Περιοδικό "Digital Satellite TV Info" Τεύχη 2008-2010

Απάντηση: Re: "Digital TV info" τεύχος Ιουλίου 2010

Φίλε σουζάκια καλημέρα, είσαι συνδρομητής? Δεν γίνεται να μην σου έχει έρθει το τεύχος. Στους συνδρομητές πάει μια μέρα νωρίτερα, από αυτή που βγαίνει στα περίπτερα (αυτόν τον μήνα στις 17). Στείλε μου PM να δούμε τι θα γίνει. Το πολύ - πολύ να στο ξαναστείλουμε.
Καλησπερα,εχετε pm.

Μάλιστα, η Digea εκπέμπει αρκετά ισχυρά, προφανώς ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Δηλαδή να την λαμβάνουν όλοι...ανεξαρτήτως ευαισθησίας δέκτη.
Παλι η Αθηνα καλυτερη απο εμας, Εμεις εδω πανω ειμαστε τα τρωκτικα στα εργαστηρια της digea. Ευγε digea, να δω και τα HD.

Re: "Digital TV info" τεύχος Ιουλίου 2010

Σας ευχαριστω Κυριε Αργυρη που μου δωσατε την ευκαιρια να δειξω την εγκατασταση που εχω και να πω τις αποψεις μου και σας ευχομαι ολοψυχα πολλες επιτυχιες στο μελλον!
gab

Πάντως και εμένα ο γείτονας δεν με αφήνει να εγκαταστήσω το 14μετρο πιάτο που πήρα μισοτιμής από το seti. -bye-
Σοβαρά τώρα, τόσο η δικιά σου, όσο και όλων των παιδιών που προηγήθηκαν, οι συνεντεύξεις ήταν πολύ πετυχημένες, όπως φυσικά και η ιδέα να θεσμοθετηθεί αυτή η στήλη.

Απάντηση: "Digital TV info" τεύχος Ιουλίου 2010

Το πήρα κι εγώ σήμερα το τεύχος. Όλα τα "λεφτά" η συνέντευξη gabkon (πιστεύω ότι η συγκεκριμένη στήλη είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στα δορυφορικά περιοδικά) και ο διαγωνισμός γιια τους δέκτες.

Έχω και εγώ μια παρατήρηση... το logo του ΑΝΤ1 στο εξώφυλλο είναι το παλιό, όπως επίσης για κάποιο λόγο στο 1 έχει μπει χρώμα. :4603:
Το έχω στα χέρια μου αλλά ακόμα δεν το έχω διαβάσει.

Καλή συνέχεια στο περιοδικό Αργύρη! -bye-

Τελικά εγώ έμεινα με το πουλί στο χέρι....μα να έχει κάτι για διαζύγια, να το έχω πει πρώτος από όλους...και τελικά όλοι το έχουν πάρει και εγώ ακόμα ψάχνω να βρω καμιά παντρεμένη.

Αργύρη, έχετε στην παρουσίαση σε αυτό το τεύχος, έναν δέκτη KONKA ZDT-630HD.
Τι γίνεται με την θύρα Ethernet? Γιατί δεν αναφέρετε τίποτα για αυτήν εκτός από το ότι είναι για σύνδεση με υπολογιστή?
Δουλεύει η θύρα ή όχι? Δημιούργησα και το παρακάτω θέμα, αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν τον ξέρει κανείς.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=62817

Re: Απάντηση: "Digital TV info" τεύχος Ιουλίου 2010

Αργύρη, έχετε στην παρουσίαση σε αυτό το τεύχος, έναν δέκτη KONKA ZDT-630HD.
Τι γίνεται με την θύρα Ethernet? Γιατί δεν αναφέρετε τίποτα για αυτήν εκτός από το ότι είναι για σύνδεση με υπολογιστή?
Δουλεύει η θύρα ή όχι? Δημιούργησα και το παρακάτω θέμα, αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν τον ξέρει κανείς.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=62817

Θα λειτουργήσει όταν θα υπάρχει soft και... απαιτήσεις!

OK, για να δούμε στο μέλλον... θα βγάλουν κάτι?

