ΠΕΤΑΓΜΑ.....Μουσικός διαγωνισμός της Music Heaven

Απάντηση: ΠΕΤΑΓΜΑ.....Μουσικός διαγωνισμός MH

Μετά την βαθμολογία του φίλου μας παραπάνω...
clipboard01kl.png

Είμαι μέλος του Music Heaven εδώ και πολύ καιρό. Δεν κρύβω ότι αυτή ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη για μένα.

Το τραγούδι του Γιάννη το άκουσα με προσοχή, μάλιστα χωρίς ίχνος προσωπικής προτίμησης (τουλάχιστον το προσπάθησα). Απλά θα πω ότι του έδωσα 5/5.

Εύγε, Γιάννη.

Υ.Γ.:
Με την ψήφο μου το ΠΕΤΑΓΜΑ είναι στην πρώτη θέση με 141 ψήφους, αυτή τη στιγμή.

Είμαι μέλος του Music Heaven εδώ και πολύ καιρό. Δεν κρύβω ότι αυτή ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη για μένα.

Το τραγούδι του Γιάννη το άκουσα με προσοχή, μάλιστα χωρίς ίχνος προσωπικής προτίμησης (τουλάχιστον το προσπάθησα). Απλά θα πω ότι του έδωσα 5/5.

Εύγε, Γιάννη.

Υ.Γ.:
Με την ψήφο μου το ΠΕΤΑΓΜΑ είναι στην πρώτη θέση με 141 ψήφους, αυτή τη στιγμή.

Αν φίλε Παναγιώτη γιά εσένα ήταν έπληξη η συνεύρεση εκεί, γιά εμένα ήταν άρτος εξ'ουρανού!!!!
Τι να πω τώρα σε έσένα...ένα τόσο αγαπημένο μου και φιλικό μέλος εδω μέσα και όχι μόνο μιά και η γνωρημία μας έρχεται απο τα χρόνια του Acforum;
Οσα ευχαριστώ και να σου πω και πάλι δεν θα φτάνουν....απλά χαίρομαι που πραγματικά σου άρεσε το πέταγμα και σε ταξίδεψε εκεί ψηλά.....
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Μετά την βαθμολογία του Παναγιώτη με μιά μικρή αλλαγή αφού πραγματικά γίνεται χαμός και μόλις το ΠΕΤΑΓΜΑ πέρνει βαθμούς εντελώς τυχαία πέρνουν αμέσως και τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά τραγούδια!!!
clipboard01mf.png

Αν φίλε Παναγιώτη γιά εσένα ήταν έπληξη η συνεύρεση εκεί, γιά εμένα ήταν άρτος εξ'ουρανού!!!!
Τι να πω τώρα σε έσένα...ένα τόσο αγαπημένο μου και φιλικό μέλος εδω μέσα και όχι μόνο μιά και η γνωρημία μας έρχεται απο τα χρόνια του Acforum;
Οσα ευχαριστώ και να σου πω και πάλι δεν θα φτάνουν....απλά χαίρομαι που πραγματικά σου άρεσε το πέταγμα και σε ταξίδεψε εκεί ψηλά.....
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Μετά την βαθμολογία του Παναγιώτη με μιά μικρή αλλαγή αφού πραγματικά γίνεται χαμός και μόλις το ΠΕΤΑΓΜΑ πέρνει βαθμούς εντελώς τυχαία πέρνουν αμέσως και τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά τραγούδια!!!
clipboard01mf.png

Φίλε Γιάννη, την εκτίμησή μου για το πρόσωπό σου την ξέρεις. Και δεν έχει ίχνος υστεροβουλίας ή οποιουδήποτε άλλου ανειλικρινούς συναισθήματος.

Από τα πρώτα μου βήματα εδώ, αρχής γενομένης από το AVforum, απολάμβανα εκτίμησης και την ανταπέδιδα με την ίδια ισχύ και τον ίδιο σεβασμό προς όλους.

Δεν θα κρύψω - και παρακαλώ η διαχείριση και οι συντονιστές να το εκλάβουν μόνο ως απλή καταγραφή της αλήθειας και τίποτε άλλο - ότι χαίρω επίσης της ίδιας εκτίμησης (και την ανταποδίδω, ασφαλώς) και από το διπλανό φόρουμ. Πλήν ορισμένων, εντελώς ανεγκέφαλων, βεβαίως. Αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει, φαντάζομαι την κοινότητα του AVClub, που με τιμά και την τιμώ.
-

Φίλε Γιάννη, την εκτίμησή μου για το πρόσωπό σου την ξέρεις. Και δεν έχει ίχνος υστεροβουλίας ή οποιουδήποτε άλλου ανειλικρινούς συναισθήματος.

