--- Philips 2009 LCD's ---

Είναι οι πρώτες εναλλακτικές φυσικά, λόγω μεγέθους - όχι τόσο εικόνας.
Ο μόνος λόγος που την προτιμώ είναι το "βίτσιο" με την Aurea...

Thx για τη συμβουλή. Από ότι φαίνεται όμως η 9903 θα είναι η τελευταία Aurea ή όχι?

Οχι εχουμε φετος και 9904
http://www.hdtvlounge.net/philips/40pfl9904/
Το θεμα ειναι οτι δεν νομιζω να την εισαγει η philips hellas ωστοσο αν την θελεις μπορεις να την αγορασεις απο εξωτερικο η να ζητησεις εισαγωγη ενος κομματιου απο τα κεντρικα στην Αθηνα
Νικος-bye-

Last edited:
wow. 4.000 για 40'.. Αναφέρει και για άλλες διαστάσεις μελλοντικά αλλά μάλλον θα είναι μικρότερες φαντάζομαι.
Οπότε η 47άρα ή 9903 ή 9904 αναλόγως.
Να περιμένω μέχρι το Σεπτέμβρη να δω τί θα βγει κι αν έρθει Ελλάδα..

Thx!

wow. 4.000 για 40'.. Αναφέρει και για άλλες διαστάσεις μελλοντικά αλλά μάλλον θα είναι μικρότερες φαντάζομαι.

Thx!

Παρακαλω,
Αν δεν σε πειραζει η απουσια του active frame (φανταζομαι αυτος ειναι ο λογος που θελεις την aurea) θα σου ελεγα να πας για 46pfl9704H. Ειναι ολα τα λεφτα.
Nick

Thx!

Εμένα αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα στην aurea είναι ότι στην 2η γενιά έβαλαν μπροστά από το LCD πάνελ ένα πλαστικό τζάμι. Από την μια έχει ένα ματ πάνελ χωρίς ανακλάσεις (και χωρίς την "ζωντάνια" αυτών που έχουν ανακλαστικές επιστρώσεις) και της βάζει ένα τζάμι προσθέτοντας ανακλάσεις...

Μάλλον στον 7ο όροφο ήταν μεθυσμένοι όταν την σχεδίαζαν... :flipout:

Θα σου πω και εγώ να κοιτάξεις την 9704... Και όχι βιαστικές κινήσεις, να την δούμε πρώτα πως παίζει...

Εμένα αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα στην aurea είναι ότι στην 2η γενιά έβαλαν μπροστά από το LCD πάνελ ένα πλαστικό τζάμι. Από την μια έχει ένα ματ πάνελ χωρίς ανακλάσεις (και χωρίς την "ζωντάνια" αυτών που έχουν ανακλαστικές επιστρώσεις) και της βάζει ένα τζάμι προσθέτοντας ανακλάσεις...

Μάλλον στον 7ο όροφο ήταν μεθυσμένοι όταν την σχεδίαζαν... :flipout:

Θα σου πω και εγώ να κοιτάξεις την 9704... Και όχι βιαστικές κινήσεις, να την δούμε πρώτα πως παίζει...

Χεχε,
Και φαινεται οταν ξεμεθυσαν εφτιαξαν αυτο το χαρμα οφθαλμων την 9904 η οποια ομως δεν εχει τοσες πολλες βαθμιδες ελεγχου led οπως η 9704. Η 9904 εχει ακριβως οτι ειχε η περισινη 9803 οσον αφορα τον ελεγχο του led backlight.
Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα ανακοινωθηκε στην Ifa στο Βερολινο η εισοδος της Philips σε 3D και μαλιστα με την 21:9.
Και γω που νομιζα οτι ειχε τελειωσει για τη Philips to 3D. Αλλα απο οτι φαινεται εχει να γινει σκληρη μαχη. Το γεγονος οτι και η philips ειναι οπαδος του 3D αλλα χωρις γυαλια ενω panasonic & sony με ειδικα γυαλια θα μας κραταει το ενδιαφερον ασυζητητι.
Στο μεταξυ οπως εχω ηδη γραψει o sky ηδη εχει ετοιμες εκπομπες 3D ενω το firmware στα SkyHD boxes ειναι ηδη προεγκατεστημενο.
Αντε να δουμε που θα καταληξουμε παλι.
Στο μεταξυ η ολογραφια μαλλον καθυστερει απελπιστικα οποτε ας βολευτουμε προς το παρον με 3D οταν ειναι διαθεσιμο εμπορικα κι αυτο δηλαδη.
Ελπιζω να με πιασατε, Νεες τηλεορασεις, νεα bluray, η χαρα της τσεπης μας χεχε
Νικος

