Περιοδικό "Digital TV info": Τεύχη 2014

Arno

AVClub Enthusiast
2 July 2007
1,057
ΑΘΗΝΑ
Re: Το "Digital TV info" Απριλίου στα περίπτερα!

Φιλέ Ant21, παρατηρώ ότι συνεχίζεις και ασχολείσαι με τα νέα της Nova στο site μας και μάλιστα με λύπη όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις. Δουλεύουμε 4 άτομα κάπου 6 μήνες για να βγάλουμε ένα site που είναι ομολογουμένως κάτι παραπάνω από καλό, τουλάχιστον για τον συγκεκριμένο χώρο, και εσύ καλή κουβέντα δεν είπες, παρά μόνο ότι λυπάσαι... ενώ σου έχω απαντήσει μάλιστα και τα σχετικά σε άλλο thread, αλλά επιμένεις...
Από την άλλη όντως το περιοδικό αυτό το μήνα σε ενημέρωση γέρνει υπερ της Nova, αφού έχει μέσα την συνέντευξη, αλλά ξέρεις πόσα τεύχη στο παρελθόν έγερναν υπέρ του ΟΤΕ? Γιατί τότε δεν είπες τίποτε?
Από εκεί και πέρα, γνωρίζεις την πορεία μου στο χώρο εδώ και πολλά χρόνια. Γνωρίζεις ότι πέταξα τα φράγκα των παλιών μου αφεντικών στα μούτρα τους και σηκωθώ και έφυγα. Γνωρίζεις επίσης και άλλα, για δικαστικές διαμάχες, εξώδικα, κτλ. Η πορεία μου δείχνει ότι δεν δέχθηκα να βάλω νερό στο κρασί μου... Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αποφάσισα να βάλω αφεντικά πάνω από το κεφάλι μου?
Εφόσον λοιπόν είσαι από τους παλιούς αναγνώστες μας, τα γνωρίζεις όλα αυτά. Το θέμα είναι λοιπόν είναι γιατί τα έγραψες όλα αυτά, γιατί όπως και εσύ εύκολα αφήνεις υπόνοιες ότι εξυπηρετούμε συμφέροντα Nova, έτσι μπορώ και εγώ το ίδιο εύκολα να αφήσω υπόνοιες ότι εξυπηρετείς άλλα συμφέροντα... Δεν ξέρω ποια και ούτε με ενδιαφέρει, αλλά αυτά που γράφεις δεν μπορούν να εξηγηθούν αλλιώς.
Πάντως από όσο μαθαίνω το νέο site μας ενόχλησε κάποιους (ελπίζω και πιστεύω ότι είναι άσχετοι με εσένα), με υψηλές φιλοδοξίες, περισσότερες από όσο αντέχουν και στην τελική... αξίζουν!
Για τα υπόλοιπα θα σου απαντήσουν οι συντάκτες, άλλωστε αυτοί γράφουν πλέον στο περιοδικό και όχι εγώ. Απλά οι συντάκτες του Digital TV info είναι επώνυμοι, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και φαντάζομαι ότι δεν θα τους αρέσουν καθόλου οι υπόνοιες που άφησες για αυτούς, ότι εξυπηρετούν σκοπιμότητες.

Νομίζω ότι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις ένα συγνώμη, τουλάχιστον από αυτούς που πρόσβαλες. Άλλο να μην βγάλουμε ένα καλό τεύχος, αλλά να κάνουμε λάθη και άλλο να μας κατηγορείς ότι τα παίρνουμε ή υποστηρίζουμε κάποιον σε βάρος κάποιου άλλου...

Φίλε Κούκου, τι πρόβλημα υπάρχει με τα Review και γιατί είναι ελλιπές το Megasat? Καθώς αυτό το μήνα δείξαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα Review και τα θεωρώ το βαρύ πυροβολικό του νέου τεύχους. Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω την κριτική σου.
 

Serafeim Karakostas

AVClub Fanatic
8 August 2007
10,159
Άρτα
Απάντηση: Το "Digital TV info" Απριλίου στα περίπτερα!

Με τον Αργύρη έχουμε διαφωνήσει αρκετές φορές για διάφορα θέματα. Στο συγκεκριμένο, όμως, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Η νέα ιστοσελίδα είναι πολύ καλή και δεν μπορώ να διακρίνω καμία εύνοια υπέρ της nova. Αυτό που διακρίνω από πολλούς δυστυχώς είναι μια εμπάθεια προς τη nova. Μπορεί να είναι και συνδρομητές ΟΤΕ πλέον και ακόμη να τους φταίει η nova και η προβολή της σε δορυφορικές ιστοσελίδες! Η δορυφορική αγορά δε βρίσκεται στα καλύτερά της (το αντίθετο μάλιστα) και προσωπικά χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη δύο δορυφορικά περιοδικά και το παλεύουν. Η κριτική είναι ευπρόσδεκτη, μόνο όταν είναι καλοπροαίρετη. Δε θέλω να πω περισσότερα γιατί κάποιοι θα σπεύσουν να πουν πως είμαι υπάλληλος της nova, του περιοδικού κ.τ.λ.. Να κλείσω λέγοντας κάτι άσχετο / σχετικό: εξαιρετική η ποιότητα του χαρτιού στο τελευταίο τεύχος, αντίθετα με τα 2-3 προηγούμενα.
 

