Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Re: Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Καλορίζικη ...

Να υποθέσω πως ούτε η δικιά σου έχει το πρόβλημα που αναφέρθηκε με τον θόρυβο. Εξαιρετική τιμή για την συγκεκριμένη τηλεόραση.

Σ ευχαριστώ....

όντως δεν έχει κανένα πρόβλημα με buzzing και μπορώ να πω οτι ήταν ενα αγχος με τοσα που ειχα διαβάσει.....μεχρι στιγμης την συνιστω ανεπιφυλακτα

Την παρέλαβα προχθές απο το γνωστό ιντερνετικο μαγαζί του θεσσαλικού κάμπου στα 1072 ευρώ...Ευτυχως και για την ωρα ολα ειναι τελεια....
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την εικόνα της ειδικα στις Divx ταινιες που έχω....

Σε σχεση με την 32 D3000 ενός γείτονα ειναι κατα ομολογία και των 2 μας καλυτερη εστω και με πολυ μικρη διαφορα ....Στην ευκρινεια και στο μαυρο δεν παίζεται και ειδικα στο τηλεοπτικό σήμα

Mεγεια την τηλεοραση Λεωνιδα.:worshippy:

Mεγεια την τηλεοραση Λεωνιδα.:worshippy:

Σ ευχαριστώ Γιάννη .... και CU soon ....:ernaehrung004:

Και για όποιον ενδιαφέρεται για κρέμασμα σε τοίχο το Vogels vfw-432 (σπαστού βραχίονα) ταιριάζει γάντι και είναι εξαιρετικό τόσο σε ποιότητα κατασκευής όσο και σε ευχρηστία

Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight

Και για όποιον ενδιαφέρεται για κρέμασμα σε τοίχο το Vogels vfw-432 (σπαστού βραχίονα) ταιριάζει γάντι και είναι εξαιρετικό τόσο σε ποιότητα κατασκευής όσο και σε ευχρηστία

'Οντως πολύ καλή αγορά έκανες. Κάπου αναφέρει στο manual ότι το ambilight "αποδίδει" καλύτερα όταν η συσκευή είναι σε απόσταση 10-20 εκατοστά από τοίχο...Σα να μη συστήνουν δηλαδή το κρέμασμα..Τι λες για αυτό? Είσαι ευχαριστημένος? Γιατί με ενδιαφέρει επίσης αν δε χάνει σε απόδοση να την βάλω στον τοίχο..

Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight

'Οντως πολύ καλή αγορά έκανες. Κάπου αναφέρει στο manual ότι το ambilight "αποδίδει" καλύτερα όταν η συσκευή είναι σε απόσταση 10-20 εκατοστά από τοίχο...Σα να μη συστήνουν δηλαδή το κρέμασμα..Τι λες για αυτό? Είσαι ευχαριστημένος? Γιατί με ενδιαφέρει επίσης αν δε χάνει σε απόδοση να την βάλω στον τοίχο..

Έχω δοκιμάσει και τα δύο στην 9966 και δεν είδα αισθητή διαφορά, αλλά πάντα είχα το ambilight στην πιο light ρύθμιση.

Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Για δώσε μερικές πληροφορίες.. Πόσο την πήρες την βάση και από που?

Re: Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Με την βοηθεια του Google την βρηκα εδω:

http://www.megamarket.gr/vogelsvfw432-p-51440.html

Απο εκεί ακριβώς πήρα κι εγω την βάση κοντα 160 ευρώ.Ηταν ο φθηνοτερος κι είχε ετοιμοπαράδοτο....
Σαν βάση είναι απλή με υφή αμμοβολισμένου αλουμινίου και πολύ στιβαρη αφού μπορεί να κρατήσει κοντά 32 κιλα.Είναι αυτή που προτείνει και το site της vogel's gia thn 9632..

Οσο για το ambilight εμενα η 9632 είναι σε μια γωνια κοντα στο τζάκι και με το που το εβαλα μπορω να πω οτι κανει διαφορά ακομη και το βραδυ που έπαιζαν αποτελέσματα εκλογών.....δεν ήθελα να το σβήσω...αλλά αυτο είναι και προσωπικό γούστο...Απο την στιγμή ομως που δεν το πληρώνεις εξτρά ειναι ακόμη πιο ευπρόσδεκτο

Με γεια!
Είναι εξαιρετική τηλεόραση, την αγοράσαμε και στο γραφείο (με ... εχμ ... εισήγησή μου) και μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις!