Ευχαριστώ Αργύρη! :grinning-smiley-043

Να ευχαριστήσω τον κ.Νομικό :grinning-smiley-043 για την παραλαβή του περιοδικού.
Διάβασα όλο το κείμενο "κινητό κάτοπτρο με μοτέρ Disegc", και έμεινα ευχαριστημένος από την ενημέρωση του Φίλιππα, και δεν κρύβω να πω αν το είχα ποιο μπροστά το περιοδικό θα έκανα και ποιο λεπτομερή αναφορά στα settings που έκανα για τα μπουκέτα.
Τωρα οσο για το διαζυγιο που ηξερα οτι θα γραφοταν! το διαβασα και αυτο, και εχω να πω ενα πραμα:
α)Σαφώς και πρέπει η νοβα να διάλεξη τη θα κάνει ανάμεσα στους παλιούς και νέους συνδρομητές, διότι δεν μπορεί κυρα μου ο παλιός συνδρομητής να τα έχει όλα, και ο νέος να περιορίζετε σε πολλά.
β)Νιώθω άβολα όταν τους κάλεσα να ενεργοποιούσουν μια παλιά συνδρομή που είχα πριν 5-6 χρονιά, και μου απάντησαν όχι αυτό πλέον δεν γίνετε.
γ)διάβασα πως κάποια άλλα λαμογια μεταβίβαζαν της κάρτες τους σε άλλα λαμογια(από ότι κατάλαβα προφανώς θα είναι για cs εκτός οικίας) για 300 ευρώ, και έχω να πω το εξής ότι ο χειμώνας το έχω γράψει θα είναι καυτός.
δ)κλείνοντας θα θελα από μεριά του περιοδικού (αν μπορεί φυσικά) να μας πει ποιο αναλυτικά αν αυτό που κάνει η κυρα με το πάντρεμα είναι 100% νόμιμο.
Τώρα όσο άφορα τον Gabkon, έχω να πω το εξής:
συγχαρητήρια για την ωραία εγκατάσταση σου, το χόμπι που έχεις πάρει από τον άλλο τον τρελαμένο χομπίστα τον κουνιάδο σου, βλέπω ότι πακέτο η δυο σας το χόμπι το έχετε τρελάνει βρε. Και μην ξεχαστούμε ότι τελευταία φορά που τρώγαμε και τα πίναμε(συγκεντρώσει avclub) είχα αναφέρει κάτι για κάτοπτρο.....σύντομα λοιπόν θα σας ξεπεράσει καποιος ακόμα (τρέμε μακεδόνα).:grinning-smiley-043
Θα θελα και το ζήτω περισσότερο από τον κ.Παναγιώτη Μαλακούδη:grinning-smiley-043, αν μπορουσατε να μας κανατε μια πληρες αναφορα για το καθε ενα plugins του dreambox?
Για αυτόν τον μηνά καταλήγω ότι από μεριά του περιοδικού, έμεινα ευχαριστημένος για την πλήρη ενημέρωση τον εξελίξεων του χόμπι μας.

Φίλε σουζάκια καλημέρα,
Χαίρομαι που έμεινες ικανοποιημένος με το τεύχος. Όσο αφορά το ερώτημα περί νομιμότητας, θέλω να σε ενημερώσω ότι το περιοδικό έχει απευθύνει σχετικό ερώτημα από πέρισυ το Σεπτέμβρη στην επιτροπή ανταγωνισμού, η οποία όμως στην συνέχεια μεταβιβάστηκε στην ΕΕΤΤ. Η ΕΕΤΤ συνεδριάζει για το θέμα αυτό στις 9 Ιουλίου, όπου έχουμε κληθεί να κατεθέσουμε τόσο εμείς, όσο και η Multichoice. Το ερώτημά μας είναι ακριβός αυτό... Αν είναι νόμιμο ή παράνομο το πάντρεμα... οπότε περισσότερα μετά τις 9 Ιουλίου.
Δυστυχώς δεν μπορώ να πω δημόσια περισσότερα για το θέμα αυτό...

Καλήμερα σας. Και πάλι μπράβο στο περιοδικό σας για το ερώτημα που έθεσε στην επιτροπή ανταγωνισμού, όποτε θα αναμένουμε και εμείς με την σειρά μας την απάντηση στης 9 Ιουλίου.

Με το καλό Αργύρη να δούμε τι θα γίνει. Αν αποφανθεί υπέρ σας το δικαστήριο τότε αλλάζει άρδην το σκηνικό των συνδρομητών και κατ'επέκτασιν της αγοράς....

Το πήρα κι εγώ σήμερα το τεύχος. Όλα τα "λεφτά" η συνέντευξη gabkon (πιστεύω ότι η συγκεκριμένη στήλη είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στα δορυφορικά περιοδικά) και ο διαγωνισμός γιια τους δέκτες.
Να συμπληρώσω την απογοήτευσή μου που δεν υπάρχει δοκιμή δορυφορικού δέκτη αυτό το μήνα, καθώς και η ενδιαφέρουσα για μένα στήλη περί εγκαταστάσεων (γεγονός που με έστρεψε αυτό το μήνα και προς το έτερο περιοδικό του χώρου).:frown:

έτσι με ενημέρωσαν και εμένα...
τελικά στις 15, ζήτησε αναβολή η Nova.
Λάλησαν εκεί στη γόβα, για να δούμε τη θα κάνει το team δικηγόρων που έχουν...

