Περιοδικό Ήχος

Φανατικός αναγνώστης του ήχος και εικόνα εδώ και χρόνια λυπήθηκα πραγματικά που δεν κυκλοφορεί πια το περιοδικό. Δυστηχώς δεν υπάρχει ανάλογου επιπέδου περιοδικό στην Ελλάδα

Το περιοδικο τα τελευταια χρονια δεν ειχε καν επιπεδο.
Η ιδια του η υπαρξη ηταν τραγικη σκια αυτου που καποτε γνωρισαμε

εμένα μου άρεσε αρκετά και ποιο πολύ μου άρεσαν τα review που έκαναν σε διαορα είδη μουσικής. Μιλάμε ο τύπος που τα έκανε ήταν απίστευτα ενημερωμένος. Εμένα θα μου λείψει γενικά σαν περιοδικό. Από εδώ και πέρα ποιο περιοδικό έχει μείνει στην αγορά που αξίζει?

Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

Το περιοδικο τα τελευταια χρονια δεν ειχε καν επιπεδο.
Η ιδια του η υπαρξη ηταν τραγικη σκια αυτου που καποτε γνωρισαμε

Δεν ξέρω για το ηχητικο κομμάτι, αλλα στην εικόνα, το περιοδικο ηταν μακραν το εγκυρότερο απο αυτα που κυκλοφορούν.

Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

Δεν ξέρω για το ηχητικο κομμάτι, αλλα στην εικόνα, το περιοδικο ηταν μακραν το εγκυρότερο απο αυτα που κυκλοφορούν.

Ναι, είχε την εγκυρότητα του fullhd.gr...

Ο Τάκης μάλλον εννοεί πιο πολύ το κομμάτι που αφορά τους βιντεοπροβολείς, και έχει απόλυτο δίκιο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

Ναι, είχε την εγκυρότητα του fullhd.gr...

Ο Καστρουνης που ηταν βασικος reviewer στους προβολείς απο οσο γνωρίζω δεν εχει καμια σχέση με το fullhd.gr. Αλλα και αυτο το site (ο Μπαχλιτζανακης δεν το τρέχει?) δεν νομίζω πως θεωρειται αναξιόπιστο.. Και φυσικά εγραφε και ο Φωτιαδης οπως και guest reviewers (οπως εγω και ο Δημητρακουδης).
Το σημαντικο για εμενα ειναι πως δεν εβαζε ποτε καπελο στους reviewers του και πως δεν πετσοκοβε τα αρθρα κατα το δοκούν..

Καλά, τα περισσότερα άρθρα για την εικόνα ήταν για τηλεοράσεις, του Μπαχλιτζανακη, ο οποίος δεν είναι και τέρας αξιοπιστίας. Χώρια που δεν είχε και όργανα.
Οπότε η "εικόνα" παραπέμπει εκεί...
Για τους προβολείς δεν ξέρω, δεν είχα διαβάσει ούτε ένα άρθρο.

Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

Καλά, τα περισσότερα άρθρα για την εικόνα ήταν για τηλεοράσεις, του Μπαχλιτζανακη, ο οποίος δεν είναι και τέρας αξιοπιστίας. Χώρια που δεν είχε και όργανα.
Οπότε η "εικόνα" παραπέμπει εκεί...
Για τους προβολείς δεν ξέρω, δεν είχα διαβάσει ούτε ένα άρθρο.

Δηλ. οτι πινακες/διαγραμματα κλπ εβαζε στο σάητ, ειναι (ηταν) φοτοσο(υ)πιες; Μαλιστα - το ακουσαμε κι αυτο! Αλλος για ..."λασπη";

Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

Δηλ. οτι πινακες/διαγραμματα κλπ εβαζε στο σάητ, ειναι (ηταν) φοτοσο(υ)πιες; Μαλιστα - το ακουσαμε κι αυτο! Αλλος για ..."λασπη";

Όχι, ήταν ακριβείς μετρήσεις, από όργανα ακριβείας...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

Όχι, ήταν ακριβείς μετρήσεις, από όργανα ακριβείας...

Συγνωμη που "επεμβαινω", αλλα απο αυτα που υποννοεις, μαλλον κατι θα γνωριζεις παραπανω απο τους υπολοιπους.

Μηπως θα ηθελες να τα μοιραστεις μαζι μας ?

Δεν είμαστε ούτε Αγγλία ούτε Αμερική να έχουμε υψηλού επιπέδου περιοδικά αλλά για το ειδός τους ο ειδικός τύπος στην Ελλάδα ήταν μια χαρά. Εμένα πάντα μου άρεσε να διαβάζω ένα περιοδικάκι να βλέπω εικόνες και να ζαχαρώνω τα προιόντα που παρουσίαζε χωρίς φυσικά ποτέ να μπορώ να τα αγοράσω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

Συγνωμη που "επεμβαινω", αλλα απο αυτα που υποννοεις, μαλλον κατι θα γνωριζεις παραπανω απο τους υπολοιπους.

Μηπως θα ηθελες να τα μοιραστεις μαζι μας ?

Δεν υπονοώ τίποτα, το λέω ξεκάθαρα. Οι "έρευνες" του συγκεκριμένου είναι γεμάτες ανακρίβειες (για διάφορους λόγους), μερικές φορές επηρεασμένες από το τι εμφανίζεται στην κορυφή του άρθρου, ενώ πολλάκις έχουν εντοπιστεί σοβαρά λάθη. Τα όργανα που χρησιμοποιεί δεν έχουν την απαιτούμενη ακρίβεια για αυτή την εργασία. Όταν πρωτοξεκίνησε (κυρίως στο σαιτ) είχε μια πλάκα, κυρίως γιατί εξασφάλιζε καλά μοντέλα τα οποία άνοιγε και βλέπαμε το εσωτερικό, και επειδή μπορούσαμε να σχολιάζουμε για τα στραβά και τις ανακρίβειες.

Όταν σταμάτησε να επιτρέπει σχολιασμό για τα λάθη του, σταμάτησε να έχει και πλάκα. Η εγκυρότητα είναι στα ίδια επίπεδα με το lesnumeriques.
Επίσης μια από τις σημαντικότερες πηγές αβάσιμων φημών...

Για εμένα, μην αγοράσεις με βάση μετρήσεις και κείμενα από εκεί... :smile:

Παλαιοτερα πάντως, ο Καστρουνης εκανε και τις τηλεοράσεις για τον ΗΧΟ. Και εκει, οι μετρησεις ειναι "καρφί"...