θα βρείτε λογισμικό για υποκλοπές δορυφορικού internet, καταγραφή των streams των providers, προγράμματα ευθυγράμμισης κατόπτρου, κ.ά. Όλα τα προγράμματα μπορείτε να τα κατεβάσετε απευθείας από το site του περιοδικού, www.digitaltvinfo.gr. Την θεματογραφία του περιοδικού ολοκληρώνει ένα θέμα για αρχάριους, μέσα από το οποίο σας ενημερώνουμε πώς θα μεταδώσετε σήμα HD 1080p, μέσω του πρωτοκόλλου UTP και των συσκευών Aavara, ώστε να βλέπετε τα αγαπημένα σας video σε όλες τις τηλεοράσεις της οικίας σας. Και όπως πάντα στις μόνιμες στήλες μας, θα βρείτε τα σημαντικότερα νέα που αφορούν το ελληνικό και διεθνές τηλεοπτικό στερέωμα, την μοναδική αθλητική ατζέντα του μήνα, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις για το ξεπάντρεμα δέκτη – κάρτας Nova.

Για αυτό… μείνετε σε τροχιά!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
Digital TV info Νο 22 (τεύχος Ιουλίου)

EDITORIAL

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

NEWS

SCRAMBLING CORNER

SPORT+

MUSIC TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στρατηγική συνεργασία μεταξύ Neco Group και Edision Hellas
H ισχύς εν τη ενώσει!

ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ
• ΠΕΔΙΟΜΕΤΡΟ: Emitor Combolook Color
• HEADEND: Wisi OX
• HEADEND: Terra MMH 3000
• DVR: DVR «όλα σε ένα»

H ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
Συνέντευξη από τον Γ. Κόνιαλη (Gabkon)

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ
47 επίγειοι ψηφιακοί δέκτες
Επιλέξτε δέκτη και δείτε τα όλα ψηφιακά…

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Κινητό κάτοπτρο με μοτέρ DiSEqC
Δορυφόροι και κανάλια που λαμβάνουμε στη χώρα μας

ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ!
Μικρά κόλπα για τους VU+ Duo HD… και όχι μόνο!
Ανάγνωση κάρτας Nova και προσθήκη USB DVB-T tuner

PC & TV
Βοηθητικά δορυφορικά προγράμματα
Από παρακολούθηση δορυφόρων… μέχρι εγγραφές δορυφορικών stream!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Aavara HDMI 1080p Broadcaster
Μεταδώστε το σήμα HD μέσω IP...

SAT & ZAP

ΠΙΝΑΚΕΣ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΑΝΤΑΣ KU
ΚΑΝΑΛΙΑ HDTV
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΑΝΤΑΣ C
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

Attachments

• DigitalTV22.jpg
    DigitalTV22.jpg
    259.2 KB · Views: 469
Re: "Digital TV info" τεύχος Ιουλίου 2010

Το τεστ των επίγειων ψηφιακών δεκτών τα σπάει.... ίσως είναι το πιο αναλυτικό τεστ που έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια.

Μπράβο στο περιοδικό...

Απάντηση: "Digital TV info" τεύχος Ιουλίου 2010

ρε ουστι μου εγω το αναμενω σαν ουστις και ποτε το πηρες κιολας βρε??? κανα διαζυγιο διαβασες? α, καταλαβα ποτε στο φεραν ατιμε.....

Παράλληλα, το Digital TV σας ενημερώνει πρώτο και αποκλειστικά όχι μόνο για την νέα υπηρεσία Nova HD, αλλά και για όλες τις κινήσεις που αναμένονται από τον όμιλο Forthnet, κάτω από το νέο διοικητικό σχήμα, όπως για τα νέα αντίμετρα κατά του card sharing, για το πάντρεμα δέκτη – κάρτας, κ.ά.
αμ, σας το λεγα εγω πριν κατι μερες ιχιχιχιχιχι.

Πολυ καλο και το αρθρο για τον vu+duo: μικρα κολπα για τους vu+ duo hd .. κι οχι μονο .Σαν καινουριος κατοχος του δεκτη το βρηκα πολυ ενδιαφερον και πεφτει μελετη... Αντε μιας και δε γραφει για λιγο ο malakudi στο forum βρηκαμε υποκαταστατο..

Τη εγινε με μενα βρε, ολοι εχουν διαβασει το περιοδικο με τα διαζυγια. Και εγω ακομα δεν το πηρα, αρε γοβα σιγουρα εσυ ειπες τον κ.αρνο να μην μου το δωσει αυτον τον μηνα....

