Περιοδικό "Digital Satellite TV Info" Τεύχη 2008-2010

Re: Digital Satellite TV Μαρτίου

μια από τα ίδια από το 1ο τεύχος και επίσης και τα Δορυφορικά Νέα.
Μαζί και με τα 2 είμαι full ενημερωμένος κάθε μήνα.

Εννοείται και με τη βοήθεια του forum μας.

Δεν ξερω ποιος ευθυνεται για αυτό, αλλα χθες εψαξα :driver: σε 9(!) περίπτερα στο Μαρούσι και δεν βρηκα το τευχος Μαρτιου

Last edited:

Δεν ξερω ποιος ευθυνεται για αυτό, αλλα χθες εψαξα :driver: σε 9(!) περίπτερα στο Μαρούσι και δεν βρηκα το τευχος Μαρτιου
Και εγώ έψαξα σε πολλά περίπτερα σε Π.Φάληρο και Ν.Σμύρνη αλλά τίποτα

Και εγώ έψαξα σε πολλά περίπτερα σε Π.Φάληρο και Ν.Σμύρνη αλλά τίποτα

Νομίζω πώς καθυστέρησες αρκετά ,το περιοδικό κυκλοφορεί αν δεν κάνω λάθος γύρω στις 25 του κάθε μήνα ,στις 13-14 το βλέπω λογικό να έχουν αξαντληθεί τα 1-2 κομμάτια που συνήθως φέρνουν τα περίπτερα .
Αν δεν κάνω και λάθος απο ένα σημείο και μετά οι περιπτεράδες επιστρέφουν πίσω τευχη που δεν έχουν πωληθεί , μπορεί να έχεις πέσει σε αυτή τη περίοδο .

Νομιζω οτι αυτο δεν εχει νόημα. Με την ίδια λογική ας βγαλουν και ολα τα banners/διαφημισεις απο τα site που διαφημιζουν το τευχος Μαρτίου να μην ψάχνουμε σαν χαζοί στα περίπτερα ένα αφαντο τεύχος ενω δεν εχουμε κλείσει ακομα το πρωτο 15ημερο.

Απάντηση: Digital Satellite TV Μαρτίου

Παιδια αντε να γινει και η σελιδα σας με το καλο για να κανουμε τα download μας με τα progs που γραφετε σε καθε τευχος!!

Πολυ εκνευριστικο πραγμα ρε παιδι μου. Διαβαζεις ενα review για το πεδιομετρο και δεν εχει ενδεικτικη τιμη. Δηλαδη δεν καταλαβα, κρυφο ειναι? Αρχισανε τις @#$%^& παλι και μου φαινεται θα σταματησω να αγοραζω.

Θα σε παρακαλούσα να γράφεις κόσμια. Υπάρχουν και άλλες εκφράσεις για να εκφράσεις τη δυσφορία σου.

Last edited by a moderator:

Θεωρώ ότι είναι καλύτερο να γράφουμε τις προτάσεις που έχουμε για το περιοδικό απ´το να το κατακρίνουμε .....έχουμε μέλη του περιοδικού εδώ μέσα και πιστεύω ότι ευχαρίστως θα ακούσουν την όποια πρόταση έχουμε να κάνουμε...

μια βολτούλα από την έκθεση θα μπορούσατε να κάνετε... εκεί έχει αρκετά τεύχη στο περίπτερο του περιοδικού...

Απάντηση: Digital Satellite TV Μαρτίου

Θα παρακαλούσα οι όποιες προτάσεις, αντιρρήσεις, ακόμα και η δυσφορία σας να εκφράζονται σε ήπια γλώσσα.
Αυτό είναι γενικός κανόνας.

Καλημέρα,
το περιοδικό δεν κυκλοφορεί πλέον στην Αθήνα, καθώς μαζέψαμε όλα τα τεύχη για να τα μοιράσουμε στην έκθεση, από τις 12 του μήνα.
Το site είναι έτοιμο, αλλά δεν έχω προλάβει να το ελέγξω λόγω έκθεσης. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανέβει.
Στα πεδιόμετρα δεν δημοσιεύονται τιμές, καθώς τα αγοράζουν τεχνικοί, όπου εκεί η τιμή είναι χονδρικής και όχι λιανικής.
Δεν ξέρω τι έγραψε ο φίλος fchef, αλλά θέλω να του πω, ότι εμείς δεν έχουμε τίποτε κρυφό και ότι περισσότερο μπορούμε το δημοσιεύουμε. Πάντα προσπαθούμε να πάρουμε τιμές. Κρυφά έχουν αυτοί που δεν δέχονται να δημοσιεύσουν τις τιμές.
Τελειώνοντας θέλω να τονίσω ότι κάθε τι που γράφεται εξετάζεται και συνεχώς προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τους πάντες. Νομίζω ότι αυτό το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν.

