Σας εχει τυχει να εχετε κλεισει ραντεβου μ εναν αντιπροσωπο για ακροαση ηχειου,να ξαναμιλας το μεσημερι για να το επιβεβαιωσεις ,να κουβαλας τον γ%$^%$^ενισχυτη απο το σπιτι στο αυτοκινητο και απο το αυτοκινητο στο μαγαζι του,να :driver:μεσημεριατικα μεσα στο κεντρο της αθηνας και να τον βρισκεις κλειστο και να τον παιρνεις τηλ και να σου λεει κατι μου ετυχε και οτι δεν μπορουσε να βρει το κινητο μου για να με ειδοποιησει και να μου πει αυριο παλι κανονιζομαι (φυσικα με πολλες συγνωμες ) ?
Πεστε μου δεν τρωτε την ξενερα της ζωης σας ?
Μου φαινεται θα παω να τα πουλησω ολα τα μηχανηματα και δεν προκειται να ξανασχοληθω με τις @%@#$@ς αυτες !!!! Ελεος ελεος ελεος :twoguns:
Κι από μένα συγνώμη, που ο συνεργάτης μου ήταν αδύνατον να είναι σήμερα στο κατάστημα. Αν μπορέσεις αύριο θα είναι εκεί.
Οι ημέρες είναι λίγο περίεργες, προσπαθούμε να έχουμε λίγες μέρες διακοπές. Αν έβρισκε το τηλέφωνό σου θα σε είχε ειδοποιήσει και δεν θα έκανες τον κόπο άδικα. Και πάλι λυπάμαι γι αυτό που συνέβη.
Θ.Ζ.
Ξαναπηγα σημερα στην Location sound για να ξανακουσω το Atc -40, αυτη την φορα ομως θα βαζαμε καινουριο ζευγαρι προς ακροαση γιατι αυτο που ειχε ηδη εκει σαν demo, με τον ενισχυτη μου χτυπαγε προστασια .Λιγο πριν
ομως τα ξεπακεταρουμε μου λεει το παιδι εκει οτι ειχε αλλαξει καλωδια ηχειων απο την αλλη φορα οποτε και μου προτεινε να ξαναδοκιμαζαμε με τα ιδια ηχεια..τα συνδεουμε λοιπον βαζουμε μουσικη, επαιζε κανονικα :hmmmm:...περιεργα πραγματα ,εφταιγε δλδ το καλωδιο?Παντως παιζανε ,δεν περναει ομως κανα 15 λεπτο εχοντας ανεβασει την ενταση αρκετα ,τσουπ να σου η προστασια του ενισχυτη !!!Διαπιστωσαμε οτι μετα απο καποια σταθμη ο Audia Flight χτυπαγε μπιελα ,ενεργοποιουσε προστασιες κτλ.Λεμε μετα να ανοιξουμε καινουρια 40 αρια μπας και τλκ ειχαν οντως προβλημα τα συγκεκριμενα ...τα αλλαζουμε λοιπον
βαζουμε μουσικες ανεβαζω ενταση ,ανεβαζω ενταση ..λες? :adore:ανεβαζω λιγο
ακομα την σταθμη και εκει που πηγα να χαρω, να την παλι η κ@@^προστασια..απογοητευση !!!Το παιδι με ρωτησε αν ειχα κανει καμια αλλη ρυθμιση στον audia..το μονο που ειχα κανει ηταν να ανεβασω το κερδος στην προενισχυση που το ειχα βαλει στα +8 db ,τον επαναφερω στις default ρυθμισεις μηπως εφταιγε και αυτο .Εΐδαμε οτι αντεξε ετσι ποιο πολυ στις υψηλες εντασεις αλλα δυστηχως την ενεργοποιηση της προστασιας δεν την απεφυγε .Το συμπερασμα ηταν οτι ναι μεν επαιζε αρκετα δυνατα και συμφωνησαμε και οτι επαιζε και πολυ σωστα πανω απο ολα, στο τελος ομως εκανε αυτην την βλακεια και ο ενισχυτης εβγαινε εκτος λειτουργιας .
Μηπως εχει καποιο προβλημα ο ενισχυτης ή γενικα ειναι πολυ ευαισθητος
και μολις δει δυσκολα κλαταρει ?
Εχει κανεις εδω τον audia flight two με τα atc και του κανει τα ιδια πραγματα ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.