Πετυχημενος συνδιασμος με audia flight two

mordor56

Senior Member
26 November 2007
417
Υπαρχει καποιος που να εχει ακουσει καποιον καλον συνδιασμο με audia flight two ?Δλδ με τι ηχεια τον ακουσε και του αρεσε ή αν απολαμβανει καποιος καποιο καλο ταιριασμα στο σπιτι του (ηχεια ,πηγη ,καλωδια )με τον συγκεκριμενο ενισχυτη ...

Ευχαριστω

Opera αν θα επερνα θα πηγαινα στα Grand Callas ,την κατωτερη σειρα την θεωρω καπως θολη ...παντως καλοριζικα !!

Εγώ έχω ακούσει τον συγκεκριμένο ενισχυτή με τα παρακάτω ηχεία:

Opera Quinta
Audiovector M3 Signature
Aurum Cantus V6F

Οι ακροάσεις έγιναν στον χώρο του αντιπροσώπου της Audia Flight πριν από αρκετό καιρό και οι εντυπώσεις μου συνολικά ήταν:

Opera: Κορυφαίο αποτέλεσμα
Aurum Cantus: Πολύ καλή σχέση τιμής προς απόδοση
Audiovector: Τελικά θα αγόραζα Audiovector εκτιμώντας την συνολική τους απόδοση αλλά και τις μαζεμένες εξωτερικές τους διαστάσεις καθότι αντιμετωπίζω χωροταξικές δυσκολίες στο σαλόνι μου

Ευχαριστω πολυ, το θεμα ειναι οτι τα audio vector δεν τα εχει καμμια αντιπροσωπεια .

Σωστό. Εξ όσων γνωρίζω μπορούν να παραγγελθούν αλλά πιθανώς θα έχουν θέμα με την υποστήριξη τους. Εγώ πάντως δεν το τόλμησα και για έναν ακόμη λόγο. Έχουν ακριβύνει υπέρμετρα (τα νέα S Series που με ενδιέφεραν ως καινούρια και πάντα για το δικό μου budget).

Μπορώ να σε ενημερώσω, αν θέλεις, για τον δρόμο που ακολούθησα με τον Audia Flight three (τον οποίο ενισχυτή επέλεξα μόνο για οικονομικούς λόγους σε σχέση με τον two την στιγμή που μου άρεσαν πολύ και οι δύο). Μέσω pm ή τηλεφώνου όμως αφού είναι εκτός θέματος.

Σας εχει τυχει να εχετε κλεισει ραντεβου μ εναν αντιπροσωπο για ακροαση ηχειου,να ξαναμιλας το μεσημερι για να το επιβεβαιωσεις ,να κουβαλας τον γ%$^%$^ενισχυτη απο το σπιτι στο αυτοκινητο και απο το αυτοκινητο στο μαγαζι του,να :driver:μεσημεριατικα μεσα στο κεντρο της αθηνας και να τον βρισκεις κλειστο και να τον παιρνεις τηλ και να σου λεει κατι μου ετυχε και οτι δεν μπορουσε να βρει το κινητο μου για να με ειδοποιησει και να μου πει αυριο παλι κανονιζομαι (φυσικα με πολλες συγνωμες ) ?
Πεστε μου δεν τρωτε την ξενερα της ζωης σας ?
Μου φαινεται θα παω να τα πουλησω ολα τα μηχανηματα και δεν προκειται να ξανασχοληθω με τις @%@#$@ς αυτες !!!! Ελεος ελεος ελεος :twoguns:

Σας εχει τυχει να εχετε κλεισει ραντεβου μ εναν αντιπροσωπο για ακροαση ηχειου,να ξαναμιλας το μεσημερι για να το επιβεβαιωσεις ,να κουβαλας τον γ%$^%$^ενισχυτη απο το σπιτι στο αυτοκινητο και απο το αυτοκινητο στο μαγαζι του,να :driver:μεσημεριατικα μεσα στο κεντρο της αθηνας και να τον βρισκεις κλειστο και να τον παιρνεις τηλ και να σου λεει κατι μου ετυχε και οτι δεν μπορουσε να βρει το κινητο μου για να με ειδοποιησει και να μου πει αυριο παλι κανονιζομαι (φυσικα με πολλες συγνωμες ) ?
Πεστε μου δεν τρωτε την ξενερα της ζωης σας ?
Μου φαινεται θα παω να τα πουλησω ολα τα μηχανηματα και δεν προκειται να ξανασχοληθω με τις @%@#$@ς αυτες !!!! Ελεος ελεος ελεος :twoguns:

Κι από μένα συγνώμη, που ο συνεργάτης μου ήταν αδύνατον να είναι σήμερα στο κατάστημα. Αν μπορέσεις αύριο θα είναι εκεί.
Οι ημέρες είναι λίγο περίεργες, προσπαθούμε να έχουμε λίγες μέρες διακοπές. Αν έβρισκε το τηλέφωνό σου θα σε είχε ειδοποιήσει και δεν θα έκανες τον κόπο άδικα. Και πάλι λυπάμαι γι αυτό που συνέβη.
Θ.Ζ.

