ΠΕΤΑΓΜΑ.....Μουσικός διαγωνισμός της Music Heaven

Απάντηση: ΠΕΤΑΓΜΑ.....Μουσικός διαγωνισμός MH

Ξεκινήσαμε καλά παιδιά...το ΠΕΤΑΓΜΑ αυτη την στιγμή και σε 17 βαθμολογημένα τραγούδια απο τα 49 του τελικού είναι στην πρώτη θέση, έχοντας μάλιστα και μιά διαφορά 3 πόντων απο το δεύτερο.

Last edited:

clipboard01ku.th.png
[/URL][/IMG]

Last edited:

Πλέον έχουν βαθμολογηθεί 47 τραγούδια απο τα 49 του τελικού και στο πανέρι μπήκαν ακόμη 6 πόντοι γιά το ΠΕΤΑΓΜΑ...(Το άριστα που μπορεί να δώσει κάποιος είναι 5 βαθμοί και η βαθμολογία κυμαίνεται απο το 1 έως το 5)
Τα δύο πρώτα τραγούδια μέχρι στιγμής προέρχονται απο το 5ο γκρούπ προκριματικών που διαγωνίστηκε και το ΠΕΤΑΓΜΑ.
Η διαφορά όπως βλέπετε απο το δεύτερο τραγούδι είναι θετική με 2 βαθμούς+ και 3 απο την πρώτη τριάδα η οποία και πέρνει τα βραβεία.
Εαν τερματίσει ακόμη και στην πρώτη 20άδα..(αυτη την στιγμή έχει +15 βαθμούς ασφάλεια σε αυτη) επίσης κερδίζει την διά παντός προβολή του, στην πρώτη σελίδα του MH.
clipboard01v.png

Re: ΠΕΤΑΓΜΑ.....Μουσικός διαγωνισμός MH

δλδ πόσο μπορεί να διαφοροποιηθεί η βαθμολογία στα εναπομείναντα 2 ???

νομίζω οτι η διάκριση είναι δεδομένη

χίλια μπράβο !!!!!!!!!!!

Θερμά συγχαρητήρια κι από εμένα.
Για ερασιτεχνική προσπάθεια είναι άριστο.
Είναι σίγουρο ότι μετά τη δεδομένη διάκρισή του θα ξαναηχογραφηθεί με επαγγελματίες μουσικούς και θα δείξει ακόμη καλύτερο.
Δε θα πω τίποτα για το τραγούδι - αυτό καθ' αυτό - γιατί μιλάει ήδη η γνώμη του κόσμου.
Θα σταθώ μόνο στην ερμηνεία:
Πραγματικά, δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτα από μεγάλους φτασμένους καλλιτέχνες. Κι η φωνή σου έχει συγκεκριμένο ηχόχρωμα και είναι αναγνωρίσιμη - πράγμα πολύ σημαντικό.

Τελικά ήταν σοφή η κίνηση που έκανες να συμμετέχεις στο διαγωνισμό.
Μακάρι να είχα κι εγώ τα μέσα για να κάνω γνωστό έστω και ένα από τα τραγούδια που έγραψα κατά καιρούς στο διάστημα των τελευταίων 20 χρόνων της ζωής μου...

Απάντηση: Re: ΠΕΤΑΓΜΑ.....Μουσικός διαγωνισμός MH

δλδ πόσο μπορεί να διαφοροποιηθεί η βαθμολογία στα εναπομείναντα 2 ???

νομίζω οτι η διάκριση είναι δεδομένη

χίλια μπράβο !!!!!!!!!!!

Ας μην γελιόμαστε....μπορεί να διαφοροποιηθεί η βαθμολογία σε απίστευτο βαθμό , μέχρι που να βγεί και τελευταίο απο τα τραγούδια που παίζουν στον τελικό.Ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες ψηφοφορίας θα γίνει χαμός ,αφού εκτός των υπολοίπων θα μετρήσουν πάρα πολύ οι γνωρημίες απο μέλη του MH που έχουν διακίωμα ψήφου και γνωρίζονται μεταξύ τους.
Στο θέμα αυτό εγω πάσχω ευτυχώς η δυστυχώς αφού δεν γνωρίζω ούτε ένα μέλος απο εκεί.Το τραγούδι όσο πάει θα πάει απο μόνο του...
Πάντως η αρχή αυτή είναι ένα πολύ καλό δείγμα ότι περπατάει το ΠΕΤΑΓΜΑ ,πράγμα που να σας πω την αλήθεια δεν το πίστευα ,ιδιαίτερα τώρα που μιλάμε γιά τελικό.

