--- Philips 2009 LCD's ---

Re: Ηρθαν οι νεες philips!

Οι μονες εταιρειες που δεν εχουν προβλημα απο την κριση ειναι η Samsung και η LG. Kαι οι δυο εχουν αυξησει τις πωλησεις τους φετος.

Το τι θα κανει μια εταιρεια ομως εξαρταται και απο τους μετοχους και αν διαβασεις το μεταφρασμενο αρθρο απο την προηγουμενη σελιδα οι μετοχοι πιεζουν να κλεισει το ζημιογονο τμημα των τηλεορασεων κατι που ισως να συμβει του χρονου.

Αν συμβει αυτο τοτε θα βλεπουμε τηλεορασεις Philips στα καταστηματα μονο που θα τις κατασκευαζει η Funai.

Eιναι απλα τα πραγματα. Οι philips προσφερουν πολλα περισσοτερα απο τον ανταγωνισμο και για αυτο ειναι και ακριβοτερες. Η 42αρα 9703 ειναι αρκετα ανωτερη ακομα και απο τις καινουργιες b650 και w5500. Οτι πληρωνεις παιρνεις. Παντως εγω πιστευω οτι η 42αρα 7404 θα ειναι ανωτερη απο τις b650 και w5500 και κοστιζει τα ιδια λεφτα.

Ποιός είπε ότι LG και Samsung δεν έχουν προβλήματα με την κρίση όπως όλοι και δεν κάνουν περικοπές και στο τομέα εικόνας και αλλού ;

Ειδήσεις στην τηλεόραση δεν βλέπετε τελευταία για απολύσεις ;

Re: Ηρθαν οι νεες philips!

Eιναι απλα τα πραγματα. Οι philips προσφερουν πολλα περισσοτερα απο τον ανταγωνισμο και για αυτο ειναι και ακριβοτερες. Η 42αρα 9703 ειναι αρκετα ανωτερη ακομα και απο τις καινουργιες b650 και w5500. Οτι πληρωνεις παιρνεις. Παντως εγω πιστευω οτι η 42αρα 7404 θα ειναι ανωτερη απο τις b650 και w5500 και κοστιζει τα ιδια λεφτα.

Σιγα μην ειναι η 9703 καλυτερη απο την W5500 και την B650. Εδω ηταν χειροτερη απο τα περυσινα μοντελα.

Εδω ακομη και η Cinema των 4 χιλιαδων ευρω με το ζορι πηρε 84/100 στην εικονα...

http://www.fullhd.gr/index.php/2008-03-14-21-37-34/lcd-tvs/1088-philips-56pfl9954-review-partiii

...οταν η 42G10 και η Α956 εχουν παρει 94/100.

Aκομα και τυφλοι βλεπουν οτι οι νεες Samsung ειναι οι καλυτερες LCD της αγορας γι'αυτο αλλωστε ειναι πρωτες σε πωλησεις οταν αλλες εταιρειες εχουν πατωσει...κοιτα τι εγραψε τις προαλλες ο φιλος εδω...

Θα έλεγα την samsung. Μια βόλτα στα μαγαζιά που έχουν όλες τις μάρκες δίπλα δίπλα με πείθει ότι οι samsung ειναι ένα κλικ πάνω από τον ανταγωνισμό σε φωτεινότητα οξύτητα και σε αποχρώσεις του μαύρου. Εγώ παρόλα αυτά είμαι κάτοχος μιας sharp 37XD1E εδώ και 2 χρόνια.

...αυτη ειναι η αληθεια...

Η Samsung μαλιστα στις εκθεσεις διπλα στην Α956 εβαζε παντα μια 9803 για να βλεπουν οι επισκεπτες την διαφορα υπερ της.

Ακομη και ο Petasis που εχει Philips 9731 δες τι γραφει...

Φυσικά και κάνεις πλάκα :flipout:
Και μόνο στην σκέψη να συγκρίνεις 9703 με W4500! Αφού ελάχιστα μοντέλα philips έχουν μαύρο... Πως να συγκρίνεις το 400:1 με το 1000:1;;;;;
Εγώ πάντως και μόνο στην σκέψη βάζω τα γέλια...
Εννοείται ότι το μαύρο της W4500 δεν παίζεται.
Σιγά μην συγκρίνουμε και με καμιά toshiba :flipout:

YΓ. Οποιος εχει αμφιβολια ας ριξει μια ματια στο συγκριτικο του Hitech...

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=702423&postcount=24

Last edited:
hitech....:slapface:

Οριστε τα reviews που εκαναν μερικα καταξιωμενα sites.

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/08/18/Philips-Cineos-42PFL9703D-10-42in-LCD-TV/p1
http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49298409,00.htm

''It doubtless doesn’t hurt in this latter regard, either, that the 42PFL9703D/10 sports a Full HD pixel resolution of 1,920 x 1,080. And this fact also joins with the superlative sharpness-boosting elements of Perfect Pixel HD to produce an image of almost outrageous sharpness and detail.''

