Έχει ενδιαφέρουσα θεματολογία το συγκεκριμένο. Αν το πετύχω κάπου θα το πάρω.
Εγω ηδη το πηρα αλλα τωρα ξαπλωμενος κι απ το κινητο δεν προσεξα κατι, ειναι το τευχος Φλεβαρη η Μαρτη κι αν ειναι του Φκεβαρη του Μαρτη ποτε θα βγει;
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμα την εχεις μαθει να ξαπλωνεις και να σου φέρνει τον "ήχο" στο κρεββάτι φιλέ... Δεν ξέρω τι να πω. Το respect φαντάζει λίγο![]()
Οχι βρε, έλειπα ταξίδι κι εγώ όπου ρωτούσα δεν το έβρισκα οπότε είχα αφήσει εντολή όποτε βγαίνει έξω να ψάχνει για το περιοδικό. Είπαμε έχω γυναίκα που πολλοί εδώ μέσα θα ζήλευαν (για όσους δεν ξέρουν η ίδια ζήτησε home cinema κι ό,τι και να κάνω στο σαλόνι δεν έχει ποτέ πρόβλημα) αλλά δεν είναι και σκλάβα προς Θεού! Πάντως επί τη ευκαιρία, πόσες γυναίκες άραγε μελών εδώ στο φόρουμ ξέρουν ν ανοίγουν το σύστημα με τη σωστή σειρά, ε;
Κωστα και Πετρο με`χετε κανει να σκασω απο τα γελια! Γυναικα και παιδια στο σπιτι, βαζουν να δουν ταινια οσο ειμαι στη δουλεια και ακουνε μονο το κεντρικο και τα πισω... ασε που η ενταση στην tv δεν ειναι στο μηδεν..![]()
φτου, φτου, ... μη σε ματιασουμε φιλε μου!!Τι να μου πειτε τωρα, η δικη μου με βοηθαει στο καλιμπραρισμα με το σπεκτρομετρο, να δειτε που μια μερα θα μου πει βαρεθηκα με τους dlp δεν παιρνουμε κανα dila jvc και θα μεινω αγαλμα.
Τι να μου πειτε τωρα, η δικη μου με βοηθαει στο καλιμπραρισμα με το σπεκτρομετρο, να δειτε που μια μερα θα μου πει βαρεθηκα με τους dlp δεν παιρνουμε κανα dila jvc και θα μεινω αγαλμα.
Εεε.. μονομπλοκ λαμπατουϛ? σιγουρα δεν φταιει... κ αμα ϴελουν κ ζεσταμα ?.. ουτε εγω ϴα τουϛ αναβα ..!Χαχαχα, πρέπει να είναι φίλες με τη δική μου!!! Μια από τα ίδια!!
(Βέβαια, δεν φταίει εκείνη που έχω μονομπλόκ λαμπάτους στην έξοδο προενίσχυσης του AV για τα 2 μπροστινά, πρέπει να επιλέξει το passthrough στον στερεφωνικό προενισχυτή κτλ κτλ κτλ, έτσι?:firstprize:
:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.