Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Να επιβεβαιώσω κι εγώ το φαινόμενο, αλλά μόνο γύρω από τη μπάλα, που παρατηρείται σε μακρινές ψηλές μπαλιές (στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις γιόμες θα το βλέπουμε συχνά :flipout:)

Με την απενεργοποίηση των 100Hz, το πρόβλημα παύει...γύρω από τους παίκτες δε βλέπω κανένα πρόβλημα επίσης.....

Τελικώς, αυτά τα 100Hz δε βλέπω να παίζουν κάποιο ρόλο όπως ίσως και κάτι κόλπα του στυλ Noise Reduction κτλ.....σιγά σιγά που θα τη ψάξω τη τηλεόραση θα καταλήξω στο τι θα χρησιμοποιώ.....

Παρεπιπτώντος, βάλαμε με ένα φίλο χθες παιχίδι από πισί και μείναμε με το στόμα ανοικτό......με κάρτα 1950Pro....μέχρι κι εγώ που έχω εγκαταλείψει το σπορ θέλω να παίξω ένα ωραίο FPS :rifle:...άλλη φάση παιδιά. η τηλεόραση μαμεί (και σε SD και σε HD σήμα)

Και στη τιμή που είναι από Λάρισα, πρόκειται περί σκανδάλου...

ΥΓ. Έλεγα κι εγώ κάποτε "Τι ambilight και λακαμίες.." αλλά, μιλάμε για ΠΟΡΩΣΗ.....:grinning-smiley-043

Επόμενο βήμα, το καλό ηχοσύστημα :afro:

Συμφωνώ και παρατηρώ και εγώ ακριβώς αυτά που λες.Είμαι συνεχώς συντονισμένος sport+ που δείχνει ποδόσφαιρο συχνά και παίζω με τις ρυθμίσεις.Αν τυχόν βρεθούν κατάλληλες ρυθμίσεις απο κάποιον ρε παιδιά ας τις παραθέσει παρακαλώ.Για ποδόσφαιρο γιατι όλα τα υπόλοιπα είναι χάρμα οφθαλμών.

Rivers στην sony σου 32d3000 υπάρχει αυτό το φαινόμενο?

Σε καποιο (μικρο) βαθμο υπαρχει (δεν το εχω δει στην μπαλα αλλα καμια φορα φαινεται γυρω απο τους παιχτες) αλλα απο οτι συμπεραινω απο αυτα που διαβασα στην Philips ειναι πιο εντονο.

Ένας φίλος που ήρθε και είδαμε μαζί μπάλα δεν το πρόσεξε καν.Απλά όταν μόλις έχεις αγοράσει μια tv προσέχεις περισσότερο τα αρνητικά της όπως και τα θετικά της.Τα αρνητικά τα βρίσκεις πιο αρνητικά απ'όσο έιναι και τα θετικά σε ενθουσιάζουν περισσότερο απ'όσο θα πρεπε.

παιδια τι ειναι αυτα που λετε¨?

η τηλεοραση αυτη υπαρχει εδς και ενα μηνα στην ελλαδα και με τιμη 1150ευρω.....

τουλαχιστον στην ροδο την εχω βρει

Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

παιδια τι ειναι αυτα που λετε¨?

η τηλεοραση αυτη υπαρχει εδς και ενα μηνα στην ελλαδα και με τιμη 1150ευρω.....

τουλαχιστον στην ροδο την εχω βρει

Υπάρχει και χαμηλότερα ....

Kοίτα την ημερομηνία του #1 ποστ (31/05) για να δεις γιατί γράφει 1500 ....

Καλώς ήρθες στο forum.

Πάντως, αυτό το μικρό ghosting και ΜΟΝΟ γύρω από τη μπάλα, είναι πραγματικά ελάχιστα ενοχλητικό, πραγματικά αμελητέο...κλείστε τα 100Hz και απαλλαχτείτε αν θέλετε....

Παρέλαβα το DVE και στις επόμενες ημέρες θα παίξω με ρυθμίσεις....αναμείνατε για τα αποτελέσματα

Τέτοια τηλεόραση με ~1000 ευρώ είναι δώρο παιδιά, μη το συζητάτε....όταν πρωτοείδα το Revenge of the Sith σε HD (720p) πέρασα το σημείο όπου μπορώ πια να δω ευχάριστα DVD....γι'αυτό άλλωστε προχωρώ και σε αντικατάσταση του υπολογιστή.....ταινίες μόνο σε HD (720p) από δω και πέρα....εδώ σινεμά σκέφτομαι πια να πάω, φοβάμαι μήπως ξενερώσω!!