Κι από μένα συγνώμη, που ο συνεργάτης μου ήταν αδύνατον να είναι σήμερα στο κατάστημα. Αν μπορέσεις αύριο θα είναι εκεί.
Οι ημέρες είναι λίγο περίεργες, προσπαθούμε να έχουμε λίγες μέρες διακοπές. Αν έβρισκε το τηλέφωνό σου θα σε είχε ειδοποιήσει και δεν θα έκανες τον κόπο άδικα. Και πάλι λυπάμαι γι αυτό που συνέβη.
Θ.Ζ.

Εννοειται δεκτη η συγνωμη και καταλαβαινω οτι φυσικα δεν εγινε σκοπιμα ή απο
καποια αδιαφορια η παρεξηγησης, απλως οταν συμβαινει κατι τετοιο ειναι γενικα πολυ εκνευριστικο και κουραστικο συναμα με ολο αυτο το κουβαλημα και την ταλαιπωρια.
Θα το ξανακανονισουμε απο βδομαδα τωρα ομως ...

Καλη συνεχεια

Ξαναπηγα σημερα στην Location sound για να ξανακουσω το Atc -40, αυτη την φορα ομως θα βαζαμε καινουριο ζευγαρι προς ακροαση γιατι αυτο που ειχε ηδη εκει σαν demo, με τον ενισχυτη μου χτυπαγε προστασια .Λιγο πριν
ομως τα ξεπακεταρουμε μου λεει το παιδι εκει οτι ειχε αλλαξει καλωδια ηχειων απο την αλλη φορα οποτε και μου προτεινε να ξαναδοκιμαζαμε με τα ιδια ηχεια..τα συνδεουμε λοιπον βαζουμε μουσικη, επαιζε κανονικα :hmmmm:...περιεργα πραγματα ,εφταιγε δλδ το καλωδιο?Παντως παιζανε ,δεν περναει ομως κανα 15 λεπτο εχοντας ανεβασει την ενταση αρκετα ,τσουπ να σου η προστασια του ενισχυτη !!!Διαπιστωσαμε οτι μετα απο καποια σταθμη ο Audia Flight χτυπαγε μπιελα ,ενεργοποιουσε προστασιες κτλ.Λεμε μετα να ανοιξουμε καινουρια 40 αρια μπας και τλκ ειχαν οντως προβλημα τα συγκεκριμενα ...τα αλλαζουμε λοιπον
βαζουμε μουσικες ανεβαζω ενταση ,ανεβαζω ενταση ..λες? :adore:ανεβαζω λιγο
ακομα την σταθμη και εκει που πηγα να χαρω, να την παλι η κ@@^προστασια..απογοητευση !!!Το παιδι με ρωτησε αν ειχα κανει καμια αλλη ρυθμιση στον audia..το μονο που ειχα κανει ηταν να ανεβασω το κερδος στην προενισχυση που το ειχα βαλει στα +8 db ,τον επαναφερω στις default ρυθμισεις μηπως εφταιγε και αυτο .Εΐδαμε οτι αντεξε ετσι ποιο πολυ στις υψηλες εντασεις αλλα δυστηχως την ενεργοποιηση της προστασιας δεν την απεφυγε .Το συμπερασμα ηταν οτι ναι μεν επαιζε αρκετα δυνατα και συμφωνησαμε και οτι επαιζε και πολυ σωστα πανω απο ολα, στο τελος ομως εκανε αυτην την βλακεια και ο ενισχυτης εβγαινε εκτος λειτουργιας .
Μηπως εχει καποιο προβλημα ο ενισχυτης ή γενικα ειναι πολυ ευαισθητος
και μολις δει δυσκολα κλαταρει ?
Εχει κανεις εδω τον audia flight two με τα atc και του κανει τα ιδια πραγματα ?