Arno

AVClub Enthusiast
2 July 2007
1,057
ΑΘΗΝΑ
Re: Το "Digital TV info" Απριλίου στα περίπτερα!

Όντως Σεραφείμ τα τελευταία 2 τεύχη είχαμε "αλλάξει" χαρτί, αλλά δεν μας άρεσε και αποφασίσαμε να αλλάξουμε δραματικά όλο το πακέτο. Άλλωστε αυτοί που διαβάζουν πλέον περιοδικά είναι ελάχιστοι και καλό είναι όσο μας έμειναν τουλάχιστον να το απολαμβάνουν.
Από εκεί και πέρα στην παραπάνω αναφορά μου για το site, θέλω να τονίσω ότι πουθενά και σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ το άλλο περιοδικό. Αυτά για να είμαι πιο ξεκάθαρος...
Και επί του παρόντος, άσχετη είναι η κουβέντα για το site στο παρόν topic, πόσο μάλλον όταν στο κλαμπ έχει ανοιχτεί άλλο αντίστοιχο topic. Εδώ υποτίθεται ότι συζητάμε για το περιοδικό.
 
Last edited:

music_1896

AVClub Enthusiast
8 February 2009
752
Ρόδος
Απάντηση: Το "Digital TV info" Απριλίου στα περίπτερα!

Πρώτη φορά γράφω για το περιοδικό.Φιλικά πάντα.

Αν είναι δυνατόν να υποστηρίζει κάποιος οτι ο Αργύρης υποστηρίζει τη NOVA.Θυμάμαι τότε με το πάντρεμα ήταν μόνος του και κανείς δεν βρέθηκε στο πλευρό του.Ειδικά τα καταστήματα που ασχολούνται με το είδος.

Το χαρτί το παρατήρησα κι εγώ , πολύ καλό.

Χαίρομαι που επέστρεψε ο Γίωργος Ζώτος στα άρθρα.Ας γράψει κάποια στιγμή και για τον ΜVISION 700 LINUX.

Moυ ''κακοφάνηκε'' και εμένα το NOVA NEWS στο site χωρίς να έχω κακία για τη NOVA.Eίμαι συνδρομητής 3PLAY με αθλητικά κανάλια.
Πιστεύω κάποια στιγμή οτι θα προσθέσετε και ΟΤΕ NEWS.

Περιμένουμε νέα της DIGEA.Αντε να πέρνουμε σειρά στη Ρόδο(υπόλοιπο νησιού) :grandpa:

Καλή συνέχεια.
 

Arno

AVClub Enthusiast
2 July 2007
1,057
ΑΘΗΝΑ
Re: Το "Digital TV info" Απριλίου στα περίπτερα!

Nα είσαι καλά φίλε music_1986.
Καταρχήν χαίρομαι που μετά από τόσα χρόνια συναντιόμαστε ακόμη. Μπορεί τα μέσα που συναντιόμαστε να έχουν αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια (sites,κτλ), αλλά συνεχίζουμε να βρισκόμαστε!

Καλή συνέχεια και σε σένα!
 

davinci

AVClub Addicted Member
21 November 2007
2,233
αλιμος
Το "Digital TV info" Μαΐου στα περίπτερα!

DigitalTV_68.jpg


Το Digital TV στα περίπτερα

Με πλούσια και αποκλειστική ειδησεογραφία και πάντα με πρωτότυπη ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα το τεύχους Ιουνίου του Digital TV info, πάντα μαζί με το περιοδικό Security Report, ειδικό για τους τεχνικούς των συστημάτων ασφαλείας και πλέον όχι μόνο!
Το πρώτο switch off μετατέθηκε για τις 30 Μαΐου και όλα δείχνουν πώς πάμε για Πελοπόννησο. Το σενάριο αναμονής της ΚΥΑ… που έχει ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα, δεν έχει αλλάξει. Όμως όλα δείχνουν ότι αυτό το μήνα οδεύουμε προς τη δημοσίευση της ΚΥΑ, παρότι οι αστάθμητοι παράγοντες είναι ακόμη πολλοί, όπως μας αναλύει αποκλειστικά στο Digital TV info η Ματίνα Παπαχριστούδη.
Μετά τις τελευταίες εκτοξεύσεις και τις μετακινήσεις δορυφόρων στις δημοφιλείς τροχιακές θέσεις των δορυφόρων Astra 19,2E και Astra 28,2E το επίπεδο λήψεων έχει αλλάξει δραματικά. Διαβάστε από τον Γιάννη Φίλιππο Δημητριάδη πόσο εύκολα ή δύσκολα λαμβάνονται πλέον τα δύο δημοφιλή συμπλέγματα δορυφόρων και τί διάμετρος κατόπτρου απαιτείται για την λήψη τους σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Μετά από αρκετό καιρό το Digital TV info προχώρησε σε μεγάλο συγκριτικό τεστ, μεταξύ των κεραιών LTE που διατίθενται στην ελληνική αγορά. Παρότι το switch off δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και το ψηφιακό μέρισμα δεν έχει καν αποδοθεί, στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή 18 επίγειες κεραίες που υποστηρίζουν τεχνολογία LTE. Ανεξάρτητα αν είναι μικρές, μεσαίες ή μεγάλες, αν έρχονται με ενεργό ή παθητικό δίπολο, αν διαθέτουν ενσωματωμένο φίλτρο αποκοπής ή επιτυγχάνουν αποκοπή μέσω διάταξης των στοιχείων τους, όλες οι κεραίες LTE που δοκιμάσαμε προέρχονται από επώνυμους κατασκευαστές.
Παρότι οι εποχές είναι δύσκολες, το Digital TV info δεν αρνήθηκε την πρόταση της ισπανικής Televes και ταξίδευσε στο μακρινό Santiago de Compostela, όπου ο ισπανικός κολοσσός στεγάζει 9 εργοστάσια κατασκευής και ελέγχου των προϊόντων της. Παρά το εξαντλητικό πρόγραμμα, ο Αργύρης Νομικός σας μεταφέρει τις μοναδικές εκπαιδευτικές εμπειρίες που έζησε στα εργοστάσια κατασκευής της ισπανικής πολυεθνικής.