Χεχε,
Και φαινεται οταν ξεμεθυσαν εφτιαξαν αυτο το χαρμα οφθαλμων την 9904 η οποια ομως δεν εχει τοσες πολλες βαθμιδες ελεγχου led οπως η 9704. Η 9904 εχει ακριβως οτι ειχε η περισινη 9803 οσον αφορα τον ελεγχο του led backlight.

Δεν την έχω δει πουθενά την νέα aurea, αλλά έτσι όπως το παρουσιάσεις μάλλον σαν να έβαλαν μέσα στην aurea ότι περίσσεψε από τις 9803 που δεν πουλήθηκαν μοιάζει...

Παιδιά μία ερώτηση κρίσης. Αξίζει η 9704 τα περίπου 750 ευρώ παραπάνω από την 9664? Μόλις σήμερα τα έπαιξε η plasma Μου (lg 42 4 χρονών!!!) και είμαι για αλλαγή. Να δώσω τόσα για την 9704 ή και η 9664 είναι μία χαρά; και 1'' παραπάνω;
Thanks!

Παιδιά μία ερώτηση κρίσης. Αξίζει η 9704 τα περίπου 750 ευρώ παραπάνω από την 9664? Μόλις σήμερα τα έπαιξε η plasma Μου (lg 42 4 χρονών!!!) και είμαι για αλλαγή. Να δώσω τόσα για την 9704 ή και η 9664 είναι μία χαρά; και 1'' παραπάνω;
Thanks!

Αν δεν σε πειράζει η διαφορά χρημάτων σίγουρα την 9704 (local dimming) κ.λ.π.
Εγώ την παρήγγειλα και την περιμένω..:love:

Thanks!

Είχα συνηθίσει να διαβάζω για ιδιοκτήτες LCD που κάποια στιγμή το γυρνάνε σε πλάσμα και όχι το αντίθετο.

Απάντηση: Re: --- Philips 2009 LCD's ---

Εγώ την παρήγγειλα και την περιμένω..:love:[/quote]

Απο που και ποσο?

Είχα συνηθίσει να διαβάζω για ιδιοκτήτες LCD που κάποια στιγμή το γυρνάνε σε πλάσμα και όχι το αντίθετο.

Ξέρεις τι με χαλάει; Την έχω όλη μέρα ανοικτή και καίει τα άντερά της. Η 9704 καίει 100w. Και επίσης βλέπω ότι πια η plasma δεν τραβάνε πολύ. Τέλος στην lg σε 4 χρόνια έχω δώσει ήδη 500 για τροφοδοτικο στα 2 χρόνια και πάλι χάλασε (τώρα η οθόνη κάτι έπαθε και τα έπαιξε). Φταίει η μάρκα....η plasma δεν ξέρω αλλά με χάλασε πολύ.

Re: Απάντηση: Re: --- Philips 2009 LCD's ---

Εγώ την παρήγγειλα και την περιμένω..:love:

Απο που και ποσο?[/QUOTE]

2300 euro από τον τοπικό αντιπρόσωπο της Ξάνθης μέχρι της 20/09 υποσχέθηκε να την έχω στα χέρια μου.

