Person of Interest [CBS]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 33 47.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 40.0%
  • Καλή

Votes: 5 7.1%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    70
Re: Person of Interest

H "κοπελα" ηταν ο λογος που εβλεπα το "fairly legal" με την προσθηκη της στην σειρα το "γλυκο" εδεσε ...:2thumb22sup:

Αυτό το έχεις δεί; Αν όχι, δές το. Εκτός απ την "κοπελιά" είναι και πολύ συμπαθητική σειρά.

Αυτό το έχεις δεί; Αν όχι, δές το. Εκτός απ την "κοπελιά" είναι και πολύ συμπαθητική σειρά.
Μπαμπη το ειδα,ευχαριστω για το ενδιαφερον και κριμα που ειχε μονο 2 κυκλους,ειχα γραψει και στο νημα της σειρας...-bye-
Ο kosh την "εθαψε" παντως...:flipout:

Last edited:

Μπαμπη το ειδα,ευχαριστω για το ενδιαφερον και κριμα που ειχε μονο 2 κυκλους,ειχα γραψει και στο νημα της σειρας...-bye-

ΟΚ. Εντάξει τότε, ειπα μήπως και σου ξέφυγε. :D

Απάντηση: Person of Interest

Το 17ο επεισόδιο μου θύμισε ...
ταινία της Αγκάθα Κρίστι , σε κάποιο απομακρισμένο νησί , σε μια βίλα , μεσα στην καταιγίδα, μαζεμένοι καμιά δεκαριά ,σκοτώνεται ο ένας μετά τον άλλο και ψάχνουμε το δολοφόνο .

Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Πολύ καλό επεισόδιο, χωρίς πολλές εύκολες hitech λύσεις απο τον Finch.

Στο τελευταιο επεισοδιο,πολυ καλο οντως, ολα τα λεφτα ηταν ...οι ατακες του χαρολντ στον σκυλο και του τζον στον χαρολντ.

Απάντηση: Person of Interest

Πολύ καλό το επεισόδιο !
Είχαμε εξελίξεις σε πολλά μέτωπα ,και δυο, τρεις πολύ καλές ατάκες .

Μπαινουμε στην τελικη ευθεια.
Αντε να δουμε τι μας επιφυλασει ο J.J. Abrams

Καλό το 20o επεισόδιο !
Μου άρεσε που ξέραμε από την αρχή δεν θα γλιτώσει ο αριθμός , έτσι για την διαφορετικότητα και παρακολουθούσαμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος του .

Κορυφαίο το 21ο επεισόδιο. Αποκαλύπτονται σιγά σιγά αρκετά πράγματα.

Το γιατί κουτσαίνει ο Χάρολντ πότε θα το δούμε άραγε?