Ambi-buzzing story ends...

Σήμερα παρέλαβα την "ήσυχη" αντικαταστάτρια!! Τους πήρε 2 εβδομάδες (9 εργάσιμες) χωρίς να τους πιέσω...

ΥΓ : η καινούργια είναι "γαλλίδα"... η προηγούμενη ήταν "βελγίδα"... πόσο ρόλο μπορεί να παίζει???

Μόλις μου ήρθε και εμένα αυτό το όμορφο κουτί:SFGSFGSF:

Γαλλίδα επίσης και ήσυχη!

GiorgoG kales provoles!!!! .. eimai etoimos na tin paraggeilw .. dystixws den mporoun na xeroun apo to katastima an h proeleusi einai galliki h velgiki ... Esi apo to gnosto thessaliko tin pariggeiles? Telika an yparxei provlima me to buzzing tin antikathista h philips? kai kati teleutaio .. tin exei syndesei kaneis me UPS? exete na proteinete kana kalo?

Καλησπέρα...!
Να σας κάνω μια σχετική ερώτηση:
Φίλος πήρε την Philips 32 pfl9632D και είναι τρελά απογοητευμένος από την κίνηση!!!!!!!!
Έβαλε να δει τον βάζελο και μου λέει οτι το Trailing πηγαίνει σύννεφο...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?????? μήπως π´ρεπει να κάνει ρυθμίσεις???? Αν ναι ποίες???
Εχει κανείς βρεί τις ιδανικές ρυθμίσεις να μου τισ γράψει εδω?

Ίσως να είναι πρόβλημα στο σήμα. Αν δείχνει δλδ διπλό είδωλο... δεν ξέρω πως ακριβώς το λένε. Το πρόβλημα που έχει και ο SKAI στο Media Markt για παράδειγμα, που φαίνετε πχ το σήμα του SKAI από "πίσω" και δεξιά φαίνετε ξανά το σήμα. Αν είναι τέτοια η ποιότητα... τότε είναι φυσικό να φαίνετε χάλια. :p

Την παραγγειλα τελικά ... Ελπίζω να είναι όσο καλή λένε όλοι σε αυτό το forum διότι υπάρχουν και πολύ φθηνότερες στις 32"....Νομίζω όμως ότι είναι πολύ καλή επιλογή....!

Αύριο θα αγοράσω και το LG-298H DVD PLAYER για να βλέπω divx ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους απευθείας στην TV ... από DVD disk, usb flash ή εξωτερικό σκληρό ... Το βρήκα 83 ....

Δεν μου απάντησε κανείς για το εαν τελικά η philips αναλαμβάνει αντικατάσταση ή επιδιόρθωση σε περίπτωση που εμφανιστεί το buzzing problem... Επίσης περιμένω προτάσεις για UPS....

Καλησπέρα...!
Να σας κάνω μια σχετική ερώτηση:
Φίλος πήρε την Philips 32 pfl9632D και είναι τρελά απογοητευμένος από την κίνηση!!!!!!!!
Έβαλε να δει τον βάζελο και μου λέει οτι το Trailing πηγαίνει σύννεφο...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?????? μήπως π?ρεπει να κάνει ρυθμίσεις???? Αν ναι ποίες???
Εχει κανείς βρεί τις ιδανικές ρυθμίσεις να μου τισ γράψει εδω?

δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα τι εννοεις αλλα στο hdvtest διαβασα ενα σχολιο για μια 9732 ........

One Response to ?Philips 42PFL9900D/ 47PFL9732D?
Lebesgue Says:
September 6th, 2007 at 10:55 pm
Hi I’ve just bought the 9732 and I’m truly disappointed for the moment. I wanted to watch the us open (it was SD trough digital signal) and there was so much ?trace-effect?: at moments it seemed there was two balls in court. I kinda tried many combinations of filters but it didn’t do any better.

?????