Ισορροπημένο θα χαρακτηρίζαμε το νέο τεύχος όσο αφορά τα τεστ του μήνα, που ουσιαστικά αντικατοπτρίζουν και τις σοβαρότερες νέες προτάσεις της αγοράς.
Η γνωστή ερωτική κάρτα Elite HD 10+, που αποτελεί ουσιαστικά την ενοποιημένη κάρτα των πακέτο Red Light HD, Satisfaction και Dorcel διατίθεται με 13 κανάλια, εκ των οποίων τα 2 είναι HD. Στην νέα έκδοσή της όμως έρχεται με μια μοναδική καινοτομία, αφού είναι το πρώτο ερωτικό πακέτο που δίνει δυνατότητα θέασης και σε Tablets PC / Smart Phones και συγκεκριμένα του καναλιού υψηλής ευκρίνειας Red Light HD.
Αν ψάχνετε τη βέλτιστη δυνατή ποιότητα στη καλύτερη δυνατή τιμή σε δέκτη με καθαρόαιμο Broadcom engigma2, τότε η ιδανική πρόταση είναι ο Ixuss Zero της Medialink. Ο Παναγιώτης Μαλακούδης επανέρχεται στην αρθογραφία του περιοδικού και ξεψαχνίζει κυριολεκτικά τον νέα έκδοση του Ixuss.
Με πλήκτρα χειρισμού στην πρόσοψη, τηλεχειριστήριο 2 προς 1 για ταυτόχρονο έλεγχο και της TV, ενσωματωμένο διαμορφωτή RF και αντιγραφή καναλιών σε USB για εύκολη φόρτωση σε άλλους δέκτες, οι νέοι επίγειοι ψηφιακοί δέκτες Digital Line έρχονται πιο ποιοτικοί και πιο βελτιωμένοι από ποτέ! Το Digital TV info δοκίμασε τα δύο μοντέλα HDT-360 και HDT-440RF, που είναι τα χαρακτηριστικότερα της νέας γενιάς δεκτών Digital Line.

Με την ποιότητα, τις αρετές και τα χαρακτηριστικά μιας επώνυμης κεραία, αλλά σε τιμή… «κινέζικη» κυκλοφορεί στην αγορά η νέα επίγεια κεραία Power Plus PS-25. Πρόκειται για μια μεσαία τριπλή κεραία, ιδανική για αστικά κέντρα, με πολύ εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση.
Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με το νέο δορυφορικό όργανο μέτρησης Satlink WS-6933. Πρόκειται για ένα οικονομικό sat finder που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη ρύθμιση ενός δορυφορικού κατόπτρου, ιδανικό για χομπίστες ή εγκαταστάσεις Nova – OTE TV.
Και όπως πάντα μαζί με το Digital TV info θα βρείτε και το περιοδικό Security Report, με θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες τεχνικούς των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και τους υπεύθυνους ασφαλείας.

Φέρνοντας κάθε μήνα πρωτότυπα θέματα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στα έντυπα μέσα, πλούσιο και αποκλειστικό ρεπορτάζ από όλες τις εξελίξεις, καθώς και πλήρη και κυρίως έγκυρη σύνοψη της ειδησεογραφίας του μήνα, ελπίζουμε το νέο τεύχος του Digital TV info, να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Καλές λήψεις!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

EDITΟRIAL

MEDIA TRANSMITTER

NEWS

SAT&ZAP

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ


ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ

Elite HD 10+ (Redlight HD + Satisfaction)
Η πολυκάναλη ερωτική κάρτα με θέαση σε Smartphone

Medialink Ixuss Zero
Οικονομικό αλλά όχι φτηνιάρικο enigma 2

Digital Line MPEG4 DVB-T
Με τηλεχειριστήριο 2in1 και διαμορφωτή RF

POWER PLUS PS-25
Έτοιμη σε χρόνο ρεκόρ!