Ξαναπηγα σημερα στην Location sound για να ξανακουσω το Atc -40, αυτη την φορα ομως θα βαζαμε καινουριο ζευγαρι προς ακροαση γιατι αυτο που ειχε ηδη εκει σαν demo, με τον ενισχυτη μου χτυπαγε προστασια .Λιγο πριν
ομως τα ξεπακεταρουμε μου λεει το παιδι εκει οτι ειχε αλλαξει καλωδια ηχειων απο την αλλη φορα οποτε και μου προτεινε να ξαναδοκιμαζαμε με τα ιδια ηχεια..τα συνδεουμε λοιπον βαζουμε μουσικη, επαιζε κανονικα :hmmmm:...περιεργα πραγματα ,εφταιγε δλδ το καλωδιο?Παντως παιζανε ,δεν περναει ομως κανα 15 λεπτο εχοντας ανεβασει την ενταση αρκετα ,τσουπ να σου η προστασια του ενισχυτη !!!Διαπιστωσαμε οτι μετα απο καποια σταθμη ο Audia Flight χτυπαγε μπιελα ,ενεργοποιουσε προστασιες κτλ.Λεμε μετα να ανοιξουμε καινουρια 40 αρια μπας και τλκ ειχαν οντως προβλημα τα συγκεκριμενα ...τα αλλαζουμε λοιπον
βαζουμε μουσικες ανεβαζω ενταση ,ανεβαζω ενταση ..λες? :adore:ανεβαζω λιγο
ακομα την σταθμη και εκει που πηγα να χαρω, να την παλι η κ@@^προστασια..απογοητευση !!!Το παιδι με ρωτησε αν ειχα κανει καμια αλλη ρυθμιση στον audia..το μονο που ειχα κανει ηταν να ανεβασω το κερδος στην προενισχυση που το ειχα βαλει στα +8 db ,τον επαναφερω στις default ρυθμισεις μηπως εφταιγε και αυτο .Εΐδαμε οτι αντεξε ετσι ποιο πολυ στις υψηλες εντασεις αλλα δυστηχως την ενεργοποιηση της προστασιας δεν την απεφυγε .Το συμπερασμα ηταν οτι ναι μεν επαιζε αρκετα δυνατα και συμφωνησαμε και οτι επαιζε και πολυ σωστα πανω απο ολα, στο τελος ομως εκανε αυτην την βλακεια και ο ενισχυτης εβγαινε εκτος λειτουργιας .
Μηπως εχει καποιο προβλημα ο ενισχυτης ή γενικα ειναι πολυ ευαισθητος
και μολις δει δυσκολα κλαταρει ?
Εχει κανεις εδω τον audia flight two με τα atc και του κανει τα ιδια πραγματα ?

Μετα απο τοσες δοκιμές, σίγουρα κατι συμβαίνει. Δεν στέλνεις κανενα email στο support της ATC;

Να στειλω στην Atc ή στην audia ? Αλλα στην audia στελνεις email και σου απανταει αν σου απαντησει σε κανα μηνα ...ελεος τι να πω !!

Κάτι λογικό που θα είχα να προτείνω θα ήταν να ζητήσεις από τον αντιπρόσωπο, εφ'όσον κάτι είχε παρουσιάσει ο ενισχυτής και επισκευάστηκε,
να σου δανείσει ένα άλλο κομμάτι να δούμε αν συμβαίνει και μ'αυτόν το ίδιο.
Αν και με τον δεύτερο συμβαίνει το ίδιο, τότε είναι μία ατυχής συνέργεια μεταξύ του δεδομένου ηχείου και του συστήματος προστασίας του audia flight.

Υστερα απο αυτο το στραβοπατημα με τα atc και ενω ειχα καταληξει σε αυτα ,μπορω να πω οτι εχω σηκωσει τα χερια ψηλα ,γιατι δεν ξερω αν υπαρχει καποια αλλη παρομοια περιπτωση οπως αυτα αναλογιζομενοι και την τιμη τους φυσικα !
Παλι σε αδιεξοδο ....

Προφανώς ή πρέπει να στραφείς σ' άλλα ηχεία ή σ' άλλο ενισχυτή.Αποφασίζεις και τα ξανασυζητάμε.Δεν χάθηκε κι ο κόσμος.

Ετσι είναι το χόμπυ μας...Θέλει αρκετό τρέξιμο και ψάξιμο,για να καταλήξεις σε καλές λύσεις.

Πηγα και ακουσα τα Audio physic Tempo VI σημερα και μπορω να πω πως το αποτελεσμα μ αρεσε αρκετα .Εγινε σωστο ταιριασμα με audia ,με πολυ καλο τρισδιαστατο soundstage ,γρηγορο ρυθμικο χαμηλο και ξεκουραστες αλλα και αναλυτικες υψηλες .Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να βγαινει τοσο πολυ χαμηλο απο τοσο μικρη καμπινα ...γενικα ηχειο της audio physic δεν ειχα ακουσει ποτε ,οποτε δεν ηξερα τι θ ακουσω περιπου ..Πολυ καλος ηχος
και μπαινω παλι σε σκεψεις ..:)