--- Philips 2009 LCD's ---

Δεν μπορω να απαντησω αν δεν τα δω απο μονος μου...

Αλλωστε και πολυ ασχοληθηκα με την 9704 , ας ασχοληθουν οσοι την εχουν στις υποψηφιες για αγορα...-bye-

Εγω με πολυ λιγοτερα χρηματα θα επαιρνα μια V10/G10/B650 απο πλασμα και 52Β750 απο LCD...

Αν θες να σου συγκρίνω την 9704 με πανασόνικ (Χρήστο, πιο μοντέλο βλέπαμε χθες; ) μπορώ να σου πω ότι σύμφωνα με τα δικά μου μάτια:
Η 9704 έχει καλύτερο μαύρο (όχι πολύ καλύτερο, αλλά καλύτερο).
Η πανασόνικ έχει καλύτερη κίνηση (σημαντικά) σε σχέση με την 9704, τουλάχιστον σε υλικό video που είδαμε χθες.

Γιώργο, σε ποιά Panasonic αναφέρεσαι; Στην LCD 37V10; Αυτή ήταν η μόνη απ' την οποία η 9704 είχε καλύτερο μαύρο. Το ότι η 9704 είχε καλύτερο μαύρο απ' τις plasma 41V10 & 54Z11 που υπήρχαν στο περίπτερο της Panasonic, δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο.... Ακόμα και η 55άρα τηλεόραση που παρουσίαζε η TOSHIBA στο περίπτερό της με direct LED & Local dimming μου φάνηκε ότι είχε καλύτερο μαύρο απ' την 9704.
Για την κίνηση ασφαλώς και συμφωνώ μαζί σου. Oι plasma της Panasonic στον τομέα της κίνησης δεν έχουν αντίπαλο.

Χρωματική ακρίβεια δεν μπορώ να σου πω, δεν τις έχω μετρήσει. Η 9704 με τις ρυθμίσεις που την είχαν είχε τρομερά μεγάλη αντίθεση και υπερβολικά κορεσμένα χρώματα. Στα κλιπάκια από τον superman, η κάπα του δεν ήταν κόκκινη, αλλά κεραμιδί. Αν κανονικά πρέπει να ήταν κόκκινη (δεν έχω δει και την ταινία :flipout:) τότε χρωματικά η 9704 ήταν λάθος...

Καλά, αυτοί στο περίπτερο της Philips δεν ξέρω τι μυαλά κουβαλάνε. Εχουν υποτίθεται το βαρύ πυροβολικό τους για το 2010, και το παρουσιάζουν με 2 τύπους παντελώς άσχετους (μπορεί να είναι οι ίδιοι που πουλάνε και ατμοσίδερα Philips) και με ρυθμίσεις που σε στραβώνουν, για να μας δείξουν και καλά ότι η τηλεόραση έχει άπειρη αντίθεση.....
Η 9704 έπαιζε υλικό από media player το οποίο προφανώς ζοριζόταν και έκανε απίστευτα κολλήματα (τουλάχιστον το διάστημα που ήμουν εγώ εκεί). Η εικόνα ρυθμισμένη σε dynamic και ο υπάλληλος ατάραχος να μας λέει ότι δεν μπορεί να αλλάξει την ρύθμιση γιατί δεν του το επιτρέπει η εταιρεία. Μέχρι και τα τηλεχειριστήρια ήταν εξαφανισμένα. Και το κορυφαίο ήταν ότι πήγα με φίλο, μέλος του avclub που θέλει να αγοράσει την συγκεκριμένη τηλεόραση, και φεύγοντας αποφάσισε ότι θα πάρει....... Panasonic.
Κρίμα μία τέτοια συμπεριφορά από μία τόσο μεγάλη και σπουδαία εταιρεία.

Ας αναφερθώ λίγο και στην cinema 21:9 που έπαιζε δίπλα. Αυτή δεν έπαιζε από media player αλλά με ένα απ' τα νέα blue ray players της εταιρείας, την ταινία "Wanted". Ως αίσθηση πραγματικά ήταν εντυπωσιακή.
Ως εικόνα όμως και εδώ υπήρχαν αρκετά προβλήματα. Επαιζε και αυτή με ρύθμιση dynamic και sharpness στο τέρμα. Τα προβλήματα στην κίνηση ήταν εμφανέστατα και το μαύρο της πραγματικά πολύ κακό. Περισσότερα συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν καθώς δεν μας άφησαν να πειράξουμε καμία ρύθμιση. Εμένα πάντως η εικόνα που έβλεπα μου έμοιαζε με εικόνα από upscaled DVD.....

