Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Χέσε μέσα... συνέχεια προβλήματα ακούμε για κάθε TV. Καλά, δεν υπάρχει καμιά τρομερή TV χωρίς προβλήματα???

Επίσης περιμένω προτάσεις για UPS....
APC Smart UPS Line Interactive με "sine wave".

δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα τι εννοεις αλλα στο hdvtest διαβασα ενα σχολιο για μια 9732 ........

One Response to ?Philips 42PFL9900D/ 47PFL9732D?
Lebesgue Says:
September 6th, 2007 at 10:55 pm
Hi I’ve just bought the 9732 and I’m truly disappointed for the moment. I wanted to watch the us open (it was SD trough digital signal) and there was so much ?trace-effect?: at moments it seemed there was two balls in court. I kinda tried many combinations of filters but it didn’t do any better.

?????

Chris τι λενε στο avforums για αυτο? Το εχουν παρατηρησει κι αλλοι?

Ευχαριστω nilo για την απάντησή σου.... λέτε να υπάρχει θέμα???? και τα περιβόητα ¨αχτυπητα¨ :slapface: κυκλώματα της philips, τα 1οοΗΖ και τα 3ms....
ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ?????

κανενας ιδιοκτήτης της 32" που βλέπει μπάλα καλά χωρίς traling????

Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Δεν μου απάντησε κανείς για το εαν τελικά η philips αναλαμβάνει αντικατάσταση ή επιδιόρθωση σε περίπτωση που εμφανιστεί το buzzing problem... Επίσης περιμένω προτάσεις για UPS....

Όπως έγραψα και σε προηγούμενο post τελικά μου την αντικατέστησε απευθείας η αντιπροσωπεία και όχι το κατάστημα. Η μόνη διαφορά που βρήκα στις 2 τηλεοράσεις ήταν η χώρα προέλευσης... τελικά όμως επίσημη, καθαρή απάντηση δεν μου έδωσαν για το τι έφταιγε... τουλάχιστον αναγνώρισαν ότι δεν ήταν φυσιολογική και την άλλαξαν χωρίς κανένα πρόβλημα...

Καλές θεάσεις!!!

Μόλις είδα και εγώ το πρώτο μου match με την 9632 μου.Άψογη κίνηση χωρίς traling.Δεν έχω κάνει καμία ιδιαίτερη ρύθμιση.

Παιδιά γεία σας και από μένα. Είμαι και εγώ ένας υποψήφιος αγοραστείς αυτής της τηλεόρασης, και σκέφτομαι να την αγοράσω αυτή την εβδομάδα από το κατάστημα της Λάρισας (elektroptika). Έχω ακούσει ότι πουλάει πολλά μαιμού προϊόντα, γ' αυτό και οι τιμές τους είναι τόσο χαμηλές. Εσείς έχετε ακούσει τίποτα.

Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Παιδιά γεία σας και από μένα. Είμαι και εγώ ένας υποψήφιος αγοραστείς αυτής της τηλεόρασης, και σκέφτομαι να την αγοράσω αυτή την εβδομάδα από το κατάστημα της Λάρισας (elektroptika). Έχω ακούσει ότι πουλάει πολλά μαιμού προϊόντα, γ' αυτό και οι τιμές τους είναι τόσο χαμηλές. Εσείς έχετε ακούσει τίποτα.

Φιλε εγω αυριο την παραλαμβανω ... οσο γι αυτο που λες δεν νομίζω να ισχύει .. απ οτι μου ειπαν και απο το τηλεφωνο ισχύει η εγγύηση από την αντιπροσωπεία (νομίζω για 2 έτη) .. και το γραφει και στο site οτι τα προϊοντα τους έχουν την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας...Δεν νομίζω η philips να δίνει εγγύηση για "μαϊμου" προϊόντα... Επίσης απ όσο ξέρω το electroptica έχει και κανονικό κατάστημα στην Λάρισα .. Λες να παίζουν με τη φωτιά? Ας απαντήσουν όμως και άλλοι που την έχουν αγοράσει από εκεί....
Με έβαλες σε σκέψεις και με το που την παραλάβω λέω να κάνω check με την philips...θα κάνω και registration του προϊόντος στο επίσημό site...

https://www.consumer.philips.com/co...?proxybuster=Y4SKCRY1AXYWPJ0RMRCSHP3HKFSESI5P

Άσχετο αλλά για την αποστολή με ACS εμένα με χρέωσαν 30 euros .. (εκτός αθήνας).....

