--- Philips 2009 LCD's ---

καλησπέρα σε όλους

είμαι κάτοχος 5090Η και αγοράσαμε για την αδερφή μου μια 9704 για εμένα η τελεοραση είναι άπαιχτη δεν ξέρω τι λέτε αλλά ο καθένας έχει τα δοικα του ματια φυσικά δεν φτάνει την 5090Η αλλά από την 46Β7000 έχω στο εξοχικό είναι ΜΑΚΡΑΝΝΝΝ καλύτερη

Μου είχε διαφύγει παιδιά...νήμα για την συγκεκριμένη τηλεόραση δεν νομίζω ότι υπάρχει...ευκαιρία να ανοίξουμε ένα για να είναι πιο εύκολη η συζήτηση.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=991449#post991449

....ότι θέλετε πλέον για την 9704 εκεί...Μάρκο & un4moa καλορίζικες... -bye-

Φίλε un4moa ...στο νήμα της 9704 και των κατόχων της, έχουν μεταφερθεί και παλιότερα μηνύματα σου που αφορούν το συγκεκριμένο μοντέλο για να μαζεύονται όλα τα στοιχεία εκεί...

Υ.Γ.: Ας επαναλάβω ότι κανένας δεν χαρακτήρισε κακή την 9704, απλά χαρακτηρίστηκε κακή η υποστήριξη της στην έκθεση από τους υπεύθυνους της Philips.

Last edited:
Δεν πειράζει...και δεν χρειάζεται συγνώμη, καλορίζικη η τηλεόραση σου και το νέο νήμα της...-bye-

Καλημέρα σας!!!
Έχω καταλήξει για την PFL8404H έχει βρεί κάποιος κάποια super προσφορά ή να περιμένω για μετά τις γιορτές;

ευχαριστώ filosgerou αυτό σκέφτομαι και εγώ τελικά!... Έχεις βρεί κάποια καλή τιμή αυτή την εποχή;

Καλημέρα σας!!!
Έχω καταλήξει για την PFL8404H έχει βρεί κάποιος κάποια super προσφορά ή να περιμένω για μετά τις γιορτές;

Το Σαββατο που μας πέρασε έκανε 710 σήμερα Τρίτη στα 670 .
Θέλω να την πάρω και εγώ καθώς αν και έιχα καταλήξει στην 32Β650 τις έιδα πλαι πλαι στημένες η PHILIPS μου έκανε το κλικ το παραπάνω.
Στην Β650 με χαλάει προσωπικα το design, η Philips πιό στηλάτη για κάδρο στον τοίχο που την θέλω στην κρεβατοκάμαρα.
Για την W5500 έχω τις αμφιβολίες μου. Και αυτη την είδα πλαι πλαι στις δύο παραπάνω και δεν μου άρεσε ίσως δεν ήταν σωστα σεταρισμένη.

Πάντως άν κάποιος έχει πάρει την Philips ας μας γράψει εντυπώσεις από πρώτο χέρι

Πήρα την 37pfl9604 και είμαι πολύ ικανοποιημένος
icon14.gif
. Η προηγούμενή μου TV ήταν μια CRT LOEWE AVENTOS αλλά τα έφτυσε σε 6,5 χρόνια και φορούσε οθόνη matchline της PHILIPS. Ελπίζω να μην έχει και αυτή την ίδια τύχη. Πάντως για 1080 ευρά είναι μια εξερετική επιλογή και νομίζω ότι πρέπει να την εξετάσουν αυτοί που βρίσκονται σε δίλημα για TV σε αυτά τα λεφτά ακόμα και αν κοιτάνε μια 40άρα SAMSUNG ή LG.-bye--bye--bye-

Αξιζει νομιζω να πουμε οτι η 32PFL8404 εχει πανελ Sharp και οχι LG αρα αυτα που λενε για το μαυρο (σχετικα καλο για τα στανταρ των LCD) δεν ισχυουν για τις μεγαλυτερες διαστασεις...

Last edited:
Υπάρχει αυτή, ή είναι μόνο στα χαρτιά σαν την 9704; :flipout:
Πάντως οι 550 γραμμές ανάλυση σε κίνηση, πρέπει να είναι κατόρθωμα... :firstprize: (για το 2006 πάντα..)
Πάντως τώρα τελευταία (εκτός που μοιράζει συνέχεια recommended) σαν πολύ "διεκπεραιωτικά" είναι τα reviews... Πάνε τα πολυσέλιδα κείμενα...

Philips' 32PFL7404H is a nicely-designed, overpriced 32” display that doesn't really bring anything special to the table to justify its price tag. Most of Philips' claims-to-fame seem to involve their image processing chipsets, which appear to have taken on mythical status in the subjective mass-market AV press, but in reality bring little valuable processing to the table. Case in point: one of the best features of the 32PFL7404H is the “PC Mode” which cuts much of the unwanted processing out!

http://www.avforums.com/reviews/Philips-32PFL7404H-LCD-HDTV-Review.html

:chinscratch:

...άσχετο, αλλά η Philips δέ κατέβηκε στη CES 2010; δέν έιδα πουθενά για νέα μοντέλα.