Last edited:
Γιώργο, σε ποιά Panasonic αναφέρεσαι; Στην LCD 37V10; Αυτή ήταν η μόνη απ' την οποία η 9704 είχε καλύτερο μαύρο. Το ότι η 9704 είχε καλύτερο μαύρο απ' τις plasma 41V10 & 54Z11 που υπήρχαν στο περίπτερο της Panasonic, δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο.... Ακόμα και η 55άρα τηλεόραση που παρουσίαζε η TOSHIBA στο περίπτερό της με direct LED & Local dimming μου φάνηκε ότι είχε καλύτερο μαύρο απ' την 9704.
Για την κίνηση ασφαλώς και συμφωνώ μαζί σου. Oι plasma της Panasonic στον τομέα της κίνησης δεν έχουν αντίπαλο.

Αναφέρομαι στην μεγάλη στο κέντρο της αίθουσας, απέναντι από τις καρέκλες. Ποια ήταν; Η Ζ ή η V; Εγώ σαφώς είδα χειρότερο μαύρο... :blush:
(Δεν σας το είπα εκείνη την στιγμή, το θεώρησα δεδομένο... :flipout:)

Και με την Toshiba δεν με βρίσκεις σύμφωνο. Αυτό που είδα, ούτε να μου την χάριζαν δεν την αγόραζα, όχι να την πληρώσω κιόλας... :BDGBGDB55:
Για να φθάσω να ζητάω από την υπάλληλο να μπει στα μενού να δούμε αν είχαν κλείσει το local dimming, φαντάζεσαι τι είδα... :flipout:
[Το ανέφερα και χθες αν θυμάμαι καλά...]

Καλά, αυτοί στο περίπτερο της Philips δεν ξέρω τι μυαλά κουβαλάνε. Εχουν υποτίθεται το βαρύ πυροβολικό τους για το 2010, και το παρουσιάζουν με 2 τύπους παντελώς άσχετους (μπορεί να είναι οι ίδιοι που πουλάνε και ατμοσίδερα Philips) και με ρυθμίσεις που σε στραβώνουν, για να μας δείξουν και καλά ότι η τηλεόραση έχει άπειρη αντίθεση.....
Η 9704 έπαιζε υλικό από media player το οποίο προφανώς ζοριζόταν και έκανε απίστευτα κολλήματα (τουλάχιστον το διάστημα που ήμουν εγώ εκεί). Η εικόνα ρυθμισμένη σε dynamic και ο υπάλληλος ατάραχος να μας λέει ότι δεν μπορεί να αλλάξει την ρύθμιση γιατί δεν του το επιτρέπει η εταιρεία. Μέχρι και τα τηλεχειριστήρια ήταν εξαφανισμένα. Και το κορυφαίο ήταν ότι πήγα με φίλο, μέλος του avclub που θέλει να αγοράσει την συγκεκριμένη τηλεόραση, και φεύγοντας αποφάσισε ότι θα πάρει....... Panasonic.
Κρίμα μία τέτοια συμπεριφορά από μία τόσο μεγάλη και σπουδαία εταιρεία.

Κουβαλάνε τα ίδια μυαλά που κουβαλούσαν και πέρυσι. Ο ίδιος ήταν και φέτος... :flipout:
Τα τηλεχειριστήρια ήταν στις βάσεις των τηλεοράσεων, στο πίσω μέρος. Εγώ είδα και τις 9704 και της Aurea.
Η συμπεριφορά ήταν κάπως, αλλά αφού εμένα μερικώς με άφησε να βάλω τα pattern τι να πω; [εικονίδιο με φερμουάρ στο στόμα]
Το κορυφαίο είναι ότι επέμενε ότι η 9803 είχε πάνελ Sharp και δεν δεχότανε με τίποτα ότι δεν είχε... :flipout:

Ελπίζω πάντως κάποια στιγμή να στείλουν και κάποιον άλλο, πιο συζητήσιμο...
Φαντάζομαι ότι είχε τρομερά νεύρα που ήταν εκεί, και όχι στο σπίτι του...

