Person of Interest [CBS]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 33 47.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 40.0%
  • Καλή

Votes: 5 7.1%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    70
Re: Person of Interest

Και τι, τώρα τέλειωσε ο δεύτερος κύκλος? Τα επόμενα από Σεπτέμβρη?
Η τύπισσα που έδινε οδηγίες ποια είναι πάλι? Και γιατί τον έφαγαν έτσι άνετα τον άλλο και το αποδέχτηκε και ο ίδιος μάλιστα?

Εμένα μόνο μία απορία μου άφησε...
Γιατί είναι ακόμα ζωντανή η Root;;;

Όχι μόνο ζωντανή (αν και σε ψυχιατρείο μου φάνηκε να είναι στο τέλος) , αλλά είναι και admin του κομπιούτερ.

Θυμόσαστε που είχε πει ο Finch ότι το κομπιούτερ τον θυμόταν και τον είχε σαν πατέρα? Μάλλον μετά τον ιο που έσβησε κάποιες παραμέτρους το ίδιο έγινε με την Root.

Λες να είναι το καινούργιο data center της apple και η επεξεργασία να γίνεται από όλα τα ενεργοποιημένα iphone σε paralel multitasking??? χε χε χε χε χε

Μπα το iphone είναι πολύ αργό για να τρέχει τόσο εξελιγμένο λογισμικό...:BDGBGDB55:

Αν ήταν κανένα Galaxy S4 ή HTC One κάτι μπορούσε να γίνει.

Φοβερό φινάλε σεζόν .
Η σειρά ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα όλοι την χρονιά .
Στο επεισόδιο είχαμε συνεχώς εξελίξεις με φοβερό ρυθμό .

Συνήθως ναι , μερικές τέλη Σεπτεμβρίου.
Αυτές που έχουν λίγα επεισόδια , συνήθως μετά τα Χριστούγεννα .

Στη σαιζόν που τελειώνει, κάποιες σειρές είχαν αρχίσει απο τον Αύγουστο, μετά τους Ολυμπιακούς. Μετά βέβαια μας τάραξαν στις διακοπές.

person_of_interest_adds_sarah_shahi_to_cast.jpg

Μετά το κόψιμο του Fairly Legal, η Sarah Shahi (Samantha Shaw) προάγεται σε πλήρες μέλος της ομάδας του PoI. Έχει να πέσει πολύ ξύλο! ;)

Η πλάκα είναι οτι στο Life όπου πρωταγωνιστούσε η Shahi, το όνομα του χαρακτήρα της ήταν Dani...Reese!