Χαιρετώ τους συναγωνιστές! Είμαι εδώ και 4-5 μέρες κάτοχος της κούκλας 32PFL9632 από το γνωστό μαγαζί της Λάρισας με τη φοβερή προσφορά και θα ήθελα και να δώσω τις απόψεις μου για τη τηλεόραση αλλά και να ρωτήσω πράγματα αφού είμαι αρχάριος στο χώρο των νέων τηλεοράσεων.
Οδηγήθηκα εδώ διότι θέλω να δω ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις για τη τηλεόρασή μου. Και βασικά έχω την εξής απορία:
Ας πούμε ότι τη ρυθμίζω στο αναλογικό σήμα. Όλα καλά.
Όταν βάλω να παίξει όμως DVD από τον υπολογιστή που έχω στο σαλόνι, βλέπω ότι χρειάζεται παραπάνω φωτεινότητα απ'ότι με τα αναλογικά κανάλια. Η κάρτα γραφικών μου είναι μια παλιά NVIDIA 6800LE.
Τι να κάνω ώστε να ρυθμίσω τη τηλεόραση με τις όπτιμουμ ρυθμίσεις και για τις δύο πηγές? Έχει κανείς εμπειρία ή έχει κανείς ρυθμίσει τη τηλεόρασή του?
Επίσης, επειδή διάβασα όλο το ποστ, να δώσω κι εγώ τα φώτα μου σε ότι μπορώ.
1) Έκανα εγγραφή του προϊόντος κανονικά, άρα μην ανησυχείτε. Μπορώ όμως να δω πόσες ώρες έχει παίξει η τηλεόραση από κρυφό μενού?
2) Δεν έχω βάλει UPS για τη τηλεόραση, διότι νομίζω πως δε πρέπει να συνδέεις UPS για τηλεοράσεις. Έχω βάλει ένα ρυθμιστή τάσης της APC με 50 ευρώ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ήδη σε μία πρώτη διακοπή ρεύματος, η τιβί ευτυχώς ζει ακόμα.
Περιμένω κάποιον συνάδελφο να μας πει τι ρυθμίσεις έχει κάνει για τη 9632....ευχαριστώ πολύ