Ας αναφερθώ λίγο και στην cinema 21:9 που έπαιζε δίπλα. Αυτή δεν έπαιζε από media player αλλά με ένα απ' τα νέα blue ray players της εταιρείας, την ταινία "Wanted". Ως αίσθηση πραγματικά ήταν εντυπωσιακή.
Ως εικόνα όμως και εδώ υπήρχαν αρκετά προβλήματα. Επαιζε και αυτή με ρύθμιση dynamic και sharpness στο τέρμα. Τα προβλήματα στην κίνηση ήταν εμφανέστατα και το μαύρο της πραγματικά πολύ κακό. Περισσότερα συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν καθώς δεν μας άφησαν να πειράξουμε καμία ρύθμιση. Εμένα πάντως η εικόνα που έβλεπα μου έμοιαζε με εικόνα από upscaled DVD.....

Για τα πανηγύρια ήταν. Και όχι μόνο η 21:9, αλλά και η aurea...
Και δεν τρέφω αυταπάτες, όσο και να τις ρυθμίσεις, η κατάσταση δεν σώζεται με τίποτα. Πολύ δεύτερες-τρίτες σαν εικόνα. Επίσης και να μου τις χάριζαν δεν τις ήθελα... :flipout:
Οι στάθμες του μαύρου απαράδεκτες... Σαν κάτι πανασόνικ LCD και LG...

Αλλωστε και πολυ ασχοληθηκα με την 9704 , ας ασχοληθουν οσοι την εχουν στις υποψηφιες για αγορα...-bye-

Εγω με πολυ λιγοτερα χρηματα θα επαιρνα μια V10/G10/B650 απο πλασμα και 52Β750 απο LCD...

Δεν θέλω σχόλιο για την 9704, αλλά για το πόρισμα του digital versus.
Με βάση τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξα, θεωρείς ότι το digital versus έχει κάνει λάθος, ή θεωρείς ότι έχω κάνει εγώ λάθος σε αυτά που δοκίμασα;

Γιώργο, σε ποιά Panasonic αναφέρεσαι; Στην LCD 37V10; Αυτή ήταν η μόνη απ' την οποία η 9704 είχε καλύτερο μαύρο. Το ότι η 9704 είχε καλύτερο μαύρο απ' τις plasma 41V10 & 54Z11 που υπήρχαν στο περίπτερο της Panasonic, δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο....

Κώστα με προβλημάτισες λίγο με την παρατήρησή σου ότι το μαύρο της 9704 δεν είναι καλύτερο από της πανασόνικ, οπότε είπα να προσθέσω μια λεπτομέρεια:

Αν η παρατήρηση σου αυτή βασίζεται στην μαύρη μπάρα που έβγαζε στο πάνω μέρος η 9704 με τα λογότυπα, ελπίζω να παρατήρησες ότι η μπάρα αυτή δεν ήταν εντελώς μαύρη αλλά είχε ένα βαθύ σκούρο γκρι. (Εγώ το παρατήρησα σχεδόν αμέσως).
Αν δεις την κουνημένη φωτογραφία από το planet earth
(http://www.ellogon.org/~petasis/Images/Patterns/photos/IMG_2476.JPG), νομίζω φαίνεται ότι η μπάρα είναι πιο φωτεινή από το μαύρο του βίντεο.
Αν πάλι δεν έβγαλες συμπέρασμα από αυτό αλλά από άλλα σημεία, συγνώμη για την παρατήρηση... -bye-

Κώστα με προβλημάτισες λίγο με την παρατήρησή σου ότι το μαύρο της 9704 δεν είναι καλύτερο από της πανασόνικ, οπότε είπα να προσθέσω μια λεπτομέρεια:

Αν η παρατήρηση σου αυτή βασίζεται στην μαύρη μπάρα που έβγαζε στο πάνω μέρος η 9704 με τα λογότυπα, ελπίζω να παρατήρησες ότι η μπάρα αυτή δεν ήταν εντελώς μαύρη αλλά είχε ένα βαθύ σκούρο γκρι. (Εγώ το παρατήρησα σχεδόν αμέσως).
Αν δεις την κουνημένη φωτογραφία από το planet earth
(http://www.ellogon.org/~petasis/Images/Patterns/photos/IMG_2476.JPG), νομίζω φαίνεται ότι η μπάρα είναι πιο φωτεινή από το μαύρο του βίντεο.
Αν πάλι δεν έβγαλες συμπέρασμα από αυτό αλλά από άλλα σημεία, συγνώμη για την παρατήρηση... -bye-