Από τα πρώτα μου βήματα εδώ, αρχής γενομένης από το AVforum, απολάμβανα εκτίμησης και την ανταπέδιδα με την ίδια ισχύ και τον ίδιο σεβασμό προς όλους.

Δεν θα κρύψω - και παρακαλώ η διαχείριση και οι συντονιστές να το εκλάβουν μόνο ως απλή καταγραφή της αλήθειας και τίποτε άλλο - ότι χαίρω επίσης της ίδιας εκτίμησης (και την ανταποδίδω, ασφαλώς) και από το διπλανό φόρουμ. Πλήν ορισμένων, εντελώς ανεγκέφαλων, βεβαίως. Αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει, φαντάζομαι την κοινότητα του AVClub, που με τιμά και την τιμώ.
-
Ησουν πάντοτε ,είσαι και θα είσαι πάντα "κύριος",τουλάχσιτον μαζί μου Παναγιώτη και αυτό έχω να το λέω.

Re: ΠΕΤΑΓΜΑ.....Μουσικός διαγωνισμός MH

Βραχεία κεφαλή Γιάννη...
Αλλά πάντως πρώτο !

Και μακάρι να μείνει εκεί ως το τέλος :)

Απάντηση: Re: ΠΕΤΑΓΜΑ.....Μουσικός διαγωνισμός MH

Βραχεία κεφαλή Γιάννη...
Αλλά πάντως πρώτο !

Και μακάρι να μείνει εκεί ως το τέλος :)

Σκέψου όμως ότι πριν μία περίπου εβδομάδα ήταν πίσω απο το πρώτο 32 βαθμούς!!!
Να είσαι καλά...

πόσο κρατάει η αγωνία..?

μπορουμε να κανουμε κατι για να ανεβει? ...ειναι απιστευτα καλο τραγουδι!!!

Οχι Λάρυ μου...δεν μπορείτε να κάνετα κάτι, όμως αυτό γιά εμένα που μετράει περισσότερο απο οτιδήποτε είναι ότι έχετε βρεί κάτι θετικό σε αυτό το κομμάτι και σας άγγιξε κάπου,με τα όποια ελατώματα η αδυναμίες που μπορεί να έχει, δημιουργικά-τεχνικά και εκτελεστικά.
Οτι είναι να γίνει θα γίνει απο εδω και εμπρός...μιά εβδομάδα ακόμη έμεινε και προβλέπω μεγάλες ανατροπές...
Μετά το τέλος του διαγωνισμού θα μπορέσω να σας πω μερικά πράγματα γιά κάποια "βρώμικα" παιχνίδια που παίζονται συγκεκριμένα γιά αυτό το τραγούδι, επειδή πλέον έχει ενοχλήσει πολύ κάποιους με την συνεχή παρουσία του εδω και 3 εβδομάδες στην πρώτη τριάδα....υπομονή μιά εβδομάδα ακόμη και θα τα μάθετε όλα.
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως φίλε...:ernaehrung004:

Last edited:

Φευ..

Επρεπε να είχαμε γραφτεί στον site, πριν την ψηφοφορία !!!!!:drummer:

Καλά πάμε πάντως..:award:

Φευ..

Επρεπε να είχαμε γραφτεί στον site, πριν την ψηφοφορία !!!!!:drummer:

Καλά πάμε πάντως..:award:

Ετσι είναι Δημήτρη...
Και όσο η στοχευμένη επίθεση κατά του πετάγματος συνεχίζεται τόσο θα μεγαλώνει η διαφορά...ξέρεις μερικά πράγματα στον "απλό" ακροατή μετράνε ανάποδα!!!
clipboard01d.png

"Στοχευμένη επίθεση.."

"..μερικά πράγματα στον απλό "ακροατή" μετράνε ανάποδα !!"

Τί μου θυμίζουν τα παραπάνω μωρέ,τί μου θυμίζουν...??:ears::idea:

Last edited by a moderator:

"Στοχευμένη επίθεση.."

"..μερικά πράγματα στον απλό "ακροατή" μετράνε ανάποδα !!"

Τί μου θυμίζουν τα παραπάνω μωρέ,τί μου θυμίζουν...??:ears::idea:

Δημητράκο....μετά το τέλος του διαγωνισμού θα σε βοηθήσω να θυμηθείς!!!
clipboard01eo.png

Πολυ καλο μπραβο σου και περιμενουμε και αλλα!