Περιοδικό "Digital Satellite TV Info" Τεύχη 2008-2010

Re: Digital Satellite TV Νο 01 (τεύχος Οκτωβρίου)

Το πηρα και εγω και απο οτι εχω καταλαβει τα δορυφορικα νεα εγιναν Digital Satellite TV και το tv sat εγινε δορυφορικα νεα τωρα γιατι εγινε αυτο δεν ξερω.

Μια φορά έλεγαν όταν αυξανόταν η τιμή της βενζίνης ότι τι με νοιάζει που αυξήθηκε η τιμή αφού εγώ πάντα 5000 δραχμές βάζω κάθε φορά στο ρεζεβουάρ. Το ίδιο τώρα λέω και γω αφού έχω συνηθίσει κάθε μήνα να αγοράζω δύο περιοδικά για τη δορυφορική δύο θα συνεχίσω να αγοράζω όπως και να λέγονται αυτά.

Τιποτα το ιδιαιτερο- μια απο τα ιδια

Τι θα έπρεπε να έχει κατα την άποψη σου ενα δορυφορικό περιοδικό για να είναι κάτι το ιδιαίτερο;

Καλημέρα κ πολύ σωστή η παρατήρηση σου.

Ασχετα αν την έγραψες ή όχι,´εγώ θέλω να τεκμηριώσω αυτό το +1 που έγραψα παραπάνω, γιατί θεώρησα βλακεία ´σε ένα καινούργιο ξεκίνημα απο μια ομάδα να είμαι τόσο επιφανειακός.

Εγώ διαβάζοντάς το, κατάλαβα οτι σταματήσανε το tv sat και ξεκινήσανε ένα καινούργιο που είναι φωτοτυπία σαν τα δορυφορικά νέα.
και εκεί πήγαινε το δικό μου +1.

Το tv sat σαν πιο παλιό ήταν για μένα κ πιό βαθύ,ολοκληρομένο,ακαταλαβίστηκο να το πω,για κάποιον αρχάριο που ξεκινούσε τώρα τα δορυφορικά.πάει αυτό όμως,τέλος κ το ξεχνάμε!

Για να μη γράψω πολλά θα πω μόνο αυτό.

Γίνετε να δούμε ένα περιοδικό που

ας έχει την τριπλάσια τιμή
δεν θα έχει όμως 200 σελίδες διαφημίσεις αλλά 50 με καθαρη δορυφορική ύλη
δεν θα έχει μονο δέκτες κ υλικά που προμηθέυοντε τα ελληνικα μαγαζιά
να έχει τιμές των αναλώσιμων που παρουσιάζει έστω κατά προσέγγιση.

Τζάμπα τα γράφω, δεν είναι και χθεσινοί ξέρουνε πως θα κάνουν την διαφορά.

Εύχομαι καλό ξεκίνημα.

1 100 σελίδες ύλη + Χ σελίδες διαφημήσεις
2 Τιμές προιόντων που παρουσιάζει.
3 Συγκριτικά τέστ με βαθμολογία όπου κάποιος είναι πρώτος και κάποιος τελευταίος, όχι όλοι απο μέτριοι και πάνω.
4 Τεστ όχι μόνο δεκτών αλλά και λιγότερο συχνών υλικών (καλώδια, πρίζες κτλ)
5 Παρουσιάσεις βήμα βήμα με συμμετοχή ΠΑΝΤΟΤΕ ενός λιγότερο σχετικού ώστε να γίνονται και ερωτήσεις αρχάριων.
6 Εν ανάγκη ακόμη και βιντεάκια με οδηγίες
7 Αγγελίες με γεωγραφικό διαχωρισμό (Αθήνα/Θεσσςαλονίκη/Λάρισα/κτλ). Εν ανάγκη ΟΧΙ αγγελίες στο περιοδικό. Να σβήνονται οι αγγελίες μετά από πχ 20 ημέρες ( ΑΝ θέλεις την ξαναβάζεις)
8 Παρουσιάσεις εγκαταστάσεων ιδιωτών/Εταιρειών αλλά ΟΧΙ μόνο φωτογραφίες και τι καλά που είναι τα εργαλεία σας, αλλά απαντήσεις σε θέματα οπως πχ κριτήρια επιλογής υλικών, ποιό φάσμα δορυφόρων καλύπτεται και γιατί, προβλήματα που προέκυψαν μετά την εγκατάσταση και πως αντιμετωπίσθηκαν κτλ