Θερμά συγχαρητήρια κι από εμένα.
Για ερασιτεχνική προσπάθεια είναι άριστο.
Είναι σίγουρο ότι μετά τη δεδομένη διάκρισή του θα ξαναηχογραφηθεί με επαγγελματίες μουσικούς και θα δείξει ακόμη καλύτερο.
Δε θα πω τίποτα για το τραγούδι - αυτό καθ' αυτό - γιατί μιλάει ήδη η γνώμη του κόσμου.
Θα σταθώ μόνο στην ερμηνεία:
Πραγματικά, δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτα από μεγάλους φτασμένους καλλιτέχνες. Κι η φωνή σου έχει συγκεκριμένο ηχόχρωμα και είναι αναγνωρίσιμη - πράγμα πολύ σημαντικό.

Τελικά ήταν σοφή η κίνηση που έκανες να συμμετέχεις στο διαγωνισμό.
Μακάρι να είχα κι εγώ τα μέσα για να κάνω γνωστό έστω και ένα από τα τραγούδια που έγραψα κατά καιρούς στο διάστημα των τελευταίων 20 χρόνων της ζωής μου...
Δεν ξέρω εαν καταφέρω ποτέ να στήσω ομάδα μουσική με τα όργανα που θέλω γιά το ΠΕΤΑΓΜΑ.
Το σίγουρο είναι πως ακόμη και αυτό εαν δεν γίνει και επειδή τον κύκλο τραγουδιών του ΠΕΤΑΓΜΑΤΟΣ θα το βγάλω και θα το προωθήσω γιά αρχή απο μόνος μου άμεσα ,θα κάνω κάποιες διορθωτικές επεμβάσεις πριν την τελική εγγραφή.
Αυτη την εποχή ασχολούμαι με το εικαστικό μέρος του Cd.
Oσο γιά την κίνηση συμμετοχής στον διαγωνισμό δεν σου κρύβω ότι το σκέφτηκα πάρα πολύ πριν,καταλήγοντας ότι μετά απο τόσα χρόνια ήρθε ο καιρός να κάνω κάτι ανάλογο που να τηρεί κάποιες βασικές προυποθέσεις συμμετοχής σύμφωνα με τα κριτήριά μου.
Τα δικά μου πάντως τεχνικά και όχι μόνο μέσα, αν και μικρά είναι πάντοτε στην διάθεσή σου, όταν το θελήσεις...μετά χαράς σε ότι μπορεί να φανώ χρήσιμος.
Χίλα ευχαριστώ....

Πότε θα έχουμε τα τελικά??

Μας έσκασες !!!:damnyou:

Υ.Γ. ..and finally ,12 points go to......PETAGMA,yeaahhhh !!!:antlers:
Εγω πάντως και μιά που ο αρχικός μου στόχος να μπεί το ΠΕΤΑΓΜΑ στον τελικό έγινε πράξη δεν έχω να σκάσω και πολύ.
Προσπέρασε 191 τραγούδια που έμειναν έξω και ακόμη 6 απο τον όμιλό του μιά που είχε μεγαλύτερη βαθμολογία στα προκριματικά, σύνολο δηλαδή 197 τραγούδια και αυτό δεν είναι λίγο, γιά το είδος και το ύφος αυτου του τραγουδιού.
Δημήτρη μου...ο δρόμος μέχρι την τελευταία ημέρα που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα είναι αρκετά μακρύς.......τα τελικά θα τα ξέρουμε την Κυριακή 11 Απριλίου!!!
Πάντως εαν δεν έχετε αντίρηση απο εδω μέσα κατά διαστήματα θα σας δίνω τις βαθμολογικές εξελίξεις.....
Αυτη την ώρα κρατάμε ακόμη την πρωτιά και αυτό που άλλαξε είναι ότι και τα τρία πρώτα τραγούδια μέχρι στιγμής προέρχονται απο τον 5ο και πιό δυνατό όμιλο ,στον οποίο συμμετείχε το ΠΕΤΑΓΜΑ
clipboard01xa.png

