Απάντηση: Re: ΠΕΤΑΓΜΑ.....Μουσικός διαγωνισμός MH
Φιλε μου το τραγούδι σου το βαθμολόγησα με 5 βρίσκομαι και εγω στον τελικό αλλα αρκετα κάτω ..Μπράβο σου απο τα καλύτερα τραγούδια του διαγωνισμού....
Ψάχνω να βρω λόγια γιά να σου απαντήσω, όμως δεν μπορώ....εχω μείνει άφωνος......
Εαν αυτη σου η στάση φίλε μου δεν αποτελεί υπόδειγμα ήθους, τότε πως αυτό μπορεί να οριστεί διαφορετικά;
Oχι τόσο γιά τα λόγια που γράφεις, όσο γιά την στάση σου.
Στην ουσία είμαστε "ανταγωνιστές" σε αυτο τον διαγωνισμό,κάτι που μαθαίνω μόλις τώρα και παρά ταύτα εσύ μπήκες ,έδωσες το άριστα(5) στο ΠΕΤΑΓΜΑ ενω ξέρεις ότι ανοίγει περισσότερο η διαφορά έτσι απο το δικό σου τραγούδι,και σαν να μην φτάνει αυτό κάνεις εγγραφή εδω ως μέλος, και μπαίνεις με το πρώτο σου μήνυμα να τιμήσεις το Avclub και εμένα προσωπικά με τα παραπάνω λόγια σου.
Δεν γνωρίζω πως με βρήκες εδω,και δεν ξέρω τι να πω.Τέτοια πράγματα στην ζωή μας συμβαίνουν σπάνια η και καθόλου.Εγω μάλον είμαι τυχερός με εσένα.
Δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω τον διαγωνισμό...σου μιλάω καθαρά.Μετά απο αυτό σου το μήνυμα εγω αυτό που ήταν να κερδίσω πλέον το κέρδισα, και μαζί μου και το Avclub....Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το ηθηκό μέρος του διαγωνισμού και σε αυτό και οι δυό μας θεωρώ πως είμαστε νικητές.
Οσο γιά το τραγούδι σου δεν ξέρω καν ποιό είναι ,αφού με ένα πρόχειρο ψάξιμο με το user name που γράφεις εδω, δεν σε βρίσκω.
Ετσι λοιπόν δεν ξέρω εαν έχω ψηφίσει το τραγούδι σου στα προκριματικά και λυπάμαι που ήδη ψήφισα στον τελικό απο την πρώτη ημέρα γιά να παρακολουθώ με λίγότερο άγχος την τελική διαδικασία.
Ελπίζω να σε έχω φηφίσει.Στον τελικό ψήφισα μόνο 5 τραγούδια και αυτά με πόντους απο το 1 έως το 5.
Πολύ θα ήθελα να μάθω πάντως με ποιό τραγούδι συμμετέχεις και επειδή ποτέ μην λές ποτέ σε αυτο τον διαγωνισμό, μόνο και μόνο γιά το ήθος σου σου εύχομαι ολόψυχα ότι το καλύτερο.
To νέο μέλος enigma-music είναι πλέον στην παρέα μας και γιά αυτό πρέπει να χαιρόμαστε όλοι εδώ.
Δεν μπορώ να πω τίποτε παραπάνω, παρά μόνο να μου επιτρέψεις να σου προσφέρω δώρο το πρώτο μου Cd που άμεσα θα διανέμω μόνος μου με τίτλο ΠΕΤΑΓΜΑ.....είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω γιά εσένα.
Υποκλίνομαι...
:worshippy::SFGSFGSF: