Μιας και αναφέρατε παπάκια...Το καινούριο Honda 110cc λέει κάτι για 1,8lt τα 100 χλμ....με βλέπω προς τα εκεί....
Μέχρι το 2019 η τιμή του υγραερίου θα ανέρχεται στο ήμισυ αυτής της βενζίνης, χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι η τιμή του υγραερίου δεν θα ενισχύεται όσο αυξάνεται η αξία της βενζίνης.
Το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για το Opel Astra Twin Top 1.6 turbo,αλλά τα "μαστόρια" που ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια στην αγορά και φοβάσαι ότι θα πάρεις τον κινητήρα στο χέρι μετά από κανένα χρόνο,με κάνουν να το αναβάλλω συνέχεια αν και κάνω τουλάχιστον 1500 χιλιόμετρα το μήνα.
Και πολυ καει...,παρε 50 κ.ε
Οταν το fiesta με 800-900 κιλα καιει κοντα στα 4 /100 πετρελαιο,αυτο παλι πολυ καιει με τα 80-90 κιλα που ζυγιζει
Μέχρι το 2019 η τιμή του υγραερίου θα ανέρχεται στο ήμισυ αυτής της βενζίνης, χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι η τιμή του υγραερίου δεν θα ενισχύεται όσο αυξάνεται η αξία της βενζίνης.
Το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για το Opel Astra Twin Top 1.6 turbo,αλλά τα "μαστόρια" που ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια στην αγορά και φοβάσαι ότι θα πάρεις τον κινητήρα στο χέρι μετά από κανένα χρόνο,με κάνουν να το αναβάλλω συνέχεια αν και κάνω τουλάχιστον 1500 χιλιόμετρα το μήνα.
Σωκρατη αν βρεις κανα αστερι στα opel να μου πεις και εμενα το σκεφτομαι σοβαρα.
Για το 2019 το εχω διαβασει κι εγω αλλα ισχυει νομικα ? Υπαρχει σε κανα ΦΕΚ ? Και δεν παρακαμπτεται ?
Δεν το συγκρίνω με αυτοκίνητα,πόσο μάλλον με πετρελαιοκίνητο.Απλά για την κατηγορία του είναι πολύ καλό αποτέλεσμα αν ισχύει και στο δρόμο και δεν είναι μόνο στα χαρτιά...Με 50 κ.ε. έχω κάτι ανηφοριές που θα δεινοπαθήσω αδερφέ....
Φιλε μου μεγαλωσα με παπιά διχρονα -τετραχρονα ,οντως τραβαει πολυ ζορι το 50 κ.εκ ,αν εχεις πολυ ανηφορα και μαλιστα συνεχομενη[εχεις και εφεδρικο πιστονι για αλλαγη]
Για την πολη ειναι οντως λυση. Ποιας εταιρειας ?
Ξεκίνησα να το σκέφτομαι σοβαρά για LPG όταν πριν 3 ημέρες μου έφερε η γυναίκα μου μία κάρτα ενός εγκαταστάτη όπου σε αυτόν έκανε την εγκατάσταση ένας συνάδελφός της.
Η κάρτα λοιπόν έχει 2 όψεις.
Στην μία γράφει TARTARINI GAS EQUIPMENT και στην άλλη BRC GAS EQUIPMENT.Αυτό σημαίνει ότι αυτός δουλεύει με αυτές τις 2 εταιρείες ή το BRC είναι κάποια συσκευή της TARTARINI?
Σ´ευχαριστώ Στεργιο.Άρα κάθε μία από αυτές υποτίθεται ότι έχει κιτ εγκατάστασης για διαφορετικές μάρκες αυτοκινήτων?
Επίσης διαβάζω ότι άλλοι κάνουν την εγκατάσταση με "λαδιέρα" και άλλοι όχι.
Σε άλλους πάλι οι "εγκαταστάτες" τους προτείνουν κάθε 2 γεμίσματα με υγραεριο το τρίτο να το καινε με βενζίνη για την λίπανση των βαλβίδων.
Αλλού διαβάζω για κατηγορία 4 και κατηγορία 5...
Εχω μπλέξει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.