Δεν ξέρω εαν καταφέρω ποτέ να στήσω ομάδα μουσική με τα όργανα που θέλω γιά το ΠΕΤΑΓΜΑ.
Το σίγουρο είναι πως ακόμη και αυτό εαν δεν γίνει και επειδή τον κύκλο τραγουδιών του ΠΕΤΑΓΜΑΤΟΣ θα το βγάλω και θα το προωθήσω γιά αρχή απο μόνος μου άμεσα ,θα κάνω κάποιες διορθωτικές επεμβάσεις πριν την τελική εγγραφή.
Αυτη την εποχή ασχολούμαι με το εικαστικό μέρος του Cd.
Oσο γιά την κίνηση συμμετοχής στον διαγωνισμό δεν σου κρύβω ότι το σκέφτηκα πάρα πολύ πριν,καταλήγοντας ότι μετά απο τόσα χρόνια ήρθε ο καιρός να κάνω κάτι ανάλογο που να τηρεί κάποιες βασικές προυποθέσεις συμμετοχής σύμφωνα με τα κριτήριά μου.
Τα δικά μου πάντως τεχνικά και όχι μόνο μέσα, αν και μικρά είναι πάντοτε στην διάθεσή σου, όταν το θελήσεις...μετά χαράς σε ότι μπορεί να φανώ χρήσιμος.
Χίλα ευχαριστώ....

Νομίζω ότι δε θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα από μόνος σου. Θα κάνουν άλλοι για σένα μετά το τέλος του διαγωνισμού...:aktion033:
Σ' ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου. Ίσως σου στείλω κάποια στιγμή καμμιά παρτιτούρα (ας είναι καλά το pc για τη βοήθειά του) έτσι για ανταλλαγή απόψεων...

Και φυσικά να μας ενημερώνεις τακτικά με τα αποτελέσματα. Κρίμα που δεν μπορώ να ψηφίσω κι εγώ. Κι η πλάκα είναι ότι είχα μπει στο site της musicheaven αρκετά πριν το διαγωνισμό αλλά δε γράφτηκα γιατί σκέφτηκα ότι είναι για μουσικούς - κι εγώ μουσική δεν έχω σπουδάσει. Αν το ήξερα, θα έκανα εγγραφή.:damnyou:

Νομίζω ότι δε θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα από μόνος σου. Θα κάνουν άλλοι για σένα μετά το τέλος του διαγωνισμού...:aktion033:
Σ' ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου. Ίσως σου στείλω κάποια στιγμή καμμιά παρτιτούρα (ας είναι καλά το pc για τη βοήθειά του) έτσι για ανταλλαγή απόψεων...

Και φυσικά να μας ενημερώνεις τακτικά με τα αποτελέσματα. Κρίμα που δεν μπορώ να ψηφίσω κι εγώ. Κι η πλάκα είναι ότι είχα μπει στο site της musicheaven αρκετά πριν το διαγωνισμό αλλά δε γράφτηκα γιατί σκέφτηκα ότι είναι για μουσικούς - κι εγώ μουσική δεν έχω σπουδάσει. Αν το ήξερα, θα έκανα εγγραφή.:damnyou:

Περιμένω με ανυπομονισία σε pm ότι θέλεις.....
Δεν πειράζει που δεν μπορείς να ψηφίσεις......το ΠΕΤΑΓΜΑ θα πετάξει μέχρι εκεί που μπορεί, με τα δικά του φτερά-bye-

Αρχισαν τα όργανα γιά τα καλά, και οι πόντοι πλέον υπάρχουν σε όλα τα τραγούδια του τελικού, σε κάποια απο αυτά πολλοί και μεγάλες ανατροπές.
Στο πανέρι επιπλέον 9 πόντοι γιά το ΠΕΤΑΓΜΑ και παρά την ασφυκτική πίεση,ξανά στην πρώτη θέση.Συνολικά μέχρι τώρα και απο χθές τα μεσάνυχτα 25 πόντοι.
Πριν απο καμιά ώρα είχε πέσει στην 6η θέση....
clipboard01n.png

Απόψε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα έχουμε στο τρίτο πρόγραμμα της ΕΡΑ όπως σας έχω γράψει τα 3 τραγούδια που μελοποίησα και ερμηνεύω απο το Ολόγραμμα......είμαι περίεργος να ακούσω πως ακούγονται απο το ραδιόφωνο αυτά τα τραγούδια......
Εκπομπή γιά βρυκόλακες!!!!

Μιλάμε γιά θρίλερ κατάσταση.....
Απο το πουθενά έχει ξεπεταχθεί το τραγούδι "Σωπαίνουν αυτοί που αγαπούσαν"στην πρώτη θέση και σήμερα το ΠΕΤΑΓΜΑ ήταν συνεχώς πίσω του με διαφορά που έφτασε και στους 11 πόντους,καθώς έπεσε κάποια στιγμή στην τρίτη θέση.
Ομως μαζέψαμε 44 βαθμούς σήμερα!!! και τελικά επειδή έχει περισσότερα 5άστερα αν και ισοβαθμεί, το ΠΕΤΑΓΜΑ είναι και πάλι στην πρώτη θέση με 69 βαθμούς.
Το θετικό γιά αυτό είναι, ότι πλέον η διαφορά απο το 4ο είναι +16 και απο την 20άδα +29 πόντους.
clipboard01ir.png

Last edited:
Re: ΠΕΤΑΓΜΑ.....Μουσικός διαγωνισμός MH

Φιλε μου το τραγούδι σου το βαθμολόγησα με 5 βρίσκομαι και εγω στον τελικό αλλα αρκετα κάτω ..Μπράβο σου απο τα καλύτερα τραγούδια του διαγωνισμού....

Απάντηση: Re: ΠΕΤΑΓΜΑ.....Μουσικός διαγωνισμός MH

Φιλε μου το τραγούδι σου το βαθμολόγησα με 5 βρίσκομαι και εγω στον τελικό αλλα αρκετα κάτω ..Μπράβο σου απο τα καλύτερα τραγούδια του διαγωνισμού....

Ψάχνω να βρω λόγια γιά να σου απαντήσω, όμως δεν μπορώ....εχω μείνει άφωνος......

Εαν αυτη σου η στάση φίλε μου δεν αποτελεί υπόδειγμα ήθους, τότε πως αυτό μπορεί να οριστεί διαφορετικά;
Oχι τόσο γιά τα λόγια που γράφεις, όσο γιά την στάση σου.
Στην ουσία είμαστε "ανταγωνιστές" σε αυτο τον διαγωνισμό,κάτι που μαθαίνω μόλις τώρα και παρά ταύτα εσύ μπήκες ,έδωσες το άριστα(5) στο ΠΕΤΑΓΜΑ ενω ξέρεις ότι ανοίγει περισσότερο η διαφορά έτσι απο το δικό σου τραγούδι,και σαν να μην φτάνει αυτό κάνεις εγγραφή εδω ως μέλος, και μπαίνεις με το πρώτο σου μήνυμα να τιμήσεις το Avclub και εμένα προσωπικά με τα παραπάνω λόγια σου.
Δεν γνωρίζω πως με βρήκες εδω,και δεν ξέρω τι να πω.Τέτοια πράγματα στην ζωή μας συμβαίνουν σπάνια η και καθόλου.Εγω μάλον είμαι τυχερός με εσένα.
Δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω τον διαγωνισμό...σου μιλάω καθαρά.Μετά απο αυτό σου το μήνυμα εγω αυτό που ήταν να κερδίσω πλέον το κέρδισα, και μαζί μου και το Avclub....Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το ηθηκό μέρος του διαγωνισμού και σε αυτό και οι δυό μας θεωρώ πως είμαστε νικητές.
Οσο γιά το τραγούδι σου δεν ξέρω καν ποιό είναι ,αφού με ένα πρόχειρο ψάξιμο με το user name που γράφεις εδω, δεν σε βρίσκω.
Ετσι λοιπόν δεν ξέρω εαν έχω ψηφίσει το τραγούδι σου στα προκριματικά και λυπάμαι που ήδη ψήφισα στον τελικό απο την πρώτη ημέρα γιά να παρακολουθώ με λίγότερο άγχος την τελική διαδικασία.
Ελπίζω να σε έχω φηφίσει.Στον τελικό ψήφισα μόνο 5 τραγούδια και αυτά με πόντους απο το 1 έως το 5.
Πολύ θα ήθελα να μάθω πάντως με ποιό τραγούδι συμμετέχεις και επειδή ποτέ μην λές ποτέ σε αυτο τον διαγωνισμό, μόνο και μόνο γιά το ήθος σου σου εύχομαι ολόψυχα ότι το καλύτερο.
To νέο μέλος enigma-music είναι πλέον στην παρέα μας και γιά αυτό πρέπει να χαιρόμαστε όλοι εδώ.
Δεν μπορώ να πω τίποτε παραπάνω, παρά μόνο να μου επιτρέψεις να σου προσφέρω δώρο το πρώτο μου Cd που άμεσα θα διανέμω μόνος μου με τίτλο ΠΕΤΑΓΜΑ.....είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω γιά εσένα.

Υποκλίνομαι...
:worshippy::SFGSFGSF::grinning-smiley-043