ΥΓ. Στο Sport+ βλέπεις μπάλα και είναι άλλη εμπειρία πάντως....(δεν έχω νόβα και δε μπορώ να συγκρίνω ποιότητα)

Philips 32pfl9632d/10

Καλησπερα στο αγαπητο forum. Εδω και 4 μερες ειμαι ενας ευτυχης κατοχος της παραπανω tv. Μπορω να πω οτι ειμαι εντυπωσιασμενος απο την εικονα της συγκεκριμενης tv...Οτι και να πω ειναι λιγο,αλλα αν ενδιαφερεται κανεις για την αγορα της, μπορω να γραψω ενα αναλυτικο review.Παντως την συνιστω ανεπιφυλακτα και πραγματικα χαλαλι τα 1300euro...Τα αξιζει μεχρι και το τελευταιο cent.!
Εχω μια απορια: Το hd natural motion (ολα τα λεφτα) δουλευει κανονικα στην συνδεση μου με το pc (hdmi to dvi), ενω στο xbox360 που εχω μεσω component (analog) δεν μου φενεται να πολυδουλευει...εχω δοκιμασει αρκετα αλλα τιποτα.
Υπαρχει πιθανοτητα να μην δουλευει λογω analog σηματος και οχι digital?
Αν ξερει κανεις θα εκτιμουσα τυχον βοηθεια γιατι ειναι κατι που με ενδιαφερει πραγματικα.-bye-

Re: Philips 32pfl9632d/10

και γαμώ τις τηλεοράσεις

την έχω στο δωμάτιο μου και μου έχει λαλήσει...ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ δεν βλέπω σε καμμία άλλη τηλεόραση....

Οτι και να πω ειναι λιγο,αλλα αν ενδιαφερεται κανεις για την αγορα της, μπορω να γραψω ενα αναλυτικο reviewπραγματικα.-bye-

E , ρίχτο το review , γιατί το σκεφτομαι για την κρεββατοκάμαρα......

Το hd natural motion (ολα τα λεφτα) δουλευει κανονικα στην συνδεση μου με το pc (hdmi to dvi)-bye-

Πόσα μέτρα ειναι το καλώδιό σου (hdmi to dvi)και ποιό εχεις πάρει? Εγω χρειάζομαι γύρω στα 10μ. Εχεις να προτείνεις κάποιο?

