Εγώ δε ρωτήθηκα. Βρίσκω τα bold κάθε λίγες λέξεις πραγματικά άθλια, κιτς και χωρίς κανένα πραγματικό νόημα. Μη καταντήσουμε σαν κάτι άλλους που σε κάθε ποστ έχουν κάθε 3 λέξεις ένα bold, έλεος.Τα bold στα ΔΤ μπήκαν μετά από απόφαση της συντακτικής ομάδας. Προσωπικά, εγώ ποτέ δεν τα έβαζα, αλλά αφού όλοι το θέλατε τα έβαλα. Εγώ κάνω ότι μου λέτε.
...
Προσωπικά θεωρώ κορυφαίο επίγειο δέκτη τον Novabox 831 HD PVR.
Εγώ δε ρωτήθηκα. Βρίσκω τα bold κάθε λίγες λέξεις πραγματικά άθλια, κιτς και χωρίς κανένα πραγματικό νόημα. Μη καταντήσουμε σαν κάτι άλλους που σε κάθε ποστ έχουν κάθε 3 λέξεις ένα bold, έλεος.
Φυσικά, πολύ θετικά. Το "κακό" είναι όμως πως είναι (και πάντα θα είναι ?) για συγκεκριμένο προϊόν.Το εκπτωτικό κουπόνι των 7,5 ευρώ, πώς το βλέπετε όσοι είστε σε Αθήνα - Νησιά?
Τα Linux Ε2 δεν τα κοιτάω... Για τον Golden Media Unibox 2, διάβασα στα γρήγορα το κείμενο και δεν το έπιασε το μάτι μου....Σάκη και εγώ προσωπικά από όλα τα τεστ του μήνα, ήθελα πιο πολύ να δω τον Alien2.
Όμως είναι πολύ καλά τεστ και αυτό του Xtrend και του Golden Media Unibox...
Έτσι από απλό ενδιαφέρον, γιατί δεν κοιτάς E2; Έχοντας δοκιμάσει αρκετά interfaces δορυφορικών δεκτών, θεωρώ το interface του enigma/enigma2 ως το πιο εύχρηστο και λειτουργικό. Άπειρες λίστες από favorties, διαχείριση των καναλιών στο ίδιο interface που κάνεις και zapping, η τεράστια ευελιξία χειρισμού ρυθμίσεων diseqc με κάθε πιθανή ή απίθανη διασύνδεση και φυσικά η δυνατότητα της απόλυτης παραμετροποίησης (λόγω του open source) είναι κάτι που δε μπορώ πλέον να αποχωριστώ.Τα Linux Ε2 δεν τα κοιτάω... Για τον Golden Media Unibox 2, διάβασα στα γρήγορα το κείμενο και δεν το έπιασε το μάτι μου.
Φυσικά θέλω να τον δω και αυτόν, όπως επίσης θέλω να δω στα επόμενα τεύχη τον τριπλό της Golden Media!!! Θα τον έχετε... πιστεύω?
Εγώ πάντως σ` αυτό το τεύχος θα κάνω διακοπές…, δεν θα το αγοράσω, κυρίαρχα εξαιτίας αυτού του αδιάφορου ένθετου "Security Report" που εμπεριέχει και με εκνευρίζει κάθε φορά, που θα πρέπει να ανοίξω το σελοφάν για να το πετάξω στην ανακύκλωση… Επίσης τα εξτρά κουπονάκια τα θεωρώ προσβολή για τους συντάκτες του περιοδικού (και για όσους αναγνώστες δεν αγοράζουν τα περιοδικά γι αυτό το σκοπό…), γι αυτό και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει…
Μόνο 7 λέξεις bold; Στο quote στο διόρθωσα λίγο ...
Εγώ πάντως σ` αυτό το τεύχος θα κάνω διακοπές…, δεν θα το αγοράσω, κυρίαρχα εξαιτίας αυτού του αδιάφορου ένθετου "Security Report" που εμπεριέχει και με εκνευρίζει κάθε φορά, που θα πρέπει να ανοίξω το σελοφάν για να το πετάξω στην ανακύκλωση… Επίσης τα εξτρά κουπονάκια τα θεωρώ προσβολή για τους συντάκτες του περιοδικού (και για όσους αναγνώστες δεν αγοράζουν τα περιοδικά γι αυτό το σκοπό…), γι αυτό και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει…
Δείτε τα menu 40 επίγειων ψηφιακών δεκτών της αγοράς.
Το Enigma δεν το πήρα ποτέ με καλό μάτι. Ο πρώτος Linux δέκτης που δοκίμασα ήταν ένας Dreambox 7020. Τι δεν μου άρεσε? Όλα!Έτσι από απλό ενδιαφέρον, γιατί δεν κοιτάς E2; Έχοντας δοκιμάσει αρκετά interfaces δορυφορικών δεκτών, θεωρώ το interface του enigma/enigma2 ως το πιο εύχρηστο και λειτουργικό. Άπειρες λίστες από favorties, διαχείριση των καναλιών στο ίδιο interface που κάνεις και zapping, η τεράστια ευελιξία χειρισμού ρυθμίσεων diseqc με κάθε πιθανή ή απίθανη διασύνδεση και φυσικά η δυνατότητα της απόλυτης παραμετροποίησης (λόγω του open source) είναι κάτι που δε μπορώ πλέον να αποχωριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.