Αυτά στα γρήγορα και μάλιστα από κάποιον που ασχολειται με τα δορυφορικά 6 μήνες

Σίμος

Σίμο καλή και εύστοχη η κριτική σου. Για το Digital Satellite TV έχουμε:
1. 210 σελίδες - περίπου 70 σελίδες διαφημίσεις = περίπου 140 σελίδες ύλης. Άρα σε καλύπτει.
2. Στις τιμές προϊόντων έχει γίνει προσπάθεια. Στην έρευνα αγοράς παρουσιάζονται τιμές. Ελπίζω σε επόμενα να υπάρχουν και στα υπόλοιπα προϊόντα.
3. Η βαθμολόγηση είναι δύσκολο υπόθεση, καθώς θα είναι υποκειμενική. Για παράδειγμα ένας δέκτης που είναι π.χ. τέλειος, αλλά δεν διαθέτει ή δεν λειτουργεί το DiSEqC 1.1, έρχεται κουτί στις περισσότερες εγκαταστάσεις, αλλά όχι σε αυτές που χρησιμοποιούν τον αντίστοιχο διακόπτη.
4. Συμφωνώ.
5. Στο Digital Sattelite TV γίνεται.
6. Δύσκολο θέλει DVD και αυξάνει την τιμή του περιοδικού. Έτσι, φεύγουμε από την λογική, φθηνό περιοδικό για κάθε τσέπη.
7. Έξυπνη ιδέα, θα την εφαρμόσουμε.
8. Συνολικά τα καλύπτουμε αυτά, στο θέμα εγκαταστάσεις, αλλά ίσως όχι σε τόσο σταθερή βάση. Από εδώ και στο εξής θα το προσθέσουμε.

Ευχαριστούμε για την εξαιρετική κριτική

Τι θα έπρεπε να έχει κατα την άποψη σου ενα δορυφορικό περιοδικό για να είναι κάτι το ιδιαίτερο;

Αγαπητε Γ.Φ. Δημητριαδη απαντω στο ερωτημα σου:

Καταρχιν ενα νεο περιοδικο για την Δορυφορικη Τηλεοραση θα επρεπε να ξεκινα με νεο project και νεες ιδεες. Αντιθετα εσεις αντιγραψατε το project των Δορυφορικων Νεων και το μεταφερατε αυτουσιο στο νεο περιοδικο, αγορασαμε δηλαδη τα Δορυφορικα Νεα με νεο Ονομα!!!

Ζητώ την επέμβαση των διαχειριστών. Ο Nicolas A είναι στην σύνταξη των ΔΝ και πιστεύω ότι δεν δικαιούται να κριτικάρει μέσα από το δελτίο τύπου των ανταγωνιστών τους.
Επίσης, Νίκο όπως πολύ καλά ξέρεις και μάλιστα από πρώτο χέρι, οι στήλες των ΔΝ ήταν δημιούργημα των συντακτών του. Και από την στιγμή που υπάρχουν οι ίδιοι συντάκτες στο Digital Satellite TV, είναι λογικό να υπάρχουν κοινές στήλες. Εσείς γιατί δεν μεταφέρατε τις στήλες του TV Sat, αφού πλην εσού, όλοι οι άλλοι προέρχονται από εκεί?