Πόσα μέτρα ειναι το καλώδιό σου (hdmi to dvi)και ποιό εχεις πάρει? Εγω χρειάζομαι γύρω στα 10μ. Εχεις να προτείνεις κάποιο?
Εχω ενα απλο dvi cable με dvi to hdmi adaptor.Ειναι 5 μετρα και παιζει μια χαρα.(απλο καλωδιο).
Οσο για τον φιλο που την θελει για την κρεβατοκαμαρα...θα εχεις προβλημα.Υπαρχει πιθανοτητα (αν εχεις δεσμο-παντρεμενος) να παρατησεις την γυναικα και να ασχολεισαι με την τηλεοραση...!!! :ears:
Λοιπον εχουμε και λεμε:
Η εικονα της ειναι ολα τα λεφτα..ο συνδυασμος του 100Hz 3ms, και hd natural motion προσδιδει μια πολυ ομορφη εικονα με φοβερη κινηση χωρις jaggies και ghosting(καμια φορα χτυπαει περιπου τα 50-60 fps-(με το ματι παντα).
Επειτα το perfect pixel hd engine δινει μια απιστευτη καθαροτητα στην εικονα και εξαλειφεται το φαινομενο της ψιλοθολουρας που εχουν μερικες lcdtv-φοβερη λεπτομερεια που βλεπεις σε οθονες pc σε πολυ υψηλες αναλυσεις..
Τα 4 trillion χρωματων και ο επεξεργαστης δινουν ρεστα.μιλαμε για πολυ ζωντανο χρωμα..!! καθως και τα 8000:1 (dynamic) δινουν ωραιο μαυρο και τα 550cd φωτεινοτητα κανουν την τηλεοραση να στραβωνεσαι ετσι και την εχεις τερμα..
Συνδεσεις 3xhdmi, component,dvb,scart,composite κτλ.
Επισης ρεστα δινει και το usb στο οποιο πετας ενα usb memory stick με μουσικη,εικονες και οτι αλλο θες και τα παιζει κανονικα slideshow!!
Με την ιδια μεθοδο (usb stick) κανεις και upgrade στο software της.(το εκανα χτες).
Τελος το ambilight....μιλαμε για φοβερο πραγμα...Καταρχας μιλαμε για full παλετα χρωματων απο led, τα οποια στην καταλληλη αποσταση απο τον τοιχο (20-25cm) ειναι ικανα να φωτισουν ενα ολοκληρο δωματιο.Αλλα τηλεοραση παιρνουμε οχι φωτιστικο...(κι ομως οταν θελησετε με κλειστη την tv πατατε ενα κουμπι και δουλευει το ambilight σαν φωτιστικο σε διαφορους χρωματισμους!)
Η ανταποκριση του στις ταινιες και στο gaming ειναι απλα αψογη..Το τεσταρα σε γρηγορες σκηνες και εδωσε ρεστα.Ακουγε στο παραμικρο ακομα και σε ταχυτητες μεγαλες.Δινει μια πολυ ωραια αισθηση,και ξεκουραζει πραγματικα.Αν παρακολουθησεις κατι με ambilight και ξαφνικα το κλεισεις, χαλιεσαι πραγματικα..
Τελος η εμφανιση ειναι λιτη και σοβαρη (κυριο στοιχειο το γυαλι-βαση πλαισιο).
Αυτα απο μενα, μονο τα καλυτερα εχω να πω, την θεωρω ισως την καλυτερη 32"αρα της αγορας (δεν το λεω εγω.τα test το λενε).
Με τα ιδια λεφτα σαφως μπορειτε να παρετε και 40αρα, αλλα...τετοια εικονα δεν παιζει παιδες...πιστεψτε με γιατι πριν την παρω πηγα πισω 3 τηλεορασεις μεχρι να καταληξω σε αυτην (απο οτι καταλαβατε εχω φιλο σε καταστημα ηλεκτρονικων ειδων :Banane0:).
Αξιζει μεχρι και το τελευταιο euro πιστεψτε με.:worshippy:

οσο για αυτο που ρωτησα(με το natural motion), το εχει παρατηρησει κανεις?
και να φανταστειτε οτι ακομα δεν την εχω βαλει να παιξει σαν tv...!!

Lg lc56(ασχημες εντυπωσεις δυστηχως.3 καμμενα pixel και πολυ "fake" εικονα.Καλη φτηνη λυση ομως γενικως.
Samsung R86(πολυ καλη) αλλα οχι σαν την philips.
Και την sharp aquos 32rd2e.Ισως η καλυτερη απο τις 2 σε εικονα, αλλα παλι προτιμησα την philips.
Η διαφορα και απο τις 3 ηταν εμφανη υπερ της philips,και πολυ μεγαλυτερη υπερ της lg.Απλα ειχα το προνομιο να ασχοληθω και να πειραματιστω και με τις 3 για να καταληξω.Με την μονη διαφορα οτι με το που ανοιξα την philips χρειαστηκα μολις 1 ωρα για να καταληξω οτι θα την κρατησω, ενω τις αλλες τις ειχα απο μια μερα την καθε μια.
Τοση διαφορα εικονας ειχε. Φυσικα δεν θελω να παρεξηγηθει κανεις κατοχος των παραπανω τv.Τα θεωρω και τα 3 αξιολογα κομματια με μια μικρη επιφυλαξη για την lg η οποια με δυσαρεστησε πραγματικα.Ειδικα στην συνδεση με το pc (max res.1024x768).
αυτα!

Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632d/10

και γαμώ τις τηλεοράσεις

την έχω στο δωμάτιο μου και μου έχει λαλήσει...ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ δεν βλέπω σε καμμία άλλη τηλεόραση....

Φιλε psixakias, θα σε παρακαλουσαμε να προσεχεις τις εκφρασεις που χρησιμοποιεις...Δεν πιστευω να ειναι δυσκολο :grinning-smiley-043
-bye-

Re: Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632d/10

Φιλε psixakias, θα σε παρακαλουσαμε να προσεχεις τις εκφρασεις που χρησιμοποιεις...Δεν πιστευω να ειναι δυσκολο :grinning-smiley-043
-bye-

Απλά θέλησα να τονίσω με τον πιο καταιγιστικό τρόπο τα δυνατά συναισθήματα υπέρ της συγκεκριμένης τηλεόρασης....

Δεν θα ξαναγίνει.....

(την επόμενη φορά θα λέω ... μαμώ)