Οχι, δεν αναφέρθηκα στην γκρι μπάρα με τα λογότυπα.
Αν και δεν μπορούν να γίνουν άμεσα συγκρίσεις μιας και οι τηλεοράσεις ήταν σε διαφορετικό χώρο με διαφορετικές συνθήκες φωτισμού και αρύθμιστες (ειδικά η 9704) η αίσθηση που αποκόμισα ήταν ότι το μαύρο της 9704 ήταν μεν πολύ καλό (ασύγκριτα καλύτερο απ' την cinema 21:9 και την Aurea) αλλά υπολειπόταν της 54Ζ11 που βρισκόταν στο κέντρο του δωματίου της Panasonic.
Ας περιμένουμε να ακούσουμε τις γνώμες και των υπολοίπων φίλων που είδαν και τις δύο τηλεοράσεις.
-bye-

Υ.Γ. Ας ελπίσουμε ότι διαβάζει κάποιος απ' την Philips τα γραφόμενα εδώ ώστε να τους τα μεταφέρει. Η στάση των ανθρώπων τους είναι απλά απαράδεκτη.
Νίκο (ilise) ακούς; Νομίζω ότι κάποιους ξέρεις απ' την Philips.

Διεθύνω τμήμα πωλήσεων μεγάλης βιομηχανίας, και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τέτοιες αλαζονικές συμπεριφορές το αγοραστικό κοινό δεν τις συγχωρεί. Εκτός βέβαια αν η Philips δεν έχει στις άμεσες προτεραιότητές της την αύξηση των πωλήσεών της.....

Λοιπόν, κατέβηκα στην έκθεση αποκλειστικά για να δω από κοντά την 9704, ιδίως μετά από αυτά που έχω διαβάσει σε φόρα το εξωτερικού και συμπτωματικά έπεσα την ώρα της προβολής των patterns του petasis. Κατά την γνώμη μου, η παρουσία της Philips γενικά ήταν απογοητευτική, ειδικότερα δε αυτή της 9704 τραγωδία, όχι γιατί η τηλεόραση έχει κάποιο πρόβλημα αλλά γιατί βρίσκω αδιανόητο να παρουσιάζεις το βαρύ πυροβολικό σου έναντι του ανταγωνισμού ακαλυμπράριστο και με προβολή περιεχομένου πραγματικά χαμηλής ποιότητας. Όσο για την παρουσία των ανθρώπων της Philips πέραν της απροθυμίας θα αποφύγω τα λοιπά σχόλια μια και ο άνθρωπος με τον οποίο εγώ μίλησα είναι Trainer στο Philips Consumer Lifestyle.

Τα patterns πάντως που ο καλός συμφορουμήτης petasis επέτυχε την προβολή ΔΕΝ είχαν πρόβλημα, οπότε το θέμα με τα λευκά λίγο-πολύ απαντήθηκε, μένει να απαντηθεί και το θέμα με την κίνηση.

Η Philips πάντως πολύ φάουλ, παρουσίαση του super-premium προϊόντος υπό αυτές τις συνθήκες δεν γίνεται, δείχνει πρωτίστως έλλειψη αυτοσεβασμού κατά την γνώμη μου και δευτερευόντως έλλειψη σεβασμού στον πελάτη. Και το σημειώνω αυτό γιατί εγώ έχω παραγγείλει την 9704, γεγονός που τόνισα στον άνθρωπο που ήταν εκεί και τώρα η παραγγελία θα παγώσει μέχρι να έχω ολοκληρωμένη εικόνα για τις αδυναμίες του προϊόντος.

Last edited:
Με βάση τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξα, θεωρείς ότι το digital versus έχει κάνει λάθος, ή θεωρείς ότι έχω κάνει εγώ λάθος σε αυτά που δοκίμασα;

Μπορει να κανει και λαθος το versus , το blooming βεβαια οντως υπαρχει σε αυτον τον τυπο τηλεορασεων...τι να πω δεν ξερω...