Ξέρεις τι με χαλάει; Την έχω όλη μέρα ανοικτή και καίει τα άντερά της. Η 9704 καίει 100w. Και επίσης βλέπω ότι πια η plasma δεν τραβάνε πολύ. Τέλος στην lg σε 4 χρόνια έχω δώσει ήδη 500 για τροφοδοτικο στα 2 χρόνια και πάλι χάλασε (τώρα η οθόνη κάτι έπαθε και τα έπαιξε). Φταίει η μάρκα....η plasma δεν ξέρω αλλά με χάλασε πολύ.

Στην 9704 έχουμε panel Sharp.

Thanks!

Aν ειναι να παρεις τωρα τηλεοραση σαφως και με κλειστα ματια 9704.
Ουτε να το σκεπτεσαι εφοσων φυσικα δεν τιθεται θεμα χρηματων.
Νικος

Δεν την έχω δει πουθενά την νέα aurea, αλλά έτσι όπως το παρουσιάσεις μάλλον σαν να έβαλαν μέσα στην aurea ότι περίσσεψε από τις 9803 που δεν πουλήθηκαν μοιάζει...

Η 9803 σχεδιαστικα δεν εχει καμμια σχεση με την φετινη 9904. Ειναι μια ακριβη τηλεοραση που απευθυνεται σε ειδικο κοινο. Μεχρι περισι ηταν ccfl backlight. Φετος κρατωντας την ιδια τιμη με το περισινο μοντελο (αν και στις 40´´ το φετινο) προχωρησε ενα ακομα βημα και εφερε μαζι της led backlight δηλαδη σαφεστατα κερδος για τον πιθανο αγοραστη.
Απο την αλλη η 9704 ειναι μια καταπληκτικη τηλεοραση (διαβαστε τεστ στο www.fullhd.gr) και φερνει μαζι της οτι πιο συγχρονο υπαρχει στον ελεγχο του backlight με σαφως περισσοτερες ομαδες ελεγχου σε σχεση με τον προκατοχο της.
Φετος λοιπον η 9704 χαρακτηριζει την κορυφη της ιεραρχιας για φετος στις τηλεορασεις της εταιριας.
Ειναι λοιπον φυσικο η 9904 να μην ενσωματωνει τα τελευταια τεχνολογικα καλουδια του led backlight αφου ειναι ηδη μια ακριβη συσκευη εχει ωστοσο ελεγχο led backlight ιδιο με την 9803.
Επισης ειναι θεμα marketing, παντα υπολογιζουμε τη σειρα εμφανισης των επομενων μοντελων σε μια αγορα.
Για να επανελθω ομως εχω την εντυπωση οτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν το βλεπω να ερχεται στη χωρα μας. Ισως να σκασει μυτη τελος του μηνα αλλα φοβαμαι οτι αφου δεν ειναι ηδη εδω μαλλον δεν θα ελθει.:grinning-smiley-043

Last edited:
Thanks!

Εγω παντως δεν νομιζω οτι αξιζει κανεις να δωσει 2500 ευρω για 46" σε καμια περιπτωση οποτε καλυτερα παρε την 9664 και κρατα τα 750 ευρω στην τσεπη για μελλοντικη αγορα σε καποια χρονια που η 9664 θα θεωρειται παρωχημένη η θα χαλασει οπως η LG.

YΓ. Το FullHd.gr απο ποτε εγινε το απολυτο site που θα μας πει ποια ειναι η καλυτερη τηλεοραση? Αν το παμε ετσι πχ. η Panasonic V10 ειναι καλυτερη απο την 9704...

Last edited:
Πολύ βιαζόμαστε. Ας κυκλοφορήσει πρώτα, και θα γεμίσει ο τόπος συγκριτικά...

Θέλουμε τα συγκριτικά τέστ αλλα να ειναι και αμερόληπτα..

Εδώ μεγάλα περιδικά πχ Ram και τα συγκριτικά τους ειναι :beee: .

Αμερόληπτα δυστυχώς δεν υπάρχουν. Θα διαβάσουμε αρκετά, θα την δούμε και σε κανενα κατάστημα να παίζει και θα αποφασίσουμε...