SatLink WS-6933
Ψηφιακό δορυφορικό FTA Sat Finder


GROUP TEST
18 επίγειες κεραίες LTE
H νέα γενιά είναι ήδη εδώ!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Οι νέοι δορυφόροι Astra 19,2E και 28,2E
H λήψη τους στην Ελλάδα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αποστολή στην Ισπανία
Επίσκεψη στο εργοστάσιο της Televes


ΠΙΝΑΚΕΣ
ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΑΝΤΑΣ KU
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

SecRep30.jpg
 

hdanca

Supreme Member
17 August 2012
3,061
Athens
Re: Το "Digital TV info" Μαΐου στα περίπτερα!

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Το ότι έχω καιρό να γράψω σχόλια για το αγαπημένο μου περιοδικό,δε σημαίνει κιόλας ότι περνάω κανένα μήνα χωρίς αυτό.Η ανυπομονησία όταν πλησιάζει η κυκλοφορία νέου τεύχους μεγάλη,ακόμα μεγαλύτερη η χαρά όταν το παίρνω στα χέρια μου.Εξαιρετικό το άρθρο για τις επίγειες κεραίες LTE.Επίσης,μου άρεσε προσωπικά το άρθρο για τους Astra.Όπως σας έχω αναφέρει παλιότερα,πάντα μου αρέσουν άρθρα σχετικά με λήψεις δορυφόρων.Δεν ξέρω,προσπαθούσα να συγκρίνω με προηγούμενα τεύχη τις σελίδες με τις συχνότητες δορυφόρων,χωρίς να βλέπω έντονη αλλαγή.Όμως,όταν το είχα μαζί μου στην ταράτσα μου δόθηκε η αίσθηση ότι κάτι έχει αλλάξει(προς το καλό).Ίσως και να είναι ιδέα μου.

Αυτά!Περιμένω και το άρθρο για Wave.
 

kanenas

AVClub Enthusiast
17 June 2006
819
Θεσσαλονίκη
Re: Το "Digital TV info" Μαΐου στα περίπτερα!

Θεσσαλονίκη πότε προβλέπεται να έρθει; Έχει μερικές μέρες που το ψάχνω δίχως επιτυχία.
 

kanenas

AVClub Enthusiast
17 June 2006
819
Θεσσαλονίκη
Re: Το "Digital TV info" Μαΐου στα περίπτερα!

Ευχαριστώ για τον σύνδεσμο.

Ο όρος "κεντρικά" περίπτερα σε μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη είναι λίγο αδόκιμος...
Δηλαδή μόνο στο κέντρο (Τσιμισκή - Εγνατία) κυκλοφορεί;
 

Arno

AVClub Enthusiast
2 July 2007
1,057
ΑΘΗΝΑ
Re: Το "Digital TV info" Μαΐου στα περίπτερα!

Κεντρικά είναι τα περίπτερα κάθε περιοχής, οι πλατείες, και κτλ, και όχι μόνο το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αν θέλεις να το λαμβάνεις από κάποιο σταθερό περίπτερο το τεύχος, δώσε μου ακριβή διεύθυνση περιπτέρου να κανονίζω κάθε μήνα να το παίρνεις από εκεί.
Αν θέλεις να σου πω σε ποια περίπτερα κοντά σου υπάρχει το τεύχος, πάλι γίνεται.
 

kanenas

AVClub Enthusiast
17 June 2006
819
Θεσσαλονίκη
Re: Το "Digital TV info" Μαΐου στα περίπτερα!

Κεντρικά είναι τα περίπτερα κάθε περιοχής, οι πλατείες, και κτλ, και όχι μόνο το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αν θέλεις να το λαμβάνεις από κάποιο σταθερό περίπτερο το τεύχος, δώσε μου ακριβή διεύθυνση περιπτέρου να κανονίζω κάθε μήνα να το παίρνεις από εκεί.
Αν θέλεις να σου πω σε ποια περίπτερα κοντά σου υπάρχει το τεύχος, πάλι γίνεται.

Προφανώς έψαξα στα "κεντρικά" περίπτερα της περιοχής μου (Χαριλάου). Το ερώτημά μου είναι μήπως δεν έχει έρθει ακόμη και άδικα ψάχνω.
 

Arno

AVClub Enthusiast
2 July 2007
1,057
ΑΘΗΝΑ
Re: Το "Digital TV info" Μαΐου στα περίπτερα!

Καλησπέρα,
το περιοδικό έχει κυκλοφορήσει από την Μ. Πέμπτη, τώρα είδα και το μήνυμα σου. Θα σε ενημερώσω την Παρασκευή πλέον, για το περίπτερο.
Καλή πρωτομαγιά!
 

kanenas

AVClub Enthusiast
17 June 2006
819
Θεσσαλονίκη
Re: Το "Digital TV info" Μαΐου στα περίπτερα!

Καλησπέρα,
το περιοδικό έχει κυκλοφορήσει από την Μ. Πέμπτη, τώρα είδα και το μήνυμα σου. Θα σε ενημερώσω την Παρασκευή πλέον, για το περίπτερο.
Καλή πρωτομαγιά!

