Πέθανε βρέφος απο ασιτία...

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Πέθανε βρέφος απο ασιτία...

Ε ναι βρέ..Τώρα η ακροδεξιά ''πορνογραφία'' θα αρχισει να ανακαλύπτει αν η μάνα ήτο αειπάρθενος ή αν είχε ''νυμφευθεί'' εν Χριστώ ή αν ηταν της Αλ Κάϊντα.

Εύχομαι να μην έχει κανένα μπουκάλι μπύρας,γιατί την βλέπω να την κυνηγά ο Δένδιας σαν τρομοκράτη:ADFADF1:

Πόσο θα ήθελα μια απάντηση από τον πρωτομάστορα του εοπυυ και λαλίστατο μπρος στις κάμερες κ.Λοβέρδο!!

Ο Κύριος Λοβέρδος,αγαπητέ φίλε δηλώνει πώς ηταν εναντίον της ένταξης του ΔΝΤ νομιζοντας πως απευθύνεται σε ηλίθιους..

Κατά τα αλλα για τον ΕΟΠΠΥ ,προσωπικά έχω γραψει απο την πρώτη μέρα οτι στήθηκε ενας οργανισμός που και καλά θα στηριζόταν στην αυτοχρηματοδότηση(βεβαια πως να υπάρξει αυτοχρηματοδοτηση με 25 % ανεργία τότε και οταν μεγαλοεπιχειρηματίες και ΜΜΕ χρωστουσαν και χρωστούν στο ΙΚΑ αμυθητα ποσά)..

Επίσης ξεχνούν ορισμένα παπαγαλάκια οτι τα ασφαλιστικα ταμεία οταν έγινε το ''κουρεμα'' για το οποίο μερικοι πανηγύριζαν,εχασαν 11.5.δίς..

Αυτά ταχουν καταπιεί αμάσητα..Ο ΕΟΠΠΥ παραπαίει πλέον ..

Αλλά εχω βαρεθεί να επανέρχομαι σε ιδια θέματα μιάς και ορισμένοι ζούν την ''μερα της Μαρμότας''..

Απλά υπενθυμίζω...Στα τρια τελευταία χρόνια αύξηση βρεφικής θνησιμότητας 14 %..και μειωση προσδοκιμου επιβιωσης 2-3 χρόνια....Αυτό τα λέει όλα για τους ξεφτιλισμένους

Last edited:
Δικαιολογίες βρίσκει κάποιος όσες θέλει. Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι δικηγόροι. Αυτά που γράφεις ίσως ίσχυαν πριν 40-50 χρόνια, όχι σήμερα.

Πάντως τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν εγκληματική αμέλεια απ' την πλευρά των γονιών.

Και φυσικά εδώ δεν είμαστε δικαστήριο για να κρίνουμε, χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί.....

Τι δεν ισχύει σήμερα από αυτά? Πέραν του ότι ο διπλανός ενδιαφέρεται σαφώς λιγότερο από πριν 50 χρόνια?

Αν και δεν είμαστε δικαστήριο, τα έχουμε όλα προδικάσει...

Εδώ βγήκε και το συμπέρασμα οτι αγαπάμε πιο πολύ τα παιδιά μας απο τους άλλους λαούς.....

Η γιαγιά μου η καλή
έχει ραπτομηχανή
και ξηλώνει και μπαλώνει
του παπού το παντελόνι...
..μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι....

Ό, τι νάναι....

Re: Απάντηση: Πέθανε βρέφος απο ασιτία...

Η γιαγιά μου η καλή
έχει ραπτομηχανή
και ξηλώνει και μπαλώνει
του παπού το παντελόνι...
..μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι....

Ό, τι νάναι....

+10000000000000

1342516581-synthimata-se-toixous-mpatsoi-gourounia-dolofonoi.jpg

:flipout::flipout::flipout:

Ω οι ''καλοί απολιτίκ' που δεν μπορούν να κρυφτούν με τίποτα ενώ στηρίζουν απροκάλυπτα κάθε ακροδεξιά επιλογή...:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Ζήτω το Μνημόνιο και κάθε τι ακροδεξιό στον κόσμο αυτό...:flipout::flipout:

Last edited:

Ω οι ''καλοί απολιτίκ' που δεν μπορούν να κρυφτούν με τίποτα ενώ στηρίζουν απροκάλυπτα κάθε ακροδεξιά επιλογή...:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Ζήτω το Μνημόνιο και κάθε τι ακροδεξιό στον κόσμο αυτό...:flipout::flipout:

Φευ.....(που λέει και ο Στέλιος)....

Είπαμε ραγιάδες πολλούς αυτός ο έρημος ο τόπος.....

....Ό, τι νάναι....

Επιασες αμέσως το νόημα.... :a0210:

Ας όψεται το τραγικό της υπόθεσης αλλιώς θα συνεχίζαμε την πλάκα όπως κάνουν ορισμένοι.....

Last edited:
Ό, τι νάναι....

Επιασες αμέσως το νόημα.... :a0210:

Ας όψεται το τραγικό της υπόθεσης.....

Επειδη τελευταια νιωθω ηλιθιος δε μου λετε και το νοημα; Αλλιως αν μη τι αλλο ειναι προσβλητικο, αν οχι για ολους οσους γραφουν εδω, τουλαχιστον για μενα.

Το δικαστήριο λοιπόν απεφάνθη: Αθώα η κατηγορουμένη, για όλα φταίει το άτιμο το κράτος και η κακούργα η κενωνία.

Εισαι αδικος Κωστα.

Λυπάμαι αλλά εάν συνεχιστεί η ένταση το νήμα θα κλειδωθεί.
Δεν είναι λύση βέβαια, αλλά δεν αναμένεται εκτόνωση απ ότι φαίνεται.
Θερμή παράκληση παιδιά, ας το κλείσουμε εδώ.

Επειδη τελευταια νιωθω ηλιθιος δε μου λετε και το νοημα; Αλλιως αν μη τι αλλο ειναι προσβλητικο, αν οχι για ολους οσους γραφουν εδω, τουλαχιστον για μενα.

Τι δεν καταλαβαινεις βρε Στελιο ? Για ολα φταιει η ακροδεξια , εκει επρεπε να καταληξουμε τελικα οπως καταληγουμε παντα. (ενα στομιο εχει ο νεροχυτης :D)

Status
Not open for further replies.