Είμαι μέλος του Music Heaven εδώ και πολύ καιρό. Δεν κρύβω ότι αυτή ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη για μένα.
Το τραγούδι του Γιάννη το άκουσα με προσοχή, μάλιστα χωρίς ίχνος προσωπικής προτίμησης (τουλάχιστον το προσπάθησα). Απλά θα πω ότι του έδωσα 5/5.
Εύγε, Γιάννη.
Υ.Γ.:
Με την ψήφο μου το ΠΕΤΑΓΜΑ είναι στην πρώτη θέση με 141 ψήφους, αυτή τη στιγμή.
Αν φίλε Παναγιώτη γιά εσένα ήταν έπληξη η συνεύρεση εκεί, γιά εμένα ήταν άρτος εξ'ουρανού!!!!
Τι να πω τώρα σε έσένα...ένα τόσο αγαπημένο μου και φιλικό μέλος εδω μέσα και όχι μόνο μιά και η γνωρημία μας έρχεται απο τα χρόνια του Acforum;
Οσα ευχαριστώ και να σου πω και πάλι δεν θα φτάνουν....απλά χαίρομαι που πραγματικά σου άρεσε το πέταγμα και σε ταξίδεψε εκεί ψηλά.....
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Μετά την βαθμολογία του Παναγιώτη με μιά μικρή αλλαγή αφού πραγματικά γίνεται χαμός και μόλις το ΠΕΤΑΓΜΑ πέρνει βαθμούς εντελώς τυχαία πέρνουν αμέσως και τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά τραγούδια!!!
![]()
Ησουν πάντοτε ,είσαι και θα είσαι πάντα "κύριος",τουλάχσιτον μαζί μου Παναγιώτη και αυτό έχω να το λέω.Φίλε Γιάννη, την εκτίμησή μου για το πρόσωπό σου την ξέρεις. Και δεν έχει ίχνος υστεροβουλίας ή οποιουδήποτε άλλου ανειλικρινούς συναισθήματος.
Από τα πρώτα μου βήματα εδώ, αρχής γενομένης από το AVforum, απολάμβανα εκτίμησης και την ανταπέδιδα με την ίδια ισχύ και τον ίδιο σεβασμό προς όλους.
Δεν θα κρύψω - και παρακαλώ η διαχείριση και οι συντονιστές να το εκλάβουν μόνο ως απλή καταγραφή της αλήθειας και τίποτε άλλο - ότι χαίρω επίσης της ίδιας εκτίμησης (και την ανταποδίδω, ασφαλώς) και από το διπλανό φόρουμ. Πλήν ορισμένων, εντελώς ανεγκέφαλων, βεβαίως. Αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει, φαντάζομαι την κοινότητα του AVClub, που με τιμά και την τιμώ.
-
Βραχεία κεφαλή Γιάννη...
Αλλά πάντως πρώτο !
Και μακάρι να μείνει εκεί ως το τέλος![]()
μπορουμε να κανουμε κατι για να ανεβει? ...ειναι απιστευτα καλο τραγουδι!!!
μπορουμε να κανουμε κατι για να ανεβει? ...ειναι απιστευτα καλο τραγουδι!!!
Φευ..
Επρεπε να είχαμε γραφτεί στον site, πριν την ψηφοφορία !!!!!:drummer:
Καλά πάμε πάντως..:award:
"Στοχευμένη επίθεση.."
"..μερικά πράγματα στον απλό "ακροατή" μετράνε ανάποδα !!"
Τί μου θυμίζουν τα παραπάνω μωρέ,τί μου θυμίζουν...??:ears::idea:
Πολυ καλο μπραβο σου και περιμενουμε και αλλα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.