Ευχαριστώ, επίσης!
 

davinci

AVClub Addicted Member
21 November 2007
2,233
αλιμος
To "Digital TV info" Ιουνίου στα περίπτερα!

DigitalTV_69.jpg


Το Digital TV στα περίπτερα
Με πλούσια και αποκλειστική ειδησεογραφία και πάντα με πρωτότυπη ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα το τεύχους Ιουνίου του Digital TV info, πάντα μαζί με το περιοδικό Security Report, ειδικό για τους τεχνικούς των συστημάτων ασφαλείας και πλέον όχι μόνο!
Δεν πρόλαβε καλά – καλά να κυκλοφορήσει η νέα ΚΥΑ που μετέθετε το switch off της Πελοποννήσου στις 30 Μαΐου και τελικά ακυρώνεται. Οι φτηνές δικαιολογίες αμαυρώνουν για άλλη μια φορά την όλη αξιοπιστία του ήδη πληγωμένου στη χώρα μας switch off. Διαβάστε αναλυτικά και αποκλειστικά από την Ματίνα Παπαχριστούδη όλα τα νέα σενάρια και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το switch off της Πελοποννήσου και όχι μόνο.
Η λήψη πολλαπλών ελεύθερων καναλιών, εν απουσία δορυφορικού εξοπλισμού, σε συνδυασμό με την στροφή της πειρατείας προς αυτήν την πλευρά, οδηγεί μια μεγάλη μερίδα καταναλωτών στην IPTV. Ο Σωτήρης Χατζηστρατής σας παρουσιάζει σε ένα πλήρες αφιέρωμα – οδηγό, τα πάντα για την διαδικτυακή τηλεόραση. Πώς θα πιάσετε ελεύθερα κανάλια, πώς θα τοποθετήσετε IPTV streams και λίστες με IPTV κανάλια σε ένα IPTV set top box (με αναφορά στο νέο Infomir MAG-254) σε συσκευές Smartphones (Android/iOS) και Laptop/PC (Windows/Linux) μέσω του XBMC και σε δορυφορικούς δέκτες Linux/Enigma2.
Αν δεν αρκείστε στα ελεύθερα κανάλια και θέλετε μια ποιοτικότερη συνδρομητική IPTV λύση, που θα έρχεται στον ίδιο λογαριασμό με τηλέφωνο – internet, τότε δεν έχετε παρά να λάβετε πολύ σοβαρά την άκρως ανανεωμένη πρόταση hol my tv, της hellas online.
Το πρώτο μεγάλο περιοχικό switch off, παρά την αναβολή του για τις 27 Ιουνίου, είναι προ των πυλών. Στο νέο τεύχος του Digital TV info θα βρείτε όλους τους χάρτες κάλυψης της ψηφιακής τηλεόρασης της Πελοποννήσου, ώστε ανάλογα με την περιοχή που κατοικείτε να γνωρίζετε από ποιο κέντρο εκπομπής θα λάβετε ψηφιακή τηλεόραση. Ταυτόχρονα υπάρχει πλήρης οδηγός για όλα όσα χρειαστείτε για τις λήψεις σας, αλλά και πίνακας με τις συχνότητες εκπομπής των καναλιών, ανά κέντρο εκπομπής.
Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 ξεκινά στις 12 Ιουνίου και στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας θα βρείτε ένα πολύ χρήσιμο οδηγό με τις ομάδες, τους ομίλους, το πρόγραμμα των αγώνων, αλλά και τα πάμπολλα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια (μαζί με τα στοιχεία λήψης τους) που θα μεταδώσουν ζωντανά την διοργάνωση.
Πλούσιες, αποκλειστικές και εντυπωσιακές είναι και οι δοκιμές του νέου τεύχους, σε έναν από τους καλύτερους ίσως μήνες σε νέα προϊόντα στην αγορά.
Μπορεί τα ελεύθερα HD κανάλια που θα δείξουν το Μουντιάλ να είναι δυσεύρετα και τα συνδρομητικά ακριβά, υπάρχει όμως και μια ενδιάμεση λύση. Μιλάμε για το αθλητικό δορυφορικό πακέτο beIN Sports, που εφόσον το λαμβάνετε, σας υπόσχεται ζωντανή μετάδοση όλων των αγώνων σε HD.
Ο πολυαναμενόμενος νέος δέκτης Linux/Enigma2 Xtrend ET8000 είναι ήδη εδώ και ο συνήθης ύποπτος Παναγιώτης Μαλακούδης αναλαμβάνει να τον ξεψαχνίσει αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Digital TV info.
Αν θέλετε να συνδυάσετε τα παιχνίδια retro της δεκαετίας του 80 με ένα ποιοτικό δορυφορικό δέκτη, τότε να λάβετε πολύ σοβαρά τον νέο Amiko Spiel Mini. Επώνυμος, αξιόπιστος και σε τραγικά χαμηλή τιμή!
Ο πιο γνωστός κλώνος – δέκτης της αγοράς απέκτησε διάδοχο! Ο ολοκαίνουργιος Cloud ibox II Plus o πιο επώνυμος και ταυτόχρονα πιο οικονομικός κλώνος δέκτης ελέγχεται διεξοδικά από τον Γιάννη – Φίλιππο Δημητριάδη, αποκλειστικά στο Digital TV info.
Η Αφοί Χριστόπουλοι ενόψει του switch off της Πελοποννήσου παρουσιάζουν την δική τους πρόταση στο χώρο των επίγειων δεκτών. Είναι ο ATC HD 1000 ένας οικονομικός ψηφιακός δέκτης HD, με δυνατότητες PVR και multimedia player.
O Παύλος Κερασίδης αυτό το μήνα σας παρουσιάζει την Ferrari της αγοράς στο χώρο των επαγγελματικών συστημάτων IPTV. Μιλάμε για την νέα Compact μονάδα GN20, της σειράς Wisi Chamelon, που καθιστά το IPTV streaming μια απολύτως αξιόπιστη διαδικασία.
Η νέα εποχή στους HD DVB-T Modulators είναι ήδη εδώ. Η Edision ρίχνει τον πήχη των τιμών και με 399 λιανική τιμή, καθιστά την HD διαμόρφωση προσιτή σε κάθε σπίτι. Ο νέος Edision HDMI Modulator δεν είναι μόνο τραγικά οικονομικός, αλλά και γεμάτος καινοτομίες. Διαθέτει ενσωματωμένο φίλτρο LTE, αλλά και την υψηλότερη στάθμη εξόδου της αγοράς χωρίς να αλλοιώνει το MER, ενώ στην καθημερινή χρήση ανταποκρίνεται ταχύτατα και πολλά ακόμη που αξίζει να διαβάσετε στο νέο τεύχος.
Και όπως πάντα μαζί με το Digital TV info θα βρείτε και το περιοδικό Security Report, με θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες τεχνικούς των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και τους υπεύθυνους ασφαλείας.
Φέρνοντας κάθε μήνα πρωτότυπα θέματα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στα έντυπα μέσα, πλούσιο και αποκλειστικό ρεπορτάζ από όλες τις εξελίξεις, καθώς και πλήρη και κυρίως έγκυρη σύνοψη της ειδησεογραφίας του μήνα, ελπίζουμε το νέο τεύχος του Digital TV info, να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Καλές λήψεις!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

EDITΟRIAL

MEDIA TRANSMITTER

NEWS

SAT&ZAP

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ


ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ

beIN SPORTS Arabia
To Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014

Xtrend ET8000
Ο κορυφαίος δορυφορικός δέκτης της Xtrend

Amiko Spiel Mini
Mε κονσόλα Retro παιχνιδιών

Cloud IBOX II Plus
Ένας αξιόλογος solo κλώνος…

ATC HD1000
Για το switch off της Πελοποννήσου

Wisi Chameleon
Η IPTV ταυτότητα του πολυμήχανου Headend

EDISION HDMI Modulator single DVB-T
Ποιητική διαμόρφωση HD DVB-T σε συναρπαστική τιμή!


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Διαδικτυακή τηλεόραση
Πώς θα παρακολουθήσετε IPTV κανάλια

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Η Πελοπόννησος γίνεται ψηφιακή
Οι περιοχές κάλυψης της ψηφιακής TV

SPORT+
Μουντιάλ 2014
Πώς θα το παρακολουθήσετε δορυφορικά


ΠΙΝΑΚΕΣ
ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΑΝΤΑΣ KU

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

SEC_REP_31.jpg
 

davinci

AVClub Addicted Member
21 November 2007
2,233
αλιμος
Το "Digital TV info" Ιουλίου στα περίπτερα!

DigitalTV_70.jpg


Το Digital TV στα περίπτερα

Με πλούσια και αποκλειστική ειδησεογραφία, πάντα με πρωτότυπη ύλη και πλέον και με ενισχυμένο αριθμό σελίδων, κυκλοφορεί στα περίπτερα το τεύχος Ιουλίου του Digital TV info, πάντα μαζί με το περιοδικό Security Report, ειδικό για τους τεχνικούς των συστημάτων ασφαλείας και πλέον όχι μόνο!

Μετά από συνεχόμενες αναβολές, τελικά το switch off της Πελοποννήσου κλειδώνει στις 27 Ιουνίου, ενώ πολλά είναι τα ερωτήματα για την μετάθεση της 11 Ιουλίου του switch off της Αττικής. Άλλωστε, όπως μας ενημερώνει αποκλειστικά η Ματίνα Παπαχριστούδη, τα προβλήματα με την ΝΕΡΙΤ τελειωμό δεν έχουν, ενώ η Nova αποχωρεί από την επίγεια ψηφιακή TV.
Τα ελεύθερα ελληνικά ραδιόφωνα είναι πάρα πολλά, αλλά πλέον μπορείτε να τα ακούτε όπου και αν βρίσκεστε μέσω δορυφόρου και διαδικτύου. Ο Γιάννης Φίλιππος Δημητριάδης ακούει τα περισσότερα ελληνικά ραδιόφωνα, τουλάχιστον από τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, όχι μόνο στην TV του ή στο PC του, αλλά πλέον και στα Tablet PC και Smart Phone.
Το switch off της Αττικής μετατέθηκε στις 11 Ιουλίου και αν όλα πάνε καλά, όλος ο νομός θα βλέπει πλέον ψηφιακά και μάλιστα σε νέες συχνότητες. Ο Σωτήρης Χατζηστρατής σας παρουσιάζει τους ψηφιακούς χάρτες του τηλεοπτικού σήματος στην Αττική και στις γύρω περιοχές, ώστε να γνωρίζετε επακριβώς πόσο σήμα λαμβάνετε και από ποια κατεύθυνση (Κέντρο Εκπομπής) έρχεται αυτό.