''Every pore, every rippling muscle, every tensed sinew, every bead of sweat, every blade of grass, every face in the 90,000 crowd – no TV I’ve seen to date has brought the Full HD impact of all these Olympic traits home quite so sharply and clearly as the 42PFL9703D/10, thanks in no small part to the extra ‛three-dimensionality’ introduced by the wide colour gamut functionality. ''

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ

''Once you’ve got over the picture’s sharpness and vibrancy, it’s time to also take in the sensational fluidity and clarity of its motion reproduction (with HD Natural Motion set, sensibly, to its minimal level, and with 100Hz engaged), and the really outstanding depth of its black level response. ''

Δυστυχώς ή ευτυχώς το "μαύρο" κάθε οθόνης είναι μετρήσιμο οπότε ουδόλως με ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε reviewer επ' αυτού.
Και η Φίλιπς έχουν μέχρι τώρα μετρηθεί με πολύ "φωτεινό" μαύρο (για τις LED φυσικά δεν ισχύει αυτό).

Όσο για το αν θα αντέξει η Φίλιπς στην αγορά, βλέπω ότι και στις εκθέσεις έχει περιορισμένο χώρο, και λίγοι φεύγουν με Φίλιπς, και σε κανένα σπίτι δεν βλέπω πλέον Φίλιπς εκτός των CRT.

Βασικά όλες έχουν μετρηθεί με πολύ φωτεινό μαύρο, πλην sony/samsung με τα SPVA πάνελ. Και συμφωνώ απόλυτα με την παρατήρηση για τις αγορές...
Το καλό πάνελ δεν μπορείς να το κρύψεις, φωνάζει... -bye-

Απάντηση: Re: --- Philips 2009 LCD's ---

Οριστε τα reviews που εκαναν μερικα καταξιωμενα sites.

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/08/18/Philips-Cineos-42PFL9703D-10-42in-LCD-TV/p1

Φίλε toure7, δεν ξέρω πόσο καιρό παρακολουθείς το παραπάνω καταξιωμένο site, αλλά ενημερωτικά να σου πω ότι ο Γιάννης Τοξότης (που γράφει και στο Αγγλικό cnet) έχει υπερφυσικές ικανότητες και μπορεί να τεστάρει μέχρι πέντε τηλεοράσεις την εβδομάδα.

Παίδες το Pixel Precise τελικά που το κατατάσουμε σε σχέση με τα προηγούμενα Pixel Plus, Pixel Plus 2, Pixel Plus 3HD και Perfect Pixel?

Φαντάζομαι ότι κανείς δεν ξέρει. Και εγώ που έχω 4 philips έχω χάσει την μπάλα. Αλλάζει πολύ γρήγορα ονομασίες, και δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι ουσιαστικό. Το pixel plus 3 HD που έχω είναι καλύτερο από το pixel plus, και νομίζω αρκετά καλό στο τηλεοπτικό. Αλλά φτάνει μέχρι 1080i.
Υποθέτω όμως ότι ενδιαφέρουν μόνο οι διαφορές pixel perfect/precise, αφού μόνο αυτά διαχειρίζονται 1080p...
Αν και νομίζω ότι το pixel perfect 1 έκανε το 1080p 1080i... Άρα μας μένει pixel perfect 2 και pixel precise...

Μου φαίνεται κουλό αυτό που λέει ο Yperion(όχι ότι δεν μπορεί να έχει δίκιο εννοείτε) ότι το Precise αντιστοιχεί στα παλαιότερα Pixel Plus και όχι στο Perfect. Bγάλαν καινούριο τσιπ, με επιδόσεις των παλαιότερων; Τοσο γκαγκαουα ειναι;

Απο τους κατασκευαστες ολα να τα περιμενεις , παντως η προηγουμενη 7403 ηταν αρκετα καλη στα 720p και αν εξαιρεσεις τα προβληματα combing κ.τ.λ.π. σε blue-ray ( που μονο εκει βγαζει τα 1080p και τα κανει 1080i )

βλέπω ξεκίνησε η διάθεση των καινούργιων phillips:BDGBGDB55:

Προσωπικά θα περιμένω λιγάκι να πέσουν οι τιμές στις 42άρες με ambilight και μετά θα αρχίσουν οι σκέψεις για αντικατάσταση της παλιάς μου phillips!!!:BDGBDGB53:

Δεν ξέρω τι λένε οι μετρήσεις, εγώ αυτό που βλέπω και αυτόν τον αέρα πολυτέλειας που εκπέμπουν οι τηλεοράσεις αυτές δεν το έχω δει σε καμιά άλλη μάρκα.

Και μην ξεχάσω να αναφέρω και την κινηματογραφική αίσθηση του ambilight

Έχουν έρθει οι καινούργιες στα καταστήματα ή αναμένονται;

Ποια απο ολες αυτες εχει ambilight?και ποσα λεφτα τις εχουνε βαλει?

η 7404 μου φαινεται ειναι ιδια με την 7403 αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Για εξηγησε γιατι εγω δε καταλαβα..καλο ειναι αυτο?

Last edited: