πάει και το high fidelity....
με ενα απλο ξεφυλισμα επεσε το ματι μου κατευθειαν στο συγκριτικο ενισχυτων που έχει, στο οποίο αφαίρεσαν τις βαθμολογίες....
ως εδώ και μη παρέκει...
βαθμολογία=ο χειρότερος μπούσουλας.
πάει και το high fidelity....
με ενα απλο ξεφυλισμα επεσε το ματι μου κατευθειαν στο συγκριτικο ενισχυτων που έχει, στο οποίο αφαίρεσαν τις βαθμολογίες....
ως εδώ και μη παρέκει...
εγώ πιστεύω ότι οι reviewers έχουν έτοιμα templates στο word που γράφουν για ακουστικές εντυπώσεις, ποιότητα κατασκευής, εμφάνιση. Εχουν ένα στάνταρ κείμενο με το σύστημα αναφοράς. Γράφουν έναν πρόλογο και έναν επίλογο και μετά αλλάζουν στο template πασπαρτού λέξεις δηλαδή το μοντέλο που δοκιμάζουν.
Ανάλογα με το μηχάνημα και το πόσο αβανταδόροι ή όχι θέλουν να φανούν έχουν: το αέρινο template, το βαρβάτο, το αναλυτικό, το κλινικό, το κλασικό *εσωτερικότητα υφής), το ευχάριστης έκπληξης, το δυσάρεστης έκπληξης, το cost no object κλπ κλπ.
Σωστά... στο πλαίσιο του "να μη στενοχωρήσουμε τους αντιπροσώπους", θα χάσουν τους αναγνώστες. review και να μην υπάρχει ούτε μια μέτρηση. Δε διαβάζω ένα μυθιστόρημα καλύτερα?εγώ λέω να ανεβάσουν και κανένα διάγραμμα... Να δημοσιεύσουν και καμία μέτρηση βρε αδερφέ... Εμένα δε με νοιάζουν οι χροιές όπως τις άκουσε ο reviewer στο σύστημα του. Αλλά θέλω να ξέρω σε βάθος τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπό δοκιμή προιόντος... Για βγάλτε στη φόρα πόσο κάνει το τροφοδοτικό και οι πυκνωτές στο μηχάνημα τεσσάρων χιλιάδων ευρώ να δούμε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.