Παντως μετοχες τους δεν εχω...:D

Philips...το αλλο με τον τοτο σας το ειπα?
Πηγα κι εγω στην εκθεση... ειδα την τηλεορασαρα 9704 και εμεινα αφωνος...
Σε ενα σκοτεινο δωματιο , μια τηλεοραση υπερφωτισμενη που δεν μπορουσες να την κοιταξεις χωρις να τυφλωθεις και ενας δυστυχης τυπος , ο οποιος δεν ηξερε τιποτα απο τηλεορασεις , ρυθμισεις , η αν υπηρχε τηλεκοντρολ....
Σκεφθειτε οτι εφτασα να "θαυμασω" την LG SL8000 ...
:BDGBGDB55:

Οχι, δεν αναφέρθηκα στην γκρι μπάρα με τα λογότυπα.
Αν και δεν μπορούν να γίνουν άμεσα συγκρίσεις μιας και οι τηλεοράσεις ήταν σε διαφορετικό χώρο με διαφορετικές συνθήκες φωτισμού και αρύθμιστες (ειδικά η 9704) η αίσθηση που αποκόμισα ήταν ότι το μαύρο της 9704 ήταν μεν πολύ καλό (ασύγκριτα καλύτερο απ' την cinema 21:9 και την Aurea) αλλά υπολειπόταν της 54Ζ11 που βρισκόταν στο κέντρο του δωματίου της Panasonic.
Ας περιμένουμε να ακούσουμε τις γνώμες και των υπολοίπων φίλων που είδαν και τις δύο τηλεοράσεις.
-bye-

Υ.Γ. Ας ελπίσουμε ότι διαβάζει κάποιος απ' την Philips τα γραφόμενα εδώ ώστε να τους τα μεταφέρει. Η στάση των ανθρώπων τους είναι απλά απαράδεκτη.
Νίκο (ilise) ακούς; Νομίζω ότι κάποιους ξέρεις απ' την Philips.

Διεθύνω τμήμα πωλήσεων μεγάλης βιομηχανίας, και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τέτοιες αλαζονικές συμπεριφορές το αγοραστικό κοινό δεν τις συγχωρεί. Εκτός βέβαια αν η Philips δεν έχει στις άμεσες προτεραιότητές της την αύξηση των πωλήσεών της.....

ΜΗν ανησυχεις,
Τα μετεφερα εικει που επρεπε,
Νικος

Άλλοι άνθρωποι ρωτάνε για να μάθουν, άλλοι ρωτάνε για να ακούσουν, εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία, οπότε με το που άκουσα το επικό...

... "-Ε είναι και το contrast που είναι 5.000.000 οπότε καταλαβαίνετε..."....

...μου κόπηκε κάθε διάθεση για συζήτηση, τα άλλα παιδιά κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες μπας και ...αλλά δεν ....

Είτε την είδα... είτε δεν την είδα, είναι το ίδιο, πέρασε και δεν ακούμπησε...

... και καλά εγώ, ήθελα να μάθω, μόνο για να μάθω, γιατί να με σεβαστεί κάποιος...την όρεξή μου είχε???

....αλλά αυτοί που ρώταγαν για να αγοράσουν??? (Γιώργος , Γιάννης)...κι αυτοί στο ίδιο τσουβάλι???...να την πληρώσουν ήθελαν τα παιδιά, όχι να τους την χαρίσουν!!!!!!

Υ.Γ.: Μπορεί να έφταιγε το ότι δεν φόραγα κοστούμι, αλλά αυτό είναι δικό μου πρόβλημα και θα πρέπει να το λύσω με τον στυλίστα μου!!!!!

==========================================================

Ας μου επιτρέψουν τα παιδιά που έγραψαν τις εντυπώσεις τους να παραθέσω κάποια κομμάτια από τα post τους μιας και τα είπαν όλα....

Κατ' αρχάς η τηλεόραση όπως αναφέρει και ο petasis είναι ρυθμισμένη στο δυναμική με αποτέλεσμα...

...τα 400 cd/m² που τηγάνιζαν τον κερατοειδή μας ως αποτέλεσμα μιας αστείας αντίθεσης

Πάνω στον ενθουσιασμό του για την τροπή που είχαν πάρει τα πράγματα άρχισε να μετράει πόσες παλάμες απείχε η τηλεόραση από τον τοίχο για να μας εξηγήσει ότι το ambilight δείχνει και καλύτερα αμα την κρεμάσεις στον τοίχο και αλλα τέτοια όμορφα.

Φεύγοντας ένας φίλος που ήταν σε αναζήτηση συσκευής του είπε με ωραίο τρόπο ότι είναι κρίμα να μην επιτρέπεται σε έναν υποψήφιο αγοραστή να πιάσει στα χέρια του το τηλεκοντρόλ ...