Ζητώ την επέμβαση των διαχειριστών. Ο Nicolas A είναι στην σύνταξη των ΔΝ και πιστεύω ότι δεν δικαιούται να κριτικάρει μέσα από το δελτίο τύπου των ανταγωνιστών τους.
Επίσης, Νίκο όπως πολύ καλά ξέρεις και μάλιστα από πρώτο χέρι, οι στήλες των ΔΝ ήταν δημιούργημα των συντακτών του. Και από την στιγμή που υπάρχουν οι ίδιοι συντάκτες στο Digital Satellite TV, είναι λογικό να υπάρχουν κοινές στήλες. Εσείς γιατί δεν μεταφέρατε τις στήλες του TV Sat, αφού πλην εσού, όλοι οι άλλοι προέρχονται από εκεί?

Στην δημοκρατια εχουν ολοι δικαιωμα να κριτικαρουν ... ποσο μαλλον οταν ειμαι μελος του AV Club και γνωστος Fun της δορυφορικης Τηλεορασης.

Η κριτικη μου ειναι καλοπροεραιτη και δεν θελω να την εξιδικευσω σε οτι με αφορα, μια και εγω ημουν δημιουργος σε μερικα απο αυτα τα project....

Απο εκει περα, Καλη Επιτυχια Αργυρη.

Νίκο μπορείς να δημοσιέσεις τη αυτοκρική σου, στο δελτίο τύπου των ΔΝ.

Εμένα πάντως που είμαι νέος στα δορυφορικά, κανένα περιοδικό δεν με ενθουσιάζει. Συγκριτικά που δεν είναι συγκριτικά. Διαφημίσεις σε μεγάλο ποσοστό. Και όλοι αυτοί οι πίνακες στο τέλος που χρησιμεύουν; Αφού την ίδια δουλειά κάνει και το king of sat...

Κανονικά, θα περίμενα να βρω πραγματικά συγκριτικά δεκτών, με αξιολόγηση ποιότητας, δυνατοτήτων, ευαισθησίες, τιμές, βαθμολογίες και άλλα. Συγκριτικά LNB. Συγκριτικά διακοπτών μαζί με συμβατότητα σε δέκτες και απώλειες διέλευσης. Συγκριτικά καλωδίων. Συγκριτικά κατόπτρων. Που είναι όλα αυτά;

Τι προσφέρουν αυτά τα περιοδικά που κυκλοφορούν στο πολύ βασικό θέμα του τι υλικά θα βάλω στην εγκατάσταση για να έχω την μέγιστη απόδοση;

Και καλύτερα οι πίνακες στο τέλος να ήταν οδηγός αγοράς με βάση τα συγκριτικά αυτά...

Επειδη ο Νικολας Α ειναι πολύ προκλητικός με αναγκάζει να δημοσιεύσω το ...απαράδεκτο email που μου εστειλε στις 29 Σεπτεμβριου, οταν μόλις ειχε βγει το δελτίο τύπου του Digital-Satellite TV

Sat Zap: Με ποιο Project???
Δεν έχω λάβει ακόμη στα χέρια μου το καινούργιο τεύχος του περιοδικού σας…Είδα στο δελτίο τύπου ότι έχετε και πάλι ζάπινγκ, εύχομαι να είναι διαφορετικό το Project παρουσίασης και όχι ίδιο με το Project των Δορυφορικών Νέων, που εγώ δημιούργησα για το συγκεκριμένο περιοδικό, δηλαδή τη αλφαβητική παρουσίαση ζάπινγκ! Εάν κάτι τέτοιο συμβαίνει περιμένω συντομα εξηγήσεις με εμαιλ, περί αλλαγής Project στο επόμενο τεύχος, για να μην διαταραχτούν οι τυπικες σχέσεις μας.