Φίλε σουζάκια καλημέρα,
Χαίρομαι που έμεινες ικανοποιημένος με το τεύχος. Όσο αφορά το ερώτημα περί νομιμότητας, θέλω να σε ενημερώσω ότι το περιοδικό έχει απευθύνει σχετικό ερώτημα από πέρισυ το Σεπτέμβρη στην επιτροπή ανταγωνισμού, η οποία όμως στην συνέχεια μεταβιβάστηκε στην ΕΕΤΤ. Η ΕΕΤΤ συνεδριάζει για το θέμα αυτό στις 9 Ιουλίου, όπου έχουμε κληθεί να κατεθέσουμε τόσο εμείς, όσο και η Multichoice. Το ερώτημά μας είναι ακριβός αυτό... Αν είναι νόμιμο ή παράνομο το πάντρεμα... οπότε περισσότερα μετά τις 9 Ιουλίου.

Παράνομο δε ξέρω αν είναι (το πάντρεμα), αλλά σίγουρα είναι κατά της ανάπτυξης της αγοράς δεκτών και εγκαταστάσεων δορυφορικών συστημάτων και κατά του ανταγωνισμού, αφού ο εργοστασιακός δέκτης δεν έχει CI ή άλλο τρόπο ώστε να υποστηρίξει δεύτερη πλατφόρμα.

Νομίζω θα βοηθήσει στο θέμα να υπάρχουν υπογραφές (και αριθμός συνδρομητή) από άτομα που είναι συνδρομητές με παντρεμένο δέκτη και θα επιθυμούσαν να χρησιμοποιούν άλλο καλύτερο δέκτη. Θα πρέπει να γίνει σαφές πως ο συγκεκριμένος δέκτης που δίνει το πακέτο είναι χαμηλής ποιότητας κατασκευής (κολλήματα, πρόβλημα με overscan), χωρίς δυνατότητες που μπορεί να θέλει κάποιος συνδρομητής (εγγραφή σε δίσκο, timeshift, pip και pap, hdmi out κτλ) αλλά και απουσία CI ώστε με τον ίδιο δέκτη να μπορεί να δει και δεύτερο πακέτο. Να γίνει επίσης σαφές πως η Nova δεν δίνει επιλογές (έχει μόνο ένα ιδιοκτησιακό δέκτη), ενώ υπάρχει ακόμα και CI+ module που υποστηρίζει πάντρεμα και θα μπορούσε να παίζει με άλλους δέκτες.

Να αναφερθεί πως στην υπάρχουσα κατάσταση υπάρχουν δύο κατηγορίες συνδρομητών με τους παλιότερους να έχουν δικαίωμα σκέτης κάρτας και να μπορούν να απολαμβάνουν τη χρήση ενός καλύτερου δέκτη ενώ οι νέοι όχι. Τέλος, να αναφερθεί πως στο θέμα της πειρατείας, από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμη συνδρομητές σκέτης κάρτας δε λύνεται το πρόβλημα απόλυτα, άλλωστε υπάρχουν ήδη άτομα που αναλαμβάνουν να "ξεπαντρέψουν" την κάρτα σου έναντι αμοιβής, ενώ και με τα τελευταία antisharing μέτρα της Irdeto αποδείχτηκε πως δεν είναι απαραίτητο το πάντρεμα.

Καλή τύχη στην αγωγή, εγώ απορώ πάντως που δεν παρίστανται μαζί και οι εισαγωγείς δεκτών με επίσημο Irdeto, πχ Humax.

Όσο αφορά το ερώτημα περί νομιμότητας, θέλω να σε ενημερώσω ότι το περιοδικό έχει απευθύνει σχετικό ερώτημα από πέρισυ το Σεπτέμβρη στην επιτροπή ανταγωνισμού, η οποία όμως στην συνέχεια μεταβιβάστηκε στην ΕΕΤΤ. Η ΕΕΤΤ συνεδριάζει για το θέμα αυτό στις 9 Ιουλίου, όπου έχουμε κληθεί να κατεθέσουμε τόσο εμείς, όσο και η Multichoice. Το ερώτημά μας είναι ακριβός αυτό... Αν είναι νόμιμο ή παράνομο το πάντρεμα... οπότε περισσότερα μετά τις 9 Ιουλίου.
Πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία Αργύρη!
Μπράβο!

Re: Απάντηση: "Digital TV info" τεύχος Ιουλίου 2010

Να συμπληρώσω την απογοήτευσή μου που δεν υπάρχει δοκιμή δορυφορικού δέκτη αυτό το μήνα, καθώς και η ενδιαφέρουσα για μένα στήλη περί εγκαταστάσεων (γεγονός που με έστρεψε αυτό το μήνα και προς το έτερο περιοδικό του χώρου).:frown:
Δεν υπάρχει δέκτης γιατί δεν υπήρχε κάποιο νέο ενδιαφέρον μοντέλο στην αγορά. Όσο αφορά στο τεχνικό κομμάτι, αυτό το καλύψαμε με τις δοκιμές.