Serafeim Karakostas
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Digital Satellite TV Νο 01 (τεύχος Οκτωβρίου)
Ναι.Μήπως έκλεισε ?
Ναι.Μήπως έκλεισε ?
Τιποτα το ιδιαιτερο- μια απο τα ιδια
Τιποτα το ιδιαιτερο- μια απο τα ιδια
Τι θα έπρεπε να έχει κατα την άποψη σου ενα δορυφορικό περιοδικό για να είναι κάτι το ιδιαίτερο;
Ζητώ την επέμβαση των διαχειριστών. Ο Nicolas A είναι στην σύνταξη των ΔΝ και πιστεύω ότι δεν δικαιούται να κριτικάρει μέσα από το δελτίο τύπου των ανταγωνιστών τους.
Επίσης, Νίκο όπως πολύ καλά ξέρεις και μάλιστα από πρώτο χέρι, οι στήλες των ΔΝ ήταν δημιούργημα των συντακτών του. Και από την στιγμή που υπάρχουν οι ίδιοι συντάκτες στο Digital Satellite TV, είναι λογικό να υπάρχουν κοινές στήλες. Εσείς γιατί δεν μεταφέρατε τις στήλες του TV Sat, αφού πλην εσού, όλοι οι άλλοι προέρχονται από εκεί?
Μιας που εσείς οι ίδιοι τα γράφετε, μου επιτρέπετε ένα σχόλιο;
Νομίζεται αυτά ενδιαφέρουν τους αναγνώστες; Το αν θα είναι αλφαβητικά, με περισσότερες εικόνες οι όχι;
Μην σας απογοητεύσω, νομίζω ότι ψιλο-απαρατήρητα περνάνε...
Οι αναγνώστες θέλουμε ουσιαστικότερες αλλαγές. Πιο χρήσιμα περιοδικά.
Τσακωμοί και σπόντες (ειδικά μέσα στα περιοδικά) εμένα τουλάχιστον μου δίνουν αρνητικότατη εικόνα.
Π.χ. όπως ο ήχος που συνεχώς ρίχνει πλάγιες σπόντες για το Hitech. Αυτό για μένα κάτι λέει για τον ήχο, και το γεγονός ότι το hitech αδιαφορεί κάτι λέει και για το hitech.
Αντί για φραστικές αντιδικίες, εκπλήξτε μας με την ύλη...
PS: Εγώ δεν γράφω σε κανένα περιοδικό, και ούτε σκοπεύω. Απλός αναγνώστης είμαι![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.