Να κάνω και 2 ερωτήσεις:
1) Η Usb σύνδεση παίζει divx?
2) Κανά καλό ups έχετε να προτείνετε (apc ή mustek) και ποια μοντέλα?

Re: Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Όπως έγραψα και σε προηγούμενο post τελικά μου την αντικατέστησε απευθείας η αντιπροσωπεία και όχι το κατάστημα. Η μόνη διαφορά που βρήκα στις 2 τηλεοράσεις ήταν η χώρα προέλευσης... τελικά όμως επίσημη, καθαρή απάντηση δεν μου έδωσαν για το τι έφταιγε... τουλάχιστον αναγνώρισαν ότι δεν ήταν φυσιολογική και την άλλαξαν χωρίς κανένα πρόβλημα...

Καλές θεάσεις!!!

Ευχαριστώ για την απάντηση ...

Πάντως ... καλό θα ήταν αν θέλεις να δώσεις στο forum το τηλέφωνο service της philips που μίλησες και ίσως κανά όνομα για να διευκολύνεις όσους πιθανόν έχουν (ή θα έχουν) το ίδιο πρόβλημα .. μην πέράσει κι άλλος τα ίδια μέχρι την αντικατάσταση ... Κάθε πληροφορία σου ευπρόσδεκτη!
thanks!

Την παρέλαβα προχθές απο το γνωστό ιντερνετικο μαγαζί του θεσσαλικού κάμπου στα 1072 ευρώ...Ευτυχως και για την ωρα ολα ειναι τελεια....
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την εικόνα της ειδικα στις Divx ταινιες που έχω....

Έχεις εσύ κάποια ένδειξη ότι η TV που αγόρασες από Λάρισα μπορεί να είναι μαϊμου? Με ανησύχησε ο kostas70 ...!!!

APC Smart UPS Line Interactive με "sine wave".

Μάνο , πως ακριβώς λέγεται μοντέλο είναι αυτό που προτείνεις? πόσο έχει? από που?....

Ψάχνω για κάτι καλό γύρω στα 100-150 ευρώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Ευχαριστώ για την απάντηση ...

Πάντως ... καλό θα ήταν αν θέλεις να δώσεις στο forum το τηλέφωνο service της philips που μίλησες και ίσως κανά όνομα για να διευκολύνεις όσους πιθανόν έχουν (ή θα έχουν) το ίδιο πρόβλημα .. μην πέράσει κι άλλος τα ίδια μέχρι την αντικατάσταση ... Κάθε πληροφορία σου ευπρόσδεκτη!
thanks!

Νομίζω είναι για την Αθήνα μόνο και δεν είμαι σίγουρος ότι εξυπηρετεί όλες τις περιοχές... 2725250 (Service)
Καλύτερα είναι να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία 6162000 πρώτα για να σε κατευθύνουν.

Όσο για το trailing, βλέποντας τον γαύρο το Σάββατο σε κάποιες λήψεις τις κάμερας (κοντινή ολόσωμη του πάιχτη) όσο είχε ήλιο στο γήπεδο παρουσιάζονταν σε μικρό βαθμό.... Στο επόμενο παιχνίδι με την Πανάθα δεν είχε κανένα πρόβλημα.... Την Kυριακή στον Alpha τόσο η formula 1 (σημείωση: ο αγώνας ήταν με βροχή και οι κάμερες σε πολλές περιπτώσεις είχα σταγονίδια..) όσο και τα στιγμιότυπα το βράδυ παρουσιάστηκε πάλι.... Νομίζω ότι παίζει ρόλο το σήμα... Παίζοντας πάντως με τις ρυθμίσεις ανεβάζοντας την Ευκρίνεια (sharpness) στο 3 και βάζoντας στο ελάχιστο το Noise Reduction (!!), σαν να βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση...

Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Δηλαδη υπαρχει "μαιμου" Philips? Ελεος τι αλλο θα ακουσουμε?

Ξερετε ποσο κερδος βγαζουν τα καταστηματα? Εδω η Sony 40D3000 που την εχουν 1599 ευρω πολλα καταστηματα (και παραπανω) και με το powerbuy επεσε στα 1270 και εννοειται οτι ακομη και στα 330 ευρω κατω ακομη βγαζουν κερδος.

Ο πολεμος που γινεται στα μαγαζια με χαμηλες τιμες (πχ. Εlectroptica) μαλιστα δεν εχει προηγουμενο και θεωρω υποπτο να διαδιδει καποιος ανωνυμα μεσα στο φορουμ ανυποστατες φημες για "μαιμου" κτλ.

Οποτε αν δεν εχεις συγκεκριμενη-επωνυμη καταγγελια να κανεις θα παρακαλουσα να εισαι πιο προσεκτικος.

Παιδιά όποιος πιστεύει ότι την έχει ρυθμίσει καλά ας μας παραθέσει τις ρυθμίσεις του.

Μάνο , πως ακριβώς λέγεται μοντέλο είναι αυτό που προτείνεις? πόσο έχει? από που?....

Ψάχνω για κάτι καλό γύρω στα 100-150 ευρώ
Αυτό που λέω εγώ είναι πανάκριβο. Οπότε άστο καλύτερα.

Χαιρετώ τους συναγωνιστές! Είμαι εδώ και 4-5 μέρες κάτοχος της κούκλας 32PFL9632 από το γνωστό μαγαζί της Λάρισας με τη φοβερή προσφορά και θα ήθελα και να δώσω τις απόψεις μου για τη τηλεόραση αλλά και να ρωτήσω πράγματα αφού είμαι αρχάριος στο χώρο των νέων τηλεοράσεων.

Οδηγήθηκα εδώ διότι θέλω να δω ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις για τη τηλεόρασή μου. Και βασικά έχω την εξής απορία:

Ας πούμε ότι τη ρυθμίζω στο αναλογικό σήμα. Όλα καλά.

Όταν βάλω να παίξει όμως DVD από τον υπολογιστή που έχω στο σαλόνι, βλέπω ότι χρειάζεται παραπάνω φωτεινότητα απ'ότι με τα αναλογικά κανάλια. Η κάρτα γραφικών μου είναι μια παλιά NVIDIA 6800LE.

Τι να κάνω ώστε να ρυθμίσω τη τηλεόραση με τις όπτιμουμ ρυθμίσεις και για τις δύο πηγές? Έχει κανείς εμπειρία ή έχει κανείς ρυθμίσει τη τηλεόρασή του?

Επίσης, επειδή διάβασα όλο το ποστ, να δώσω κι εγώ τα φώτα μου σε ότι μπορώ.

1) Έκανα εγγραφή του προϊόντος κανονικά, άρα μην ανησυχείτε. Μπορώ όμως να δω πόσες ώρες έχει παίξει η τηλεόραση από κρυφό μενού?
2) Δεν έχω βάλει UPS για τη τηλεόραση, διότι νομίζω πως δε πρέπει να συνδέεις UPS για τηλεοράσεις. Έχω βάλει ένα ρυθμιστή τάσης της APC με 50 ευρώ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ήδη σε μία πρώτη διακοπή ρεύματος, η τιβί ευτυχώς ζει ακόμα.

Περιμένω κάποιον συνάδελφο να μας πει τι ρυθμίσεις έχει κάνει για τη 9632....ευχαριστώ πολύ