Καλημέρα,
το περιοδικό δεν κυκλοφορεί πλέον στην Αθήνα, καθώς μαζέψαμε όλα τα τεύχη για να τα μοιράσουμε στην έκθεση, από τις 12 του μήνα.

Τελειώνοντας θέλω να τονίσω ότι κάθε τι που γράφεται εξετάζεται και συνεχώς προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τους πάντες. Νομίζω ότι αυτό το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν.

ΘΑ ξεκινήσω απο το 2ο. Για αυτο προσωπικά προτιμώ το συγκεκριμένο περιοδικό:firstprize: για την ενημερώσή μου (άλλωστε δεν εχω χασει τευχος).

Και πάμε στο πρώτο. Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν για μένα αυτό είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Απλά δεν υπάρχει αυτή η δικαιολογία. Εγώ που αντικειμενικά δεν μπορούσα να πάω στην έκθεση την πάτησα;

Ας βγάζανε μερικά τέυχη παραπάνω για να καλύψουν το 'promo' στην έκθεση.
Ας γινότανε μια ενημέρωση σε αυτήν την ωραια παρέα στο forum νωριτέρα να μην έχανα τον χρόνο μου ψάχνοντας σαν τον βλάκα 2 μέρες.

αυτος ο αρνο σε οτι ρολο και να το βαλεις την πρωτια θα την εχει και παλι αλλη μια φορα μπραβο του λοιπον για την καλη δουλεια που κανουν καθε μηνα , το περιοδικο δεν υπαρχει εδω θεσσαλονικη περιοχη επταλοφο,απο που θα το παρω κ.αρνο?μια φορα δεν πηγα και εξαντληθηκε την κατεμια μου μεσα και εχει απο οτι καταλαβα καυτα πραματα παλι

Απάντηση: Re: Digital Satellite TV Μαρτίου

Πολυ εκνευριστικο πραγμα ρε παιδι μου. Διαβαζεις ενα review για το πεδιομετρο και δεν εχει ενδεικτικη τιμη. Δηλαδη δεν καταλαβα, κρυφο ειναι? Αρχισανε τις @#$%^& παλι και μου φαινεται θα σταματησω να αγοραζω.

Θα σε παρακαλούσα να γράφεις κόσμια. Υπάρχουν και άλλες εκφράσεις για να εκφράσεις τη δυσφορία σου.

Ενταξει ρε φιλε πως κανεις ετσι!:firstprize:
Παρε απλα τηλ. στην αντιπρωσοποια και ρωτα οπως κανω και εγω τουλαχιστον τις περισσοτερες φορες!:firstprize:

Απάντηση: Re: Digital Satellite TV Μαρτίου

ΘΑ ξεκινήσω απο το 2ο. Για αυτο προσωπικά προτιμώ το συγκεκριμένο περιοδικό:firstprize: για την ενημερώσή μου (άλλωστε δεν εχω χασει τευχος).

Και πάμε στο πρώτο. Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν για μένα αυτό είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Απλά δεν υπάρχει αυτή η δικαιολογία. Εγώ που αντικειμενικά δεν μπορούσα να πάω στην έκθεση την πάτησα;

Ας βγάζανε μερικά τέυχη παραπάνω για να καλύψουν το 'promo' στην έκθεση.
Ας γινότανε μια ενημέρωση σε αυτήν την ωραια παρέα στο forum νωριτέρα να μην έχανα τον χρόνο μου ψάχνοντας σαν τον βλάκα 2 μέρες.

Το συγκεκριμένο τεύχος "μαζεύτηκε" στην ουσία 10 μέρες νωρίτερα απο ότι συνήθως, ενω ήδη κυκλοφορούσε απο τις 20 του προηγούμενου μηνα, δηλαδή επί 20 μέρες. Στατιστικά το 99% των πωλήσεων των μηνιαίων περιοδικών γίνεται στις 20 πρώτες απο τις 30 μέρες που κυκλοφορούν, οπότε στην περιπτωσή σου...έπεσες στο 1% του μοναδικού μηνα που μαζεύτηκε νωρίτερα! Αν και εγω έφυγα την Κυριακή το μεσημέρι απο την Εκθεση, πιστεύω πως θα περίσσεψαν τεύχη, οπότε με ενα τηλέφωνο αύριο στην γραμματεία πιστευω πως θα βρεθει τροπος να το προμηθευτείς...

Ούτε εγώ πρόλαβα να πάρω.
Μήπως ότι επιστροφές έχετε να τις βγάλετε πάλι στην αγορά ώστε προμηθευτούμε το τεύχος που χάσαμε ?

:SFGSFGSF::SFGSFGSF: Απλα πράγματα.....

Για σκεφτείτε και τη λύση της συνδρομής ,και οικονομία κάνετε ,και τα τευχη έρχονται στην πόρτα σας πλέον ταχύτατα .