...με τον υπάλληλο να καταφέρνει να αποκωδικοποιήσει τα λεγόμενά του και να του απαντά:
"-Εσυ τώρα αυτό που μου ζητάς είναι να σου βάλω MEGA δηλαδη…?":worshippy: Θεός!!!!

Εχουν υποτίθεται το βαρύ πυροβολικό τους για το 2010, και το παρουσιάζουν με 2 τύπους παντελώς άσχετους (μπορεί να είναι οι ίδιοι που πουλάνε και ατμοσίδερα Philips) και με ρυθμίσεις που σε στραβώνουν, για να μας δείξουν και καλά ότι η τηλεόραση έχει άπειρη αντίθεση.....

Μέχρι και τα τηλεχειριστήρια ήταν εξαφανισμένα. Και το κορυφαίο ήταν ότι πήγα με φίλο, μέλος του avclub που θέλει να αγοράσει την συγκεκριμένη τηλεόραση..

Νίκο (ilise) ακούς; Νομίζω ότι κάποιους ξέρεις απ' την Philips..

Κατά την γνώμη μου, η παρουσία της Philips γενικά ήταν απογοητευτική, ειδικότερα δε αυτή της 9704 τραγωδία..

Η Philips πάντως πολύ φάουλ, παρουσίαση του super-premium προϊόντος υπό αυτές τις συνθήκες δεν γίνεται, δείχνει πρωτίστως έλλειψη αυτοσεβασμού κατά την γνώμη μου και δευτερευόντως έλλειψη σεβασμού στον πελάτη. Και το σημειώνω αυτό γιατί εγώ έχω παραγγείλει την 9704, γεγονός που τόνισα στον άνθρωπο που ήταν εκεί και τώρα η παραγγελία θα παγώσει μέχρι να έχω ολοκληρωμένη εικόνα για τις αδυναμίες του προϊόντος.

Αυτά τα ολίγα....:joker: :joker: :joker:.....:jester: :jester: :jester:

Last edited:
Εγώ "ήμουν" o ένας υποψήφιος αγοραστής και μάλιστα για δύο κομμάτια στις 52", μία δικιά μου και μία του κουνιάδου μου που ετοιμάζεται να κρεμαστεί. :hanged:
Εγώ επανήλθα στην σωστή κατα την κρίση μου, αγορά για 50V10 και ο κουνιάδος μια που θέλει ότι περισσότερο σε διάσταση, στην 55άρα της Toshiba. Τέτοια αρνητική διαφήμιση σε προΐόν, άγνοια του αντικειμένου και κακό επαγγελματισμό δεν νομίζω ότι έχω ξανασυναντήσει. :tdown:
Το μπράβο θα το πάρουν τα παιδιά στο περίπτερο της Intertech για την φιλικότητά τους και την δεκτικότητα τους σε ότι ζητήσαμε.-bye-

Απάντηση: Re: --- Philips 2009 LCD's ---

Εγώ πάλι Γιώργο, προβληματίστηκα πως κατάφερες γενικότερα, να κοιτάξεις την Philips...και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να προστεθούν κι άλλες λεπτομέρειες...-bye-

Re: Απάντηση: Re: --- Philips 2009 LCD's ---

Εγώ πάλι Γιώργο, προβληματίστηκα πως κατάφερες γενικότερα, να κοιτάξεις την Philips...και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να προστεθούν κι άλλες λεπτομέρειες...-bye-

Χρόνια εξάσκησης... :flipout:
Ώρες και ώρες μπροστά σε τηλεοράσεις στα καταστήματα... :flipout:
Και παρόλες τις αντιξοότητες, εγώ αυτό που ήθελα, το έκανα... :BDGBGDB55:

Ολες οι αλλες τηλεορασεις ειχαν ρυθμισεις με τις οποιες βγηκαν καποια συμπερασματα ενω η συγκεκριμενη (9704) οχι?

Ολες οι αλλες τηλεορασεις ειχαν ρυθμισεις με τις οποιες βγηκαν καποια συμπερασματα ενω η συγκεκριμενη (9704) οχι?

Οχι, αλλά όλοι οι υπόλοιποι μας έδωσαν τα τηλεχειριστήρια για να πειραματιστούμε με διάφορες ρυθμίσεις ή έβαζαν εκείνοι τις ρυθμίσεις που τους προτείναμε, και μάλιστα χωρίς αντίρρηση.
Ετσι βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα.
Στην Philips όμως έγιναν όσα διάβασες παραπάνω, οπότε συμπέρασμα ουδέν....