Περιοδικό "Digital Satellite TV Info" Τεύχη 2008-2010

Απάντηση: Re: "Digital TV info" τεύχος Σεπτεμβρίου 2010

Απο τη στιγμη που μπαινει στην κληρωτιδα ειναι κληρωση.
Ενας διαγωνισμος προυποθετει και καποια προσπαθεια απο τη μερια του διαγωνιζομενου.... :afro:

Εδώ στις πανελλήνιες δεν απαιτείται προσπάθεια (μπαίνουν σε σχολές με 0,9!!) και θέλεις προσπάθεια για μία απλή κλήρωση από το περιοδικό! Θα προτείνω στον Αργύρη στην επόμενη κλήρωση να βάλει ως ερώτηση την επίλυση της υπόθεσης του Riemann! :firstprize: :furious3:

Re: "Digital TV info" τεύχος Σεπτεμβρίου 2010

Απο τη στιγμη που μπαινει στην κληρωτιδα ειναι κληρωση.
Ενας διαγωνισμος προυποθετει και καποια προσπαθεια απο τη μερια του διαγωνιζομενου.... :afro:
OK, δίκιο έχεις, κακή διατύπωση από μέρους μας. Την επόμενη φορά θα το βάλουμε ως κλήρωση και όχι ως διαγωνισμός, αν αυτό προβληματίζει...

Τωρα που το word 2010 δεν θα εχει και grammar να δουμε τι θα απογινουμε...
:P

Παντως μια χαρα ακουγεται και το "Παρτε μερος στη μεγαλη κληρωση του περιοδικου μας... Θα κληρωθουν 30 Dm8000..."

ε? ε?

Τωρα που το word 2010 δεν θα εχει και grammar να δουμε τι θα απογινουμε...
:P

Παντως μια χαρα ακουγεται και το "Παρτε μερος στη μεγαλη κληρωση του περιοδικου μας... Θα κληρωθουν 30 Dm8000..."

ε? ε?

Για 30 δεν ξέρω, αλλά για 5 το παλεύουμε...:a0210:

Απάντηση: "Digital TV info" τεύχος Σεπτεμβρίου 2010

Αν είναι να ζητάμε από τον Αργύρη ότι δέκτη μας λύπει... εγώ θέλω έναν SAB Ultimedia Combo ή και τον αντίστοιχο από Opticum! :antlers: :flipout:
Μακάρι να καταφέρετε κάτι και να έχετε για κλήρωση στο Digital TV Info, μερικούς τέτοιους... :a0210:

I'm back... το πρώτο μου post πήρα το περιοδικό να πω οτι φτάνει μέχρι και την Ηλεία όπου ήμουν και το πήρα νομίζω ότι "ο θάνατος του εμποράκου" είναι από τα πιο ωραία άρθρα που διάβασα τελευταία σε σχέση με την nova, από εκεί και πέρα μιας και το είδα η αγαπημένη μου στήλη είναι το "scrambling corner"....

Keep walking Digital Tv info....

I'm back... το πρώτο μου post πήρα το περιοδικό να πω οτι φτάνει μέχρι και την Ηλεία όπου ήμουν και το πήρα νομίζω ότι "ο θάνατος του εμποράκου"

Μα πως τα λες έτσι, για μια στιγμή νόμιζα ότι δίνανε δώρο dvd ! :flipout:
Eυρηματικός ο τίτλος παρεπιπτόντως.

Μα πως τα λες έτσι, για μια στιγμή νόμιζα ότι δίνανε δώρο dvd ! :flipout:
Eυρηματικός ο τίτλος παρεπιπτόντως.
:flipout::flipout:
Εσυ μην χασεις την ατακα σου:BDBDG54:

Αλλη μια φορα τα συνχαρητηρια μου στο περιοδικο σας. Τον εμπορακο δεν καταλαβα? ο malakudi παλι εκανε το ντεπουτο του και μπραβο του, αλλα για να δουμε σε ολα αυτα που αναφερει, αν θα τα καταφερει irdeto-surf lock vs εμποροι........α να δουμε.

Re: Απάντηση: "Digital TV info" τεύχος Σεπτεμβρίου 2010

Αλλη μια φορα τα συνχαρητηρια μου στο περιοδικο σας. Τον εμπορακο δεν καταλαβα? ο malakudi παλι εκανε το ντεπουτο του και μπραβο του, αλλα για να δουμε σε ολα αυτα που αναφερει, αν θα τα καταφερει irdeto-surf lock vs εμποροι........α να δουμε.
Καλημέρα,
ούτε εγώ κατάλαβα, τι δεν κατάλαβες:flipout:

Δεν έχω διαβάσει το άρθρο,αλλά από ότι καταλαβαίνω ο κάθε λογής εμποράκος,θα μας καταντήσει να μην μπορούμε να δούμε εμείς μπάλα στο σαλόνι,και η σύζυγος E'entertainment στο υπνοδωμάτιο.Οπότε από να πεθάνουμε εμείς βλέποντας το ίδιο κανάλι,καλύτερα να πεθάνουνε οι εμποράκοι.Μεταφορικά πάντα έτσι?Μην παρεξηγηθούμε κιόλας.:flipout:

Re: Απάντηση: "Digital TV info" τεύχος Σεπτεμβρίου 2010

Δεν έχω διαβάσει τέτοιο άρθρο, εκτός και αν είναι για το άρθρο που αναφέρει:irdeto εναντίον cs.

Είναι το editorial του Αργύρη Νομικού