Ο Αργύρης Νομικός αυτό το μήνα ταξίδεψε στην Κολωνία για να καλύψει την διεθνή έκθεση ANGA COM. Μέσα από ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ διαβάστε για τις τρεις ελληνικές εταιρίες που συμμετείχαν στην έκθεση, τον πρώτο 4Κ UHDTV δέκτη, τον νέο VU Solo SE, τον νέο δέκτη της ABCOM, και φυσικά άφθονη πληροφόρηση από το παρασκήνιο που δημιούργησαν οι πολλοί έλληνες επισκέπτες.
Πλούσιες, αποκλειστικές και εντυπωσιακές είναι και οι δοκιμές του νέου τεύχους, αφού και αυτό το μήνα παρουσιάζεται ό,τι καλύτερο και πιο τελευταίο κυκλοφορεί στην αγορά.
Δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε με τον νέο δέκτη Xtrend ET1000, ότι ισχυρότερο υπάρχει σε δέκτες Linux/ Enigma 2 σήμερα, αφού υπόσχεται πολλές καινοτομίες. Ακριβώς για αυτές τις καινοτομίες επιστρατεύσαμε τον Παναγιώτη Μαλακούδη, ο οποίος δοκιμάζει τα… πάντα, αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Digital TV info.
Η λέξη Hybrid στους δορυφορικούς δέκτες σημαίνει ότι συνδυάζουν και λειτουργία IPTV. Οι δύο νέοι Medialink Black Panter (DVB-S2 και Combo) είναι ο απόλυτος ορισμός του Hybrid δέκτη, αφού εκτοξεύουν την λειτουργία IPTV. Σε αυτά προσθέστε ότι το δορυφορικό, αλλά και το επίγειο τμήμα του combo μοντέλου, λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο. Σίγουρα οι κορυφαίοι δέκτες της κατηγορίας τους.
Ο πολύ διαδεδομένος Argus Pingulux δέκτης της Edision, κυκλοφορεί πλέον σαν mini. Έτσι, έρχεται σε νέο μικρότερο και ομορφότερο κουτί, διατηρώντας όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του αναλλοίωτα.
Η επίγεια ψηφιακή TV απέκτησε έναν ακόμη επώνυμο παίκτη. Η διάσημη κορεάτικη Topfield είναι και πάλι εδώ και ο TF-110HD είναι το νέο HD μοντέλο για επίγεια ψηφιακή λήψη.
Το Ferguson FBOX είναι ένα Android box, σε μορφή USB stick, που υποστηρίζει XBMC και Wi-Fi. Ίσως το απόλυτο gadget στο χώρο των συσκευών Android box.
Σε πιο επαγγελματικό επίπεδο, αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε την νέα φέτα της IKUSI για την σειρά ClassA των headend της. Το MHD-201 είναι ένας επαγγελματικός HD DVB-T Modulator, που στην είσοδό του μπορεί να δεχθεί ένα σήμα HDMI (HD), δύο σήματα AV (SD), ενώ μπορεί να διαμορφώσει και HD ή SD video από USB stick/HDD.
Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με την δοκιμή των νέων τελικών ενισχυτών αναμετάδοσης της IDComs. Πρόκειται για το πιο δύσκολο τεστ του μήνα, το οποίο όσοι είστε επαγγελματίες σας προτείνουμε να το διαβάσετε!
Και όπως πάντα μαζί με το Digital TV info θα βρείτε και το περιοδικό Security Report, με θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες τεχνικούς των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και τους υπεύθυνους ασφαλείας.
Φέρνοντας κάθε μήνα πρωτότυπα θέματα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στα έντυπα μέσα, πλούσιο και αποκλειστικό ρεπορτάζ από όλες τις εξελίξεις, καθώς και πλήρη και κυρίως έγκυρη σύνοψη της ειδησεογραφίας του μήνα, ελπίζουμε το νέο τεύχος του Digital TV info, να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.


Καλές λήψεις!


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ


EDITΟRIAL


MEDIA TRANSMITTER


NEWS


SPORT+


SAT&ZAP


Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ




ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ


Xtrend ET10000
Ο νέος βασιλιάς των δεκτών enigma2 Linux


Medialink Black Panther
Ο κόσμος του IP στον DVB δέκτη σας!


Edision Argus Pingulux mini
Νέο κουτί με σταθερά υψηλή απόδοση


Topfield TF-110HD
Ο επώνυμος της αγοράς


Ferguson FBOX
Κάνε την TV σας… Smart!


