Περιοδικό Ήχος

Είναι λυπηρό, ότι συμβαίνει. Οι συγκεκριμένες εκδόσεις έχουν συμβάλει στην εκπαίδευση, τη βελτίωση του πολιτιστικού επιπέδου και στην επαφή με την επιστήμη και στην τεχνολογία για αρκετές γενιές ανθρώπων στη χώρα μας.

Όσες επιφυλάξεις κι' αν έχουμε, όσα κι' αν τους σέρνουμε κατά καιρούς για διάφορα ζητήματα, το γεγονός παραμένει.
Και η κατάληξη αυτή είναι τραγική, απ' όλες τις απόψεις.

Δυστυχώς η κρίση φέρνει μαζί της μεγάλες ανατροπές και κλυδωνισμούς.

Και θα ζήσουμε πολλά ακόμη...

Το περιοδικο ΗΧΟΣ επι 40 περιπου χρονια εχει προσφερει παρα πολλα στην γνωση της τεχνολογιας του ηχου[που μας ενδιαφερει αμεσα]και στον πολιτισμο[μουσικη κτλ].Καλο θα ειναι να συνεχισει να εκδιδεται για πολλα χρονια ακομα γιατι οι σημερινοι νεοι εχουν και αυτοι αναγκη απο γνωσεις και πολιτισμο.

μηπως τελικά πρέπει αυτους τους καιρους να αγοράζουμε κ κανα τευχος που κ που ανεξαρτήτως αντιρρήσεων μας με τα όποια γραφόμενα ή κ με τις διαφημίσεις κλπ κλπ ετσι για ενισχυση;
απ' την άλλη οταν ειδα το ποσο που εγραψε ο καπτεν πριν θόλωσα... ελπιζω να αθωώθηκε κ να μην ""αθωώθηκε""

Το περιοδικο ΗΧΟΣ επι 40 περιπου χρονια εχει προσφερει παρα πολλα στην γνωση της τεχνολογιας του ηχου[που μας ενδιαφερει αμεσα]και στον πολιτισμο[μουσικη κτλ].Καλο θα ειναι να συνεχισει να εκδιδεται για πολλα χρονια ακομα γιατι οι σημερινοι νεοι εχουν και αυτοι αναγκη απο γνωσεις και πολιτισμο.

Καταλαβαίνω την ιστορία.
Αλλά τα τελευταία 4 από τα 40 χρόνια τι έχει κάνει σε σχέση με τα ‛χρυσά’ χρόνια?

Πάντως ο ΗΧΟΣ δεν έχει πρόβλημα προς το παρόν.

Χμ....Ισως..Αλλά αν αρχίσουν τα "μου χρωστάς, δεν τους χρώσταγα"
και να οι χειροπέδες, να οι Εισαγγελείς, κάτι δεν πάει σίγουρα καλά...

Καταλαβαίνω την ιστορία.
Αλλά τα τελευταία 4 από τα 40 χρόνια τι έχει κάνει σε σχέση με τα ‛χρυσά’ χρόνια?

οι τεχνικές εκδόσεις βούλιαξαν μετά την εισαγωγή τους στο χρηματιστήριο και φυσικά πλέον ώς εισηγμένη ο Καββαθάς δεν μπορούσε να ελέγξει τα πράγματα όπως πριν....

μηπως τελικά πρέπει αυτους τους καιρους να αγοράζουμε κ κανα τευχος που κ που ανεξαρτήτως αντιρρήσεων μας με τα όποια γραφόμενα ή κ με τις διαφημίσεις κλπ κλπ ετσι για ενισχυση;

+ 100%

Επιτέλους και μια λογική φωνή.... Γιατί είναι γεγονός ότι όλοι έχουμε τα θέλω μας και τις απαιτήσεις μας αλλά για να δώσουμε ή να προσφέρουμε και εμείς την βοήθεια μας ούτε λόγος....

Εδω και πεντε χρονια αγοραζω καθε μηνα το περιοδικο...δεν εχω πληρωσει ποτε συνδρομη γιατι φτιαχνομαι με τη διαδικασια του να τρεξω στο περιπτερο και επιτελους να το δω φρεσκο να περιμενει να τ αρπαξω να το παω σπιτι και με μια παγωμενη φραπεδια ν αραξω και να ξεφυλλισω για αρκετη ωρα.Η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν εκρινα το περιοδικο για τα γραφωμενα του και παντα οι αποριες λυνονταν απο τα φορουμ.....αλλα δεν θελω τελικα να σταματησω αυτη την ομορφη στιγμη καθε μηνα ......εγω θα το στιριξω οσο μπορω...

Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

Και δεν (θα) εισαι ο μονος (ελπιζω) - προσωπικα μετα απο...39 χρονια!

Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

οι τεχνικές εκδόσεις βούλιαξαν μετά την εισαγωγή τους στο χρηματιστήριο και φυσικά πλέον ώς εισηγμένη ο Καββαθάς δεν μπορούσε να ελέγξει τα πράγματα όπως πριν....

Ειχα την εντυπωση οτι τις Τεχνικες Εκδοσεις τις ειχε αγορασει ο Λυμπερης,που φαληρησε φετος...

Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

Ειχα την εντυπωση οτι τις Τεχνικες Εκδοσεις τις ειχε αγορασει ο Λυμπερης,που φαληρησε φετος...

Ενα μέρος Πάνε...

Νομίζω το 33% αν δεν κάνω λάθος..Το υπόλοιπο ανήκει στον Κ.Καββαθά.

Ενα μέρος Πάνε...

Νομίζω το 33% αν δεν κάνω λάθος..Το υπόλοιπο ανήκει στον Κ.Καββαθά.
αναποδα καπτεν... το 33% το εχει ο Κ.Καββαθας κ το υπολοιπο ο άλλος...
ετσι λεει δλδ στο πιο πανω αρθρο

αναποδα καπτεν... το 33% το εχει ο Κ.Καββαθας κ το υπολοιπο ο άλλος...
ετσι λεει δλδ στο πιο πανω αρθρο

Δίκιο έχεις Mike!...Ακόμη χειρότερα δηλαδή, καθώς ο Ομιλος Λυμπέρη έχει
σταματήσει τις δραστηριότητες του και ως εκ τούτου ο Ηχος(και τα άλλα περιοδικά) παλεύει να επιζήσει με το 33% του Κ.Καββαθά.