Τη εγινε με μενα βρε, ολοι εχουν διαβασει το περιοδικο με τα διαζυγια. Και εγω ακομα δεν το πηρα, αρε γοβα σιγουρα εσυ ειπες τον κ.αρνο να μην μου το δωσει αυτον τον μηνα....

εσυ θα το παραλαβεις τον Ιουλιο :D

εγω κανω ενσταση στο περιοδικο διοτι δεν εβαλε φωτογραφια του gabkon.......... :award::award::award:

:twoguns::twoguns::twoguns:!
Ειμαι ασχημος γιαυτο!
gab

Γαβριήλ καλημέρα,
σε ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη. Δεν στο κρύβω, την διάβασα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

μια μικρή κριτική από μέρους μου για την παρουσίαση των δεκτών mpeg4 σε αυτό το τεύχος όπως και στα προηγούμενα.

θα προτιμούσα στο κείμενο παρουσίασης του κάθε δεκτή να μην αναλωνόταν στο αν ο δέκτης έχει 6ψηφιο κωδικό και το τι χρώμα είναι ο καταδέκτης του μενού.
Εγώ θα ήθελα να μάθω για την ποιότητα και την λήψη του τηλεχειριστηρίου, για το αν ο δέκτης ξυπνά από stand by για προγραμματισμένη εγγραφή, αν κλείνει τον σκληρό δίσκο όταν πέφτει σε stand by, αν παίζει εξωτερικούς υποτίτλους, αν παίζει mkv (ακόμα και χωρίς dts).
επίσης θα ήθελα να δω και μια σύγκριση σε σχέση με την ευαισθησία λήψης των δεκτών (πχ έχω οριακό σήμα ποιον δεκτή να επιλέξω για καλύτερο αποτέλεσμα; )

Γενικά το περιοδικό μου αρέσει αρκετά και με ευχαρίστηση το αγοράζω κάθε μήνα. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλεία.

Απορία: το περιοδικό δεν έχει σταθερή ημερομηνία κυκλοφορίας, δηλαδή στις 25 κάθε μήνα (+ - 2 ημέρες); 18 Ιουνίου κυκλοφόρησε εδώ.

Σας ευχαριστω Κυριε Αργυρη που μου δωσατε την ευκαιρια να δειξω την εγκατασταση που εχω και να πω τις αποψεις μου και σας ευχομαι ολοψυχα πολλες επιτυχιες στο μελλον!
gab

Καλησπέρα στο forum,
Καταρχήν σας ευχαριστούμε όλους όχι μόνο για την προτίμηση που δείξατε στο περιοδικό μας, αλλά και το γεγονός ότι γράψατε τις απόψεις σας. Απαντώ με την σειρά
Φίλε σουζάκια καλημέρα, είσαι συνδρομητής? Δεν γίνεται να μην σου έχει έρθει το τεύχος. Στους συνδρομητές πάει μια μέρα νωρίτερα, από αυτή που βγαίνει στα περίπτερα (αυτόν τον μήνα στις 17). Στείλε μου PM να δούμε τι θα γίνει. Το πολύ - πολύ να στο ξαναστείλουμε.
Φίλε xaniamike, εξαιρετική κριτική, υπόσχομαι να βελτιωθεί αυτό το κομμάτι, σύμφωνα με αυτά που λες. Όσον αφορά τώρα την ευαισθησία των δεκτών, θέλω να σου τονίσω ότι δεν παίζει ρόλο, αφού τουλάχιστον στην Αθήνα, δεν αναφέρθηκε δέκτης που να μην λαμβάνει ΕΡΤ και Digea. Μάλιστα, η Digea εκπέμπει αρκετά ισχυρά, προφανώς ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Δηλαδή να την λαμβάνουν όλοι...ανεξαρτήτως ευαισθησίας δέκτη.
Σεραφείμ, αλλάξαμε την ημερομηνία έκδοσης στις 18, λόγω έναρξης της Digea. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη, αν την κρατήσουμε ή ξαναγυρίσουμε στις 24.
Γαβριήλ, θεωρώ ότι σε ένα περιοδικό, οι απόψεις των αναγνωστών πρέπει να έχουν την ίδια βαρύτητα με αυτή των συντακτών. Άλλωστε και οι συντάκτες κατά κάποιο τρόπο εκφράζουν τις απόψεις των αναγνωστών τους. Για αυτό εμείς δημιουργήσαμε και εσείς καθιερώσατε την συγκεκριμένη στήλη.
Να είστε όλοι καλά!