Person of Interest [CBS]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 33 47.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 40.0%
  • Καλή

Votes: 5 7.1%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    70
Re: Person of Interest

Εγώ πάντως χαμπάρι δεν είχα πάρει ότι ήταν τόσο τρελά #μπίπ# με την #μπίπ# και μόλις είδα να γίνεται ο #μπίπ# άρχισα τα @#$#@#$#@
Κρίμα και την γούσταρα στην σειρά την #μπίπ#!!!!!

Αν ήταν άλλη σειρά, θα μας είχαν ταράξει στις αγάπες και τα λουλούδια για μισή σαιζόν και μετά θα γινόταν (αν γινόταν) αυτό που έγινε στο 9ο. Ευτυχώς τα γλιτώσαμε και τώρα περνάμε σε άλλο επίπεδο. Now it's personal!

Απάντηση: Re: Person of Interest

Φοβερό επεισόδιο και αυτή την εβδομάδα , μην σας πω και καλύτερο και από το προηγούμενο. Σπεύσατε.

Κορυφαία γενικά η σεζόν και συμφωνώ, το νέο επεισόδιο είναι εφάμιλλο και αντάξιο του προηγούμενου.

Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη σειρά που να βελτιώθηκε με την προσθήκη νέων χαρακτήρων όπως έγινε με το ΡοΙ. Μην τολμήσει κανείς να διώξει την Shaw!

Σύντομα θα προστεθεί στην ομάδα και η Root , τουλάχιστον οι ενδείξεις αυτό λένε. Μην πω ότι βλέπω να ξεκινάει και ειδύλλιο με τον Harold.

Μετα απο τοσα που εχουμε δει και τις καθε λογης ανατροπες μαλλον εχω μαθει πως σκεφτεται ο σεναριογραφος.
ΔΕν βρισκω αλλη εξηγηση για το πως μου ηρθε η ιδεα πως η γυναικα σαυτο το επεισοδιο δεν ειναι αυτο που φαινεται.
Τελικα αποδειχτηκε πως ειχα δικιο.
Πολυ καλο επεισοδιο με την saw να δινει ρεστα.
Αντε και στο επομενο με τον καινουριο χρονο.

Πραγματικά η καλύτερη σειρά φέτος με διαφορά από τις υπόλοιπες! Δεν έχει κάνει κοιλιά καθόλου! Ίσα ίσα μας δίνει συνέχεια καινούργια πράγματα! Ειδικά στο 12 γίνεται πάλι της κακομοίρας! Περιμένουμε τον μέγιστο John να ξαναγυρίσει για τα καλά στην ομάδα! Καλός ο Μπάμπης (Saw), αλλά σαν τον Reese, δεν έχει!

Απάντηση: Person of Interest

Άριστο το 12ο επεισόδιο , η σειρά μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα φέτος, δίνει συνεχόμενα άριστα επεισόδια .

Αυτά με τις ενέσεις με χάλασαν λίγο. Κατά τ άλλα η σειρά τα σπάει φέτος.

Το βλέπω να γίνει battle of machines από person of interest. (βασικά το person of interest έγινε ξαφνικά "the machine" αφού κινδυνεύει η ύπαρξη του!)

Harold vs Samaritan... :)

Ότι και να πει κανείς για αυτήν την σειρά είναι λίγο. Τέτοιο πολλαπλό καστ επιπέδου σε σειρά 'ευρείας κατανάλωσης' που τραβάει χρόνια δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια ... απλά :SFGSFGSF:

Και με το 4C επανερχόμαστε στο κανονικό μας πρόγραμμα. Ανάλαφρο για να μην μας φάει το σκοτάδι των τελευταίων επεισοδίων. Και δεν θέλω αηδίες για την αληθοφάνεια του φινάλε! ;)

Χα! Νομίζω οτι μόλις άκουσα τη μουσική της σειράς σε διαφήμιση για οικονομική εφημερίδα!

Χαλαρο το τελευταιο επεισοδιο.ΜΑς προετοιμαζει για δυνατο φιναλε