IKUSI MHD-201
Ότι καλύτερο υπάρχει για την Class A!


Τελικοί ενισχυτές αναμετάδοσης IDComs
Από τα 300mW στα 5, 20 ή 100Watt…




ΕΡΕΥΝΑ
Δορυφορικά και δικτυακά ελληνικά ραδιόφωνα


ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Τα πάντα για το switch off της Αττικής
Οι ψηφιακοί χάρτες του τηλεοπτικού σήματος


ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ANGA COM 2014
Ρεκόρ επισκεψιμότητας




ΠΙΝΑΚΕΣ
ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΑΝΤΑΣ KU


ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ


SEC_REP_32.jpg
 
Last edited:

davinci

AVClub Addicted Member
21 November 2007
2,233
αλιμος
Re: Το "Digital TV info" Ιουλίου στα περίπτερα!

Στο τεύχος που κυκλοφορεί :

Δορυφορικά και δικτυακά ελληνικά ραδιόφωνα

radio-1.jpg


Όπως η δορυφορική τηλεόραση έχει εκτοξεύσει στην στρατόσφαιρα τον αριθμό των τηλεοπτικών καναλιών που μπορούμε να βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, έτσι σήμερα κάτι ανάλογο γίνεται και με τα ραδιόφωνα, έστω κι αν στον τομέα αυτό η πληθώρα των επιλογών προέρχεται κυρίως από το διαδίκτυο και όχι από την δορυφορική λήψη, σε ότι αφορά τουλάχιστον τους ελληνικούς ραδιοσταθμούς.


Τα πάντα για το switch off της Αττικής
Οι ψηφιακοί χάρτες του τηλεοπτικού σήματος


digea-1.jpg


Μία ακόμα αναβολή στη διαδικασία της ψηφιακής μετάβασης καταγράφηκε στις τελευταίες ημέρες του Μαΐου. Στις 27 Μαΐου, δύο ημέρες μετά τις Ευρωεκλογές, δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ 30150/901/Φ111Α/16-05-14 που επιβεβαίωσε την φημολογούμενη επί δύο εβδομάδες αναβολή της ψηφιακής μετάβασης στην Πελοπόννησο, από τις 30 Μαΐου στις 27 Ιουνίου, «λόγω τεχνικών θεμάτων διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων, ανάγκης επαρκούς χρόνου για την εγκατάσταση κεραιών και προσαρμογής του χρονοδιαγράμματος του διαγωνισμού της ΕΕΤΤ για τη χορήγηση ραδιοσυχνοτήτων σε παρόχους επίγειας ψηφιακής εκπομπής».


ANGA COM 2014
Ρεκόρ επισκεψιμότητας


anga-1.jpg


Στον εκθεσιακό κέντρο Koeln Messe της Κολωνίας και στο διάστημα 20-22 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η διεθνής έκθεση ANGACOM, η οποία αποτελεί την σημαντικότερη ευρωπαϊκή διοργάνωση του χώρου μας. Ούτε πολλά νέα προϊόντα, ούτε νέες τάσεις, ούτε και κάποιες ιδιαίτερες καινοτομίες...


Xtrend ET10000
Ο νέος βασιλιάς των δεκτών enigma2 Linux


xtrend-1.jpg


H Xtrend παρουσιάζει το κορυφαίο μοντέλο της νέας σειράς δορυφορικών δεκτών, τον ET10000. Ένας HD PVR δέκτης με υποστήριξη τεσσάρων plug and play tuner, τον ταχύτατο νέο διπύρηνο επεξεργαστή BCM7425 της Broadcom στα 1300MHz, HDMI 1.4, αναλύσεις 1080p50 και 1080p60 και δύο (!) Ethernet θύρες, μία Gigabit και μία 100Mbps. Ο ET10000 είναι ο πρώτος και μοναδικός μέχρι σήμερα δέκτης με είσοδο HDMI. Με υποστήριξη εσωτερικού 3,5 ή 2,5 ιντσών SATA δίσκου, συμβατότητα με HbbTV εφαρμογές και περιήγηση στο διαδίκτυο μέσω του Opera Web Browser, αποτελεί τον κορυφαίο σήμερα enigma2 δορυφορικό δέκτη.

και πολλά ακόμη ...
 

GEORGE M.

Supreme Member
3 April 2009
4,205
ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ
Απάντηση: Re: Το "Digital TV info" Ιουλίου στα περίπτερα!

Ο ET10000 είναι ο πρώτος και μοναδικός μέχρι σήμερα δέκτης με είσοδο HDMI

Δεν θα το έλεγα αυτό. Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο μοναδικός. Πρώτος ήταν ο Vantage VT-1S. ;)
Vantage%20VT-1%20.F.jpg
 

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Απάντηση: Το "Digital TV info" Ιουλίου στα περίπτερα!

Ο Vantage VT-1S δεν είναι Linux - enigma2. Είναι προφανές πως αναφέρομαι στη συγκεκριμένη κατηγορία δεκτών και όχι γενικά.
Επίσης στον Vantage VT-1S το HDMI In είναι για passthrough και όχι για εγγραφές και streaming.