Γιατι το λες αυτό ? καταστροφολογία ή ξέρεις κάτι ?
Προσωπικά ελπίζω πως αυτοί οι άνθρωποι... Δε μπορεί... Το παρακολουθούνε το φόρουμ... Κάτι θα καταλάβουνε για το τι και πως τους βλέπει ο audiophile... Κάτι θα αλλάξουνε.
wishful thinking? Ίσως...
Ρε παιδιά συγνώμη αλλά μια επιχείρηση είναι και μάλιστα με πρόσωπο,που απέχει εδώ και πολλά χρόνια,των χομπιστικών προσδοκιών.
Μήπως,λέω μήπως,παρατραβάει η βαλίτσα και τελικά καταντά το όλα θέμα,δωρεάν διαφήμιση γι' αυτούς που μας έχουν γραμμένους;
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το άλλο παράλληλο θέμα που τρέχει στην κατηγορία, για τ' άλλο περιοδικό του χώρου...
Παρότι έχω τα παράπονά μου και απ' το HF, νομίζω ότι το τσουβάλιασμα το αδικεί. Έχει πιο ενδελεχή τεστ, καλύτερα συγκριτικά και ενασχόληση μόνο με τον ήχο -και, τελευταία, σε ποικίλες κατηγορίες τιμών ξεκινώντας από πολύ χαμηλά, όπως προστάζει το κλίμα της εποχής. Εκεί που υστερεί ξεκάθαρα σε σχέση με τον Ήχο είναι στο τμήμα της δισκοκριτικής.
Παρότι έχω τα παράπονά μου και απ' το HF, νομίζω ότι το τσουβάλιασμα το αδικεί. Έχει πιο ενδελεχή τεστ, καλύτερα συγκριτικά και ενασχόληση μόνο με τον ήχο -και, τελευταία, σε ποικίλες κατηγορίες τιμών ξεκινώντας από πολύ χαμηλά, όπως προστάζει το κλίμα της εποχής. Εκεί που υστερεί ξεκάθαρα σε σχέση με τον Ήχο είναι στο τμήμα της δισκοκριτικής.
Προφανώς δεν κατάλαβες...
Απλά λέω,ότι και τα περιοδικά αυτά ανήκουν σε επιχειρηματίες και σε επιχειρήσεις.
Προφανώς ανήκουν σε επιχειρήσεις, πως αλλιώς μπορούσε να γίνει ?? Που να ανήκουν ???
Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρονται για το αναγνωστικό τους κοινο ???
Τα συγκεκριμένα ναί.
Αυτό λέει κι η συντριπτική πλειοψηφία,όσων έχει γράψει στο θέμα.
Και για να το κάνω πιό λιανά...Οταν θεωρείται φάουλ,το σπρώξιμο μηχανημάτων και αντιπροσώπων(τουλάχιστον εδώ),δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να σπρώχνονται και να διαφημίζονται δωρεάν τέτοια έντυπα,που αποσκοπούν στο κέρδος τους και μόνο.
Προφανώς δεν κατάλαβες...
Απλά λέω,ότι και τα περιοδικά αυτά ανήκουν σε επιχειρηματίες και σε επιχειρήσεις.
Δεν έχει λοιπόν νόημα και δεν είναι και θεμιτό στην τελική το πολύ το κύριε ελέησον...
Πέρα απο άν μας γράφουν,που μας γράφουν,για διαφημίσεις κι επιδοτήσεις ενδιάφερονται,όπως λέει κι ο φίλος πιό πάνω κι όχι για τους αναγνώστες,έιναι ένα θέμα να τους γίνεται και τσάμπα διαφήμιση απο πάνω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.