Στην Philips όμως έγιναν όσα διάβασες παραπάνω, οπότε συμπέρασμα ουδέν....
Συμπέρασμα: δεν έχει καμένα λευκά όπως ψευδώς διαδίδει το digital versus...
Και φυσικά τα καμένα λευκά δεν είναι εγγενές πρόβλημα του local dimming όπως ψευδώς διαδίδει το digital versus... :smash:
Εγώ πάλι γιατί κατάλαβα ότι μόνο στην πανασόνικ άφησαν επεμβάσεις στα μενού; Γιατί ούτε η toshiba που ρώτησα άφηναν. Στην LG δεν ρώτησα, σας άφησαν;
Κώστα παίξατε με την toshiba μετά που έφυγα;
Μαύρο μια χαρά. Στην κίνηση είναι τυπική philips (δεν φτάνει τις πανασόνικ πλάσμα με τίποτα). Μάλλον δεν φτάνει και τις σόνυ/σάμσουνγκ με τα 200 Hz, αν και δεν έχω ιδία άποψη.
Τα 200Hz τελικα ( της philips)πραγματικα ψευτικα?
Επειδή το υλικό δεν ήταν καλό στην έκθεση, δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ήταν πρόβλημα πάνελ, επεξεργασίας ή υλικού.
Το σίγουρο είναι ότι με την κίνηση που είδα από την 9704 στην έκθεση δεν τρελάθηκα κιόλας...
Το γιατί δεν το ξέρω δυστυχώς...
Και σχεση τιμης αξιας?
Και τα αποτελέσματα μετά τις παρεμβάσεις στις LG, Toshiba ποια ήταν;
Τι είδατε;
Τι αλλάξατε στην κάθε μια;
[...]Στα παραπανω σχόλια σας ειστε καυστικοι για την 9704 ... Κατα την γνωμη μου θαπρεπε να ειστε καυστικοι μονο
για τις παραμετρους και θα επρεπε να περιμενετε να δειτε το αποτελεσμα μετα το καλο σεταρισμα των ρυθμισεων
οπως γινεται παντα δλδ.
Ειναι κριμα να δημιουργειτε ενα εντονα αρνητικό κλιμα για την 9704 οταν στην πραξη κανεις σας δεν εκανε "σωστό"
συγκριτικό γιατι πολυ απλά δεν κανατε επεμβαση στα ρυθμιστικά της.
Και για να μην παρεξηγηθω .. ουτε πωλητης PHILIPS ειμαι ουτε καμμια σχεση με την εταιρεια εχω...
Απλά περιμενα να δω σχολια που θα βασιζονταν σε πραγματικη παρατηρηση και βλεπω ενα συνεχες πυροβολημα
της 9704 γιατι απλά δεν σας αφησαν να επεμβετε για να τη στρωσετε και να φανουν τα προτερηματα και τα ελλατωματα.
Εντελως φιλικα τα παραπανω...
Εγώ πάλι γιατί κατάλαβα ότι μόνο στην πανασόνικ άφησαν επεμβάσεις στα μενού; Γιατί ούτε η toshiba που ρώτησα άφηναν. Στην LG δεν ρώτησα, σας άφησαν;
Κώστα παίξατε με την toshiba μετά που έφυγα;
Και τα αποτελέσματα μετά τις παρεμβάσεις στις LG, Toshiba ποια ήταν;
Τι είδατε;
Τι αλλάξατε στην κάθε μια;
Παιδια να με συγχωρειτε αλλα επειδη υπαρχουν οι παρακατω "παραμετροι" σχετικά με την 9704 η συγκριση με οποιαδηποτε αλλη TV
δεν θα πρεπει να γινεται.
1) Ακραιες ρυθμισεις
2) Ακαταλληλες συνθηκες
3) Απαγορευση να επεμβετε στην 9704
4) Αδαεις υπαλληλοι για κουβεντα και συνεργασια
Απο μονα τους τα παραπανω επιβαλλουν κατα τη γνωμη μου "τη σιωπή" για την αξια της 9704 και την αναμονη
να ελεγθει σε σωστες συνθηκες. Ολες οι TV αν σεταριστουν σε ακραιες τιμες παραμετρων θα ειναι για τα μπαζα.
Στα παραπανω σχόλια σας ειστε καυστικοι για την 9704 ... Κατα την γνωμη μου θαπρεπε να ειστε καυστικοι μονο
για τις παραμετρους και θα επρεπε να περιμενετε να δειτε το αποτελεσμα μετα το καλο σεταρισμα των ρυθμισεων
οπως γινεται παντα δλδ.
Ειναι κριμα να δημιουργειτε ενα εντονα αρνητικό κλιμα για την 9704 οταν στην πραξη κανεις σας δεν εκανε "σωστό"
Και για να μην παρεξηγηθω .. ουτε πωλητης PHILIPS ειμαι ουτε καμμια σχεση με την εταιρεια εχω...
Απλά περιμενα να δω σχολια που θα βασιζονταν σε πραγματικη παρατηρηση και βλεπω ενα συνεχες πυροβολημα
της 9704 γιατι απλά δεν σας αφησαν να επεμβετε για να τη στρωσετε και να φανουν τα προτερηματα και τα ελλατωματα.
Παιδια να με συγχωρειτε αλλα επειδη υπαρχουν οι παρακατω "παραμετροι" σχετικά με την 9704 η συγκριση με οποιαδηποτε αλλη TV
δεν θα πρεπει να γινεται.
1) Ακραιες ρυθμισεις
2) Ακαταλληλες συνθηκες
3) Απαγορευση να επεμβετε στην 9704
4) Αδαεις υπαλληλοι για κουβεντα και συνεργασια
Απο μονα τους τα παραπανω επιβαλλουν κατα τη γνωμη μου "τη σιωπή" για την αξια της 9704 και την αναμονη
να ελεγθει σε σωστες συνθηκες. Ολες οι TV αν σεταριστουν σε ακραιες τιμες παραμετρων θα ειναι για τα μπαζα.
Στα παραπανω σχόλια σας ειστε καυστικοι για την 9704 ... Κατα την γνωμη μου θαπρεπε να ειστε καυστικοι μονο
οπως γινεται παντα δλδ.
Όλα τα παιδιά έγραψαν ότι δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα με τις ρυθμίσεις που είχε, αν υπάρχει έστω και ένα post που να γράφει ότι η τηλεόραση είναι κακή ή ότι θάβετε ή ότι πυροβολείτε, πολύ ευχαρίστως να παραθέσεις το link, γιατί μπορεί να κάνω και λάθος ...
Από το 1990 μέχρι το 2006 είχα αγοράσει 4 τηλεοράσεις, όλες PHILIPS. Συνεπώς τα γραφόμενά μου ίσως θα πρέπει να τύχουν παραπάνω προσοχής, διότι δεν τα γράφει κάποιος πολέμιος της εταιρείας τους.
Kαι εγω αγορασα την προηγουμενη εβδομαδα μια ηλεκτρικη σκουπα Philips (σε αντικατασταση αλλης ιδιας μαρκας πενταετιας που ειχε αρχισει να παλιώνει) και μια φριτεζα Philips δωρο για την μητερα μου...:idea:
Aναμένουμε φωτογραφίες και σχετικό review μόλις τις δοκιμάσεις.......
Υ.Γ. Στην φριτέζα κάνε δοκιμή και με ελαιόλαδο και με ηλιέλαιο, να δούμε αν υπάρχει διαφορετικό lag
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.