Περιοδικό Ήχος

Άργησε λίγο το High Fidelity ή είναι η ιδέα μου?Φόρτσα για 62 μωρέ να γουστάρουμε!Πολύ καλό και το τεύχος του Ήχου ειδικά αυτό με το άρθρο που παρουσιάζει το IFI Micro DSD μου άνοιξε την όρεξη γιαμ γιαμ!

Τεύχος 490 Σεπτέμβριος 2014:
"Δοκιμάστηκαν" καμιά δεκαριά προιόντα. Όλα είναι τέλεια. Πολύ πιθανόν, μιάς και η τεχνολογία είναι πιά πολύ μπροστά και μάλλον δεν υπάρχουν ψεγάδια. (ούτε ένα!).

Αντιγράφω από την σελίδα 29 (τεστ τηλεόρασης 4Κ):

...Η τηλεόραση αυτή τα βγάζει όλα στο φως, κάνει upconverting στα 4Κ ακόμη και των standard definition καναλιών. Μπορείς να δείς ποιά παρουσιάστρια έχει άσχημο make-up ή ποιός παρουσιαστής βάφει τα μάτια του. Είναι τόσο αποκαλυπτική που θα απογοητευτείς από την κακογουστιά των Ελλήνων τηλεοπτικών αστέρων... Καλά, αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι έχουν βγεί νέες υπερ-υψηλής ανάλυσης τηλεοράσεις στην αγορά; Εγώ θα ντρεπόμουν και θα έκανα μόνο ραδιοφωνικές εκπομπές....

Το πιό πάνω πιστό απόσπασμα από το κείμενο της δοκιμής υπογράφει ο νυν εκδότης και διευθυντής του περιοδικού.

Καλά όλοι εμείς που σας διαβάζουμε (όσοι έχουν μείνει τελος πάντων) δεν γνωρίζουμε οι αδαείς ότι μία standard (και ούτε) definition λήψη - μαγνητοσκόπηση - εκπομπή αποκτά λεπτομέρεια high definition ή εν προκειμένω ultra high definition επειδή προβάλλεται σε 4Κ συσκευή;!!!
Εγώ θα ντρεπόμουν και δεν θα ξαναγόραζα αυτό το ευαγγέλιο πληροφόρησης και υπόδειγμα ειδικού περιοδικού!!! Μόνο ιντερνετ!!!

Κατανοώ πλήρως την ανάγκη να μαζέψουν όσο γίνεται περισσότερες διαφημίσεις από τις αντιπροσωπείες των οποίων τα προιόντα "τεστάρουν".
Κατανοώ επίσης ότι τα όποια θετικά στοιχεία τονίζονται στον υπερθετικό για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Αλλά το να γράφονται απροκάλυπτα τέτοιες απύθμενες μπούρδες για να σπρωχτεί κάτι ξεπερνάει κάθε όριο. Οι όποιοι "σεναριογράφοι" του περιοδικού πρέπει ή να ξανακάτσουν στα θρανία (δεν νομίζω ότι χρειάζεται), ή να παραδεχτούν ότι πλέον το περιοδικό είναι απλά χώρος παρουσίασης νέων προιόντων και τίποτε άλλο.

Τα τελευταία δύο-τρία χρόνια αγόρασα μόνο δύο τεύχη... Και τις δύο φορές το μετάνοιωσα.

Τα review των τηλεοράσεων δεν τα κάνει αυτό το τέρας αξιοπιστίας που έχει το fullhd.gr; Άλλαξαν και τα κάνει ο διευθυντής;
(Αποτέλειωσέ μας, πες ότι αυτά τα γράφει για καμιά LG με IPS panel... :flipout:)

Μια sony bravia απογείωσε ο γκουρού της ειδικής δημοσιογραφίας.
Τα πήρα τόσο πολύ, γιατί την προηγούμενη φορά πρίν πολλούς μήνες που τον είχα ξανααγοράσει (κρίμα το τάλληρο) τους είχα τσακώσει να έχουν κάνει copy-paste σε τεστ (ο λόγος το λέει) ενός σοβαρού τελικού ενισχυτή.
Μάλιστα η 'φτώχεια' τους είναι τέτοια που δεν πρόσεξαν ότι ο "copy" ενισχυτής ήταν τάξης ΑΒ και ο "paste" ήταν τάξης Α με αποτέλεσμα να μπλέξουν στο μισό κείμενο τα μπούτια τους. Το αρχικό χαμόγελο βέβαια μετατράπηκε σε θυμό διότι ένοιωσα τελείως μ@λ@κ@ς που μου πήραν το τάλληρο... Αλλά καλά να πάθω.

Τι γινετε βρε παιδια....; σαν πολυ δεν αργησε τι τευχος, ειναι κατι απαραπανω απο μηνα μην πω 2 απο το τελευταίο τευχος....τι εγινε;

Το τεύχος Ιανουαρίου δεν βγήκε ποτέ...Αναμένουμε το τεύχος Φλεβάρη, αν έχουν συνέλθει
από την επιτυχία της εκθεσης και βρεθεί χρόνος να το δουλέψουν.....

Απο το site τους σημερα:

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 13:52
Τεύχος Φεβρουαρίου

Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες το τεύχος Φεβρουαρίου.

Καλύψαμε όλα τα τρέχοντα θέματα τεχνολογίας σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, ενώ ταυτόχρονα μετακομίσαμε στα νέα μας γραφεία στην Ηλιούπολη.

Οργανώσαμε καλύτερα την ομάδα μας και... οι ρυθμοί εντακοποιούνται.

Για το λόγο αυτό δεν είχαμε τεύχος Ιανουαρίου που θα σας στο αποδώσουμε τον Αύγουστο.

Το νέο τεύχος οδεύει προς το τυπογραφείο γεμάτο δοκιμές και αποκλειστικότητες. Παράλληλα ετοιμάζουμε και ένα άλλο περιοδικό τεχνολογίας που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ο επόμενος ΗΧΟΣ έρχεται

Απο το site τους σημερα:

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 13:52
Τεύχος Φεβρουαρίου

Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες το τεύχος Φεβρουαρίου.

Καλύψαμε όλα τα τρέχοντα θέματα τεχνολογίας σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, ενώ ταυτόχρονα μετακομίσαμε στα νέα μας γραφεία στην Ηλιούπολη.

Οργανώσαμε καλύτερα την ομάδα μας και... οι ρυθμοί εντακοποιούνται.

Για το λόγο αυτό δεν είχαμε τεύχος Ιανουαρίου που θα σας στο αποδώσουμε τον Αύγουστο.

Το νέο τεύχος οδεύει προς το τυπογραφείο γεμάτο δοκιμές και αποκλειστικότητες. Παράλληλα ετοιμάζουμε και ένα άλλο περιοδικό τεχνολογίας που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ο επόμενος ΗΧΟΣ έρχεται

Ευχάριστα νέα!!!:drummer:

μηπως εχει κυκλοφορησει το τευχος στα παραρτηματα,να περασουμε το τριημερο μας?

Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

Οχι αλλα θα ήθελα να ηεξερα πως είναι μηπως πω σε κανένα γνωστο μου να το πάρει και να το στείλει,

Έχει και ηλεκτρονική έκδοση νομίζω

Το εξώφυλλο του νέου τεύχους

11001905_962811563731107_4730009781048118936_n.jpg