Με λίγα λόγια ο Νικόλας Α. διεκδικεί για τον εαυτό του ...την πατέντα της αλφαβητικής παρουσίασης του ζαππινγκ!
Ταυτόχρονα όμως αυτός, χωρίς κανένα ενδοιασμό, στο νεο τεύχος των Δορυφορικών Νέων αντέγραψε και κράτησε ολόιδια την στήλη HD News που εγω δημιούργησα!
Σημειώνω πάντως ότι εμείς στο Digital-Satellite TV καναμε αισθητικές και αλλες αλλαγές στην στήλη του ζαππιγκ (αλλαξε το κασε και εχει 36 φωτό αντι 39 σε μεγαλύτερη διάσταση και επίσης αλλαξε και ο τιτλος, χωρια που καθε μηνα βαζω επίκαιρο σχόλιο που αυτό δεν γινόταν επι Νικόλα!). Αντίθετα αυτός κρατησε ολόιδια την "δική" μου στήλη HD News!
Προσωπικά δεν τον κατηγορω γιατι κρατησε ίδια την στήλη μου, δεν θεωρώ ότι αυτά τα πράγματα μπορούν να πατενταριστούν, για ποιο λόγο όμως μας κατηγορεί ο ίδιος...ζητώντας πατέντα για ...αλφαβητική παρουσίαση;...Αν είναι δυνατόν!
Οπως ειπε και ο Αργύρης παραπάνω, οι στήλες των Δορυφορικών Νέων ήταν δημιούργημα των συντακτών του, οι περισσότεροι απο τους οποίους βρίσκονται τώρα στο Digital-Satellite TV
Ζητώ συγγνώμη απο το φόρουμ αν καταχράστηκα τον χώρο, οι αιτιάσεις όμως ήταν πολύ ..προκλητικές για να μην απαντήσω. Επίσης πολύ κακώς τις εβαλε στη συγκεκριμένη θέση, δηλαδή στο δελτίο τύπου του περιοδικού
Εύχομαι κι εγω καλή επιτυχία στα Δορυφορικά Νέα.

Γιάννης-Φίλιππος Δημητριάδης
διευθυντής σύνταξης Digital-Satellite TV

Μιας που εσείς οι ίδιοι τα γράφετε, μου επιτρέπετε ένα σχόλιο;
Νομίζεται αυτά ενδιαφέρουν τους αναγνώστες; Το αν θα είναι αλφαβητικά, με περισσότερες εικόνες οι όχι;
Μην σας απογοητεύσω, νομίζω ότι ψιλο-απαρατήρητα περνάνε...
Οι αναγνώστες θέλουμε ουσιαστικότερες αλλαγές. Πιο χρήσιμα περιοδικά.
Τσακωμοί και σπόντες (ειδικά μέσα στα περιοδικά) εμένα τουλάχιστον μου δίνουν αρνητικότατη εικόνα.
Π.χ. όπως ο ήχος που συνεχώς ρίχνει πλάγιες σπόντες για το Hitech. Αυτό για μένα κάτι λέει για τον ήχο, και το γεγονός ότι το hitech αδιαφορεί κάτι λέει και για το hitech.
Αντί για φραστικές αντιδικίες, εκπλήξτε μας με την ύλη...
PS: Εγώ δεν γράφω σε κανένα περιοδικό, και ούτε σκοπεύω. Απλός αναγνώστης είμαι :flipout:

Μιας που εσείς οι ίδιοι τα γράφετε, μου επιτρέπετε ένα σχόλιο;
Νομίζεται αυτά ενδιαφέρουν τους αναγνώστες; Το αν θα είναι αλφαβητικά, με περισσότερες εικόνες οι όχι;
Μην σας απογοητεύσω, νομίζω ότι ψιλο-απαρατήρητα περνάνε...
Οι αναγνώστες θέλουμε ουσιαστικότερες αλλαγές. Πιο χρήσιμα περιοδικά.
Τσακωμοί και σπόντες (ειδικά μέσα στα περιοδικά) εμένα τουλάχιστον μου δίνουν αρνητικότατη εικόνα.
Π.χ. όπως ο ήχος που συνεχώς ρίχνει πλάγιες σπόντες για το Hitech. Αυτό για μένα κάτι λέει για τον ήχο, και το γεγονός ότι το hitech αδιαφορεί κάτι λέει και για το hitech.
Αντί για φραστικές αντιδικίες, εκπλήξτε μας με την ύλη...
PS: Εγώ δεν γράφω σε κανένα περιοδικό, και ούτε σκοπεύω. Απλός αναγνώστης είμαι :flipout:

Φιλε μου εχεις δικιο ότι δεν σε ενδιαφέρουν και φυσικά δεν θα μας κρίνεις απο αυτό. Γι αυτό και ζήτησα συγγνώμη για την κατάχρηση χώρου του φόρουμ, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να μην απαντήσω σε τόσο προκλητική κατηγορία...της οποία επιπλέον προηγήθηκαν αυτά που γράφω! Μπορείς τουλάχιστον να δεις όμως ποιός ξεκίνησε το θέμα και με ποιά "λογική", αν το άφηνα εντελώς αναπάντητο εγω ή ο Αργύρης μπορεί μερικοί να έβγαζαν λανθασμένα συμπεράσματα.
Η κριτική επι της ύλης (δική σου ή άλλων) θα ληφθεί πάντως υπόψιν, στα πλαίσια του εφικτού. Επίσης νομίζω πως και οι βαθμολογίες, όπως τουλάχιστον μπαίνουν στα δύο αλλα περιοδικά που αναφέρεις, δεν ωφελούν ιδιαίτερα και ειναι σαφώς υποκειμενικές σε πολλά.

Απάντηση: Digital Satellite TV Νο 01 (τεύχος Οκτωβρίου)

Εγώ θα ήθελα να συγχαρώ στον φίλο Αργύρη και στον Γιάννης-Φίλιππος και σε όλοι την ομάδα καλή επιτυχία στο νέο περιοδικό Digital-Satellite TV και καλές πωλήσεις .Καλή επιτυχία και στην καινούργια ομάδα στα δορυφορικά νέα .Εγώ προσωπικά θα συνεχίζω να παίρνω και τα δυο περιοδικά και θα μπορώ να βλέπω ποιος θα έχει την καλύτερη θεματολογία σαν θεατής. Δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποια αντιζηλία μεταξύ σας και ιδικά μέσα στο FORUM αυτό θα το δείξουν οι πωλήσεις που θα κάνετε. Φίλε (NIKOLAS A)πιστεύω ότι η συντακτική ομάδα του Digital-Satellite TV θα κάνει κάποιες μετατροπές στην ύλη και μην ξεχνάμε ότι είναι το πρώτο τους τεύχος , φαντάζομαι άγχος …

Εύχομαι και στα δυο περιοδικά καλή επιτυχία στο έργο σας.

Υ.Σ 1 διαφημίσεις στα περιοδικά πρέπει να υπάρχουν για να προβάλουν νέα προϊόντα των εταιριών και να συντηρούνε το περιοδικό μαζί και το προσωπικό τους.

Υ.Γ Εκείνη η γαρνιτούρα με τα μπρόκολα στην Κολονία θα μου μήνη αξέχαστη .

Ε καλά, μην υπερβάλουμε δεν έγινε και καμιά κατάχρηση του χώρου του φόρουμ. Για αυτό είναι τα φόρουμ. (Και ειδικά από άτομα με χιλιάδες posts, που βοηθάνε αφάνταστα εμάς τους άσχετους!) Απλά, είπα να μπω στην κουβέντα για να πω τον πόνο μου :flipout:
Τόσους μήνες διαβάζω τα περιοδικά του χώρου, αλλά ακόμα δεν ξέρω τι δέκτη να αγοράσω. Χώρια που για lnb, switches και καλώδια, όλα στα τυφλά :flipout: